keltoi 07.08.03, 04:34 Jak ktoś wie : *gdzie leży Szpilka *do kiedy leży *i jak ją wyczaić (tzn poznać) to ja błagam o pomoc. Muszszszszszszę jej zanieść te obiecane bułeczki, no !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Help, hilfe, ajuto !! !! !! IP: *.strykow.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 08:16 jak to gdzie lezy ? w przyborniku na nici:)))) i to nie jedna a bułeczkę możesz zjesc sam milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Help, hilfe, ajuto !! !! !! 07.08.03, 08:32 Gość portalu: abc napisał(a): > jak to gdzie lezy ? > w przyborniku na nici:)))) i to nie jedna > a bułeczkę możesz zjesc sam > milego dnia bueheheheh baaaaardzo smieszne :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Help, hilfe, ajuto !! !! !! 07.08.03, 13:47 Gość portalu: abc napisał(a): > jak to gdzie lezy ? > w przyborniku na nici:)))) i to nie jedna rozróżniasz ludzi przedmioty ? jak nie to udaj się do specjalisty :> > a bułeczkę możesz zjesc sam a ja jestem ona, a nie on... > milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Help, hilfe, ajuto !! !! !! 07.08.03, 08:31 wydaje mi sie ze szpilkaaa lezy w matce polce na oddziale kardiochirurg. jak ja poznac?? hmm kiedys napisala na forum ze ma 16 lat (mam nadzieje ze dobrze pamietam...) Odpowiedz Link Zgłoś