Dodaj do ulubionych

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:33
biore tabletki logest od sobity... wlasciwie to okres dostalam w pitek o 20 ale zaczelam brac od soboty o 9. dzisiaj wlasciwie koniec miesiaczki wspolzylismy z moim partnerem... teraz zauwazylam ze znowu krwawie... co to oznaacza??? BLAGAM O ODPOWIEDZ!!1
Obserwuj wątek
    • antonina_74 Re: PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ 24.06.04, 23:39
      jak to pierwsze opakowanie to możesz plamić i trzy tygodnie. ja tak mam ilekroć
      znowu zaczynam tabletki (logest). Organizm się musi przestawić na hormony,
      niektóre kobiety tak reagują.
      • Gość: Magda Re: PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 06:48
        ale mi sie wydawalo ze krwawienie juz sie konczy... wczoraj bylo juz prawie calkokwiecie znikome a wieczorem i dzisiaj znowu jest troche... prosze powiedzcie mi ze to nie zadna choroba bo oszaleje chyba... a i czy bol piersi zaczynajacy sie przed miesiaczka moze jeszcze trwac?
    • the_kami Re: PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ 25.06.04, 08:28
      Przy początkach brania pigułek może tak być. I plamienia, i mdłości, i bóle
      piersi, i jeszcze trochę różnych skutków niepożądanych (poczytaj ulotkę albo
      archiwum tego forum). Powinno minąć w ciągu _najdalej_ 3 pigułkowych cykli.
      Jeśli nie minie - do lekarza, żeby zmienić tabletki.
      • Gość: Magdaa Re: PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 12:36
        dziekismile moze rzeczywiscie za bardzo swiruje... jeszcze tylko jedno pytanie... jezeli wzielam pierwsza tabletke w sobote a nie w piatek wieczorem to chyba jestem zabezpieczona?
        • Gość: tez Magda Re: PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ IP: 81.210.83.* 25.06.04, 12:42
          Madziula easy...ja mialam to samo jak bralam logest, okres mialam chyba 20
          dni!! potem w trakcie tez jakies plamienia, to jest zupelnie normalnie. A jak
          nie wierzys, skonsultuj sie ze swoim lekarzem i powie Ci to samo.. jesli chodzi
          o pt/sb to jesli nei minelo (CHYBA) 12 godzin to luz...pzdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka