Dodaj do ulubionych

Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ...

19.01.08, 21:17
... lub okolicy.Może to być również dobra opieka przy hodowli psów.
Obserwuj wątek
    • nakole Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 19.01.08, 21:22
      Może tu:

katalog.pf.pl/Łódź/Animal-S-Hotel-Zbigniew-Skonieczka-F7806293G0B2285-m19.html

Pytaj tez w schroniskach i przytuliskach dla zwierząt np. Zgierz ul.
      Urocza (Fundacja Medor)
      • Gość: Karolina Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 20.01.08, 20:32
        Albo poszukaj dobrego petsittera, czyli opiekunku dla psa ;)
        Jest to nowa profesja, ale staje się popularna. Są już nawet szkolenia dla petsitterów ;) Taka osoba może się zając przez jakiś czas psem, np. gdy właściciele wyjeżdzają na urlop. Pies napewno czuje się o wiele lepiej z dobrym petsitterem, niz wpakowany do kojca w hotelu, w którym jest wiele psów.
        • nakole ...że co? 20.01.08, 20:49
          ..acha, dzięki, ale to ares szuka lokum dla zwierzaka.
          Pilnuj drzewka!
          • Gość: Karolina Re: ...że co? IP: *.toya.net.pl 20.01.08, 21:41
            Racja, sorki ;)
            • Gość: pepic Re: ...że co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 21:38
              podziękuj nakole
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=66059654&a=66060358
      • Gość: Aneczka11222 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 21:56
        Ja znam!!!
        A tak konkretnie to ja się chętnie zajmę pieskiem czy kotkiem na czas wakacji.
        Właściciel psa jest zobowiązany:
        Udostępnić na czas pobytu psa w hotelu książeczkę zdrowia psa
        Zapatrzeć psa w karmę jego ulubione zabawki i miseczkę
        Zabezpieczyć psa przeciwko kleszczom i pchełkom
        Odrobaczyć psa w okresie maksymalnie 4 tygodnie przed oddaniem psa do.
        Oraz pokazać dowód osobisty aby nie uciekł mi gdzieś właściciel
        Chyba tak powinno być xD od 15 do 20 zł w zależność od wielkości zwierzaka.
        Uwzględniam też wyjazd na świeże powietrze na działkę w Chorzeszowie
        Będę pilnować jak oka w głowie xD mój numer gg 9790759
        • Gość: przemek Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 94.254.225.* 07.02.10, 16:03
          słuchaj. zlecę tobie opiekę nad psem od piątku 12.02 do poniedziałku.
          pies labrador łagodny i zabawny.
          100zł za dzien. 791 12 12 19 . adres mail nigerrrr@tlen.pl
          przemysław sury
      • Gość: Karina Re:gdzie zostawic szczeniaka na 2 tyg? IP: *.play-internet.pl 17.06.11, 00:33
        wiatm mam problem,wyskoczyl mi nagly wyjazd-22.06.2011 do szkocji a mam 12 tygodniowego szczeniaka i teraz nie wiem gdzie moglabym go zostawic na dwa tygodnie? Nie moge psiaka zabrac ze soba bo jeszcze niema szczepien ani chipa dopiero zakonczylam proces odrobaczania jej poniewaz sama kupilam ja trzy tyg temu.Nie wiem co robic? Wyjechac musze a psa samego nie zostawie, zadna sasiadka ani kolezanka nie moze sie zaopiekowac psem przez dwa tyghodnie. Moze zna ktos jakas placowke w ktorej mozna zostawic pod opieka szczeniaka bez szczepien?
      • Gość: Grażyna Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.31.37.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 01:28
        www.psiachatka.pl, najlepszy hotel w łódzkim, prowadzony jest w domku z ogrodem dla zwierzaków, pewny bo sprawdzony!!! mają również swój profil na faceboku gdzie można oglądać zdjęcia swojego psiaka z każdego dnia pobytu w hotelu :) super naprawdę polecam
      • Gość: Bogusia Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.play-internet.pl 30.10.15, 18:02
        Jest fajny hotelik w Czyżeminie koło Tuszyna U hodowcy i tresera ale przwde wszystkim prawdziwego miłośnika zwierząt .
    • Gość: Monika S. Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 29.01.08, 17:51
      Ja znam jeden domowy hotelik dla psów.Znajduje się blisko centrum miasta w
      okolicy parku:)))

Ps.. A tak szczerze to sama go prowadzę.
      Mam duże doświadczenie w opiece nad psiakami i kocham to co robie :))).
      Oprócz opieki piesek może też odbywać zajęcia z posłuszeństwa lub inny rodzaj
      szkolenia.
      Mój mail: zoopsychologia@o2.pl
      • Gość: szukam opiekuna Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 193.138.110.* 27.10.08, 14:50
        Witam szukam opiekuna na 4 dni dla mojej suni bardzo łagodny mieszaniec
        owczarka niemieckiego w okresie sylwestra mój paela74@tlen.pl
    • Gość: Hotel Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.eranet.pl 22.03.08, 19:26
      Witam,
      Po prostu zapraszam na www.psiewakacje.eu
      • Gość: Gosia Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.play-internet.pl 30.10.15, 17:52
        Polecam hotel Bracia mniejsi w Czyżeminie koło Tuszyna
    • kicia291 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 23.03.08, 20:16
      spróbuj na ul. Zdrowie k. pętli tramwajowej "9". Tam jest tabliczka
      HOTEL DLA PSÓW.
      • nigh Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 02.06.08, 22:31
        Jestem petsitterką, opiekuję się pieskami, kotami, bo kocham wszystkie
        zwierzaki. Pies przebywając u petsittera o wiele łatwiej zniesie rozłąkę z
        właścicielem, niż gdyby przebywał w psim hotelu, gdzie ma boks do dyspozycji. U
        mnie praktycznie całą dobę spędza z człowiekiem, chodzi na spacery, bawi się i
        czuje się super :) Bo jest z kimś kto kocha zwierzęta.
        • Gość: waldek Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 14:29
          Poproszę Cię o kontakt gdyż właśnie jest potzrebna mi pomoc podczas
          mojego wyjazdu. PILNE!!! OD JUTRA!!! TJ 11.08.2008
          TEL 609-831-618 Waldek
    • natmuminus Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 06.12.08, 22:48
      Poszukuje opieki nad moim 5 letnim goldenretrieverem na okres świąt
      łącznie miniumu 7 dni. Widzę,że na forum wypowiadają sie właściciele
      hoteli oraz petsittingerzy. Może znajdę tutaj pomoc?

Pozdrawiam
      • Gość: Basia Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 10.12.08, 23:17
        Bardzo chetnie sie zaopiekuje Pani/Pana pieskiem. Mieszkam w Balutach.
        Kontakt: cbasiasp@hotmail.com
      • Gość: Emila Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 22.03.09, 20:24
        witam poszukuje kogos do opieki nad psem na kilka dni, jesli ktos ma
        namiary to prosze o kontakt pod numer508163683 Emila
        • Gość: emila Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 08:45
          witam-mogę zaopiekować się psiakiem na krótki okres,na zasadzie
          opieki domowej(jak własnym psem:).ale jako że posiadam w domu
          własne,łagodne psiaki,musiałby to być zgodny i nieagresywny psiak
          kontakt do mnie:511-704-481
          (woj.świętokrzyskie)niestety...
          • Gość: Kminka Potrzebny petsitter dla dwóch kotów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.09.09, 13:01
            Sąsiadka poprosiła mnie o umieszczenie ogłoszenia, ponieważ ma problem.

23 wrześnie wyjeżdża do Niemiec, wraca w styczniu. Poszukuje osoby
            odpowiedzialnej, która zaopiekowałaby się jej dwoma kotami na czas jej
            nieobecności. Jedzie do znajomych, a więc nie może zabrać swoich milusińskich. Z
            tego co wiem koty są już dorosłe i nie sprawiają żadnych problemów. Sąsiadka
            pokryje koszty utrzymania zwierzaków. Bardzo proszę o kontakt na nr gg : 8296461
    • Gość: love_labrador Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 195.205.170.* 07.09.09, 12:42
      Znam jeden hotel, całkiem niedawno otwarty:

lodz.szerlok.pl/uslugi/hodowcy_hodowle/oferta/hotel-dla-labradorow-i-innych-psow-lagodnych-lodz-okolice_414151454244513d/
      Jest przeznaczony dla psów "nie atakujących", czyli dla większości raczej ;)
      • Gość: maga1348 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.09, 16:18
        mój poprzednik pisze o hoteliku Ta Bajka- dla labradorów i innych psów łagodnych. Wszystkie informacje na stronie www.ta.bajka.pl
    • Gość: maga1348 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 03:10
      www.ta-bajka.pl
    • Gość: EWA Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 11:34
      Chętnie przyjmę na jakiś cza pieska, zaopiekuję się nim. Oczywiście odpłatnie.
      e.molly@interia.pl łódź, pabianice, ozorków i okolice.
    • Gość: www.ta-bajka.pl Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 06:56
      hoteli mały tylko dla psów łagodnych Ta Bajka bardzo blisko Łodzi
    • Gość: znam taki Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 22:46
      Hotel dla psów -Ta Bajka w Konstantynie otwarty od niedawna z myślą o psiakach łagodnych. Jest to hotelik przydomowy, całoroczny. Psy są traktowane jak domownicy. W pensjonacie opiekunowie starają się stworzyć jak najbardziej rodzinną atmosferę
      Super.Polecam
      Wszystkie namiary na nich na stronie www.ta-bajka.pl
    • Gość: Iza Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 13:28
      Witam. Poszukuję kogoś lub jakiś hotel aby zostawić psa na tydzień.
      Super suczka, niegrożna.
    • Gość: bax Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.10, 20:27
      Hotel dla psów canis
    • Gość: anick Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:50
      Chętnie zaopiekuję się pieskiem, na weekend, kilka dni bądź dłuzej.
      Opieka domowa. Mieszkam w domku z ogródkiem, okolice ul.
      Obywatelskiej/Pabianickiej. Mam dwa swoje pieski (suczki), bardzo
      łagodne. Piesek do opieki musiałby być takze łagodnego usposobienia
      i nienagannych manier ;) Warunki do uzgodnienia. Kontakt gg. 23 73
      198
      • Gość: psychosasza Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 109.243.109.* 22.04.10, 03:29
        Moze jestem przewrazliwiony, ale pani, ktora wreczala mi ostatniej niedzieli
        skserowana ulotke reklamujaca uslugi tego hotelu, byla, delikatnie mowiac
        "nabąblowana" i ja z pewnoscia nie oddalbym tam, nawet na 10 minut, swojego psiaka.
        www.ta-bajka.pl
        • Gość: anick Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:53
          Pani z hotelu "Ta bajka"? Nie znam tego miejsca, nie chcę się
          wypowiadać. Ulotki jednak rozdają często osoby wynajęte, trudno brać
          odpowiedzialność za jakość ich usług. Strona hotelu wygląda fajnie.

Ja zaś, choć nie prowadzę hotelu, prostu lubię psy i chętnie się
          jakimś zaopiekuję pod nieobecność jego Pana lub Pani. Jeśli zatem
          ktoś potrzebuje takiej krótkotrwałej pomocy, proszę o kontakt gg 23
          73 198
        • Gość: Wojtek Re: psia chatka IP: *.31.37.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 01:33
          100% polecam :)
          • Gość: Bronka Re: psia chatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 20:48
            Też polecam Psią Chatkę! Kiedyś zostawiałam psa w innym hotelu (z grzeczności nie będę wymieniać), jak dla mnie Psia Chatka jest obecnie najlepszym hotelem w Łodzi. Tak trzymajcie!!!
    • Gość: Marcin Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 04.05.10, 12:42
      Treser Marek Zawadzki prowadzi taki hotel. Sprawdź sobie w internecie www.tresura-lodz.pl tam jest zakładka hotel dla psów. Hotel jest pod Łodzią.
      • Gość: mr Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.retsat1.com.pl 04.05.10, 13:03
        Chętnie zajmę się pieskiem na czas wyjazdu włascicieli, o ile oczywiście termin
        nie będzie sie pokrywała z moim urlopem:) Warunki do uzgodnienia. Kontakt:
        eloquor1@gmial.com
    • Gość: katro Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.multimo.pl 09.07.10, 16:05
      Szuka opieki w okresie 16-22 VII dla
      Pies a'la golden retriver łagodny 3 letni grzeczna 16 kg
      Kot syberyjski 6 letni, domowa, załatwia sie do kuwety bardzo grzeczna
      Żyją w zgodzie.
      Mogę zapłacić lub zaopiekowac sie twoimi zwierzakami w innym okresie, mam dobre
      warunki w Łodzi. Opieka całodobowa zapewniona.
      Kontakt : katro@o2.pl lub tel.w play : 885 33 27 26
    • Gość: tresura-lodz.pl Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 11.07.10, 15:20
      Marek Zawadzki opiekuje się psiakami z woj. łódzkiego
      www.tresura-lodz.pl
      tel. 501-129-197
      • Gość: Słodka Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 15:13
        Witam wszystkich serdecznie
        potrzebuje opiekuna dla psa rasy owczarek niemiecki 6 lat łagodny wychowany z dzieckiem niepełnosprawnym i drugim małym . Pies nie znosi jazdy samochodem wiec mam problem a chciałabym wyjechac z dziecmi na 2 tygodnie najlepiej od 17 lipca . Mieszkam na Olechowie jesli znajdzie sie ktos chetny do opieki za nie wielkie pieniazki prosze o kontakt dudekanet@vp.pl . Dziekuje i pozdrawiam
        • Gość: zawiedziony Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.devs.futuro.pl 16.08.10, 22:27
          Witaj,masz rację,że szukasz kogos do opieki nad swojm owczarkiem,bo
          w hotelach dla zwierząt jest tragedia...Chodzi mi o hotel w Łodzi na
          Ul ''STRYKOWSKIEJ 92''Wszystko pieknie ładnie zachwalaja sie i
          reklamuja,ale to wszystko kłamstwo.Nie wychodza ze zwierzakami na
          spacery,nie daja tego do jedzenia co mówią i opieki
          ZERO......Oszukuja ludzi jak mogą i przy okazji cierpią tylko na tym
          nasze pupile,pozdrawiam.....
    • Gość: Marko Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: 81.219.113.* 17.08.10, 08:23
      Dobrze,że poruszyliście ten temat czyli Hoteli dla psów....Powinno
      być wiadomo które sa dobre,a które nie i gdzie bez obaw można
      zostawić swojego pieska na jakis czas.Faktycznie przy
      Strykowskiej 92 "Animal'S Hotel"
      nie jest dobrym hotelem i
      zgadzam sie z tymi co sądzą tak samo.Ci ludzie mają własna hodowlę
      owczarków niemieckich i dbaja tylko o nie,a inne psy żyją,a raczej
      wegetują przez cały pobyt.Oddałem tam psa na 2-tygodnie,pies jest
      wystraszony,nie chce jeść,Obiecałem sobie,że juz nigdy nie oddam tam
      swojego psa juz wolę zrezygnować z urlopu,albo poszukac takiego
      miejsca gdzie będę mógł go zabrać,pozdrawiam wszystkich i odradzam
      to w/w schronisko,bo w schronisku psy mają lepiej....
      • yavorius no dobra, pogadaliście sami z sobą 17.08.10, 08:36
        dziękujemy, wystarczy.
        • Gość: kriss Re: no dobra, pogadaliście sami z sobą IP: 81.219.113.* 17.08.10, 08:45
          Odnośnie wyżej wymienionego hotelu Animal's na strykowskiej.Zona
          trzy tygodnie temu dała zadatek w wysokości około 450 zł za okres
          trzech tygodni.Piesek miał tam być od 17,czyli od dzisiaj,plany się
          zmieniły i chcielismy oddać psa tez dzisiaj,ale na okres tygodnia,a
          dokładnie 5-dób,baba powiedziała,że pieniędzy nie odda i psa tez nie
          przyjmie,chyba,ze zapłace jeszcze 430zł za cały okres 3-tygodni i
          wtedy moge zostawić psa na ile będe chciał(na dwa,trzy )dni...Nie
          chodzi juz o pieniądze,ale o podejście do ludzi,ja nie zbiednieję,a
          ona sie nie wzbogaci,ale......Nie zostawie tego tak,pozdrawiam
          wszystkich
          • yavorius Re: no dobra, pogadaliście sami z sobą 17.08.10, 09:19
            Chłopie, my naprawdę widzimy, że masz to samo IP co Marko. Z nas
            debili nie zrobisz, ale przynajmniej nie rób z siebie...
    • Gość: hania Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.91.rev.vline.pl 22.09.10, 18:49
      Hostel dla malych zwierząt (małe psy i koty) na ul Gdańskiej 81 przy klinice weterynaryjnej. Przechowywałam tam kota jak wyjeżdzałam na weekend. Maja niezłe warunki, a co najważniejsze wet jest w razie czego pod ręką.
      • Gość: frezja231 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.11.11, 20:28
        znam bardzo dobry hotel blisko zgierza zostawiałam tam pieska w wakacje.jest bardzo przytulnie dbają o pieski ,mają tylko 10 miejsc polecam.każdy piesek ma swój kojec.podaję tel513067092
    • Gość: Mika Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.04.11, 21:16
      Ja polecam hotel Ta Bajka. Umieściłam tam moją sunię na kilka dni, na próbę bo czeka mnie dłuższy wyjazd. Jestem bardzo zadowolona, moja Sonieczka również. Jak po nią pojechałam to brykała z psami po terenie. Bardzo polubiła właścicielkę aż trochę byłam zazdrosna :). Cieszę się że znalazłam takie miejsce i dlatego polecam osobom, które się wahają.
    • staahoo Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... 01.05.11, 00:25
      W pobliżu Łodzi. Choćby tutaj...
      • Gość: joan51 Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.ms.lnet.pl 23.02.12, 18:48
        Sprawdzonym hotelem jest hotelik w Koluszkach przy ul.Konopnickiej 10 . Prowadzi go młode małżeństwo. Są to ludzie bardzo oddani zwierzętom. Sama korzystałam kilkakrotnie z powodu częstych wyjazdów. Godne polecenia.
    • Gość: Ola Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.toya.net.pl 10.06.11, 13:35
      Korzystałam z usług tego hotelu, zadowolona byłam zarówno ja jak i mój pies i kociak. Sama zawiozłam do hotelu moje skarby a Pani, która go prowadzi odwiozła je do mnie do domu na moje życzenie. Polecam Hotel Na Kocią Łapę (Łódź).
      • Gość: gość1976 Re: Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.tktelekom.pl 16.06.11, 09:47
        Rojuć Bedoń Przykościelny
      • Gość: nergo Re: Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.play-internet.pl 10.03.14, 22:15
        A ja nie jestem zadowolony. Odebrałem moją Tośkę z rozwaloną łapą i do tego nikt mnie nie zawiadomił wcześniej. Pies nie był w najlepszym stanie. Nie zawiązę tam więcej!
        • Gość: Monika Re: Hotel "Na Kocią Łapę" IP: *.pl 09.12.14, 13:14
          Witam
          Polecam nowy całoroczny hotelik dla psów i kotów Reksio w Kazimierzu w województwie łódzkim.
          Strona hoteliku www.reksio-hotel.pl
          Pozdrawiam
    • Gość: Jakub Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 03:43
      Ja swojego psiaka oddaję zawsze do hotelu w Jadwininie, koło Pabianic.
      Pan Przemek ma niesamowitą rękę do psów.
      A tu informacje o hotelu
    • Gość: Anka Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.180.255.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.06.12, 15:37
      Poleciła bym hotel w Czyżeminie .Psami zajmuje się prawdziwy miłośnik zwierząt pan Marek.
    • Gość: Darek Re: Czy znacie jakieś hotele dla psów w Łodzi ... IP: *.180.82.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.06.12, 15:52
      Witaj .Ja zostawiłem swojego pieska w okolicach Tuszyna .Polecam ten hotelik.Mogę podać tel501129197
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka