Gość: lena IP: *.escore 20.08.03, 12:48 a może by tak dołożyć nowe forum WŁADZA obok komunikacja, ośla ławka itd.., do którego wrzucane byłyby posty z nazwiskiem na literkę K.? nuda, nuda i ciągle to samo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Zgadzam się w pełni!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 19:11 Dosłownie rzygać mi się chce, kiedy widzę kolejne kropo-wątki na forum Łódź! Naliczyłam ich 17 na pierwszej stronie- a przecież jest ich duuuuużo więcej. Wiem, wiem- nie jestem z Łodzi, więc temat mnie w sumie nie dotyczy, ale myślę, że znajdą się łodzianie, którzy mają podobne zdanie do mnie. Ponieważ kadencja obecnego prezydenta skończy się dopiero za jakieś 3 lata (może się mylę), to znając go- tematów na 'potworum kropiwnickiego' nie zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodeczka Re: Zgadzam się w pełni!!! IP: *.alxndr01.va.comcast.net 20.08.03, 20:26 Ja jestem z Lodzi - niestety nie mieszkam obecnie - ale zgadzam sie calkowicie i popieram inicjatywe. postawmy wreszcie kropke nad i, i juz!! Odpowiedz Link Zgłoś