Gość: kumaty22 Re: meble kuchenne IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.10, 09:20 Galeria kuchnie >> www.kuchenne.net << Projekty kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianh Re: meble kuchenne IP: *.pai.net.pl 10.10.10, 23:23 Wiem jedno na temat mebli robionych pod wymiar. Prosze o nie korzystanie dla własnego dobra z firmy GECO w Łodzi na ul Jaracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cess Re: meble kuchenne IP: 193.47.143.* 20.10.10, 15:39 Odradzam firme Kuchnie Marzen z ulicy Kilinskiego. Firma nawet nigdy nie stala obok pojecia PROFESJONALIZM a pan projektant to nie spelniona dusza artystyczna ktora nosi glowe wysoko w chmurach i uwaza sie za Van Goga architektury kuchennej. Wchodzac do sklepu nie spodziewajcie sie jakiekolwiek informacji i pomocy dopoki sami o nia nie poprosicie. Firma stwarza wrazenie jakby robila wielka laske ze kupi sie od niej meble. NIE polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: meble kuchenne IP: 77.252.245.* 03.06.11, 13:12 Bzdura !!!!!!!!!!!! Zawsze staramy się być uprzejmi nawet dla bardzo wybrednych klientów i znani jesteśmy z tego, że mamy miłą i fachową obsługę. Post ten napisała osoba z konkurencji, lub taka, której nie ma możliwości dogodzenia. Ewentualnie miała zatarg z projektantem i wyżywa się na forum. Tylko współczuć małości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: meble kuchenne IP: 81.219.112.* 02.12.10, 16:24 Witam ja korzystałem z usług firmy Geco meblee z Łodzi jestem zadowolony meble wykonane dobrze w terminie miła obsługa polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Świech Re: meble kuchenne IP: 81.219.112.* 10.12.10, 14:44 Witam serdecznie jestem właścicielem firmy Geco-meblee z Jaracza 106 w Łodzi. Jeżeli ktoś sądzi że źle wykonujemy meble pod wymiar to niech przyjdzie do mnie osobiście i mi to powie a nie wypisuje takie głupoty na forum pozdrawiam. Zapraszam moja strona internetowa www.meblee-geco.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: meble kuchenne IP: *.182.rev.vline.pl 11.05.11, 23:51 Drogi wlascicielu firmy Geco-meblee. Twoj post wyzej zachwalajacy Twoja firme faktycznie swiadczy o Twojej wiarygodnoci. Zapomniales o drobym szczegole ten sam numer ip! Pozdrawiam i na drugi raz radze ruszyc glowa, przynajamniej w przypadku udzielania sie na forum i nie szkodzic sobie samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
meblemardom.pl Re: meble kuchenne 17.05.11, 11:32 polecam meblemardom.pl - meble kuchenne i biurowe Łódź Chcesz wymienić meble w Twojej kuchni? A może potrzebujesz nowej szafy wnękowej? Chcesz otworzyć biuro i potrzebujesz mebli biurowych? Zrobimy dla Ciebie eleganckie meble w bardzo atrakcyjnych cenach. Doradzamy, projektujemy, produkujemy i montujemy meble kuchenne, szafy wnękowe, szafy z drzwiami przesuwnymi, meble biurowe. Zapraszam! Zadzwoń, napisz lub przyjdź do nas i umów się na bezpłatny pomiar i wycenę Twoich nowych mebli www.meblemardom.pl meble kuchenne Łódź, meble na wymiar Łódź, meble biurowe Łódź, szafy wnękowe Łódź, meble na zamówienie Łódź, garderoby Łódź, zabudowy Łódź, meble sklepowe Łódź, recepcje Łódź, meble gabinetowe Łódź, meble producent Łódź, meble wizualizacje Łódź, meble projekty Łódź, meble produkcja Łódź, meble biurowe Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lodzka Re: meble kuchenne 21.10.10, 14:56 a nie lepiej kupić już gotowe meble? jest tyle salonów meblowych :) a jak portfel niezbyt zasobny toi w Ikea się coś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ForumowiskoKuchenn Re: meble kuchenne IP: 78.9.17.* 21.10.10, 21:15 Znalazlem nowe forum o kuchniach: kuchenne.net/forum/ Poszukajcie tam ciekawych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: meble kuchenne IP: *.icpnet.pl 02.11.10, 13:38 Meble robi Pan Tomasz-tel 513 988 496 z Ul wschodniej Bardzo solidnie i można targować cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
super-prezes Re: meble kuchenne 02.11.10, 14:44 Witam Mogę jedynie powiedzieć kogo nie polecam , firma Stilo-Grupa z Koluszek, nie polecam , Pan robił u mnie meble, myślę że sam bym je złożył lepiej. Firma nie dotrzymuje terminów, jest bardzo dużo uchybień, niedociągnięć, usterek. Nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
super-prezes Re: meble kuchenne 02.11.10, 14:47 Nie Polecam firmy Stilo-Grupa Marek Staniaszek, szkoda czasu i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meble kuchenne Re: meble kuchenne IP: 94.254.230.* 03.11.10, 12:34 Meble kuchenne to obecnie inna forma zakupu niż kiedyś gdzie były gotowce. Zwykle teraz kupujesz pod wymiar, czyli musisz dobrze zwymiarować kuchnie lub poprosić kogoś w sklepie by to zrobił, następnie zrobią Ci projekt gdzie wybierasz elementy mebli tu warto słuchać projektanta, bo oni wiedzą na podstawie wpadek, czego lepiej unikać, jakie materiały lepiej się sprawdzą. I w tym miejscu zaczyna się żonglerka finansami. Lepsze materiały więcej kosztują. Później dopiero jest montaż w domu z wcześniej przygotowanych podzespołów. Meble nie wyglądają już jak meble ale jak część ścian, podłogi. Wszystko wcześniej musi być dobrze przemyślane i wyliczone - muszą to zrobić fachowe firmy. Osobiście polecam małe firmy, gdzie nie ma natłoku klientów i można być pewnym, że w pośpiechu nikt nie spieprzy sprawy. Mały wcale nie oznacza kiepski - to Ty jako klient decydujesz o materiałach. Koszt wiadomo - co dobre drogo kosztuje. Ja kupowałem w Winimark w Łodzi tam preferują mocowania blum z dożywotnią gwarancją. Niby mała firma a praktycznie te same materiały co u gigantów z tą różnica, że można dostać upust. Naprawdę małe saloniki są najlepsze. Nie chcę nikogo obrazić ale gdzieś czytałem o sukcesie filozofii Ikea, gdzie u podstaw leży zaszczytny cel dostarczania najtańszych produktów na rynku z przeznaczeniem dla najbiedniejszych. Czyli jak nie stać Cię na dobre meble kuchenne na wymiar z małego salonu, to jedziesz do Ikea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: meble kuchenne IP: *.slupsk.vectranet.pl 04.11.10, 12:48 Firmy z branży meblarskiej znajdziecie np w bazie firm technologiameblarstwa.eu Wybieracie kategorie np: -Producenci mebli -Salony meblowe -Studia meblowe itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 19:06 Sonata, czy jakoś tak się fa firma nazywała. Znajoma robiła kuchnię a ja szafę. Obie jesteśmy zadowolone. Namiarów nie mam pod ręką, bo fakturę gdzieś wetknęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 19.11.10, 22:55 Witam, szukam informacji na temat wykonania i jakości mebli kuchennych w firmie TANGRAM z ulicy Inflanckiej 65 w Łodzi? Czy ktoś ma od nich kuchnię, bardzo proszę o informację oraz wszelkie opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedsiębiorczy Re: meble kuchenne IP: *.centertel.pl 03.12.10, 20:41 Bez rewelacji. Już po zamówieniu mebli zorientowałem się, że w Łodzi jest kilku producentów posiadających te same materiały, ale oferujące produkty za niższą cenę. Polecam przejść się po wszystkich największych producentach z projektem kuchni i poprosić o wycenę (w większości jest za darmo) - można zaoszczędzić w zależności od mebli nawet kilka tysięcy złotych. Decyzję należy podjąć w oparci o najlepszą relację ceny do jakości produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: meble kuchenne IP: *.aster.pl 04.12.10, 11:58 Moge polecic bdb wykonawce mebli kuchennych. Bardzo dokladny, solidny. jego namiar: markuch77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 04.12.10, 23:09 Czy zamówił Pan meble w TANGRAM? Jest Pan zadowolony z efektu? Jaki salon mógłby Pan zasugerować wykonujący taniej te same meble? Ceny tam nieco przytłaczają, do tego liczą b. dużo za montaż (co uważam powinno być w cenie przy tak dużym wydatku); dodatkowo drogo liczą za każdy sprzęt kupiony na własną rękę. Czekam na wszelakie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 04.12.10, 23:03 Ponawiam pytanie - czy ktoś nabył meble kuchenne w firmie TANGRAM z ulicy Inflanckiej 65 w Łodzi? Proszę o ocenę, ewentualnie zasugerowanie salonu, który te same meble wykona dużo taniej. Pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cees Re: meble kuchenne IP: 193.47.143.* 06.12.10, 11:24 Piszac o tangramie ze maja duze ceny mozesz przyblizyc o jakich cenach konkretnie mowimy? Rowniez jestem zainteresowany ta firma lecz jesli ceny sa kosmiczne to bede omijal z daleka :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marki0 Re: meble kuchenne IP: 81.168.185.* 10.12.10, 21:35 Jestem z retkini i również przymierzam sie do zrobienia kuchni na wiosnę. Mój brat zmówił sobie kuchnie w firmie koło cafrura i tego nowego placu zabaw(nie pamietam ulicy) i czakam jak mu zrobią. Jak bedzie ok to tez ich wezmę. Duzo jeżdził i w koncu tam było najtaniej i najkontaktowniej. zrobili projekt, można go zobaczyc w wersji elektronicznej jak na zywo bedzie wygladać i to bez opłat. A może ktos pochwalił by sie swoją kuchnią, bo borykam sie co do koloru szafek i fasonu mebli, jedyne co wiem to jak maja być ustawione i że ma być w kuchni miejsce na posiłki aby nie paradować z tym do pokoju, bo paprze sie przez to calutkie mieszkanie, tym bardziej jak jest dwoje małych dzieci, rozleja, rozsypią, wyplują, zwrócą itp... jakby ktoś chciał sie pochwalić to podaję adres marki0@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Łódź Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 17.03.13, 20:31 Bardzo serdecznie polecam firmę Stolart - Tadeusz Drużyński www.stolart.pl. Pan Tadeusz zakręcony człowiek (polecam potwierdzanie godzin spotkań conajmniej 3 razy przed spotkaniem;) ), ale dokładny w produkcji mebli. Razem z ekipą wykonał kuchnię dwa tygodnie przed terminem, dorzucił dodatkowe elementy podwyższające jakość mebli, zamontował szybko i sprawnie. Ekipa godna polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 17.11.13, 11:46 Jedyne z worddeco.pl.Dlaczego sami się przekonajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 18:04 Witam ja mogę polecić pewnego stolarza z okolic łodzi który wykonywał u mnie meble kuchenne na wymiar , namiar dostałem od znajomej gdzie też robili jej mele do kuchni i szafy. Podaje namiary ; www.andmeb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: meble kuchenne IP: *.182.83.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.04.13, 14:10 czy twój brat był zadowolony z wykonania tej firmy. mieszkam w poblizu carrefoura Odpowiedz Link Zgłoś
adja111 Re: meble kuchenne 01.01.11, 21:54 Witam. Polecam firmę Proste - Formy z Łodzi. Adres: www.proste-formy.pl Bardzo sympatyczny pan Andrzej, fachowe doradztwo, cena umiarkowana, a przede wszystkim bardzo dobra jakość wykonania. Ja jestem bardzo zadowolona z mebli kuchennych, poleciłam już innym znajomym i też sobie chwalą. Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: meble kuchenne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.11, 22:01 Muszę powiedzieć, że na początku niezbyt ufnie podchodziłam do firmy meblemardom.pl. Firma znajduje się w Koluszkach, więc tylko 30 minut drogi z centrum Łodzi. Okazało się jednak, że dzięki temu, że znajdują się poza Łodzią jest nie tylko taniej! Pokazano mi halę produkcyjną, gdzie pracują na najnowszych maszynach. Dzięki temu moje meble kuchenne są bardzo starannie wykonane. Gorąco mogę polecić meble kuchenne z firmy meblemardom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meblemardom.pl Re: meble kuchenne 15.12.10, 14:48 polecam meblemardom.pl - meble kuchenne i biurowe Łódź Firma znajduje się w Koluszkach - 20km od Łodzi. W produkcji mebli specjalizujemy się od ponad 20 lat. Jesteśmy prężnie działającą, rodzinną, firmą z tradycjami. Od początku istnienia firmy konsekwentnie podnosimy jakość oferowanych usług przez zastosowanie coraz nowszych technologii produkcji jak i przez ciągłe podnoszenie kwalifikacji naszych pracowników. Wierzymy, że otwartość na zmiany i nowe rozwiązania przekładają się na korzyści i zadowolenie naszych Klientów. Cały czas dbamy o to, aby produkty marki MARDOM zachowywały zawsze doskonałą relację jakości, funkcjonalności i ceny. Główny profil naszej działalności stanowi usługowa produkcja mebli zgodnie z indywidualnymi oczekiwaniami Klienta. Wykonujemy projekty i wizualizacje 3D, produkujemy i montujemy meble na wymiar i na zamówienie. Zapraszamy do działu Oferta w celu zapoznania się z naszymi produktami i usługami - www.meblemardom.pl Zadzwoń, napisz lub przyjdź do nas i umów się na bezpłatny pomiar i wycenę Twoich nowych mebli www.meblemardom.pl meble kuchenne Łódź, meble na wymiar Łódź, meble biurowe Łódź, szafy wnękowe Łódź, meble na zamówienie Łódź, garderoby Łódź, zabudowy Łódź, meble sklepowe Łódź, recepcje Łódź, meble gabinetowe Łódź, meble producent Łódź, meble wizualizacje Łódź, meble projekty Łódź, meble produkcja Łódź, meble biurowe Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4l3mr Re: meble kuchenne IP: 83.142.207.* 14.02.11, 11:01 firmy Stolart Drużyński nie polecam, wykonawcy nie mili nie symaptyczni i nie wykwalifikowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam Re: meble kuchenne IP: *.226.rev.vline.pl 23.06.11, 16:42 Nie polecam Stolart Drużyński. Na etapie ustaleń i podpisywania umowy wszystko było dobrze, ale w praktyce i realizacji zamówienia coraz gorzej. Poza tym ekipa montująca meble to partacze i brudasy. Po raz kolejny mam ściany do malowania. Ileż razy można sprzątać i poprawiać po rzekomych fachowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkamiński Re: meble kuchenne IP: *.smrw.lodz.pl 01.07.11, 17:27 Często odwiedzam to forum i kożystam z Waszych podpowiedzi w tym tygodniu wyszły ode mnie dwie firmy Indeko-szafy Stolartdruzynski-kuchnia. Powiem krótko jestem zaje......... zadowolony. Natomiast mam duże "ALE" do wyrobów Jkea. pozdrawjam J.K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_k Atlas Kuchnie IP: *.net.pbthawe.eu 31.12.12, 11:06 marouszA moze Atlas Kuchnie? W łodzi mają studio na Wróblewskiego i ul.Inflanckiej. Tam mają piękne, solidne i modne meble, z montarzem tez nei ma zadnych klopotów, naprawde dobrze fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: meble kuchenne IP: *.Red-83-35-7.dynamicIP.rima-tde.net 27.02.11, 11:35 Jestem stolarzem robie meble kuchenne na wymiar .Powiem wam jedno jezeli chcecie miec meble tanie to proponuje IKEA tam dostaniecie tanio. Montuje mebelki za granica bo w pl na chleb nie zarobisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Essa Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 04.03.11, 10:45 Byłam w Ikei i mebelki są dużo droższe; niż takie wykonywane na wymiar przez mniejszą firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txkx Re: meble kuchenne IP: *.pl.159.230.91.in-addr.arpa 03.11.12, 14:43 Dokładnie tak, a często po kiepskim montażu (co widzę często się zdarza) lepiej zamówić meble na wymiar wraz z montażem, wszelkimi podłączeniami itp. u sprawdzonych fachowców. Najlepiej obejrzeć jakieś ich wykonanie u rodziny, znajomych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
fila37lodz Re: meble kuchenne 27.03.11, 20:03 gorąco polecam firmę STOLATR zakład mieści się w Łodzi ul. Pługowej p. Tadeusz Drużyński telefon 606-66-33-55, wykonuje solidnie, konkretnie , fachowo i niedrogo. GORĄCO POLECAMY !!!!!!!! KLIENTKI Z BAŁUT RADOGOSZ-WSCHÓD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Key Odradzam Dar-Mar meble IP: *.toya.net.pl 27.04.11, 08:07 Ja osobiście odradzam firmę Dar-Mar meble ul. Kuropatwia. Robiłem u nich kuchnię jakiś czas temu i jestem niezadowolony, jakość kiepska, obsługa klienta fatalna, nie wiem w czym zdobyte doświadczenie, bo na pewno nie w branży meblarskiej. Żałuję, że nie trafiłem na to forum wczesniej, bo pewnie pojechałbym do Ikei i cieszył się ładnymi meblami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maŁa Re: Odradzam Dar-Mar meble IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.11, 20:00 No cóż- ja akurat jestem zadowolona- fakt, ze ciut długo czekałam bo ponad miesiąc ale co do jakości wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń- cenowo też nie mogę narzekać -podobnie jak w Ikei ale znacznie lepsze materiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulicy Re: Odradzam Dar-Mar meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 23:40 Może byłeś zbyt upierdliwym klientem albo tym ze wszystkiego niezadowolonym :) Aż się zdziwiłem że taki komentarz dostali. Pan Darek bardzo profesjonalnie podszedł do sprawy. Ponad rok temu robił nam kuchnię i szafę. Jakość bardzo dobra i cena też. Teraz sąsiedzi którzy się budują chcą go wziąć do wykończenia tzn, szafy, kuchnia i wszystkie wnęki + garderoby. A nasza kuchnia jest na ich stronie. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta17 Re: meble kuchenne IP: *.203.rev.vline.pl 16.05.13, 11:50 Ja to się mało znam ale mój mąą to wspominał mi o dodatkach firmy Comidor Tekst linka Muszę chyba sama spradzić skoro sa takie ładne i funkcjonalne bo w sumie mi tylko na tym zależy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: meble kuchenne IP: *.203.rev.vline.pl 16.05.13, 11:54 Właśnie ostatnio ciągle się zastanawiam jaką kuchnię powinnam mieć, miłą czy funkcjonalną? W zasadzie to wolałabym mieć to i to :) Moja koleżanka poleciła mi meble kuchenne firmy Comitor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: meble kuchenne IP: *.cdma.centertel.pl 06.12.13, 07:05 Wiadomo jak ktoś jest z Łodzi to najlepiej tam szukać firmy, ale dobre firmy i zapewne tańsze znajdziesz na prowincji. Mogę polecić firmę Solpol z Wieruszowa, wyjątkowo solidni i niedrodzy zarazem meble kuchenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temlinka Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.14, 22:11 Firma Solpol od wiosny 2013 nie jest producentem mebli tylko sklepem internetowym który handluje meblami innych firm, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyrafa Re: meble kuchenne IP: 82.160.56.* 09.06.11, 18:22 A ja polecam taką fajna firmę z Retkini Little White House w C.H.Retkinia. Super mi doradzili,siedziałam chyba ze 2 godziny.Mają duży wybór i dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW szczerze odradzam IP: *.toya.net.pl 10.06.11, 16:49 abcremontylodz.cba.pl/ - remont kuchni przerósł tego pana, mebli nie dokończył, porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marton80 Re: meble kuchenne IP: *.tvn.pl 07.07.11, 13:41 Witam, Ja zamówiłem sobie kuchnie u stolarza- nie w zadnym studio, fajna rzecz bo gosc robi według własnych projektów albo to co wskarzesz, więc możesz mieć naprawdę cos orginalnego a nie z katalogu. Chwile musiałem na montaż czekać ale na prawde bylo warto- facet ma łeb bo mieszkam w bloku więc kuchnię mam malutką a tak ją zaprojektował że sam się zdziwiłem ile rzeczy się w niej mieści, no i co najważniejsz mam ją 6 lat i totalnie nic sie z nią nie dzieje. Polecam go naprawdę zna się na rzeczy no i robi ze wszystkiego- ja mam z sosny :) Nazywa się Siemasz. Wystarczy wpisać siemasz meble w googla i wyskoczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia2441 Re: meble kuchenne IP: *.dolsatbelchatow.pl 18.09.11, 12:16 Ja znam tez super goscia od mebli kuchennych.Pokazujecie mu fotke jakie chcielibyscie miec meble i takie wam robi. Pracuje na bdb materialach, bardzo dokladny i precyzyjny, nie wciska niepotzrebnych glupot, tylko praktyczne a zarazem dobrze prezentujace sie rzeczy w kuchni.Jak ktos chce jego namiary to prosze piszcie do mnie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
olin2548 Re: meble kuchenne 04.09.18, 15:07 poproszę o namiaryWpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 23:43 Ja ostatnio skorzystałam z firmy darmar. Super wszystko wyszło i fajnie potrafi ten Pan /nie pamiętam imienia/ doradzić. Pooglądaj sobie ich stronkę darmar-meble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 12:51 Wita.Ja robiłam kuchnie w firmie Dario.Jestem bardzo zadowolona.Meble sa kosmicznie piekne,a caly personel bardzo mily.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: meble kuchenne IP: 212.191.200.* 10.01.12, 10:59 Witam. My również poszukujemy dobrej firmy która wykona zabudowy w naszym domu (meble kuchenne, szafy wnękowe, garderoby itp.). Z forum wynika iż najlepszym powdzeniem cieszą się firmy DARIO i STOLART... Czy może ktoś współpracował z nimi i może udostepnić jakieś fotki na e-maila, napisać kilka słów jak przebiegała współpraca i jaka była cena kuchni??? A może polecacie jakąś inną niedrogą firmę? Będziemy bardzo wdzięczni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: meble kuchenne IP: 213.241.122.* 01.04.12, 10:58 W lutym robiłam meble kuchenne oraz zabudowę w łazience,przedpokoju u młodego pana którego imienia nie pamiętam. Na początku miałam wątpliwości zamawiania mebli u osoby 20paro letniej lecz to tylko pozory widać ze nie zamydlał oczu rzekomo 6letnim doświadczeniem, miesiac po podpisaniu umowy wszystko było już gotowe i zamontowane wszystko było na przysłowiowe "tip top" , a jestem osobą bardzo wybredną więc gorąco polecam: 507-143-547 Odpowiedz Link Zgłoś
amanda76 Re: meble kuchenne 24.06.12, 09:44 Wszystkich zainteresowanych meblami kuchennymi przestrzegam przed firma DARIO .Firma znana jest z bardzo negatywnej strony.Meble wykonane sa bardzo niestarannie i oszukują klientow. W federacji konsumentow własciciel firmy jest bardzo negatywnie oceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda76 Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 25.06.12, 13:24 witam.widziałam u znajomych meble kuchenne wykonane przez firme DARIO.Szok.Omijajcie tą firmę .Szafki wykonane okropnie,niestarannie.Niedomykajace się zawiasy.Nie rowne drzwi,arogancki włascicel.Meble bardzo drogie a wykonane fatalnie.UWAŻAJCIE NA TA FIRME . Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatapluta Firma godna polecenia 22.01.12, 19:08 Duzo szukalam firmy ktora wykonalaby u mnie szafe ,czytalam forum szukalam w prasie ,pytalam znajomych .Kolezanka dala mi adres strony do Pana Łukasza ktory robil u niej meble kuchenne.Zadzwonilam panowie przyjechali zrobili pomiary ,na nastepny dzien zadzwonili z wyceną ,pozniej umowa no i od 2 dni stoi u mnie szafa.Obie jestesmy zadowolone .Ich strona to artmeble.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivoli Re: meble kuchenne IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 23:14 Stolart - Drużyński polecam. Panowie dbają o klienta. Bardzo dobre wykonanie, starają się pracę wykonać bardzo solidnie . U mnie robili kuchnie trzy szafy i zabudowę w pokoju. Profesjonalna firma i przystępne ceny. Szczerze polecam. Znalazłem ich na stronie internetowej www.stolart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: meble kuchenne IP: *.205.13.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.12, 20:57 witam , znam jedną firmę która jest rodzinna i dobrze wykonują powierzoną pracę za rozsądne pieniądze firma marzbyt a ich strona to www.marzbytlodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prad55 Re: meble kuchenne 14.03.12, 17:21 unikajcie firmy WINIMARK Stachury; niesolidna, totalne lekceważenie klienta, nie realizują zamówienia, pobierają pieniądze z góry, nie odpowiadają na telefony, Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2441 Re: meble kuchenne 28.03.12, 23:01 www.mkmeblenawymiar.pl polecam, solidni, bdb jakosc wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 11:18 Polecam Studio ATREIDEA ul. Wólczańska 243 Właściciele : trzech przemiłych Panów, profesjonalna obsługa Terminy : nie ma możliwości żeby montaż odbył się po terminie. Jarosław Skibski 501 399 588 Krzysztof Dzięgielewski 693 324 244 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: meble kuchenne IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.05.12, 20:38 U mojej Mamy panowie z firmy artmeble właśnie skończyli meble kuchenne .Jedno co moge napisac to ,ze jestesmy pod milym wrażeniem z wykonania usługi.Panowie dbają o kazdy drobiazg .Meble wykonane w sposób bardzo profesjonalny.Z pełną odpowiedzialnością moge polecic: ARTMEBLE.EU tel.665-089-849 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 19:02 Witam,pozdrawiam i polecam panów Łukasza i Krzysztofa z firmy Artmeble.eu .Zamówiłem u nich meble na wymiar do kuchni.Przyjechali, obejrzeli kuchnię ,ustaliliśmy szczegóły,wybraliśmy materiał i kolory. Wycena z projektem zupełnie za darmo . Podejście ,wykonanie i montaż w pełni profesjonalne, wszystko zgodnie z ustaleniami i co ważne Panowie potrafią doradzić,ale decyzja należy zawsze do zamawiającego.Wykonując montaż dbają o czystość i dokładność..Jestem bardzo zadowolony dlatego zdecydowałem się na komentarz, jeszcze raz polecam . Tel. 665-089-849 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 06.05.12, 22:19 Polecam firme Meblan.pl .Bardzo jestem zadowolona z wykonania i obsługi .Sprawdziłam osobiście i poleciłam juz innym osobom które sa również zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
lili377 Re: meble kuchenne 15.05.12, 16:14 Polecam zakup mebli przez internet, wychodzi taniej i oszczędza się czas. Swoje meble do kuchni kupiłam w sklepie internetowym hitmeble.pl, a wszystkie dodatki do kuchni na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś