titunia11 Poszukuje Pani Sylwii Fryzjerki 17.05.12, 16:37 Witam wszystkich,proszę pomóżcie mi,poszukuje Pani Sylwii fryzjerki która pracowala w Lauferze w Tesco na Pojezierskiej.Dzwoniłam żeby sie umówic i wtedy dowiedziałam sie że już nie pracuje,niestety nie chcieli podac gdzie teraz przyjmuje a nawet telefonu. Bylam ostatnio u niej jakoś w lutym i nic nie powiedziala że odchodzi.Bylam u niej co prawda kilka razy,ale nie oddam nikomu swoich wlosów,tak mi wycieniowala je ze spokojnie przez kilka miesiecy moge sobie z nimi poradzić.Zdesperowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Poszukuje Pani Sylwii Fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 20:22 salon na wierzbowej Odpowiedz Link Zgłoś
betyka Re: Poszukuje Pani Sylwii Fryzjerki 29.07.12, 20:54 Szukam tej samej fryzjerki, pani Sylwi, która pracowała w Laufer w Tesco na Pojezierskiej. Jeśli ktoś moze podac dokładniejszy adres tego salonu na Wierzbowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titunia Re: Poszukuje Pani Sylwii Fryzjerki IP: *.cdma.centertel.pl 30.07.12, 08:59 Wierzbowa 18 Salon Izis.tam gdzie jest figloraj dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betyka Re: Poszukuje Pani Sylwii Fryzjerki IP: *.wapgw.era.pl 04.08.12, 20:58 Dzięki piękne za namiar. Niemogąc zwlekac, odwiedziłam w Carrefour na Kolumny pseudo salon Anna Frątczak. Porażka jesli chodzi o farbę i fatalne, niedokladne strzyżenie. Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betyka Re: Poszukuje Pani Sylwii Fryzjerki IP: *.4web.pl 10.11.12, 17:02 Dla zainteresowanych, pani Sylwia aktualnie pracuje w saloniku Evita bodajże, w hali na Rynku Bałuckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Szukam Grzegorza z Le Grand IP: 195.206.126.* 22.05.12, 11:06 Witam, orientuje się może ktoś, gdzie teraz pracuje Grzegorz z Le Grand? Odpowiedz Link Zgłoś
arletta71 Polecam 11.06.12, 16:57 wreszcie, pu latach po wielu latach poszukiwan znalazlam fryzjera idealnego. pan Piotr z GoodTime na Gdanskiej - po prostu artysta! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Polecam IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.12, 08:12 Polecam fryzjerkę Asie z ulicy Nowej,swietna kolorystka i super obcina wlosy!tak obcietych wlosow jeszcze nie mialam ,poprostu same sie ukladaja,rewelacja,podaje namiary 500051815,dzwoncie naprawde warto skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Polecam IP: 217.153.8.* 19.02.13, 12:14 Zgadzam się z Arletta71. Piotrek obecnie pracuje w Le Grand. Jest genialny i myślę, że nie musi się zbytnio reklamować, gdyż prawdziwi znawcy kunsztu docenili Jego profesjonalizm: zdobył I miejsce w L`Oréal Color Trophy . colortrophy.pl/loreal-color-trophy-juz-rozstrzygniety-znamy-zwyciezce/ Idealnie dobrana fryzura, delikatne cięcie i cudowne ombre. A do teggo włosy układają się wspaniale. Jestem Jego stałą klientką i nie zamienię Go na nikogo innego :) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Polecam IP: *.toya.net.pl 17.01.14, 01:27 Piotr Wieczorek z LeGrandu to najlepszy fryzjer w Łodzi. Z czystym sumieniem i doświadczeniem w wieeeeelu salonach mogę powiedzieć, że nikt mu nie dorówuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Szukam Grzegorza z Le Grand IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.12, 13:13 Pan Grzegorz pracuje aktualnie na Piotrkowskiej 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Szukam Grzegorza z Le Grand IP: *.itsa.net.pl 24.07.12, 16:01 A masz moze numer do tego salonu? wyprowadzilam sie teraz z lodzi, nie moge szukac tego salonu na wlasnych nogach, a jak szukam w necie to nie znajduje zadnego aktualnego...numer tego salonu albo chociaz nazwe. bede baardzo, baardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Szukam Grzegorza z Le Grand IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.12, 12:23 Witam, otworzyłem własny salon na ul Sienkiewicza 7/9 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
maria447 Aneta Guldowska Klinger już nie Le Grand 25.02.13, 21:58 szkoda słów , proponowała bym osunąć kolejny raz mój wpis żeby klienci przypadkiem nie znaleźli swojego fryzjera:). Swoja drogą ciekawi mnie czy to czysta inwigilacja czy już akt desperacji. Przecież w dzisiejszych czasach jest tyle portali społecznościowych jak FB czy Nk itp, że jak ktoś chce to i tak znajdzie. Sama prowadzę dobrze prosperującą firmę i śmiech mnie ogarnia jak na to patrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Aneta już nie Le Grand IP: *.smrw.lodz.pl 01.03.13, 22:28 To prawda już nie pracuję w Le Grand. Lada chwila zaczynam w nowym miejscu. Los tak chciał:) Do kontaktu mogę podać mail anetacouk@wp.pl lub namiary na Fb pl-pl.facebook.com/aneta.guldowska Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Aneta już nie Le Grand IP: *.smrw.lodz.pl 08.04.13, 20:24 Zapraszam serdecznie w moje progi:) royal-hair.pl/Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Aneta Guldowska Klinger już nie Le Grand IP: *.smrw.lodz.pl 19.03.13, 20:41 Witam serdecznie:) Już mogę wstawić stronkę, żeby kontakt był łatwiejszy:) royal-hair.pl/ Pozdrawiam i do zobaczenia! Aneta Klinger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Aneta Guldowska Klinger już nie Le Grand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.16, 11:30 Pięknie robicie włosy, tylko te ceny z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzann Re: dobry fryzjer IP: *.astral.lodz.pl 27.09.12, 12:34 tylko jeden fajny facet na retkini salon lejdis prowadzi tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 02.10.12, 21:54 Szukam fryzjerki Ani, która pracowała w Klinice Wdowiak przy ulicy Rzgowskiej 62, odeszła i podobno otworzyła coś swojego. Ma świetną rękę do cięcia i bardzo mi jej brakuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkk222 Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 01.11.13, 22:22 Róg Przybyszewskiego i Tatrzańskiej na górze, salon Kunka&Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
aniapij Re: dobry fryzjer 13.11.12, 23:20 www.zakatek-urody.pl/ POLECAM!!! OD 10 lat korzystam z usług p. Renaty. Zawsze wymyśla fajną fryzurę, w której się dobrze czuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: dobry fryzjer IP: *.146.202.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.12, 16:07 wczoraj byłam w salonie Świat Kobiet u mariki, nie dośc że jest szalenie kontaktowa osobą to jeszcze zrobiła mi świetny baleyage, koleżanka z pracy powiedziała i że w końcu trafiłam w odpowiednie ręce, polecam, nie często to się zdarza, a salon jest przy Tymienieckiego pozdrawiam nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: dobry fryzjer IP: *.lodz.mm.pl 22.11.12, 14:44 Bardzo polecam Magdę z salonu Świat Kobiet na Tymienieckiego. Chodzę do niej od 4 lat, za każdym razem, gdy zmieniała miejsce pracy ja i tak szłam za nią. Zarówno baleyage, jak i farbowanie, strzyżenie na wysokim poziomie. Poza tym miła, rozmowna i przede wszystkim profesjonalna. Niedługo znowu się wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 10.01.13, 19:31 Witam! Wracając wczoraj z pracy zauważyłam nowo otwarty salon na Piotrkowskiej 276 postanowiłam wejść i zmienić trochę fryzurę Trafiłam na super fryzjerki bardzo miłe i sympatyczne cudownie mi doradziły i poza cięciem dałam się namówić na kolor wyszedł extra przy wyjsciu dostalam wizytówkę z dwoma stempelkami, gdzie piąte strzyżenie będzie GRATIS A to mila niespodzianka . Na pewno do nich wrócę pozdrawiam ps. dla zainteresowanych podaje numer kom 508 575 676 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka poszukuje pani Mariki IP: *.retsat1.com.pl 16.01.13, 22:03 pomocy! poszukuje pani Mariki z salonu fryzjerskiego Ola na ul.Przelajowej,na Retkini - jeszcze w grudniu tam pracowała a teraz slad po niej zaginął...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
worldgorger Re: dobry fryzjer 24.02.13, 10:30 Na samym początku chciałem napisać, że jestem mężczyzną, który już nie raz zraził się co do jakości usług fryzjerskich. A to zdarzała się niemiła fryzjerka, a to przymus zapisu (gdy salon świeci pustkami), a to cena znów za wysoka. Szukając co raz to innego salonu nie łudziłem się, że wyjdę zadowolony. Jakie było moje zdziwienie gdy w końcu trafiłem na odpowiednią fryzjerkę! Jest rzeczowa, miła, zawsze o czymś ze mną porozmawia, a do tego strzyże tak jakby urodziła się z nożyczkami w ręku! Nazywa się Wioletta i z tego co wiem przyjmuje w dwóch miejscach w Łodzi. W salonie na Retkinii przy Armii Krajowej (tam ja chodzę) oraz w Centrum przy Narutowicza 25. Muszę dodać, że zachęcony umiejętnościami Pani Wioli zaprowadziłem tam również moją żonę i... ona również zmieniła swojego dotychczasowego fryzjera właśnie na Wiolę :) dla zainteresowanych podaję numer mojej jedynej ulubionej fryzjerki 723 159 511 . Dzięki niej wychodzimy z salonu wraz z żona zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Fryzjer Łódź / p. Łukasz poszukiwany IP: *.158.217.47.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.13, 20:30 Witam, poszukuję fryzjera, który kiedyś przyjmował w salonie w M1, było to kilka lat temu... ale do dziś nie mogę znaleźć fryzjera, który tak dobrze obciąłby moje włosy. Jedyne co pamiętam, to to, że miał na imię Łukasz i miał charakterystyczne poparzone dłonie. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.mikielis Re: dobry fryzjer 16.03.13, 19:47 Przbyszewskiego 34 ;) maps.google.pl/maps?saddr=51.744861,19.472795&hl=pl&ll=51.744702,19.472022&spn=0.007533,0.021136&sll=51.743905,19.476721&sspn=0.007533,0.021136&mra=mift&mrsp=0&sz=16&t=m&z=16&layer=c&cbll=51.744672,19.471888&panoid=Hkrm5UEd9CWm746BHfYUiw&cbp=12,170.22,,0,8.77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 11:11 sprawdż tu najlepsiwregionie.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.13, 12:14 Dobry Salon fryzjerski jest na Kościuszki 120 www.royal-hair.pl Ceny są dobre .Polecam fryzjera Anete.K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dobry fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.13, 09:50 Salon Hirka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 31.03.13, 19:38 Witam pilnie poszukuje moich fryzjerek które pracowały kiedyś w salonie Image na Piotrkowskiej 276 Sylwie i Kasie Byłabym wdzięczna gdyby ktoś coś wiedział gdzie sa dziewczyny z góry dziękuje za info pozdrawiam Magda:) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika3212 Re: dobry fryzjer 01.04.13, 13:46 SALON EXPERTS PIOTRKOWSKA 276 TEL 508575676 otworzyly swoje ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noka Re: dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 14:00 witam, szukam p. Iwony z Beauty Pro na pl. Niepodległości. Jeśli ktoś wie gdzie teraz pracuje proszę o namiary, bardzo mi zależy bo to najlepsze fryzjerka na jaką do tej pory trafiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVA3333 Re: dobry fryzjer IP: *.galatea.pl 17.05.13, 23:46 Witam! Poszukuję fryzjerki Kasi, która pracowała w salonie "Oskar" na Dąbrowie, ul. Felińskiego - wysoka, zawsze uśmiechnięta, z burzą brązowo-rudych loków. Byłam z niej bardzo zadowolona, potem przez jakieś pół roku nie chodziłam do fryzjera - a jak już się wybrałam, okazało się, że odeszła - to było jakieś półtora roku temu. Właścicielka niestety nie chce powiedzieć, gdzie p. Kasia teraz pracuje. Od tego czasu przetrenowałam już czterech innych fryzjerów - i niestety porażka. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 02.06.14, 13:42 Pani Kasia ma teraz Swój salonik i przyznam że w niektórych miesiącach trzeba umawiać się sporo wcześniej. Jest świetna a przy tym przemiła. Tetmajera 2/12 na Dąbrowie. lodz.naszemiasto.pl/firma/salon-fryzjerski-kasia,227935,t,id.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włosomaniaaaczka Re: dobry fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.13, 20:25 Jeśli ktoś nadal jest zainteresowany dobrym fryzjerem, solidnym efektem w rozsadnej cenie to polecam mojego fryzjera worldgorger12345.wix.com/wiolafryzjerka#!promocje/c23d3 chodze tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona Mloda ale niezwykle utalentowana dziewczyna, fachowo obcina farbuje i modeluje wlosy a przy tym jest tak niesamowicie miła ze az nie chce sie wychodzic Swietna fryzura, relax oraz atmosfera jakiej nie znajdziecie nigdzie indziej Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzona gierkami Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 13.04.13, 19:41 Drodzy fryzjerzy, jeśli chcecie dobrze się sprzedać zainwestujcie w reklamę, bądź otwórzcie nowy wątek pod tytułem "JESTEM ZNANYM STYLISTĄ I SZUKAM KLIENTKI! POMOCY!". Weszłam w wątek chcąc poszukać możliwie jak najbardziej rzetelnej opinii, ale znalazłam tylko kilka salonów a raczej kilku fryzjerów czychających niczym sęp na padlinę, aż ktoś naiwnie uwierzy w ich niby opinie o salonie, w którym to pracują. Cóż za zrządzenie losu!!! Każdy znalazł namiar na swojego fryzjera, gdyż ten "przypadkiem"(!) się tutaj pojawił i podał na siebie namiary! BEZNADZIEJA! Pozdrowienia dla NOŻYCORĘKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
anitag1 Re: dobry fryzjer 14.04.13, 23:30 Kilka lat temu w Haitcoif pracowały dziewczyny Beata, Karolina i bardzo krótko Dorota. Szukam je, pewnie już dawno pootwierały coś, albo pracują na własną rekę, może ktoś o nich coś słyszał? I szukam Pani Ani, ktora ostatnio pracowała w Mega-solar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer czychający Re: dobry fryzjer IP: *.smrw.lodz.pl 13.07.13, 21:34 Nie masz racji. Dzięki takiemu miejscu jak ten portal wielu klientów z którymi straciłam kontakt rezygnując z pracy, mogło w prosty sposób wygooglować namiar wpisując tylko nazwisko. Powiedziała mi o nim klientka która mnie odszukała w chwile i zamieściła tutaj wpis. Ja dodałam swoja stronę tutaj do ułatwienia kontaktu dla moich zagubionych:). Uważasz że to zbrodnia:)? Jeśli tak..., to najwyraźniej nigdy nie miałaś nikogo z kogo była bys zadowolona i nie chciała byś żeby zaginął bez słowa. Jestem fryzjerem od lat i rozumiem stres jak sie zgubi tego swojego, do którego ma sie pełne zaufanie. Ja sama boję się innych fryzjerów i tego co robią, a ostatnimi czasy jestem wręcz przerażona tym co mają ludzie na swoich głowach i jeszcze za to płacą. Czasem cel uświęca środki:))). Troche za bardzo sie rozpisałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 30.07.13, 17:32 Poszukuje Pani Asi...fryzjerki, która kilka lat temu (2007-2009) pracowała w salonie fryzjerskim Frątczak Anna i Juliusz w Carrefour przy ul. Kolumny. Chodziłam do niej kilka lat....a potem zniknęła bez śladu... Bardzo sympatyczna, zawsze świetnie podcięła moje niesforne i trudne do ułożenia włosy i z koloru byłam zawsze niezwykle zadowolona...jak nigdy wcześniej .... niestety do tej pory nie udało mi się natrafić na fryzjera który poskromi moje włosy :(. Pani Asia w mieszkała w okolicach ronda Insurekcji Kościuszkowskiej, ronda Broniewskiego w łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 30.07.13, 23:12 ja polecam Panią Anete ... salon ma na Zachodniej 10... bardzo tanie koloryzacje a dobrze. Balejaz zrobila mi tak przy skorze ze nie mialam zadnego odrostu... super polecam. 793210306 Odpowiedz Link Zgłoś
ane.me Re: dobry fryzjer 04.08.13, 23:02 Kochani, bede od czwartku 8go sierpnia w Lodzi kilka dni i chcialabym zrobic naprawde ladny dokladny blond balejaz i tylko podciac koncowki bo fryzury nie chce zmieniac. Myslalam o salonie Luisse lub Royal Hair ktore znalazlam w internecie . Od 10 lat nie mieszkam juz w Lodzi wiec zupelnie sie nie orientuje co , jak i gdzie! Cena tak do 100 eu jest ok bo i tyle place u siebie normalnie tylko zebym wygladala ok. Bardzo prosze o jakies namiary lub ew czy podane salony sa ok.... Bede tu zagladac i czytac noi chcialabym zadzwonic i zamowic sobie wizyte najpozniej w srode przed wyjazdem. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuess Re: dobry fryzjer IP: *.smrw.lodz.pl 05.08.13, 20:11 Louisse nie polecam bylam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia.mar77 Re: fryzjer IP: 176.116.148.* 08.04.14, 19:25 polecam marikę z salonu Świat kobiet na ulicy Tymienieckiego 25, dośc specyficzna .. ale kolor nakłada idealnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 25.04.14, 12:52 Polecam Panią Oktawie krępa Z salonu Styl Wolności ta kobieta odmieniła moje życie i włosy :-) czuje się cudnie w profesjonalnie dobranej fryzurze . Dziękuję Pani Oktawi krępa i POLECAM W 1000% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza Re: fryzjer IP: 176.116.148.* 08.05.14, 09:25 ze względu na zbliżająca się imprezę z okazji 40 stki mojego mężą postanowiłam przedłużyć sobie włosy ale z braku doświadczenia nie wiedziałam gdzie pójść poczytałam opinie i trafiłam do salonu Świat Kobiety przy ul Tymienieckiego i po konsultacjach zdecydowałam się na przedłużenie, z początku trudno się przyzwyczaić ale mąż powiedział że wyglądam niebiańsko :) polecam obsługa profesjonalna, ceny w miarę, pzdr Masza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: dobry fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.15, 13:05 a opinie na temat salonu fryzjerskiego na świdnickiego 3? Odpowiedz Link Zgłoś
modosfera Re: dobry fryzjer 27.03.15, 14:34 Witam, Bardzo złe wrażenie odniosłam będąc w salonie na Anyżowej 7 w Łodzi. Właścicielka niemiła, zamiast obciąć włosy, jedynie mi podcięła. Zamiast koloru, zrobiła mi tylko odrosty. Miałam wykupionego Groupona za 90 zł, a jak poniżej usługa 89,99 zł zamiast 340 zł za mycie, stylizację, strzyżenie, modelowanie, regenerację oraz koloryzację (ton w ton, refleksy lub balejaż) Stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry fryzjer IP: *.dyn.telefonica.de 27.06.15, 16:24 Bardzo nie polecam fryzjera Wieslawa Baranowskiego z salony Baranowski i Krol. Niestety p Wieslaw wydaje sie juz tylko polegac na slawie nazwiska. Bylam zapisana do niego na sciecie, niestety stwierdzil, ze on osobiscie nie bedzie mi scinac wlosow. Ponadto w ogole nie zwracal na mnie uwagi, nie doradzil mi nowej fryzury, slowem nawet nie spojrzal w moja strone. Z tego co zdazylam zaobserwowac, bardzo podobnie potraktowal inne klientki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: dobry fryzjer IP: *.4web.pl 08.06.16, 11:06 Zdecydowanie odradzam Salon Styl Wolności w Łodzi prowadzony przez P.Oktawię. Fach w ręku niewątpliwie ma,ale stosunek do klienta, poszanowanie jego czasu i brak kultury osobistej pozostawia wiele do życzenia.Byłam tam po raz ostatni i odradzam wszystkim tym Paniom, które w tym beztroskim saloniku wzajemnej adoracji, nie chcą tracić nerwów i czekać niezauważone ponad godzinę na swoją kolej. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 13.09.21, 15:06 Moim nowym odkryciem jest salon Aneta kreuje na Łąkowej 7a. Polesie, Łódź Maja tam fryzjera męskiego i damskiego. Ceny przystępne. Chodzimy tam z mama od kiedy odmrozili salony. Zostawię Wam ich stronkę www.anetakreuje.pl Odpowiedz Link Zgłoś