aaa202 14.02.08, 10:07 Kiedyś był na Andrzeja, potem mignęło mi coś na początkowym odcinku Pietryny. Czy któryś z tych punktów funkcjonuje? Może inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Skoro nie wiecie, to Wam powiem. 14.02.08, 16:30 Nie ma tam punktów wyprzedażnych Wólczanki. Ale idąc wzdłuż Piotrkowskiej napotkałam na outlet Próchnika. Ładne koszule za ćwierć ceny sklepowej. Tyle, że w interesującym mnie rozmiarze były, jak w każdym innym sklepie, koszule dwie. W ogóle smutne refleksje mam odnosnie tej Piotrk. Wiele sklepów się pozamykało, jest w trakcie likwidacji, zamienia się z eleganckich butików na usiłujące się ratować kramy z rozmaitościami. Ewidentnie jako ulica handlowa Piotrkowska swojej roli już nie odgrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
dova Jest, jest. No chyba, że go zliwidowali 14.02.08, 23:19 bez mojej wiedzy ;) Jak Wólczanka to na Wólczańskiej! Między Sieradzką a Skargi, na tyłach Górniaka. Bliżej Sieradzkiej jest sklep firmowy, w stronę Skargi mały sklepik z wyprzedażą. Można kupić pełnowartościowe koszule (i nie tylko) czasami nawet za 1/3 ceny, zawsze coś uda mi sie wybrać. Jest też nietypowa rozmiarówka. Odpowiedz Link Zgłoś