longeta 13.12.07, 08:02 26 lat temu, zabito w tym kraju Demokrację,a resztę później przekupiono i złamano w więzieniach. wiadomosci.wp.pl/kat,1329,wid,9479263,wiadomosc.html?rfbawp=1197529149.294&ticaid=14fd0 Aaa,sprawcy mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: rozumiem że 13.12.07, 09:09 cassani napisał: > 12 grudnia 81 była demokracja, tak? Oczywiście i jak zwykle się mylisz:-) Zabito wielki społeczny ruch,który był spontaniczny i na dodatek mógł wiele osiągnąć. Później była już tylko kontrola,nawet ikony tego ruchu przeszły na drugą stronę........weźmy przykład Boniego. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole On ma na myśli 13.12.07, 17:28 ...demokrację socjalistyczną, takie bękarta komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: On ma na myśli 13.12.07, 19:55 Taa,ty wiesz najlepiej co mam na myśli:-))) Solidarność,a zwłaszcza ta pierwsza była pierwszym w pełni demokratycznym ruchem,z małą pomocą zachodu. Aaa,wystarczy się tylko odwołać do definicji słowa demokracja......rządy ludu. Ale nie była sterowana ręcznie,była spontaniczna i uczciwa,prawdopodobnie podobną euforie przeżywali ludzie po wojnie,niestety jak to w Polsce bywa,każdy zdrowy ruch jest niszczony i zaśmiecany.......z biegiem lat Solidarność stała się agenturalna i dlatego:tego się boją przeciwnicy lustracji. a przypomnijmy fakty.......zdrada robotników,przy okrągłym stole,Sejm kontraktowy,uwłaszczenie gospodarki przez czerwonych kanciarzy,wejście do kołchozu jakim jest UE.....itp.itd:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: On ma na myśli 13.12.07, 22:05 Rany, czasem ludzkim głosem przemawiasz ;) Jeżeli masz na mysli to zgodzę się, że demokracja była wewnątrz zwiazku. Na jego zewnątrz była "demokracja socjalistyczna". Władza należała ciągle do partii komunistycznej. Ruch solidarnościowy istotnie był szeroki, skupiał najprzeróżniejsze, często ideowo i politycznie nurty sobie obce i w takim kształcie nie istniałby długo. Co do agentury to się nie oszukujmy. Niezależne zw. zaw. były infiltrowane przez SB, a potem Solidarność już totalnie bo był to ruch zbyt masowy i zupełnie otwarty na każdego kto chciał coś robić. Tak samo wszelkie partie polityczne, stowarzyszenia, kościół, kółka szachistów i co kto chce. Od tego byli i są agenci służb specjalnych. Chyba nie odkrywam tu niczego nowego. Czas przemian ustrojowo-gospodarczych musiał w końcu nastąpić. Uwłaszczenie było konsekwencją, a może i przyczyną stanu wojennego. Inne przyczyny dla partyjnego betonu inne dla wtajemniczonych. Przygasić rozentuzjazmowane tłumy i sposobic się do skoku na kasę w możliwie łatwy i przyjemny sposób. W takich operacjach zawsze ktoś traci. Życie jest brutalne. A jaki inny miałby byc scenariusz wg Ciebie, bo ja widze tylko krwawą alternatywę, ale i tak w tej opcji robotnicy nie wyszliby nie tknięci ekonomicznie, a w ogólności nikt by na tym nie zyskał. Taka droga wiodłaby do nikąd. Na UE tak nie narzekaj. Dobrze przędziesz, całe dnie spędzasz pogrążony w błogim klikaniu na forach netowych pisząc bez żadnych konsekwencji przerózne androny i jakos nie widać u Ciebie osłabiajacego wpływu unijnego kołchozu. Masz nadmiar możliwości dokonywania wyboru, no to może męczyć. I powiedz, jesli nie członkostwo Polski w UE i NATO to gdzie? Jak ulokowałbyć Polskę po 1989 roku, aby nie gderać, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, ze Polska mogłaby funkcjonować całkiem niezalenie od wszystkich. To nie te czasy. Nie raz Cię o to pytałem, ale zawsze uciekałes od odpowiedzi w różne półsłówka. A teraz po tych wypocinach idę napić się minerałki, aby nery były czyste,a strumień moczu nie odbiegał od standardow UE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: On ma na myśli 13.12.07, 22:43 nakole napisał: > A jaki inny miałby byc scenariusz wg Ciebie, bo ja widze tylko > krwawą alternatywę Bzdura,co pokazują ostatnie "badania" sytuacji geopolitycznej tamtych czasów. nakole napisał:> I powiedz, jesli nie członkostwo Polski w UE i NATO to gdzie? Jak > ulokowałbyć Polskę po 1989 roku, aby nie gderać, bo nie wyobrażam > sobie sytuacji, ze Polska mogłaby funkcjonować całkiem niezalenie od > wszystkich. Właśnie teraz są takie czasy że stać nas na samodzielność(tz.było),bo czym innym jest współpraca,a inna rzeczą jest ubezwłasnowolnienie od obcych struktur i w ten sposób wpadliśmy z deszczu pod rynnę:-))) Ps.nic dziwnego że Angole mają w dupie Kartę Praw Podstawowych....a u nas(?) np.Komorowskiemu pryszcze się robią na samą myśl zrobienia laski Brukseli:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: On ma na myśli 13.12.07, 23:41 Pisząc o krwawej alternatywie miałem na mysli ewentualność wojny domowej. Ta mogła miec miejsce, ale nuikt o tym nie myślał, a komuna tylko tym straszyła maluczkich i betoniarzy, czy ktoś chciałby cos takiego przezyc? To byłaby dopiero ruina, dla wszystkich. Pozostał więc kompromis, może i zgniły, ale to komunisci rozdawali karty. Opozycja miała raczej humanistyczne argumenty, zadnej realnej siły. Dostęp do kasy łagodzi obyczaje. Angoli stać na ekstrawagancje, a nas ani przedtem, ani teraz. Czy Ty nie dostrzegasz, że już dawno wszyscy od wszystkich są zależni i tylko czasem wypada nastroszyc piórka? Jak Ty widzisz te ewentualną pełną samodzielność Polski usadowionej miedzy UE, a Rosją? Kiedy nas było na nią stać? Człowieku? Trzeba mieć sprawną gospodarkę, tu być najpierw w miarę niezależnym, a potem wywijać choragiewką. U nas zawsze było trochę więcej niż zero. Więc z czym do gości. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: On ma na myśli 14.12.07, 09:54 nakole napisał: > Pisząc o krwawej alternatywie miałem na mysli ewentualność wojny > domowej. Żartujesz teraz:-))),kto wtedy by się bił za POP'ów(?) i z kim(?)Wojsko na pewno nie. nakole napisał: > Jak Ty widzisz te ewentualną pełną samodzielność Polski usadowionej > miedzy UE, a Rosją? Kolejny mit:-),to dobre położenie na którym można zarobić.......ale u nas tylko stary dziad na kolanach,lub brzydka panna młoda bez posagu,która robi laskę raz na wchodzie,za chwilę na zachodzie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: On ma na myśli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:03 Dzięki PiSowi polscy eksporterzy mięsa (do Rosji) są dwa lata w plecy, a ty cytujesz gó..aną gazetę polską i piszesz coś o robieniu laski. jesteś chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ps. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:03 Nie odpowiedziałeś mi na pytanie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=73254311&a=73260981 Zabrakło argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ps. 14.12.07, 10:07 Gość portalu: x napisał(a): > Nie odpowiedziałeś mi na pytanie: Gdybym musiał odpowiadać na wszystkie pytania.......cały dzień nic innego bym nie robił:-))) Na szczęście jesteśmy na forum wybiórczej,gdzie wszystko jest względne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: On ma na myśli 14.12.07, 10:05 Gość portalu: x napisał(a): > Dzięki PiSowi polscy eksporterzy mięsa (do Rosji) są dwa lata w > plecy, Za to my,jako konsumenci do przodu..........ale widocznie stać cię na wyższe ceny:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: On ma na myśli 14.12.07, 10:07 To PiS wprowadził embargo? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: On ma na myśli 14.12.07, 10:09 big_news napisał: > To PiS wprowadził embargo? > Ciekawe... Zapewne 'koledze" X chodziło, że kaczor butów nie czyścił Putinowi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: On ma na myśli 14.12.07, 10:20 "Kolega" pewnikiem sam nie wie o co mu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Bigi, a jak tam stan posiadania Pisu? minus 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:10 Nie, Rosja wprowadziła. Ale gdyby Pis zdjął to embrago, to już byś piał na forum. Gdyby z PO odeszło trzech posłów, już byś piał. Ale że obie sprawy dotyczą Pisu to siedzisz cichutko. I dobrze. To lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Bigi, a jak tam stan posiadania Pisu? minus 3 14.12.07, 10:13 Gość portalu: x napisał(a):I dobrze. To > lubimy. Zapewne to naleciałości z dawnych czasów,towarzyszu(rotfl) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Na razie Donek czyści 14.12.07, 10:16 www.gazetapolska.pl/gfx/okladki/okladka_750.jpg Aaa,stan POsiadania zapewne mu rośnie,niedługo kupi sobie swój prywatny samolot:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a jak tam stan posiadania Pisu? minus 3 14.12.07, 10:19 Nie wiem, co wy tam towarzyszu lubicie i nie obchodzi mnie to, bo mam to w dupie. Ruskie niczego za darmo nie robią. I jak zdejmą embargo, które sami jednostronnie narzucili, to my za to dodatkowo zapłacimy. Okaże się w jaki sposób, czy starczy zamknięcie twarzy w różnych sprawach, np. dotyczących rusko-niemieckich geszeftów czy będzie to coś więcej, a choćby zgoda na rurociąg gazowy przez Polskę, ale na takich warunkach, że wykluczy to dostawy z Norwegii, co zawiąże nam sznur na szyi. Już niedługo to wyjdzie. Co do pewnych trzech panów, to krzyżyk na drogę. Nikt tam nie będzie po nich płakał. Chcieli się zmarginalizować? Adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: On ma na myśli laskę... 14.12.07, 18:26 ...ta akcja wszystko mu przesłania. Ulżyj sobie wreszcie, albo więcej biegaj i uwolnij się od mitów. Tyle wiesz ile zjesz. Przykro mi to pisać, ale coż....Tobie i tak rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Zła demokracja(?) 13.12.07, 12:19 teraz to pojechałeś gdzie Solidarność a gdzie demokracja Solidarność owszem była wielkim ruchem społecznym ale walczyła z hasłami czysto socjalistycznymi na sztandarach, poczytaj sobie trochę materiałów historycznych i nie obrażaj osób walczących wtedy z systemem, ciekaw jestem co sam wtedy robiłeś? jakie masz prawo żeby krytykować takie osoby? i ten tekst o 99% Polaków, zanim znowu napiszesz taką bzdurę to najpierw pomyśl, a jak już pomyślisz to jeszcze raz przeczytaj co napisałeś i znowu pomyśl czy obrażanie innych według Ciebie jest drogą do chwały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniarz Re: Zła demokracja(?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:49 > zanim znowu napiszesz taką bzdurę to najpierw pomyśl daj spokoj z tym science fiction, ten przyglup nie mysli i uwaza ze jedyne wolne media w polsce to radio maryja, szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Zła demokracja(?) 13.12.07, 15:05 no jak widać poza radiem czyta też forum. a ja bardzo chętnie powymieniam z nim poglądy, na temat wolnych mediów i innych spraw, spokojnie, merytorycznie i bez wyzwisk i obrażania - przynajmniej z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniarz Re: Zła demokracja(?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:26 merytorycznie to ci sie nie uda na pewno zreszta sam zobaczysz ze jego debilizm cie zacznie irytowac Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zła demokracja(?) 13.12.07, 20:05 vladip napisał: > i nie obrażaj osób walczących wtedy z systemem, ciekaw jestem co sam wtedy > robiłeś? jakie masz prawo żeby krytykować takie osoby? Nic szczególnego........jako małolat przerzucałem ulotki i kleiłem plakaty na murach,hymm.......dobrze że Brat tego nie czyta:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przecinek, spacja. Re: Zła demokracja(?) IP: *.toya.net.pl 13.12.07, 20:23 Zeby nie stac sie "ciota" w swoim srodowisku, poszedl do LWP, tam w wojsku tez zetknal sie z solidarnosciowymi nastrojami... Nastepnie wyszedl z wojska, poznal dziewczyne, zaciazyli, pozenili sie. Teraz pisze na FL, o raczej robi za Wallenroda vel Sancho Panse. Aaa w Brzezinach jest taka gwiazda, ze musial zmienic tel., bo ciagle do niego dzwonili spragnieni towarzystwa koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zła demokracja(?) 13.12.07, 20:34 Gość portalu: Przecinek, spacja. napisał(a): > Zeby nie stac sie "ciota" w swoim srodowisku, poszedl do LWP, tam w > wojsku tez zetknal sie z solidarnosciowymi nastrojami... > Nastepnie wyszedl z wojska, poznal dziewczyne, zaciazyli, pozenili > sie. Teraz pisze na FL, o raczej robi za Wallenroda vel Sancho Panse. > Aaa w Brzezinach jest taka gwiazda, ze musial zmienic tel., bo > ciagle do niego dzwonili spragnieni towarzystwa koledzy. Hymm,wypisz,wymaluj to PO.. nett.....witam:-))) Wiesz że twoi idole chcą sprywatyzować służbę zdrowia(?),także skorzystaj z okazji i pędź do psychiatry,jeszcze za darmochę:-))) ps.Maniek może być z ciebie dumny,,,,bijesz go na łeb:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Zła demokracja(?) IP: *.toya.net.pl 13.12.07, 21:09 Jak na razie, to ciebie wszyscy wysylaja, moze rozwaz te propozycje z serc plynace. A co do prywatyzacji, korpupcji itp., to Piecha czy Lipiec w sprawie przekretow sa the best. Powiedz co w mojej historii bylo nie tak :) Ok, jako taki radiomaryjny katolik, to pewnie najpierw "sie pozenili, potem zaciazyli", chociaz reki sobie odciac nie dam <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zła demokracja(?) 13.12.07, 21:28 Gość portalu: nett1980 napisał(a): > Jak na razie, to ciebie wszyscy wysylaja, Taa,wszyscy.........świry,zboki i chamy,no i nett1980 też się załapała:-))) Pozdrów swoich kumpli z sali szpitala,im.Babińskiego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Zła demokracja(?) IP: *.toya.net.pl 13.12.07, 21:39 Wiesz, takich swirow jacy sie mnie tutaj czapiaja, to ze swieca szukac. A przeciez pare osob probowalo z toba przynajmniej na poczatku merytorycznie rozmawiac, wiec ich nie obrazaj! A moze pojmiesz raz na zawsze, ze to co bierzesz za dowcip i inteligencje, w twoim wykonaniu jest dla wielu forowiczow tutaj na zenujacym poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zła demokracja(?) 13.12.07, 22:01 Widocznie trafiłaś na bardzo podłe pokolenie,a zwłaszcza na ich potomków;-) pl.youtube.com/watch?v=zqfFrCUrEbY&feature=related Nie przypominam sobie żadnego tematu na tym forum(merytorycznego) Ps.czy to ja atakuje (?),ba....może za chwile napiszesz że wywlokłem twoją personę za wargi,byś przemówiła w tym temacie(rotfl) I taka mała rada na koniec dla niektórych forowiczów.........nie czytam,nie odpisuje:-))) proste,by nie napisać prostackie jak PO:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Zła demokracja(?) IP: *.toya.net.pl 13.12.07, 22:57 >czy to ja atakuje ??? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Buhahahahahahahahaaaaaaaahahahahahhhhhhhahahahahahahahhah Ty jak nie prowokujesz i nie obrazasz, to masz dzien stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zła demokracja(?) 13.12.07, 23:20 Gość portalu: nett1980 napisał(a): > >czy to ja atakuje ??? > Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah > Buhahahahahahahahaaaaaaaahahahahahhhhhhhahahahahahahahhah > Ty jak nie prowokujesz i nie obrazasz, to masz dzien stracony. Jak to miło "słyszeć" śmiech w tak POnurej główce:-))) Oczywiście nie moją rolą jest uczenie cię otwartości na inne poglądy,skoro ty od razu pałką z tyłu walisz,ciągle pod innym gościem na tym forum:-))) OK,prowokuje i obrażam..........mam nadzieję że teraz dasz mi spokój i spokojnie zaśniesz:-) papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Zła demokracja(?) IP: *.toya.net.pl 13.12.07, 23:36 Przecinek, spacja. Kropka. Spacja. Tylko tak mozna z toba dyskutowac, bede ci o tym przypominala "nietroju". Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Zła demokracja(?) 14.12.07, 18:33 ...dobre podsumowanie Longiego, dodać jeszcze trzeba, że będąc w LWP zbratał się z bezpiecznikami co wspominał z wielką estyma. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Nie przekupiono wszystkich 13.12.07, 22:05 Nie przekupiono wszystkich i nie wszystkich zamknięto w więzieniach. Sprawcy mają się nawet bardzo dobrze. Przekupieni też. Nieprzekupieni mają za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Och. Minus cztery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 11:16 Bigi, broń Jarka. Kolejny zdrajca w waszych szeregach. Jak już wszyscy odejdą i zostaniesz tylko z Jarkiem, daj znać. Przynajmniej Cię poznamy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Och. Minus cztery 14.12.07, 11:33 Masz szansę (gdyby co) rozwlec wątek do objętości ładnych paru tysięcy. Licz więc uważnie wszystkich opuszczających PiS członków. Jak pójdzie PO twojej myśli, zostaniesz najpłodniejszym forumowiczem. Warunek: każdemu dezerterowi poświęcasz jeden post. A propos: jak brykali prominentni i szeregowi członkowie PO oraz jak byli z tej formacji relegowani różni tacy, to też się tym POdniecałeś? I co tam słuchać u "członka" PO Rokity? Lubicie go jeszcze, czy już do końca swych dni będzie odstawiony do malowania swojej chałupy? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Och. Minus cztery 14.12.07, 11:36 "kolega"X POdnieca się, widocznie każdym członkiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Och. Minus cztery 14.12.07, 11:37 Coś w tym jest. Co ciekawe, najbardziej podniecają go cudze członki... hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Och. Minus cztery IP: *.toya.net.pl 14.12.07, 11:59 Bigi (prosze)nie schodz do genitalnego poziomu l. Glodnemu chleb na mysli i wszedzie musi wstawiac swoje niespelnione fantazje, oczywiscie pod pretekstem "politykowania". Masz chyba tu paru fajniejszych sprzymierzencow. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta [...] 14.12.07, 12:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry obserwator Re: Och. Minus cztery IP: 193.142.243.* 14.12.07, 12:20 hehe ale se slodzicie chlopaki > Coś w tym jest. > Co ciekawe, najbardziej podniecają go cudze członki... jak dotad to wy najwiecej seksualnych analogii doszukujecie sie w zwyczajnych tekstach, i to o polityce (!) > hehehehehehehe widze ze przejales przesmiewcza szydere od marianczyka "heheeheheheheheheh", myslisz ze bedziesz bardziej smieszny jak dodasz kilka kolejnych "he"? no tak, bedziesz smieszny, bo zabawny napewno nie panowie zenada Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Och. Minus cztery 14.12.07, 12:37 a wy znowu o penisach, zakompleksione glupki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X tak z ciekawości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 12:01 co ma PO do rzeczy? Rozmawiamy o PISie. Nie chcesz chyba powiedzieć, że odwracasz kota ogonem? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: tak z ciekawości 14.12.07, 12:09 Gość portalu: X napisał(a): > co ma PO do rzeczy? Niewiele......rzecz,do rzeczy kraść,tylko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: tak z ciekawości IP: *.toya.net.pl 14.12.07, 12:14 Zlodziej zawsze najglosniej krzyczy, ze inni kradna. Tak to stara prawda -"Lapac zlodzieja, lapac!" Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak z ciekawości 14.12.07, 12:18 Ma do rzeczy to, że aktualnie rządzi, a tym samym POwinna być ciekawszym obiektem zainteresowania. No chyba, że wyznajemy słynną już zasadę: przez ostatnie dwa lata waliliśmy w partię rządzącą, to teraz weźmiemy się za opozycję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: tak z ciekawości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 12:28 Wybacz, ale nie będziesz mi mówił, kim się mam interesować. Jak tam kot, nie boli go ogon od tego ciągłego odwracania? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak z ciekawości 14.12.07, 13:05 Wybaczam. Przychodzi mi to tym łatwiej, że nie wątpiłem ani przez moment, iż będziesz sobie cokolwiek brał pod rozwagę. Przecież nie każdy może się poszczycić zdrowym rozsądkiem... Jeżeli choć w drobnym stopniu coś tam próbuję odwracać, to tylko dlatego, aby dorównać w tym względzie forumowym mistrzuniom. Na razie nic mnie nie boli. Widać nie osiągnąłem jeszcze takiego stanu, żeby wiedzieć, podobnie do Ciebie, jak to jest dokuczliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: tak z ciekawości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 13:11 Jeśli dla Ciebie wyznacznikiem zdrowego rozsądku jest słuchanie Ciebie, kim się mam zajmować, to wybacz, ale jesteś przezabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak z ciekawości 14.12.07, 13:21 Śmiej się. Nawet do rozpuku. Śmiech to zdrowie. I słuchaj sobie kogo tylko chcesz. Mnie, w każdym razie, nie odmawiaj prawa do własnego zdania i przekonań. Tym bardziej, że jak sam przyznajesz, wprowadzają Cię one w dobry nastrój. Czego ja z kolei, nie mogę powiedzieć o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: tak z ciekawości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 13:12 > Jeżeli choć w drobnym stopniu coś tam próbuję odwracać, to tylko dlatego, aby > dorównać w tym względzie forumowym mistrzuniom. Znaczy Longecie, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak z ciekawości 14.12.07, 13:22 Nie jemu jednemu. Są tu znacznie lepsi, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Och Bigi, ratuj mnie, ratuj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 13:48 Bigi, minus 6. Zytka też sobie od Was idzie! Ta sama Zyta, która jak odchodziła z PO, to się cieszyłeś jak głupi do sera. Odpowiedz Link Zgłoś