ob.serwator 21.12.01, 10:09 ... ciągle odważają się mieć własne zdanie. www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=1&zapytanie=1,06 Czyż to nie cudowne, że ktoś broni naszej kochanej władzy, którą wybrała większość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ChrisBTO Re: Ach ci podli dziennikarze... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 13:18 Zajrzałem na link bom ciekawy jak prosię. Nie znalazłem nic ciekawego, ale przyciągnęła moją uwagę inna polemika, wśród różnych "nieprawdą jest... natomiast prawdą jest.... " błyszcząca jak Kwiatek przy Kożuchu. Wklejam stosowny fragment, bo smakowity: (...) Autor niczym nawiedzony hejnalista dmie w ustnik nie dostrzegając nawet, że dawno odpadła od niego trąbka, a z resztek instrumentu wydobywają się tylko fałszywe brzmienia. (...). ChrisBTO (smutnawo): hła hła hłaaaa. Przedmiot polemiki i meritum banalne i niewarte wzmianki; ci sprzedajni pismacy tak zawsze. Gazety - na wkładki do butów! (ja używam zamiast słomy). ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś