Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

oferty pracy przez WorkService!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:41
    czy ktoś korzystał może z usług tej agencji pracy? czy jest sens pakować się w to???!!!
    Obserwuj wątek
      • alternativa Re: oferty pracy przez WorkService!!!! 07.10.04, 19:42
        no właśnie, czy warto?

Gość portalu: aga napisał(a):

> czy ktoś korzystał może z usług tej agencji pracy? czy jest sens pakować się
        w
        > to???!!!
      • Gość: ada Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 19:43
        nie zadawaj sie z ta firma.nie warto.pracowalam i zaluje.za grosze
        wykorzystywanie
      • Gość: el ninho Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:21
        Nie jest najgorzej.
        Ja pracowałem przez jakiś czas w Technicolorze w Piasecznie właśnie za
        posrednictwem Work Service.
        Praca przy pakowaniu płyt DVD.
        Dziewczyny tam pracujące nie mają ciężkiej pracy, natomiast panowie muszą
        czasami nieźle zapieprzać (chociaż nie zawsze)!!! No i muszę jeszcze dodać że
        ja nie miałem dnia żeby nie zapieprzać jak głupi, natomiast moi koledzy z
        którymi tam jeździłem mieli czasami luzik. Trzeba dodać że nie zdarzyło mi się
        żebym w czasie pracy mógł usiąść, ale to nie jest norma. Dziewczyny zazwyczaj
        mają pracę przy której można usiąść.
        Dastawałem ok 6 zł za godzinę no może kilka groszy więcej.
        • annewallp Re: oferty pracy przez WorkService!!!! 08.12.04, 14:13
          ujme to jednym slowem : K I B E L !!!
      • Gość: Jagoda Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: 80.51.236.* 08.10.04, 15:26
        Witam.
        Pracowałam przez dłuższy okres, mianowicie ok roku dla firmy Work Service.
        Pilnie potrzebowałam pieniążków, pracowałam więc na kasie w jednym z wiodących
        hipermarketów w Zabrzu, oprócz tego czasem przy inwentaryzacjach na terenie
        Górnego Śląska.
        Jeżeli jesteś w stanie zadowolić się tymczasową pracą za ok 3,60 do ręki za
        godzinę to polecam.
        Wszystko zależy od koordynatora na dany region.
        To, kiedy otrzymasz pieniążki zależy od jego pracy, czasu i sposobu rozliczania
        umów za dany miesiąc.
        Życzę powodzenia i pozdrawiam:)
      • Gość: llll Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:50
        wpisz w wyszukiwarce tego forum work service i poczytaj sobie o nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka