Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:41 czy ktoś korzystał może z usług tej agencji pracy? czy jest sens pakować się w to???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alternativa Re: oferty pracy przez WorkService!!!! 07.10.04, 19:42 no właśnie, czy warto? Gość portalu: aga napisał(a): > czy ktoś korzystał może z usług tej agencji pracy? czy jest sens pakować się w > to???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 19:43 nie zadawaj sie z ta firma.nie warto.pracowalam i zaluje.za grosze wykorzystywanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el ninho Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:21 Nie jest najgorzej. Ja pracowałem przez jakiś czas w Technicolorze w Piasecznie właśnie za posrednictwem Work Service. Praca przy pakowaniu płyt DVD. Dziewczyny tam pracujące nie mają ciężkiej pracy, natomiast panowie muszą czasami nieźle zapieprzać (chociaż nie zawsze)!!! No i muszę jeszcze dodać że ja nie miałem dnia żeby nie zapieprzać jak głupi, natomiast moi koledzy z którymi tam jeździłem mieli czasami luzik. Trzeba dodać że nie zdarzyło mi się żebym w czasie pracy mógł usiąść, ale to nie jest norma. Dziewczyny zazwyczaj mają pracę przy której można usiąść. Dastawałem ok 6 zł za godzinę no może kilka groszy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
annewallp Re: oferty pracy przez WorkService!!!! 08.12.04, 14:13 ujme to jednym slowem : K I B E L !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: 80.51.236.* 08.10.04, 15:26 Witam. Pracowałam przez dłuższy okres, mianowicie ok roku dla firmy Work Service. Pilnie potrzebowałam pieniążków, pracowałam więc na kasie w jednym z wiodących hipermarketów w Zabrzu, oprócz tego czasem przy inwentaryzacjach na terenie Górnego Śląska. Jeżeli jesteś w stanie zadowolić się tymczasową pracą za ok 3,60 do ręki za godzinę to polecam. Wszystko zależy od koordynatora na dany region. To, kiedy otrzymasz pieniążki zależy od jego pracy, czasu i sposobu rozliczania umów za dany miesiąc. Życzę powodzenia i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll Re: oferty pracy przez WorkService!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:50 wpisz w wyszukiwarce tego forum work service i poczytaj sobie o nich Odpowiedz Link Zgłoś