igrek_oficjalny 10.08.03, 14:29 Czytałem w informatorze, że łódzka Palmiarnia jest nieczynna. Kiedy ją otworzą? Mam nieodpartą chęć odwiedzić to miejsce :-) dzięki, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Palmiarnia 10.08.03, 15:05 Z tego co pamiętam miała być gotowa na jesień tego roku. Bodajże we wrześniu będzie można się wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Palmiarnia 10.08.03, 15:27 Dopiero!!?!?!? :''''-(((( no nic, nie mam innego wyjścia jak czekać, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Palmiarnia 10.08.03, 16:38 Ja już czekam od czerwca zeszłego roku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Dziękuje redakcjo! 11.08.03, 18:32 Dziękuje też Ixtlilto. Temat został ostatecznie i nieodwołalnie rozstrzygnięty Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Dziękuje redakcjo! 10.09.03, 02:25 Przeczytaj sobie jeszcze to: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/298474.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Palmiarnia- no i co, no i co? IP: *.bv.pl 25.09.03, 12:24 podbijam, bo czekam na relacje z oględzin nowej palmiarni. czy ktoś już był? czy faktycznie jest tak pięknie jak reklamują? czy kawiarnia już działa? a czy kawa aby na pewno jest smaczna? ja to sprawdzę dopiero w sobotę :) (mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
imm Re: Palmiarnia- no i co, no i co? 01.10.03, 14:28 bylam w niedziele w nowej palmiarni, wstep osoba dorosla 5 zl dziecko 2,5 zl, szatnia obowiazkowa 0,50 zl (warto sie rozebrac z grubszych rzeczy bo w srodku jest goraco), kawiarnia na pietrze dziala, sklepik z roslinami rowniez (jest bardzo maly, trzeba uwazac zeby nie postracac z polek); no coz moze zdziwie niektorych ale w sumie wyszlam rozczarowana, myslalam ze bedzie to jakas sensacja a jest po prostu ladnie; wszedzie czysciutko, ladnie wszystko zagospodarowane i opisane, z glosnikow saczy sie spiew ptakow, laweczki, oczka wodne ale ... bardzo mie sie podobalo ale czuje niedosyt, ciekawa jestem waszych opinii pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Palmiarnia- no i co, no i co? IP: *.interserwer.pl 01.10.03, 15:16 Moje wrazenia sa bardzo podobne. Wszystko ladnie urzadzone, ale bylem zdziwiony, ze w sumie ta palmiarnia jest taka mala. Dwadziescia minut ogladania i wszystko zwiedzone... Odpowiedz Link Zgłoś
taaniej Re: Palmiarnia- byłam! 06.10.03, 09:03 w końcu poszliśmy. w porównaniu ze starą palmiarnią jest jescze trochę pusto. jak młode rośliny się rozrosną będzie jescze ładniej. akwaria są jeszcze nieczynne. najbardziej spodobało mi się w tropikalnej sali. kaktusów nie lubię. największym mankamentem są tłumy ludzi. nie można usiąść w spokoju i po prostu odpocząć. fajnie, że jest kawiarenka. miło się tam siedzi i kawka niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Palmiarnia- A CO Z MOTYLAMI!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:55 Cały czas czuwam i czekam na motyle w Palmiarni. W szczególności trzymam za słowo Panią Ogrodnik Miasta, która napisała w mailu do mnie, że po zakończeniu prac budowlanych przyjdzie czas na upiększanie Palmiarni(dając tym samym nadzieję, że motyle są możliwe). Odpowiedz Link Zgłoś