bartuch 03.08.03, 17:58 Hm...Co to moze oznaczac???Jak sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: TRAKTOR CY CUŚ..... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 18:04 Cy cuś! Ja nie seplenię, Panie Czepialski!;-))) Czy kiedyś będę mogła na tym forum napisać coś, do czego Bartuszek Mroczniasty się nie przyczepi? Za każdym razem, kiedy jakąś myśl próbuję ubrać w słowa i napisać ją na tym forum- umieram ze strachu, ręce mi drżą, mam lęki- czy aby czasem znowu nie zrobi się z tego temat do dyskusji;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: TRAKTOR CY CUŚ..... 03.08.03, 18:10 Gość portalu: micin napisał(a): > umieram ze strachu, ręce mi drżą, mam lęki- czy aby > czasem znowu nie zrobi się z tego temat do dyskusji;-))) Mam to samo jak strzelam na bramkę podczas treningów :)))))) Ten Bartuch to nas w depresję jakąś wpędzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: TRAKTOR CY CUŚ..... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 18:15 maclorcan napisał: > Gość portalu: micin napisał(a): > > Mam to samo jak strzelam na bramkę podczas treningów :)))))) Ten Bartuch to nas > > w depresję jakąś wpędzi ;)) > Z tą setką, to faktycznie przegięcie;-))) Ja na początku (a było to dość dawno temu) myślałam, że macie coś do wypicia;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: TRAKTOR CY CUŚ..... 03.08.03, 18:21 Gość portalu: micin napisał(a): > Z tą setką, to faktycznie przegięcie;-))) Można się przyzwyczaić :)))) > Ja na początku (a było to dość dawno temu) myślałam, że macie coś do > wypicia;-))) Jak się nadaży okazja... to czemu nie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: TRAKTOR CY CUS..... 03.08.03, 18:07 Przeciez wiesz, ze Cie lubie, Zawzietusie:-)))Masz niesamowity dar do takich przeslicznych ,,tworkow". Usmiechnij sie decko:-))) PS. Nie bylbym soba, gdybym nie zakladal takich idiotycznych watkow, nieprawdaz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: TRAKTOR CY CUS..... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 18:14 bartuch napisał: > Przeciez wiesz, ze Cie lubie, Zawzietusie:-)))Masz niesamowity dar > do takich przeslicznych ,,tworkow". Usmiechnij sie decko:-))) Się uśmiecham przecież cały czas;-))) Do monitora- jak jakaś schizofreniczka;-) > PS. Nie bylbym soba, gdybym nie zakladal takich idiotycznych watkow, > nieprawdaz??? Co prawda to prawda;-P Odpowiedz Link Zgłoś