anesg 04.01.08, 00:04 Witam Czy ktoś wie , gdzie w Łodzi odbywają sie zajęcia strip aerobic lub erotic dance? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obywatel_piszczyk Re: Strip Aerobic/ Fitnes; erotic dance 04.01.08, 00:14 anesg napisała: > Czy ktoś wie gdzie w Łodzi odbywają sie zajęcia erotic dance myślę, że tu powinnaś zagaić www.clubmagnes.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: Strip Aerobic/ Fitnes; erotic dance IP: *.4web.pl 28.02.08, 14:45 Podbijam. Nie chodzi o kurs tańca potrzebny do pracy, tylko pomagający wyrobić mięśnie. Np. taniec przy rurze, jaki pomaga utrzymać formę Teri Hatcher. Na całym świecie w klubach z aerobikiem jest taka oferta, może jest też w łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ffloris Re: Strip Aerobic/ Fitnes; erotic dance 28.02.08, 18:42 Heh... z tego co ja wiem, to tylko w Project Salsa jest dostepny taniec brzucha i sexy moves - wiec moze to was zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Strip Aerobic/ Fitnes; erotic dance 28.02.08, 18:49 > Podbijam. Nie chodzi o kurs tańca potrzebny do pracy, tylko pomagający wyrobić > mięśnie. Myślisz, że kurs tańca na rurze potrzebny na pracy różni się czymś zasadniczo o kursu tańca na rurze tylko pomagającego wzmocnić mięśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka taniec przy rurze?? 28.02.08, 19:20 fuj.... wolę inaczej wyrabiać mięśnie. może nie będa takie jak Teri Hatcher (kto to wlasciwie jest??????), ale myślę, że wystarczy im rower i wiosła na siłowni.. Odpowiedz Link Zgłoś
ffloris Re: taniec przy rurze?? 28.02.08, 19:50 A ja jestem ciekawa jak ta nauka wyglada w Project Salsa i chyba sie wybiore zeby popatrzec:) W kazdym razie rowniez sadze, ze takie cwiczenie przy rurze jest bardzo dziwne... no ale coz poradzic;) Kazdy cwiczy to co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Strip Aerobic/ Fitnes; erotic dance IP: *.4web.pl 28.02.08, 23:34 youtube.com/watch?v=9pEoor1jNL8 Odpowiedz Link Zgłoś
ffloris Re: Strip Aerobic/ Fitnes; erotic dance 29.02.08, 19:31 No i prosze... nawet fachowe filmiki... Odpowiedz Link Zgłoś