Gość: Andrzej IP: *.*.*.* 17.08.03, 15:08 Ma ktoś już może internet udostępniany przez RADIO PLUS?? Jeśli tak to jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yankee Re: Internet radiowy w Łowiczu IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 13:43 Ja również jestem zainteresowany opinią użytkowników. Warto w to wchodzić,czy lepiej sobie darować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Internet radiowy w Łowiczu IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 23:08 Tak, używam od prawie miesiaca. Na poczatku były jakies problemy, ale teraz jest ok. Wiesz cena całkiem całkiem przystępna no i osiagi przyzwoite. A poza tym przełamany monopol TPSy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Internet radiowy w Łowiczu IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 17:23 Korzystam z uslug Radia Plus w Lowiczu i jest OK! Wczesniej mialem modem, ale byly duze rachunki no i prdkosc slaba. Przez radio place tylko za full dostep 50 zl, no i daja przyzwoita ptedkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
viter Re: Internet radiowy w Łowiczu 28.08.04, 13:08 witam jezeli macie mozliwosc podlaczyc sie do kawiarni internetowej na bolimwskiej banaszinternet to olejcie pozostalych operatorow mam internet od roku wszystko jak najbardziej OK zero przerw w dostawie netu a transwer przy sciaganiu bagatela 80-150:)) kilo mialem wczesniej neostrade pelna za 150zl i wyciagalem max 60 kilo teraz place 50zl i mam 2 razy szybciej niz neo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kewh Re: Internet radiowy w Łowiczu 18.11.04, 15:41 Oni akurat nie przelamali monopolu tepsy, bo sami udostepniaja kupione od tepsy kilka DSLi (www.internetdsl.pl). Podobnie firma z bolimowskiej. Z tego co wiem to Radio-Net korzysta z lacz od Telbanku, ale moge miec stare informacje. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś