Gość: fransuis IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 19:02 III LIGA !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Azazel Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: 91.186.11.* 29.11.07, 19:07 Podmiejscy nie mają się o co martwić. Boniek załatwi z kilkoma działaczami wszystko pod stołem i jeszcze PZPN będzie Fidzewowi dawało odszkodowania za zniewagę:D Viva ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.retsat1.com.pl 29.11.07, 19:54 Hehe, piękna informacja :-). Widać teraz czarno na białym jak uczciwi są ludzie humoru. Rozwiązać ten pseudo klub, podszyty jednym wielkim przekrętem zaczętym od daty założenia. 3 liga, 3 liga R#S ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Klakierzy IP: *.dolsat.pl 29.11.07, 20:40 Nie jeden czerwony Klakier będzie teraz próbował odwrócić kota ogonem.Ale w tym wypadku degradacja jest nieunikniona.Najgorsze że Czerwoni Klakierzy mają po swojej stronie Klakierów którzy bazgrolą pazurem po kartce papieru.Zapowiada się niezła Klakierowa propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka min Drzewiecki namaścił PZPN, po co ta ściema? 30.11.07, 07:46 i nic sie juz nie wydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 11:45 Wątek o Widzewie i co? Same wypowiedzi bananów z łks. Wy sie lepiej martwcie, zebyscie sami nie spadli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafni Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.lodz.mm.pl 30.11.07, 17:56 To, że jestes jakimś tam fanem innego klubu masz odrazu ograniczoną obiektywnośc i swiadomośc. Gdybyś nie był żadnym fanem to zobaczyłbyś jakie to gó.. dzisiejszy sport, w zasadzie sport skończył się na Szurkowskim ( jesli wiesz kto to był). Dziś rządzą pijani i agresywni kibice oraz kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin przynajmniej będ aderby z bezdomnymi w II lidze :) IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 19:31 lol, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: przynajmniej będ aderby z bezdomnymi w II lid IP: *.os1.kappa.pl 29.11.07, 19:47 proponuje ochlonac.... powyzsze wpisy sa ludzi ....pustych, ziejacych nienawiscia a co gorsza ludzi ktorzy sa elkaesiakami... jak czytam tego typu ludzi to we mnie tez rosnie wrogosc do zamieczowgo klubu...a dlaczego?? czy to wina ŁKsu ze ludzi kibicujacy mu sa idiotami?? mysle ze nie... postaram sie byc ponad nimi i dalej wierzyc ze ŁKS sie utrzyma..zycze powodzenia Waszemu klubowi!! Wy i tak tego nie docenicie... ale sa ludzie ktorzy to zauwaza. jesli Szymanski ustawil kilka meczow Widzewa...trudno!! moga Nas zdegradowac... i tak sobie poradzimy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR O zezolu i Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 20:00 Dziwne, ze dzieje sie to wszystko kiedy toczy sie batalia prawa do transmisji TV. O Zaglebiu L. slyszy sie od lat, ze kupowolo na potege i co? A na miejscu kibicow LKS- u tak bym sie nie cieszyl. Tu macie taki maly fragment... Kierownik drużyny ŁKS Łodź Jacek Ż. miał proponować łapówkę za dwa mecze tego klubu... www.wprost.pl/ar/117791/Lista-kupionych-meczow/ a tu drugi: ...W 1998 roku mistrzem był ŁKS, a potem kierownik tej drużyny wyznał, że kupił praktycznie wszystkie mecze. Nikt palcem w tej sprawie nie kiwnął.... www.sport-forum.pl/viewtopic.php?p=23517 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: przynajmniej będ aderby z bezdomnymi w II lid IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 21:05 mam podobnie jak Ty przez kilku idiotow tez zaczalem sie nakrecac na lks ale masz racje nie ma sie co znizac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: przynajmniej będ aderby z bezdomnymi w II lid IP: *.os1.kappa.pl 29.11.07, 22:27 wiekszosc z nich pala taka nienawiscia do Widzewa...ze zapominaja o własnym klubie i jego problemach... ale coz...my sobie poradzimy, k jak kibol...czy Ty chłopcze masz jakies kompleks małego penisa ze zdrabniasz moja nazwe uzytkownika?? polecam ciepła kapie, herbatkę i sen... moze wtedy ubudza sie w Tobie komórki odpowiedzialne za myslenie... Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k jak kibol oopsie oopsie IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.11.07, 21:07 jestem zszokowany! co za psy szkaluja, gryza w lydki i rzucaja klody pod nogi temu wspanialemu klubowi z trzyletnia tradycja?!! i nie martw sie mikasku - bezdomni sie utrzymaja :D BTW - RTS od 2004 roku nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: oopsie oopsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 11:49 k jak kibol lubi chlopcow. To stad te zdrobnienia. Panowie - UWAZAJCIE na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k jak kibol Re: oopsie oopsie IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.11.07, 18:08 nie oceniaj innych wedlug wlasnej miary :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: przynajmniej będ aderby z bezdomnymi w II lid IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 22:52 mikasRTS przeczytaj sobie watek (ŁKS bez stadionu??) na forum Widzewa Co powiesz na to w jaki sposób o ŁKS pisza Twoi koledzy po szalu ? Licencja , handel meczykami , długi - kara musi być !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: przynajmniej będ aderby z bezdomnymi w II lid IP: *.os1.kappa.pl 03.12.07, 09:41 widzisz...ja przynajmniej tym roznie sie od Ceibie ze komentarzy o twoim klubie nie czytam...bo artykul przejrzec mi sie zdarzy...a glosu pod nim nie zabieram chyba zeby stonowac wypowiedzi jak to nazwalas...moich kolegow po szalu... Poza tym jesli wszyscy w kolo tak robia to ja tez mam?? to twoja dewiza na zycie?? Dzieki takiemu mysleniu Polska jest 30 lat z Europa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 20:04 15 listopada 2003 - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - ŁKS Łódź (0:5) - sędzia Piotr K. przyjął od Grzegorza G. nieznaną kwotę za ustawienie meczu dla ŁKS Łódź. 15 maja 2004 - ŁKS Łódź - Jagiellonia Białystok (0:0)- sędzia Piotr K. przyjął od Grzegorza G. 7,5 tysiąca zł za ustawienie tego meczu dla Jagiellonii a od Jacka Ż. obietnicę 15 tysięcy złotych łapówki za ustawienia tego samego meczu dla ŁKS. 31 lipca 2004 - ŁKS Łódź - Podbeskidzie Bielsko Biała (0:0) - sędzia Piotr K. przyjął 10 tysięcy złotych od "Fryzjera" i Stanisława P. za ustawienie meczu dla Podbeskidzia. Po meczu sędzia oddał 5 tysięcy złotych, bo był remis. Przyjął też od Jacka Ż. obietnicę nieznanej kwoty za ustawienie tego samego meczu dla ŁKS Zgadzam się: do III ligi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 20:25 1910$dolar teraz tak cie zwa.jak milo ze wy pierwsi.cacek juz nie da cyca z kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 21:08 nie wazne ze lksa tez wazne ze my pierwsi, jad i nienawisc takich pustakow jak ty mnie zastanawia i przeraza ale to taki kraj tacy ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 23:53 sea licencja lewa rok powstania?sami nie wiecie ktory mecze pucharowe niby widzewa na lks pawelec i grajek to nie wy.TO PYTAM KIM WY JESTESCIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 11:53 TO PYTAM KIM WY JESTESCIE? odpowiadam - jestesmy tym klubek, który grał jako jeden z dwóch w LM, a wy tam nigdy nie zagracie. M.in. tym jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 13:34 jesli mnie pamiec nie myli to jeszcze nie tak dawno wystepowaliscie z reklama na koszulkach andy, jesli szymanski kupowal ukarac jego jak rowniez klub, przykladnie!!! i kazdego innego nie ma przebacz!!! co do sukcesow dwoch lodzkich klubow to mysle ze nie ma sie co spierac kto mial wieksze! natomiast przykro mi to stwierdzic ale lks UMIERA!!! obyscie sie podniesli ale nic na to nie wskazuje, malo tego zima lks maja opuscic wyparlo madej i klos(jedyni ktorych ktos jeszcze chce) jesli juz nawet bodzio chce odejsc to powinno ci to dac do myslenia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Widzew wstyd w miescie Łodzi! IP: *.retsat1.com.pl 29.11.07, 21:12 Hehe jeszcze ci ryjku 1922*/2004* opadnie kopara jak twój nędzny klubik z hukiem zleci do 3 ligi :D. W końcu sprawiedliwości stanie się zadość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 21:26 Pomyliłeś mnie z kims innym. Nie jestem kibicem ŁKSu tylko Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio bezdomni tez sa na korupcyjnej liscie IP: 89.100.21.* 29.11.07, 21:53 teraz mozecie sie cieszyc,ale byc moze jutro prokuratura wezwie goszczynskiego hehehe My sobie damy rade,cokolwiek by sie nie stalo. I jeszcze jedno. Nas nie zdegraduja,zapamietajcie to sobie pejsate łby. widzew to widzew. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: bezdomni tez sa na korupcyjnej liscie IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 22:12 A za co Pan Tanie Wino miał kupować, jak on się utrzymuje z tego klubu, cwaniaczku? Degradacja i tyle. Ja na ŁKS będę chodził nawet na IV ligę, a rolnicy z województwa nie będą do was przyjeżdżać. Wtedy policzymy frekwencję :DDDDDDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: bezdomni tez sa na korupcyjnej liscie IP: 89.100.21.* 29.11.07, 23:03 nawet w IV mielibysmy wyzsza niz wy w pierwszej.O na sie nie martw,bedziemy z Widzewem cokolwiek sie stanie.To was ostatnio przychodzilo po 2 tysiace. Lepsi polscy rolnicy ,niz zydzi.Pamietaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: bezdomni tez sa na korupcyjnej liscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 07:03 Jacy Żydzi, ty skończony bezmózgi matole? Łódzcy Żydzi nie żyją od 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-zdziwiony Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 21:18 czemu jakoś nie jestem zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotreq Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.11.07, 21:46 Bo u "Was" się to praktykuje od lat.. ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsung Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.astral.lodz.pl 29.11.07, 22:05 Więc jednak Bóg istnieje!!!! Jak szymański zacznie współpracować, to do rudego łba tez sie dobiorą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 22:18 No to chłopcy z widzewa mają problem.Naśmiewali się na forach internetowych z ŁKS że jesteśmy bazarowi itp.A wy kim jesteśnie żałosnymi sprzedawczykami,schńbiliście miasto łódź i powinniście ponieść karę.Opuszczacie ligę z Zagłębiem Sosnowiec i tyle .Do widzenia dupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotreq Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.11.07, 22:50 A co chciałoby się zaczepić na krzywy ryj fartem w 1 lidze?? Spokojnie, w najgorszym przypadku w przyszłym roku też będą derby ;) o ile oczywiście będzie wynajęty jakiś stadion zamiast bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.tktelekom.pl 29.11.07, 23:06 Lodowity a Wy nigdy nic nie kupowaliscie ?? xD Hańbe to wy zawsze Łodzi przynosicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k jak kibol Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.11.07, 18:10 widac trzeba umiec kupowac hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: 89.100.21.* 29.11.07, 23:06 zaraz,zaraz,sprzedawczykami to jestescie wy,juz zapomniales te wszystkie lata :D Wy chanbicie Łodz od stu lat,juz wystarczy,wierze ze na stulecie zdechniecie,bo nie macie juz nic,stadionu,boisk,dobrych pilkarzy,a za sponsora macie golca. O nas sie nie martwcie,popatrzcie na wlasne problemy,bo oprocz tych ktore wymienilem ,tez znajdujecie sie na liscie jako kupujacy. Do widzenia bazarkowy bezdomny dupku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 buahahaha IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 22:59 Jak zawsze to samo a gdzie ci co pisali do prokuratury idź jak masz dowody?wy i ta wiejska armia nigdy nie posypiecie głowy popiołem! Jesteście śmieszni handlarze...Każdy o tym wie że czerwona armia ta z ligi już wypier*a*a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: buahahaha IP: 89.100.21.* 29.11.07, 23:08 jak narazie to wypierd... wy.Popatrz na tabele garbaty nochu.co zas do dowodów i winy to poczekajmy jak sie sprawa rowinie. Ja juz wiem ze widzew nie spadnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: buahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 00:01 gey tak cie boli ze kupowaliscie?ale winny jest lks.1910$do prokuratury lec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: buahahaha IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 00:35 Hehe jak sie okazuje nawet lksiacy znaj nasze piosenki:) Wpadlo wam w ucho:) Wy juz wczesniej kupowalisie takze wezcie na wstrzymanie. Poza tym jesli Widzew kupowal i nawet przesunal go o klase rozgywkowa w dol(za podobne przewinienie -bodaj 4 czy 6 meczy Podbeskidzie dostalo -6pkt)to i tak bede z druzyna na dobre i na zle, nie to co u wal zal po prostu, zeby ktos chcial przyjsc na ten bazar obnizaja wam bilety do 5 zl , frekfencje liczac razem caly sezon tez zawsze macie nizsza(mimo ze na derbach zawsze zyskujecie 15tys do naszych 10-pojemnosc stadionow), z wyjazdami tak samo, wiec o czym ty piszesz czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Re: buahahaha IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 08:36 Cała Polska się z nich śmieje więc trudno nie znać tych przuyśpiewek! I tak najlepsze były te rytmy przed Derbami Regionu!!!To wam wyszło najlepiej,myślałem że się popłacze...W ŁOdzi TYLKO ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis A co z Zaglebiem LUBIN????? 30.11.07, 00:57 Do tej pory bardzo.. ale to bardzo stroznie podchodzilem do dzialan prokuratury, nie chcac podejrzewac w tych dzialaniach jakiejkolwiek manipulacji.. Jednak zaczynam sie sklaniac ku pogladowi wyrazanemu przez wielu obserwatorow tych poczynan iz tak sie dziwnie uklada ze kolejne i kolejne dzialania prokuratury wroclawskiej bezustannie ale niepowstrzymanie odsuwaja sledztwo i badanie watku ZAGLEBIA LUBIN.. To juz zaczyna byc NIEPOKOJACE... Jakas niewidzialna sila tworzy wokol Zaglebia LUBIN nieprzenikniony klosz.. lub "strefe ochronna".. Jesli nie bedzie nacisku opinii publicznej, mozemy sie w pewnej chwili dowiedziec iz.. sledztwa sa juz zamkniete i to w momencie kiedy pozostaloby do "ugryzienia" jedynie.. Zaglebie LUBIN!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw ostatnia prowokacja poPISIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 02:29 warzą się losy praw do transmisji a Widzew postawił twarde warunki wieć chcą nas zastraszyć preparując dowody korupcji - na to wygląda ! Co do przyznania się do winy to wątpię by ktoś przyznał się do wszystkiego bez aktu oskarżenia :) oj pismaki nie przekręcajcie słów bo w tym jesteście mistrzami ! O ile wiem to składając wyjaśnienia i zeznania nie ma konieczności przyznania się lub nie do winy - jest tylko taka wola ale mało kto z nie korzysta bo czemu przyznawać się odrazu do wszystkiego skoro można część zarzutów obronić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: ostatnia prowokacja poPISIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 04:08 wszyscy kupowali na lewo i prawo a boniek co głupi nic nie wiedział? s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: ostatnia prowokacja poPISIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 04:09 widzew w 3 lidze teraz porządzi albo i w 4 s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN Jeżeli zarzuty będą dotyczyły Widzewa..., IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 05:05 bo jeszcze tego nie wiemy, na razie zarzucono "pewne działania korupcyjne" panu SZ. - to jest to jakaś tragifarsa. Będę czuł się (myślę, że podobnie jak tysiące kibiców) oszukany przez pana SZ. Chodziłem na wszystkie mecze Widzewa w Łodzi, kupowałem drogie bilety i teraz dowiadujemy się, że zostaliśmy nabici w butelkę. Jestem pewien , że Boniek nie wiedział o tym co robił SZ.(Swoją drogą pomyślcie jak się musi teraz czuć Boniek !) My, kibice byliśmy i będziemy nadal częścią wizerunku Widzewa. Z przeświadczeniem, że gramy fair - byliśmy częścią tej "etyki" . Poczekajmy na konkrety. Piszę to też do fanów ŁKS - nie cieszcie się za wcześnie, bo jutro może się okazać, że macie ten sam problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Jak to nie wiemy? Czytać nie umiesz? IP: *.4web.pl 30.11.07, 08:38 "Postawione zarzuty dotyczą w sumie kilkudziesięciu tysięcy złotych. Chodzi o czas, kiedy Sz. był członkiem zarządu Widzewa - wyjaśnia Marek Kuczyński z Prokuratury Krajowej Wydziału XI Zamiejscowego we Wrocławiu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianinRTS Re: Jak to nie wiemy? Czytać nie umiesz? IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 09:59 > "Postawione zarzuty dotyczą w sumie kilkudziesięciu tysięcy złotych. Chodzi o > czas, kiedy Sz. był członkiem zarządu Widzewa - wyjaśnia Marek Kuczyński z > Prokuratury Krajowej Wydziału XI Zamiejscowego we Wrocławiu". czytaj ze zrozumieniem trygloto. gdzie masz napisane, ze chodzi o klub Widzew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Jak to nie wiemy? Czytać nie umiesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 15:31 to prawda, nie jest w w/w teksie napisane ze chodzi w klub Widzew... zakladam ze bedac czlonkiem zarzadu Widzewa handlowal meczami Switu, a moze Legii, Wisly.....bardzo mozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic polonii melb Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.bur.connect.net.au 30.11.07, 05:48 Oj Szymanski co nie chcialo ci sie robic kielbasy i wzieles sie za futbol,a teraz bedziesz na panstwowym wikcie przez pare lat jadl kaszankie,ale w jakim towarzystwie,fryzjer,zelazko.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: 81.15.180.* 30.11.07, 07:52 hehehe dwie drużyny łapciuchów zabezpieczające tyły tabeli, a chłopaczki na forach o inteligencji tak niskiej jak miejsca ich orłów w tabeli podniecają się wyzywając nawzajem. Ludzie, dobra rada za darmoche, olejcie takie "hobby" ciepłym moczem i weźcie sie do nauki to za parę lat nie bedziecie piep... na innym forum że za nie chcą dać więcej niż 800 zł na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 08:33 Chociaż mam jakieś hobby a nie udzielanie głupich rad w internecie!A ogólnie to jeżeli zarabiasz 800 zł to masz problem.Ale wiejskie parchy są śmieszne,ja uważam że pan Sz to nie chciał to wszystko wina Dody...Ludzie paranormalni...Fidzef handlarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 10:00 lepiej byc handlarzem niz bezdomnym zebrakiem z na gruzach bazaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewek Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 13:01 "fidzef" to po hebrajsku widzew? dobrze chlopaki zza miedzy ze kultywujecie tradycje swoich pzrodkow ale po hebrajsku to mowcie miedzy soba. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Ten klub przynosi wstyd miastu Łódź! IP: *.4web.pl 30.11.07, 08:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianie Re: ŁKS przynosi wstyd miastu Łódź! IP: *.toya.net.pl 30.11.07, 09:59 tez sie zgadzam, dawno powinni zlikiwodac ten zadłuzony klub. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Udziałowiec Widzewa kupował mecze! 30.11.07, 11:31 Ja się teraz zastanawiam, gdzie dzisiaj są ci dziennikarze, którzy podczas tzw. "afery barażowej" piali z zachwytu na cześć p. Szymańskiego, jaki to on uczciwy, jaki wspaniały. W całym cywilizowanym sportowym świecie, za korupcję się karze, a w Polsce zespół Świtu został za sprzedaż meczów nagrodzony awansen do ekstraklasy. Wtedy widocznie prezes Szymański zrozumiał, że handlowanie meczami popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobesz Udziałowiec Widzewa kupował mecze! IP: 199.89.199.* 30.11.07, 15:32 A moze by tak w Polsce wprowadzic prawo ze za korupcje beda lapy obcinac - obciac lape co daje i co bierze - moze wtedy ten kraj wyszedlby na prosta - to nie tylko sport - korupcja jest wszedzie - a Wojtek wplacil kaulcje i kpi z wymiaru sprawiedliwosci - nawet jak sie przyzna to dostanie cos tam w zawieszeniu - trzeba wprowadzic surowe kary dla takich patalachow zeby sie cos zmienilo na dzien dzisiejszy korupcja w Polsce jest na miare patologi - nie jestesmy wcale lepsi od Bialorusi pod tym wzgledem - WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Udziałowiec Widzewa kupował mecze! 30.11.07, 16:09 I bardzo dobrze, bo współczesny sport, to jeden kupuje a drugi sprzedaje. Jak miał udziały to zainwestował, więc pytam grzecznie, dlaczego miał raptem przestać kupować? Skończmy z tą hipokryzją albo zamieńmy sport zawodowy na amatorski! Odpowiedz Link Zgłoś