decjusz12 14.03.08, 11:15 witam ponownie, ktoś może mi polecić jakąś szkołę jazdy w łodzi, znalazlem cos takiego www.prawojazdywlodzi.com ale tam jest tylko porównanie cenowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? IP: 83.238.11.* 14.03.08, 11:27 Załóż jeszcze z 10 wątków. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=76976007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? IP: *.toya.net.pl 27.03.08, 20:35 A ja polecam autoszkołę Agra www.autoszkola-agra.pl/ Mała, z indywidualnym podejściem do każdego klienta i mądrymi instruktorami, którzy naprawdę porządnie przygotują przyszłego kierowcę nie tylko do samego egzaminu, ale także do dalszej samodzielnej jazdy po krajowych drogach. Przynajmniej mnie tak przygotowali, więc niniejszym odwdzięczam się im choćby tą skromną bezinteresowną "reklamą". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:37 automagin.prawojazdy.com.pl/ ps. na kursie jezdzij z p.Michałem - zdasz za pierwszym razem (jesli tylko nerwy cie nie zjedza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:51 srutututu dobry bajer nie jest zły Odpowiedz Link Zgłoś
ulapod Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? 14.03.08, 12:06 Ja polecam Deltę na Struga i instruktora Marka Nowaka. Zaden z instruktorów nie nauczył mnie tyle co on. Mam prawo jazdy od 2 miesięcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:44 Ja też polecam DELTę na Struga i Artura Ziółkiewicza. ZDAłAMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 22:06 Delta jest super:) dzięki panu Markowi zdałam za pierwszym razem i teraz sama śmigam po Łodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus.camby Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? 14.03.08, 12:20 Na pewno nie żadną z tych, które zaśmiecają miasto swoimi pseudoogłoszeniami, naklejanymi na ścianach, drzewach i latarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar odradzam TYCH złodziei 14.03.08, 19:40 Odradzam szkołę jazdy z ulicy Hufcowej, stosującej złodziejskie praktyki : pl.youtube.com/watch?v=vVCt-7n6Rrs Czemu złodziejskie? Bo to co oni robią, musi być sprzątnięte z podatków - nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: odradzam TYCH złodziei 15.03.08, 11:27 No patrz! W biały dzień! A na przykład szkoła jazdy "Driver" rozkleja tylko nocami.Tak samo jak kilka innych, ale nazwę "Driver" pamiętam, bo dzwoniłem tam z opieprzem - zrzucali winę na "firmę zewnętrzną", ale powiedziałem, że następnym razem nie będę już dzwonił, tylko przyjdę z kubłem na śmieci i wysypię jego zawartość na biurko właścicielki, skoro ta pani nie uważa śmiecenia za coś złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakaroni Re: odradzam TYCH złodziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 13:01 odradzam szkole VIP. To rowniez smieciarze Odpowiedz Link Zgłoś
willow25 Re: odradzam TYCH złodziei 22.03.08, 10:39 też polecam Deltę i p. Marka, naprawdę doświadczony instruktor, natomiast "Jedynka" jest tragiczna i o uprzejmości względem klienta nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: odradzam TYCH złodziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:30 "gocar"-to śmiecie,wyzyskiwacze,wszystkicz straszą sądem jak się będę upominać o swoje.Jedno wielkie G...O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niun-iam polecam szkołę nauki jazdy w łodzi 27.03.08, 17:59 polecam auto-szkole Góreckiego super prowadzone zajęcia z teorii a jazdy z profesjonalistami.Uczą a nie towarzyszą w jeżdzie co jest BARDZO wazne!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ten pan Górecki prowadził przed laty 27.03.08, 18:06 kursy w łódzkim MPK na kat.D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Górecki IP: *.toya.net.pl 29.03.08, 19:59 to firma rodzinna ojciec córki i zona.Jedna z córek prowadzi (no jeszcze rok temu prowadziła)super zajęcia z teorii!!teraz to chyba jest juz egzaminatorem w WORD, druga jazdy(choć nie byłam z niej zadowolona)natomiast Pan Stasiek który tam też pracuje jest super instruktorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Górecki IP: *.com.pl 31.07.14, 13:07 Pisałem o tym na innym forum dlatego pozwolę sobie zacytować moją opinię: Nie polecam lekcji u Pana Góreckiego. Wyjaśniam dlaczego: Do nauki teoretycznej nie można mieć uwag. Prowadzone przez córkę pana Góreckiego lekcje były bardzo dobre. Lekcje praktyczne to tragedia. Ludzie są oszukiwani na czasie jazd. Jak ma się dwie godziny przewidzianych zajęć to przez pierwsze dziesięć minut zawsze sprawdza się stan techniczny pojazdu(wszystko pod maską plus wszystkie światła). Pierwsze 10 godzin jazd polega na tym ze kursant jedzie na placyk i jeździ na rękawie do momentu aż skończy się czas i trzeba wracać do szkoły (najczęściej od 5 do 10 minut przed czasem) . Dopiero po 10 godzinach jest odrobina parkowania na mieście i przejechania kilka razy po trasie egzaminacyjnej ale oczywiście dużo czasu nadal jeździ się na placyku. Pan Górecki w taki sposób skrajnie oszczędza na paliwie. A jak wiadomo w taki sposób kursant niewiele się może nauczyć. Wypada także mi nadmienić że kilkakrotnie załatwialiśmy sprawy prywatne instruktora ( z p Góreckim jeździłem po nabiał do hurtowni a z jego pracownikiem kiedyś podjechałem do urzędu gdzie straciłem 20 minut na parkingu, za co mie przeprosił ale nia odrobiliśmy straconego czasu).Prawdziwa nauka zaczyna się dopiero wtedy gdy Pan Górecki nie chce zaliczyć egzaminu wewnętrznego i oddać karty szkolenia. Wtedy kursant jest zmuszony wykupić kilka godzin dodatkowo i wtedy dopiero rozpoczyna się normalna nauka jazdy z panem Góreckim (około 6 do 8 godzin każe wykupić). Opisuję to dlatego bo sam jak i wielu ludzi padłem ofiarą oszustwa tejże szkoły. Zorientowałem się dopiero gdy wykupiłem kilka godzin w innej szkole gdzie jak wsiadałem do auta to do bólu przez dwie godziny jeździłem po mieście z przerwą 15 minutową na placyk. Przez sześć godzin w innej szkole nauczyłem się więcej niż u Pana Góreckiego podczas całego kursu. Chce jeszcze nadmienić że p. Górecki nie ma szacunku dla kursantów. Przykładem może być to jak jedna z kursantek zadzwoniła i powiedziała że niestety nie zaliczyła egzaminu. Na co p Górecki po zakończeniu rozmowy powiedział do mnie "Następna piz*da je*ana nie zdała. Opisuję to wszystko abyście wybierali mądrze auto szkołę a jak już z jakiś względów traficie na p Góreckiego to żebyście mogli walczyć z nim o swoje prawa i nie dawali się wykorzystywać! Pozdrawiam i życze powodzenia w nauce i na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Górecki 06.08.14, 20:28 Wszystyko co piszesz to prawda, ale dzięki temu na egzaminie nie ma żadnych problemów. Zdałem za 1 razem, polecam Góreck-iego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Extreme IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.08, 18:46 polecam Extreme na Narutowicza. Uczyłem się u nich i dzisiaj zdałem za pierwszym razem w Łodzi. Cena kursu na kat. "b" wynosi tam teraz 1100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kolonielipiec2008 Wota - na Nawrot 30.03.08, 15:10 Bardzo dobra szkoła. Mam prawo jazdy od 12 lat. Zdałam. Jeżdżę i nie miałam wypadku...Szkoła "Wota" na Nawrot niedaleko Kilińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ireen Re: którą szkołę nauki jazdy w łodzi wybrać? 01.04.08, 00:25 Ja jestem bardzo zadowolona z Gryglasa. Najpierw uczyłam się w innej szkole, z marnym skutkiem. Po tych przykrych doświadczeniach uznałam, że pozostaje mi komunikacja miejska :D Ale potem się zabrałam za to od nowa, właśnie u Gryglasa i naprawdę polecam -> w tym drugim podejściu zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś