Dodaj do ulubionych

piotr mrówczyński - jałowa polemika

IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 25.08.03, 23:38
w sporze tym, a mam tu na myśli posty i wątki w których owa postać sie
przewija jestem jak najbardziej bezstronny.Dziwię się tylko wszystkim
tym,którzy poważnie traktują wypowiedzi człowieka który wstydzi się swojego
nazwiska lub co gorsza boi sie pod nim oficjalnie tu pojawiać by nie byc z
jakimkolwiek urzedem kojarzonym a wiadomo, że jest urzednikiem u prezydenta
Kropiwnickiego.
To, że broni jego decyzji nie dziwi mnie wcale bo dziś trudno o pracę a
flekowanie przełożonego to nic innego jak samobójstwo zawodowe.
Do tego by byc po prostu uczciwym i odwaznym i co więcej - mieć swoje zdanie
trzeba po prostu dorosnąc.
Dajcie więc spokój temu człowiekowi bo z rzetelnej dyskusji,rodzi się złość,
która ostatnio płodzi współczucie tak dla niego jak i argumentów , którymi
się posługuje.
Pozdrawiam Pana Piotra Mrówczyńskiego, zycząc więcej szacunku dla
forumowiczów i przypływu odwagi ...

tomaszek wa-wa
Obserwuj wątek
    • lennon1 Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 25.08.03, 23:41
      Jak jesteś taki mądry to podaj swoje nazwisko gościu Tomaszku.
      • Gość: tomaszek Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 25.08.03, 23:43
        lennon1 napisał:

> Jak jesteś taki mądry to podaj swoje nazwisko gościu Tomaszku.
        ależ proszę

Cuper
        • lennon1 Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 25.08.03, 23:45
          podaj swój PESEL
          • Gość: tomaszek Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 25.08.03, 23:49
            lennon1 napisał:

> podaj swój PESEL
            ha pierwsze cyfry pamietam 6604295...a grupe krwi mam arh-
            skan na zyczenie
            • lennon1 Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 25.08.03, 23:56
              albo cały albo nic
              • gray Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 26.08.03, 08:37
                mam nadzieję, że żartujesz.
          • geograf Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 25.08.03, 23:49
            lennon1 napisał:

> podaj swój PESEL

psssssst...jeżeli chcesz go poderwać/umówić się lepiej pytac o adres, wymiary,
            badź miejsce spotkania,a nie o PESEL, który nie mówi w pierwszej chwili nic
            (dopóki nie zajrzysz do ksiąg mądrych)
    • asynchronukleotorreador Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 25.08.03, 23:43
      popieram lennona.
      No powiedz jak się gościu nazywasz?
      Pewnie nie masz na imię tomaszek.
      Pewnie nawet mężczyzną nie jesteś.
      • Gość: tomaszek Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 25.08.03, 23:48
        asynchronukleotorreador napisał:

> popieram lennona.
        > No powiedz jak się gościu nazywasz?
        > Pewnie nie masz na imię tomaszek.
        > Pewnie nawet mężczyzną nie jesteś.

nazwisko podałem ale nie w tym rzecz bo ja jestem naprawde nikim, ba nawet z
        łodzi nie jestem.Wydaje mi się że w takich sprawach a mam tu na myśli obrone
        pryncypała można w sposób spokojny i normalny oraz bezstresowy wystepowac pod
        swoim nazwiskiem.
        Przykłady tego typu sa na innych forach jak np "wrocław" gdzie w sposób
        normalny wypowiadają się urzędnicy miejscy oraz służby im podporządkowane.
        Nie budzi to niczyjej niechęci pomimo tradycyjnej staropolskiej róznicy zdań a
        w sposób jednoznaczy ustala pozycje z jakich sie rozmawia oraz neguje wszelakie
        klony - to tyle.
        • kropka Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 25.08.03, 23:50
          no i własnie do tego chcemy doprowadzić: do rzetelnej dyskusji z urzednikami
          miejskimi. A że czasem nerwy puszczają... dziwisz się? :)
          • Gość: tomaszek Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 25.08.03, 23:52
            kropka napisała:

> no i własnie do tego chcemy doprowadzić: do rzetelnej dyskusji z urzednikami
            > miejskimi. A że czasem nerwy puszczają... dziwisz się? :)
            wiesz kropka..ja juz niczemu się nie dziwię ...tylko zrozumiec nie moge jak
            można się wstydzić swojej pozycji, stanowsika w moemncie takiej polemiki - to
            uwiarygadnia źródło i nie budzi podejrzeń o kłamstwa czy też ploty - ot cała
            prawda

a to kto ma rcję to już inna sprawa
            • piotr_mrowczynski Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 25.08.03, 23:54
              To gdzie pracuje nie ma zadnego znaczenia. Tutaj pisze po pracy. Wypowiadam
              sie prywatnie i wyrazam jedynie wlasne opinie. Przykro mi, ze nie potraficie
              tego uszanowac.
              • Gość: tomaszek Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 26.08.03, 00:01
                piotr_mrowczynski napisał:

> To gdzie pracuje nie ma zadnego znaczenia. Tutaj pisze po pracy. Wypowiadam
                > sie prywatnie i wyrazam jedynie wlasne opinie. Przykro mi, ze nie potraficie
                > tego uszanowac.

ok....niech będzie że szanujemy ale czy nie zdrowsza i bardziej uczciwą ze
                względu na źródło wiadomości była by akcja założenia podforum gdzie w sposób
                normalny i bez humorów moznaby było dowiedzieć się czegoś normalnie a nie na
                zasadzie ktoś coś słyszał?
                Generalnie wiekszość informacji dotyczących diałań władz Łodzi dochodzi do nas
                (przypominam nie jestem z Łodzi) z pierwszych stron gazet lub TV i nie są one
                jak łatwo zauważyć pozytywne (teatr czy parada).Budza kontrowersje , niezdrowe
                klimaty, arogancję i chamstwo.
                Ta propozycja z jaką wyszedłem w dużej mierze uzdrowiłaby te sytuację
                pozdrawiam

temat do przemyslenia
                Z jezyka jakim Pan się posługuje widać że czerpie pan z opini i wiedzy jaka
                panuje w Urzędzie a skąd mają to wiedziec forumowicze toczący jałowe boje
                maerytoryczne?
                • kropka Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 26.08.03, 00:16
                  Tomaszku, to jest forum internetowe, gdzie każdy występuje pod nickiem. Takie
                  jego zbójeckie prawo. Na tym forum, gdzie przychodzi bardzo bardzo dużo ludzi,
                  jest tylko jedna osoba, która podpisuje sie imieniem i nazwiskiem. Z własnego
                  wyboru.
                  Sporo osób się zna w realu, ale nawet na spotkaniach mówimy do siebie "po
                  nicku". Tak jakoś jest i już.
                  Mnie zupełnie nie przeszkadza anonimowość Piotra. I nawet nie chcę znać jego
                  danych personalnych, bo możemy sie gdzieś kiedyś spotkać np na gruncie
                  słuzbowym i będzie kaszanka. Po co?
                  • Gość: tomaszek finał i kropka IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 26.08.03, 00:23
                    jak uważasz kropka.po prostu w moim mniemaniu to uzdrowiło by sytuacje bo
                    zupełnie z innej pozycju była by dyskusja prowadzona.Jeśli tego typu użeranie
                    się sprawia wam przyjemnośc droga wolna ja natomiast jako przykład podam
                    podforum wrocławskie ZDiK Wrocław gdzie doskonale z takiej sytuacji
                    wybrnięto.Wilk syty i owca cała.
                    Jeśli uraziłem kogokolwiek - sorry
                    pozdrawiam dobrej nocy zycząc
                    tomaszek
                    • jasam Re: finał i kropka 26.08.03, 08:33
                      Propozycja Tomaszka powinna byc rozpatrzona niezależnie od Piotra
                      Mrówczyńskiego.
                      Ten nick jest o silnie ustalonej pozycji emocjonalnej dla forumowiczów - więc i
                      tak nie bedzie traktowany zupełnie bezstronnie.
                      Ale na podforum Porozmawiajmy o Łodzi każdy (!!!) pod nikiem, nazwiskiem, czy
                      stanowiskiem moze merytorycznie dyskutować, nie narażając się na awantury. ALe
                      jak dotąd mimo szukania różnych osób, które chciałyby tam pisać w miare
                      regularnie - nie ma nikogo takiego. Choc na forum zaglada wiele osób
                      pracujących w Magistracie.
                      A i służby do kontaktów ze społeczeństwem i mediami olewaja kolejną mozliwość
                      przekazania prawdziwych informacji grupie zainteresowanych tym miastem -
                      zostawiają to w rękach dziennikarzy. Więc musimy z tego korzystać. A w prasie
                      wiadomo - najpierw sensacja, ....

Nikt im nie broni podjąć się udziału w forum - ale nie mają chęci.
    • Gość: mat27 Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika IP: *.interserwer.pl 26.08.03, 08:36
      Jakbym był urzędnikiem Kropiwnickiego to też bym się bał ujawniać nazwiska.
      Jeszcze trochę rządów tego pana a on i jego aparatczycy będą narażeni na lincz
      na ulicach...
      • ryhooo Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 26.08.03, 08:43
        Mnie tylko zastanawia jedno. Czy on wierzy w to co pisze? Bo czasem wypisuje
        maksymalne glupoty i brzmi jakby naprawde takie bylo jego zdanie. Pomysl z
        namawianiem go do bardziej rzeczowej dyskusji jest dobry, ale szczerze mowiac
        watpie, zeby on na to poszedl. Dalej bedzie lal wode (albo raczej beton).
        • Gość: mat27 Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika IP: *.interserwer.pl 26.08.03, 09:18
          Stary, jak sie pracuje w Urzędzie Miasta i jest się na łasce i niełasce Kropy
          to nie ma wtedy miejsca na logiczne myślenie. Trzeba bezmyślnie powtarzać tezy,
          które wygłasza wódz i bronić ich do upadłego. A wszelkie wątpliwe sytuacje
          obracać w wodzowski sukces i objaw jego nieskończonej łaski.
          Już to w Polsce kiedyś było...
    • ob.serwator Re: piotr mrówczyński - jałowa polemika 26.08.03, 09:58
      (...) a wiadomo, że jest urzednikiem u prezydenta Kropiwnickiego.(...)

Oj, nie jest to jedyna osoba z GABINETU prezydenta Kropaszenki. Wciąż pojawiają
      się pojawiają się nowe osoby i wątki... Przecież widać ze stylu wypowiedzi jaki
      jest jego cel - sławić Kropaszenkę i negować wszelką krytykę....
      A może to ON sam?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka