bogusia_my 28.10.07, 20:20 pozdrawiam w ten niedzielny wieczór.Fajny tydzień przede mną, od czwartku kilka dni wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogusia_my Re: dobry wieczór 28.10.07, 20:21 o, dobry pomysł z tym cydrem;-) cokolwiek to jest Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: dobry wieczór 28.10.07, 21:23 Ja już wolę, żeby mi ktoś pograł na cytrze, aniżeli napić się tego cedru. Ale za to pyszne jest łino marki sake własnej roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole ...szczęściara ! 28.10.07, 20:26 ...też chciałbym kilka dni wolnego. Przepowiadają polepszenie pogody, a tu niestety-stety do pracy trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: ...szczęściara ! 28.10.07, 20:31 ale zamierzam spędzić te wolne dni pracowicie - popisać,poczytać, poodwiedzać, łyknąć cedra ;-) w miłym towarzystwie, pojechać do wieliczki. Byłeś na spacerowniku na cmentarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole ...juz jestem 28.10.07, 21:08 ...nie, nie nie byłem na cmentarnym spacerowniku. Jeździłem. Stary cmentarz odwiedzę sam. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: dobry wieczór 28.10.07, 21:26 a ja już od jutra i nie omieszkam się wybrać w kolorowy świat dwukołowo gdzieś hen! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nakole ...też szczęściarz! 28.10.07, 21:34 ...ja wczoraj treningowo stówkę wykręciłem, a dzisiaj osiemdziesiątkę. Dobra pogodynka była, praktycznie bez wiatru :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 21:37 ja od 10 dni na rowerze tyle co do pracy i z powrotem (łącznie 4,9km dziennie) + wczorajsza czasówka na trasie Bednarska/Żółkiewskiego-Franciszkańska/WiN (8,3 km/20 min.) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 21:39 ...w tym roku to wątpliwe, ale może tak wywołamy spotkanie cykloforumiaste? Bicyklowe zebranie pod Naczelnikiem Kościuszko i jakąś sympatyczną wcieczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 21:47 o, bardzo to chętnie, byle znaleźć jakikolwiek termin, żeby wszystkim pasiło, a z tym jest zawsze jak znam żrycie zawsze pewien szkopuł (czy przeciwieństwem szkopułu jest rusół?:>) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 21:52 ...trzeba się postarac to i pietruszka się znajdzie. Nad terminem należy popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 21:54 szkoda, że ten sezon dobiega do końca. już tylko 63 dni... ale z drugiej strony za 64 - sezon 2008! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 21:57 ...i to jest radosna wiadomość! Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 22:35 > ...w tym roku to wątpliwe, ale może tak wywołamy spotkanie > cykloforumiaste? Bicyklowe zebranie pod Naczelnikiem Kościuszko i > jakąś sympatyczną wcieczkę? Ja się rzeczjasna zgłaszam i z ubolewaniem stwierdzam, że pasić mi będzie nie wcześniej niż w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: no i kto tu ma szczęście? 28.10.07, 22:57 ...ani się nie obejrzysz, a tu kwiecień na kole. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Dobry wieczór! 28.10.07, 22:39 Dobry wieczór! A to miło, że komuś jest dobrze! Życzę abyś miała jeszcze lepiej i czuła się świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my dobry wieczór 31.10.07, 18:27 no i doczekałam się, środowa sobota ;-)przed długim weekendem rozpoczynam rekreację i wogóle nie zamierzam sie zamartwiać i umartwiać ciekawam, czy ośrodki typu baseny, kina, restauracje pracuja normalnie w ciągu najbliższych kilku dni? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek dobry wieczór 31.10.07, 20:09 dzisiaj jest dość miły wieczór, chociaż nie do porównania z wczorajszym i tym z nadchodzącej niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś