Dodaj do ulubionych

Palmiarnia

10.08.03, 14:29
Czytałem w informatorze, że łódzka Palmiarnia jest nieczynna. Kiedy ją
otworzą? Mam nieodpartą chęć odwiedzić to miejsce :-) dzięki, pozdr
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: Palmiarnia 10.08.03, 15:05
      Z tego co pamiętam miała być gotowa na jesień tego roku. Bodajże we wrześniu
      będzie można się wybrać :)
      • igrek_oficjalny Re: Palmiarnia 10.08.03, 15:27
        Dopiero!!?!?!? :''''-(((( no nic, nie mam innego wyjścia jak czekać, dzięki
        • ixtlilto Re: Palmiarnia 10.08.03, 16:38
          Ja już czekam od czerwca zeszłego roku! :)
    • igrek_oficjalny Dziękuje redakcjo! 11.08.03, 18:32
      Dziękuje też Ixtlilto. Temat został ostatecznie i nieodwołalnie rozstrzygnięty
      • hubar Re: Dziękuje redakcjo! 10.09.03, 02:25
        Przeczytaj sobie jeszcze to: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/298474.html
    • Gość: taniej Re: Palmiarnia- no i co, no i co? IP: *.bv.pl 25.09.03, 12:24
      podbijam, bo czekam na relacje z oględzin nowej palmiarni. czy ktoś już był?
      czy faktycznie jest tak pięknie jak reklamują? czy kawiarnia już działa? a czy
      kawa aby na pewno jest smaczna?
      ja to sprawdzę dopiero w sobotę :)
      (mam nadzieję)
      • imm Re: Palmiarnia- no i co, no i co? 01.10.03, 14:28
        bylam w niedziele w nowej palmiarni, wstep osoba dorosla 5 zl dziecko 2,5 zl,
        szatnia obowiazkowa 0,50 zl (warto sie rozebrac z grubszych rzeczy bo w srodku
        jest goraco), kawiarnia na pietrze dziala, sklepik z roslinami rowniez (jest
        bardzo maly, trzeba uwazac zeby nie postracac z polek);
        no coz moze zdziwie niektorych ale w sumie wyszlam rozczarowana, myslalam ze
        bedzie to jakas sensacja a jest po prostu ladnie;
        wszedzie czysciutko, ladnie wszystko zagospodarowane i opisane, z glosnikow
        saczy sie spiew ptakow, laweczki, oczka wodne ale ...
        bardzo mie sie podobalo ale czuje niedosyt, ciekawa jestem waszych opinii
        pozdrawiam
        • Gość: mat28 Re: Palmiarnia- no i co, no i co? IP: *.interserwer.pl 01.10.03, 15:16
          Moje wrazenia sa bardzo podobne. Wszystko ladnie urzadzone, ale bylem
          zdziwiony, ze w sumie ta palmiarnia jest taka mala. Dwadziescia minut ogladania
          i wszystko zwiedzone...
          • taaniej Re: Palmiarnia- byłam! 06.10.03, 09:03
            w końcu poszliśmy. w porównaniu ze starą palmiarnią jest jescze trochę pusto.
            jak młode rośliny się rozrosną będzie jescze ładniej. akwaria są jeszcze
            nieczynne. najbardziej spodobało mi się w tropikalnej sali. kaktusów nie lubię.
            największym mankamentem są tłumy ludzi. nie można usiąść w spokoju i po prostu
            odpocząć. fajnie, że jest kawiarenka. miło się tam siedzi i kawka niezła.
    • Gość: Incognito Re: Palmiarnia- A CO Z MOTYLAMI!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:55
      Cały czas czuwam i czekam na motyle w Palmiarni. W szczególności trzymam za
      słowo Panią Ogrodnik Miasta, która napisała w mailu do mnie, że po zakończeniu
      prac budowlanych przyjdzie czas na upiększanie Palmiarni(dając tym samym
      nadzieję, że motyle są możliwe).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka