diogenespies 27.02.08, 15:34 "Wystąpił niespodziewany błąd. Prosimy, wypełnij formularz jeszcze raz." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: McCuskey Re: Znowu zdechła poczta na GW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 15:58 Tak, znowu coś się chrzani. Gazeta pozbyła się kłopotu, za to my mamy więcej spamu, problemy z logowaniem i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Znowu zdechła poczta na GW ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:20 Już mam 72 spamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość no własnie IP: *.toya.net.pl 27.02.08, 20:57 od dłuższego czasu nie otwiera mi sie poczta co zrobić zeby ja uruchomić i odebrac zaległości? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znowu zdechła poczta na GW ??? 27.02.08, 21:13 www.gmail.com - bardzo prosta w obsłudze poczta, a i pocztę z gazety można sobie tam bezboleśnie podpiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies gmail IP: *.toya.net.pl 27.02.08, 21:29 poprzednia miałem podpietą, obecna jest podpieta ale gmail jej nie sciaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: gmail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:40 Trzeba od nowa ustawić przekierowywanie - tzn kopiowanie poczty na alternatywny mejl. W ustawieniach bodajże. Mi działa. Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: Znowu zdechła poczta na GW ??? 28.02.08, 10:21 gazetowa poczta często fiksuje, dlatego odbieram przez program pocztowy Thunderbird i mam spokój, spam też przestał dokuczać Odpowiedz Link Zgłoś