calleh 19.03.08, 15:23 dobry potrzebny na gwałt ;-) i do tego spec od ptaków, papugą zająć się będzie musiał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_konia Re: Weterynarz 19.03.08, 15:58 www.lecznica-sowa.pl/page.php Bardzo dobrzy lekarze. Czynne całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa2 Re: Weterynarz 19.03.08, 23:46 Popieram,"Sowa" jest świetna.Fachowa,troskliwa opieka.Rzeczowa informacja dla właściciela zwierzaka,dobry sprzęt,a w trudnych przypadkach możliwość zostawienia zwierzaka w szpitalu.Ceny umiarkowane.Jednym słowem ludzkie podejście do zwierząt i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Re: Weterynarz IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 23:01 Dla mnie najlepsza jest lecznica " AS" na ul. Składowej!!! Przyznam się, że papugi nigdy nie miałam, ale widzę, gdy przychodzę z moimi zwierzakami - kot, pies, szczur, że ptaki też są przynoszone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Weterynarz IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.03.08, 01:03 AS może być także,tyle że piekielnie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 08:24 Dobry i tani? Odpowiedz Link Zgłoś
sylseb Re: Weterynarz 21.03.08, 09:29 No wyobraz sobie, ze to sie czasami zdarza. -- Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
sylseb Re: Weterynarz 21.03.08, 12:33 Jesli masz tylko takie doswiadczenia, to szczerze Ci wspolczuje. -- Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: Weterynarz 21.03.08, 14:39 Dzięki wszystkim za podpowiedzi, ale już nieaktualne :( tymczasowo. Do tej pory korzystałem z "As'a" na składowej i wcale tak bardzo nie było. Jednak na ptakach chyba nie bardzo się znają, przynajmniej ten lekarz, który mnie obsługiwał. Papuga nie doczekawszy wizyty padła w poczekalni. Przy problemach z następnymi ptakami skorzystam z "Sowy". Odpowiedz Link Zgłoś
sylseb Re: Weterynarz 25.03.08, 12:35 Szkoda, ze tak sie skonczylo, ale moze w przypadku nastepnego przypadku ptasiego, szczegolnie egzotycznego, sprobuj w zoo (moze lekarz pracujacy w zoo przyjmuje rowniez gdzies na miescie, bo chyba w samym zoo to wizyta raczej bedzie niemozliwa). -- Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś