Gość: q IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:28 ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ż Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:29 śWIĄTECZNE ŻYCZENIA DLA: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:30 GEOGRAFA , KTÓRY WYTYKA MI GŁUPOTĘ, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:31 KROPKI , KTÓRA ŻYCZYŁA MI TEGO SAMEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:31 RAFGEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:32 MARCINA K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:32 HUBARA , KTÓRY CHYBA GDZIEŚ ZNIKNĄŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:33 MIŁOŚNIKÓW KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:33 mch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:34 WSZYSTKICH WARSZAWIAKÓW NA ŁÓDZKIM FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:34 "BOAT PEOPLE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:35 TYCH , KTÓRZY WALCZĄ O LEPSZĄ ŁÓDŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:36 TYCH , KTÓRZY TWORZĄ NOWE STRONY O ŁODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:37 TYCH , KTÓRZY ODWIEDZALI TO FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:38 GOŚCI Z INNYCH MIAST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:38 DLA MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:39 I CAŁEGO KFŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:49 :))) aż mnie wylogowało z wrażenia! Dziękujemy. Wszystkiego mądrego :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Kropka, cos Ty zrobiła?! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:53 Przeciez ten gosc moze podziekowania wziac za zachete. A jest jeszcze pare alfabetow na tym swiecie. I analfabetow (co to pisac postow nie potrafia) tez...K Odpowiedz Link Zgłoś
rafgeo Re: Kropka, cos Ty zrobiła?! 21.12.01, 23:01 Chyba należą się brawa za inwencję, i słowa przeprosin za brak spostrzegawczości. No cóż, wszystkiego najlepszego alfabecie, i obyś dalej miewał niekonwencjonalne pomysły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Kropka, cos Ty zrobiła?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 23:06 rafgeo napisał(a): > Chyba należą się brawa za inwencję, i słowa przeprosin za brak > spostrzegawczości. No cóż, wszystkiego najlepszego alfabecie, i obyś dalej > miewał niekonwencjonalne pomysły. > > Pozdrawiam Dzięki . Postaram się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re:do Kasi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 23:06 A tobie Kasiu w nowym roku więcej rozumu i spostrzegawczości. Może ja jestem analfabetą , ale ty atletą intelektualnym wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka. Re:do Q/q czyli a ku ku!!! :)) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 23:31 No i tak było miło, ale nie wydzierżyłeś!!! Mnie łatwiej było zauważyć, bo jestem od obrazków. A jak ktoś jest od nutek, albo od cyferek, to nie zauważy tak szybko!!! Trochę wyrozumiałości dla ludzi, tym bardziej, że przez Ciebie właśnie jesteśmy tak wyczuleni! Nie bij! Wytłumacz!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re:do Qqłki 22.12.01, 01:02 Gość portalu: q napisał(a): > A tobie Kasiu w nowym roku więcej rozumu i spostrzegawczości. Może ja jestem > analfabetą , ale ty atletą intelektualnym wcale. Z Broniewskiego: "Za tę rękę podniesioną na Kasię Nuta w łeb!" Ale gratuluję zdolności w dziedzinie akrostychów. Czyżby nowy Wergiliusz albo Adaś Cisowski? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re:to nie są puste posty tylko 22.12.01, 11:02 a ja przyjmuję te życzenia z niechecią, bo sposób ich złożenia jest conajmniej prostacki. Co gościu chciałeś osiągnąć pisząc 20 postów, a w każdym coś co mógłbyś napisać w jednym? Czy może masz tak nickie IQ, że umiesz pisać tylko po jednym? Dlaczego ludzi od nabijania pustych postów znowu się namnożyło na naszym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re:to nie są puste posty tylko IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 11:25 Nie denerwuj sie. Mamy Swieta. Moze to bylo przemowienie ludzkim glosem... Ja sie tez nie obrazilam, bo podobno "obrazaja sie tylko kucharki" a ja slabo kucharze...Milych Swiat!K Odpowiedz Link Zgłoś