Dodaj do ulubionych

To nie są puste posty tylko...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:28
...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ż Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:29
      śWIĄTECZNE ŻYCZENIA DLA:
    • Gość: Y Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:30
      GEOGRAFA , KTÓRY WYTYKA MI GŁUPOTĘ,
      • Gość: C Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:31
        KROPKI , KTÓRA ŻYCZYŁA MI TEGO SAMEGO
      • Gość: Z Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:31
        RAFGEO
      • Gość: E Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:32
        MARCINA K.
      • Gość: N Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:32
        HUBARA , KTÓRY CHYBA GDZIEŚ ZNIKNĄŁ
      • Gość: I Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:33
        MIŁOŚNIKÓW KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ
      • Gość: A Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:33
        mch
      • Gość: .... Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:34
        WSZYSTKICH WARSZAWIAKÓW NA ŁÓDZKIM FORUM
      • Gość: D Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:34
        "BOAT PEOPLE"
      • Gość: L Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:35
        TYCH , KTÓRZY WALCZĄ O LEPSZĄ ŁÓDŻ
      • Gość: A Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:36
        TYCH , KTÓRZY TWORZĄ NOWE STRONY O ŁODZI
      • Gość: .... Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:37
        TYCH , KTÓRZY ODWIEDZALI TO FORUM
      • Gość: K Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:38
        GOŚCI Z INNYCH MIAST
      • Gość: F Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:38
        DLA MNIE
      • Gość: Ł Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:39
        I CAŁEGO KFŁ
        • Gość: kropka. Re: To nie są puste posty tylko... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:49
          :)))
          aż mnie wylogowało z wrażenia!
          Dziękujemy. Wszystkiego mądrego :))
          Pozdrawiam
          • Gość: Kasia Kropka, cos Ty zrobiła?! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 22:53
            Przeciez ten gosc moze podziekowania wziac za zachete. A jest jeszcze pare
            alfabetow na tym swiecie. I analfabetow (co to pisac postow nie potrafia)
            tez...K
            • rafgeo Re: Kropka, cos Ty zrobiła?! 21.12.01, 23:01
              Chyba należą się brawa za inwencję, i słowa przeprosin za brak
              spostrzegawczości. No cóż, wszystkiego najlepszego alfabecie, i obyś dalej
              miewał niekonwencjonalne pomysły.

Pozdrawiam
              • Gość: q Re: Kropka, cos Ty zrobiła?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 23:06
                rafgeo napisał(a):

> Chyba należą się brawa za inwencję, i słowa przeprosin za brak
                > spostrzegawczości. No cóż, wszystkiego najlepszego alfabecie, i obyś dalej
                > miewał niekonwencjonalne pomysły.
                >
                > Pozdrawiam

Dzięki . Postaram się.
            • Gość: q Re:do Kasi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 23:06
              A tobie Kasiu w nowym roku więcej rozumu i spostrzegawczości. Może ja jestem
              analfabetą , ale ty atletą intelektualnym wcale.
              • Gość: kropka. Re:do Q/q czyli a ku ku!!! :)) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 23:31
                No i tak było miło, ale nie wydzierżyłeś!!!
                Mnie łatwiej było zauważyć, bo jestem od obrazków.
                A jak ktoś jest od nutek, albo od cyferek, to nie zauważy tak szybko!!!
                Trochę wyrozumiałości dla ludzi, tym bardziej, że przez Ciebie właśnie
                jesteśmy tak wyczuleni!
                Nie bij! Wytłumacz!!!
                Pozdrawiam :)
              • zamek Re:do Qqłki 22.12.01, 01:02
                Gość portalu: q napisał(a):
                > A tobie Kasiu w nowym roku więcej rozumu i spostrzegawczości. Może ja jestem
                > analfabetą , ale ty atletą intelektualnym wcale.
                Z Broniewskiego:
                "Za tę rękę podniesioną na Kasię
                Nuta w łeb!"
                Ale gratuluję zdolności w dziedzinie akrostychów. Czyżby nowy Wergiliusz albo
                Adaś Cisowski?
                • geograf Re:to nie są puste posty tylko 22.12.01, 11:02
                  a ja przyjmuję te życzenia z niechecią, bo sposób ich złożenia jest conajmniej
                  prostacki. Co gościu chciałeś osiągnąć pisząc 20 postów, a w każdym coś co
                  mógłbyś napisać w jednym? Czy może masz tak nickie IQ, że umiesz pisać tylko po
                  jednym?
                  Dlaczego ludzi od nabijania pustych postów znowu się namnożyło na naszym forum?
                  • Gość: Kasia Re:to nie są puste posty tylko IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 11:25
                    Nie denerwuj sie. Mamy Swieta. Moze to bylo przemowienie ludzkim glosem...
                    Ja sie tez nie obrazilam, bo podobno "obrazaja sie tylko kucharki" a ja slabo
                    kucharze...Milych Swiat!K
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka