ares1970 19.01.08, 21:17 ... lub okolicy.Może to być również dobra opieka przy hodowli psów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 19.01.08, 21:22 Może tu: katalog.pf.pl/Łódź/Animal-S-Hotel-Zbigniew-Skonieczka-F7806293G0B2285-m19.html Pytaj tez w schroniskach i przytuliskach dla zwierząt np. Zgierz ul. Urocza (Fundacja Medor) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 20.01.08, 20:32 Albo poszukaj dobrego petsittera, czyli opiekunku dla psa ;) Jest to nowa profesja, ale staje się popularna. Są już nawet szkolenia dla petsitterów ;) Taka osoba może się zając przez jakiś czas psem, np. gdy właściciele wyjeżdzają na urlop. Pies napewno czuje się o wiele lepiej z dobrym petsitterem, niz wpakowany do kojca w hotelu, w którym jest wiele psów. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole ...że co? 20.01.08, 20:49 ..acha, dzięki, ale to ares szuka lokum dla zwierzaka. Pilnuj drzewka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepic Re: ...że co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 21:38 podziękuj nakole forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=66059654&a=66060358 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka11222 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 21:56 Ja znam!!! A tak konkretnie to ja się chętnie zajmę pieskiem czy kotkiem na czas wakacji. Właściciel psa jest zobowiązany: Udostępnić na czas pobytu psa w hotelu książeczkę zdrowia psa Zapatrzeć psa w karmę jego ulubione zabawki i miseczkę Zabezpieczyć psa przeciwko kleszczom i pchełkom Odrobaczyć psa w okresie maksymalnie 4 tygodnie przed oddaniem psa do. Oraz pokazać dowód osobisty aby nie uciekł mi gdzieś właściciel Chyba tak powinno być xD od 15 do 20 zł w zależność od wielkości zwierzaka. Uwzględniam też wyjazd na świeże powietrze na działkę w Chorzeszowie Będę pilnować jak oka w głowie xD mój numer gg 9790759 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 94.254.225.* 07.02.10, 16:03 słuchaj. zlecę tobie opiekę nad psem od piątku 12.02 do poniedziałku. pies labrador łagodny i zabawny. 100zł za dzien. 791 12 12 19 . adres mail nigerrrr@tlen.pl przemysław sury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re:gdzie zostawic szczeniaka na 2 tyg? IP: *.play-internet.pl 17.06.11, 00:33 wiatm mam problem,wyskoczyl mi nagly wyjazd-22.06.2011 do szkocji a mam 12 tygodniowego szczeniaka i teraz nie wiem gdzie moglabym go zostawic na dwa tygodnie? Nie moge psiaka zabrac ze soba bo jeszcze niema szczepien ani chipa dopiero zakonczylam proces odrobaczania jej poniewaz sama kupilam ja trzy tyg temu.Nie wiem co robic? Wyjechac musze a psa samego nie zostawie, zadna sasiadka ani kolezanka nie moze sie zaopiekowac psem przez dwa tyghodnie. Moze zna ktos jakas placowke w ktorej mozna zostawic pod opieka szczeniaka bez szczepien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.31.37.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 01:28 www.psiachatka.pl, najlepszy hotel w łódzkim, prowadzony jest w domku z ogrodem dla zwierzaków, pewny bo sprawdzony!!! mają również swój profil na faceboku gdzie można oglądać zdjęcia swojego psiaka z każdego dnia pobytu w hotelu :) super naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.play-internet.pl 30.10.15, 18:02 Jest fajny hotelik w Czyżeminie koło Tuszyna U hodowcy i tresera ale przwde wszystkim prawdziwego miłośnika zwierząt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika S. Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 29.01.08, 17:51 Ja znam jeden domowy hotelik dla psów.Znajduje się blisko centrum miasta w okolicy parku:))) Ps.. A tak szczerze to sama go prowadzę. Mam duże doświadczenie w opiece nad psiakami i kocham to co robie :))). Oprócz opieki piesek może też odbywać zajęcia z posłuszeństwa lub inny rodzaj szkolenia. Mój mail: zoopsychologia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam opiekuna Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 193.138.110.* 27.10.08, 14:50 Witam szukam opiekuna na 4 dni dla mojej suni bardzo łagodny mieszaniec owczarka niemieckiego w okresie sylwestra mój paela74@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotel Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.eranet.pl 22.03.08, 19:26 Witam, Po prostu zapraszam na www.psiewakacje.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.play-internet.pl 30.10.15, 17:52 Polecam hotel Bracia mniejsi w Czyżeminie koło Tuszyna Odpowiedz Link Zgłoś
kicia291 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 23.03.08, 20:16 spróbuj na ul. Zdrowie k. pętli tramwajowej "9". Tam jest tabliczka HOTEL DLA PSÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
nigh Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 02.06.08, 22:31 Jestem petsitterką, opiekuję się pieskami, kotami, bo kocham wszystkie zwierzaki. Pies przebywając u petsittera o wiele łatwiej zniesie rozłąkę z właścicielem, niż gdyby przebywał w psim hotelu, gdzie ma boks do dyspozycji. U mnie praktycznie całą dobę spędza z człowiekiem, chodzi na spacery, bawi się i czuje się super :) Bo jest z kimś kto kocha zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 14:29 Poproszę Cię o kontakt gdyż właśnie jest potzrebna mi pomoc podczas mojego wyjazdu. PILNE!!! OD JUTRA!!! TJ 11.08.2008 TEL 609-831-618 Waldek Odpowiedz Link Zgłoś
natmuminus Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 06.12.08, 22:48 Poszukuje opieki nad moim 5 letnim goldenretrieverem na okres świąt łącznie miniumu 7 dni. Widzę,że na forum wypowiadają sie właściciele hoteli oraz petsittingerzy. Może znajdę tutaj pomoc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 10.12.08, 23:17 Bardzo chetnie sie zaopiekuje Pani/Pana pieskiem. Mieszkam w Balutach. Kontakt: cbasiasp@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 22.03.09, 20:24 witam poszukuje kogos do opieki nad psem na kilka dni, jesli ktos ma namiary to prosze o kontakt pod numer508163683 Emila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 08:45 witam-mogę zaopiekować się psiakiem na krótki okres,na zasadzie opieki domowej(jak własnym psem:).ale jako że posiadam w domu własne,łagodne psiaki,musiałby to być zgodny i nieagresywny psiak kontakt do mnie:511-704-481 (woj.świętokrzyskie)niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kminka Potrzebny petsitter dla dwóch kotów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.09.09, 13:01 Sąsiadka poprosiła mnie o umieszczenie ogłoszenia, ponieważ ma problem. 23 wrześnie wyjeżdża do Niemiec, wraca w styczniu. Poszukuje osoby odpowiedzialnej, która zaopiekowałaby się jej dwoma kotami na czas jej nieobecności. Jedzie do znajomych, a więc nie może zabrać swoich milusińskich. Z tego co wiem koty są już dorosłe i nie sprawiają żadnych problemów. Sąsiadka pokryje koszty utrzymania zwierzaków. Bardzo proszę o kontakt na nr gg : 8296461 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love_labrador Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 195.205.170.* 07.09.09, 12:42 Znam jeden hotel, całkiem niedawno otwarty: lodz.szerlok.pl/uslugi/hodowcy_hodowle/oferta/hotel-dla-labradorow-i-innych-psow-lagodnych-lodz-okolice_414151454244513d/ Jest przeznaczony dla psów "nie atakujących", czyli dla większości raczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga1348 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.09, 16:18 mój poprzednik pisze o hoteliku Ta Bajka- dla labradorów i innych psów łagodnych. Wszystkie informacje na stronie www.ta.bajka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga1348 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 03:10 www.ta-bajka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 11:34 Chętnie przyjmę na jakiś cza pieska, zaopiekuję się nim. Oczywiście odpłatnie. e.molly@interia.pl łódź, pabianice, ozorków i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.ta-bajka.pl Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 06:56 hoteli mały tylko dla psów łagodnych Ta Bajka bardzo blisko Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam taki Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 22:46 Hotel dla psów -Ta Bajka w Konstantynie otwarty od niedawna z myślą o psiakach łagodnych. Jest to hotelik przydomowy, całoroczny. Psy są traktowane jak domownicy. W pensjonacie opiekunowie starają się stworzyć jak najbardziej rodzinną atmosferę Super.Polecam Wszystkie namiary na nich na stronie www.ta-bajka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 13:28 Witam. Poszukuję kogoś lub jakiś hotel aby zostawić psa na tydzień. Super suczka, niegrożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.10, 20:27 Hotel dla psów canis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anick Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:50 Chętnie zaopiekuję się pieskiem, na weekend, kilka dni bądź dłuzej. Opieka domowa. Mieszkam w domku z ogródkiem, okolice ul. Obywatelskiej/Pabianickiej. Mam dwa swoje pieski (suczki), bardzo łagodne. Piesek do opieki musiałby być takze łagodnego usposobienia i nienagannych manier ;) Warunki do uzgodnienia. Kontakt gg. 23 73 198 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychosasza Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 109.243.109.* 22.04.10, 03:29 Moze jestem przewrazliwiony, ale pani, ktora wreczala mi ostatniej niedzieli skserowana ulotke reklamujaca uslugi tego hotelu, byla, delikatnie mowiac "nabąblowana" i ja z pewnoscia nie oddalbym tam, nawet na 10 minut, swojego psiaka. www.ta-bajka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anick Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:53 Pani z hotelu "Ta bajka"? Nie znam tego miejsca, nie chcę się wypowiadać. Ulotki jednak rozdają często osoby wynajęte, trudno brać odpowiedzialność za jakość ich usług. Strona hotelu wygląda fajnie. Ja zaś, choć nie prowadzę hotelu, prostu lubię psy i chętnie się jakimś zaopiekuję pod nieobecność jego Pana lub Pani. Jeśli zatem ktoś potrzebuje takiej krótkotrwałej pomocy, proszę o kontakt gg 23 73 198 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: psia chatka IP: *.31.37.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 01:33 100% polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka Re: psia chatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 20:48 Też polecam Psią Chatkę! Kiedyś zostawiałam psa w innym hotelu (z grzeczności nie będę wymieniać), jak dla mnie Psia Chatka jest obecnie najlepszym hotelem w Łodzi. Tak trzymajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 04.05.10, 12:42 Treser Marek Zawadzki prowadzi taki hotel. Sprawdź sobie w internecie www.tresura-lodz.pl tam jest zakładka hotel dla psów. Hotel jest pod Łodzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.retsat1.com.pl 04.05.10, 13:03 Chętnie zajmę się pieskiem na czas wyjazdu włascicieli, o ile oczywiście termin nie będzie sie pokrywała z moim urlopem:) Warunki do uzgodnienia. Kontakt: eloquor1@gmial.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katro Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.multimo.pl 09.07.10, 16:05 Szuka opieki w okresie 16-22 VII dla Pies a'la golden retriver łagodny 3 letni grzeczna 16 kg Kot syberyjski 6 letni, domowa, załatwia sie do kuwety bardzo grzeczna Żyją w zgodzie. Mogę zapłacić lub zaopiekowac sie twoimi zwierzakami w innym okresie, mam dobre warunki w Łodzi. Opieka całodobowa zapewniona. Kontakt : katro@o2.pl lub tel.w play : 885 33 27 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tresura-lodz.pl Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 11.07.10, 15:20 Marek Zawadzki opiekuje się psiakami z woj. łódzkiego www.tresura-lodz.pl tel. 501-129-197 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodka Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 15:13 Witam wszystkich serdecznie potrzebuje opiekuna dla psa rasy owczarek niemiecki 6 lat łagodny wychowany z dzieckiem niepełnosprawnym i drugim małym . Pies nie znosi jazdy samochodem wiec mam problem a chciałabym wyjechac z dziecmi na 2 tygodnie najlepiej od 17 lipca . Mieszkam na Olechowie jesli znajdzie sie ktos chetny do opieki za nie wielkie pieniazki prosze o kontakt dudekanet@vp.pl . Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.devs.futuro.pl 16.08.10, 22:27 Witaj,masz rację,że szukasz kogos do opieki nad swojm owczarkiem,bo w hotelach dla zwierząt jest tragedia...Chodzi mi o hotel w Łodzi na Ul ''STRYKOWSKIEJ 92''Wszystko pieknie ładnie zachwalaja sie i reklamuja,ale to wszystko kłamstwo.Nie wychodza ze zwierzakami na spacery,nie daja tego do jedzenia co mówią i opieki ZERO......Oszukuja ludzi jak mogą i przy okazji cierpią tylko na tym nasze pupile,pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 81.219.113.* 17.08.10, 08:23 Dobrze,że poruszyliście ten temat czyli Hoteli dla psów....Powinno być wiadomo które sa dobre,a które nie i gdzie bez obaw można zostawić swojego pieska na jakis czas.Faktycznie przy Strykowskiej 92 "Animal'S Hotel" nie jest dobrym hotelem i zgadzam sie z tymi co sądzą tak samo.Ci ludzie mają własna hodowlę owczarków niemieckich i dbaja tylko o nie,a inne psy żyją,a raczej wegetują przez cały pobyt.Oddałem tam psa na 2-tygodnie,pies jest wystraszony,nie chce jeść,Obiecałem sobie,że juz nigdy nie oddam tam swojego psa juz wolę zrezygnować z urlopu,albo poszukac takiego miejsca gdzie będę mógł go zabrać,pozdrawiam wszystkich i odradzam to w/w schronisko,bo w schronisku psy mają lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius no dobra, pogadaliście sami z sobą 17.08.10, 08:36 dziękujemy, wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: no dobra, pogadaliście sami z sobą IP: 81.219.113.* 17.08.10, 08:45 Odnośnie wyżej wymienionego hotelu Animal's na strykowskiej.Zona trzy tygodnie temu dała zadatek w wysokości około 450 zł za okres trzech tygodni.Piesek miał tam być od 17,czyli od dzisiaj,plany się zmieniły i chcielismy oddać psa tez dzisiaj,ale na okres tygodnia,a dokładnie 5-dób,baba powiedziała,że pieniędzy nie odda i psa tez nie przyjmie,chyba,ze zapłace jeszcze 430zł za cały okres 3-tygodni i wtedy moge zostawić psa na ile będe chciał(na dwa,trzy )dni...Nie chodzi juz o pieniądze,ale o podejście do ludzi,ja nie zbiednieję,a ona sie nie wzbogaci,ale......Nie zostawie tego tak,pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no dobra, pogadaliście sami z sobą 17.08.10, 09:19 Chłopie, my naprawdę widzimy, że masz to samo IP co Marko. Z nas debili nie zrobisz, ale przynajmniej nie rób z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.91.rev.vline.pl 22.09.10, 18:49 Hostel dla malych zwierząt (małe psy i koty) na ul Gdańskiej 81 przy klinice weterynaryjnej. Przechowywałam tam kota jak wyjeżdzałam na weekend. Maja niezłe warunki, a co najważniejsze wet jest w razie czego pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frezja231 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.11.11, 20:28 znam bardzo dobry hotel blisko zgierza zostawiałam tam pieska w wakacje.jest bardzo przytulnie dbają o pieski ,mają tylko 10 miejsc polecam.każdy piesek ma swój kojec.podaję tel513067092 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.04.11, 21:16 Ja polecam hotel Ta Bajka. Umieściłam tam moją sunię na kilka dni, na próbę bo czeka mnie dłuższy wyjazd. Jestem bardzo zadowolona, moja Sonieczka również. Jak po nią pojechałam to brykała z psami po terenie. Bardzo polubiła właścicielkę aż trochę byłam zazdrosna :). Cieszę się że znalazłam takie miejsce i dlatego polecam osobom, które się wahają. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 01.05.11, 00:25 W pobliżu Łodzi. Choćby tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan51 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.ms.lnet.pl 23.02.12, 18:48 Sprawdzonym hotelem jest hotelik w Koluszkach przy ul.Konopnickiej 10 . Prowadzi go młode małżeństwo. Są to ludzie bardzo oddani zwierzętom. Sama korzystałam kilkakrotnie z powodu częstych wyjazdów. Godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.toya.net.pl 10.06.11, 13:35 Korzystałam z usług tego hotelu, zadowolona byłam zarówno ja jak i mój pies i kociak. Sama zawiozłam do hotelu moje skarby a Pani, która go prowadzi odwiozła je do mnie do domu na moje życzenie. Polecam Hotel Na Kocią Łapę (Łódź). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1976 Re: Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.tktelekom.pl 16.06.11, 09:47 Rojuć Bedoń Przykościelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nergo Re: Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.play-internet.pl 10.03.14, 22:15 A ja nie jestem zadowolony. Odebrałem moją Tośkę z rozwaloną łapą i do tego nikt mnie nie zawiadomił wcześniej. Pies nie był w najlepszym stanie. Nie zawiązę tam więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.pl 09.12.14, 13:14 Witam Polecam nowy całoroczny hotelik dla psów i kotów Reksio w Kazimierzu w województwie łódzkim. Strona hoteliku www.reksio-hotel.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 03:43 Ja swojego psiaka oddaję zawsze do hotelu w Jadwininie, koło Pabianic. Pan Przemek ma niesamowitą rękę do psów. A tu informacje o hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.180.255.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.06.12, 15:37 Poleciła bym hotel w Czyżeminie .Psami zajmuje się prawdziwy miłośnik zwierząt pan Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.180.82.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.06.12, 15:52 Witaj .Ja zostawiłem swojego pieska w okolicach Tuszyna .Polecam ten hotelik.Mogę podać tel501129197 Odpowiedz Link Zgłoś