Gość: SzpilaWbitaGłęboko IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.09.03, 15:35 ja chyba padne,ale musze sie przyzwyczaic.kurde czy w kazdym lodzkim liceum na dzien dobry kaza siedziec 8 godzin w szkolnej lawce???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 01.09.03, 15:39 Współczuję :-( Wprawdzie ze szkolnej ławy wyszło się dawno temu, ale doskonale pamiętam te męczarnie, kiedy nazajutrz po rozpoczęciu roku trzeba było iść na osiem godzin. Jeśli Cię to pocieszy, to na studiach bywa jeszcze gorzej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 01.09.03, 15:39 I jutro znów 8 godzin w pracy.:( Chyba nigdy się nie przyzwyczaję... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 01.09.03, 16:49 Taaa, i tak masz dobrze. Jak dobrze pójdzie to będę pracował 12 godzin. Na szczęście potem jest 24h przerwy, znowu 12h pracy i 48h przerwy... no ale coś trzeba robić by zapracować na masełko do chlebka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.toya.net.pl 01.09.03, 15:42 a ja mam jutro tylko 4 lekcje w tym wf i religie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilkaaa Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.09.03, 16:05 i jeszcze fiza zaczynam:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.toya.net.pl 01.09.03, 18:23 ja już na szczęście tej ****** fizyki nie mam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.09.03, 16:30 Ja jutro idę na 5 lekcji, z czego i tak dwie godziny to iluzja :/ Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolata Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.toya.net.pl 01.09.03, 18:00 hehe,nic sie nie martw,ja jutro mam 7 lekcji ale za to od 7 rano.to jest dopiero makabra.(czy ty nie chodzisz czasem da 20LO???) Odpowiedz Link Zgłoś
k.ktus Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 01.09.03, 18:30 zbuntoawan młoda osobo, teraz pomyśl sobie, że to dopiero poczatek, dopiero się zaczyna... potem studia (mooożeeeeee) i praca. albo od razu praca. jak myślisz ile dorosli mają urlopu rocznie?? a nie wszyscy sie buntuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa hmmm IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.09.03, 19:24 8 godzin...8 godzin spania,potem szkoly a POTEM przyjde do domciu...wiem,że nie powinnam narzekac,ale dla mnie to cholerna odmiana.bo w gimnazjum nas tak nauczyli,ze 6 godzin mielismy,a tu sie nagle okazalo,że 8 i to w pierwszym dniu.ale w koncu nie bedzie az tak zle.inni maja gorzej.i dla nich wszystkich gorące pozdrowienia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k.ktus Re: hmmm 01.09.03, 19:25 podaj mi swój adres mailowy, albo nr gg. moze być na privie na mój mail. cos ci napisze ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.34.* 01.09.03, 20:09 Ja jutro co prawda na 6 lekcji, ale potem na 2 godzinki muszę do szkoły muzycznej wskoczyć. Żyć nie umierać. Po wakacjach nawet wstanie o 9.00 jest dla mnie mordęgą, a co dopiero o 7.00. Padnę trupem około 18.00 :) pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.09.03, 21:09 Jak pojdziesz do 4 kalsy to bedziesz mial takie luzy jak ja - 4 godzinki dziennie :D Wiec jak widzisz.. opłaca się zdawać :) Gość portalu: SzpilaWbitaGłęboko napisał(a): > ja chyba padne,ale musze sie przyzwyczaic.kurde czy w kazdym lodzkim liceum > na dzien dobry kaza siedziec 8 godzin w szkolnej lawce???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.09.03, 21:23 Jypli, znasz juz cały swój plan? Ja już się cieszyłem, że w 4 klasie dadzą nam od razu plan na cały tydzień (zwykle tak było w czwartych klasach) a tu okazuje się, że bedziemy poznawać plan jak zwykle- tylko "na jutro", w dodatku będzie to póki co tylko próbne... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.09.03, 12:44 Mamy plan i raczej się nie zmieni, tak było w poprzedich latach... Jeśli się zmieni to ewentualnie jakies 2 3 lekcie nam poprzekładają. Pan mamy już na cały nastepny tydzień wiec mozna planowac życie. 47 LO -> poza planem nic tam nie jest załatwiane tak jak trzeba :P Gość portalu: Maruda napisał(a): > Jypli, znasz juz cały swój plan? Ja już się cieszyłem, że w 4 klasie dadzą nam > od razu plan na cały tydzień (zwykle tak było w czwartych klasach) a tu okazuje > się, że bedziemy poznawać plan jak zwykle- tylko "na jutro", w dodatku będzie > to póki co tylko próbne... > ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.09.03, 17:31 Dziś znów tylko plan na jutro :( Ale za to dwie lekcje :) Zazdroszczę Ci pewności "pojutrza".... Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 01.09.03, 21:16 w sumie to trochę współczuję jeżeli na prawde odbędzie się wszystkie osiem lekcji,bo po wakacyjnych przyzwyczajeniach niektórym może byc ciężko(nie martw sie jednak przeciez zawsze na poczatku są lekcje organizacyjne), ale z drugiej strony miło to poczytać i uśmiechnąć się do wspomnień o pierwszych dniach w mojej kochanej szkółce, którą niniejszymmm pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 01.09.03, 22:14 A ja wprawdzie zaczynam dopiero we czwartek, ale za to mam cudowne godziny pracy 17.30 do 20. Żeby było ciekawiej, ostatnie godziny mam z pierwszą klasą gimnazjalną: dzieciaki nic nie będą kumać, a rodzice mnie obwieszą na suchej gałęzi. Może ja się na wszelki wypadek szybko pożegnam i podziękuję za całokształt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 22:16 no tak daja wiekszosci pierwszych klas 8 godzinek niektorym jeszcze kaza is na zerowke ...tragedia :( tylk ozeby jeszcze ludzie w klasie byli do wytrzymania :) modle sie o to kazdego dnia ...hehe osiemnastka rulez :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: 80.48.116.* 01.09.03, 22:17 oj zameczku współczuje, gimnazjum... tylko sie pilnuj, żeby nie zrobili ci nic, co uniemożliwiłoby ci przybycie w piątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. STOPERZE 02.09.03, 12:46 zamek napisał: > A ja wprawdzie zaczynam dopiero we czwartek, ale za to > mam cudowne godziny pracy 17.30 do 20. Żeby było > ciekawiej, ostatnie godziny mam z pierwszą klasą > gimnazjalną: dzieciaki nic nie będą kumać, a rodzice mnie > obwieszą na suchej gałęzi. > Może ja się na wszelki wypadek szybko pożegnam i > podziękuję za całokształt? Efektowne mamusie pod 40 beda przychodzic na wywiadowki. Nie bedzie tak zle:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 02.09.03, 13:52 zamek napisał: > mam cudowne godziny pracy 17.30 do 20. Wyrazy współczucia. Zawsze mi sie wydawało, że jak się lekcje kończą o 16:15 to jest to już "wieczorna zmiana". A tu niektórzy widzę pracują nawet w nocy. :)) Od teraz przestaję narzekać na swój plan. pozdowienia mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
lea I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 02.09.03, 12:19 wszystkich tych, co po 8 godzin będąsiedzieć w III LO informuję, że plan lekcji w tym roku układała frau Stasiak. Do niej z pretensjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.mipro.pl 02.09.03, 12:23 Ucz się ucz, bo nauka to potegi klucz, a kto nie chce nosić teczki będzie nosił woreczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: I...Jutro godzin lekcyjnych 8. IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 02.09.03, 13:59 Co prawda dziś miałem tylko 3 lekcje: Matma, Religia, Przedsiębioczość, ale za jutro już 6+2 godz. fakultetu z Gegry. A myslałem, że w klasie czwartej jest luźniej - naiwny. P.S. Dziś miałem pierwszy raz lekcję przedsiębiorczości. Nauczycielka uczy też w 3LO. Ładna i bardzo młoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 02.09.03, 17:35 nie tylko w łodzkim... w maturalnej będzie wiekszy luzik... a ja jeszcze mam wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 02.09.03, 21:20 JJJJJasne. Zważwszy, że ja jestem w klasie maturalnej i mam jutro 8 godzin. Historia, W-F, Matma, 3x angielski i 2x Gegra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa@gazeta.p Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.03, 17:38 i juz po wszystkim.łacina zaliczona(cudowna nauczycielka ktora non stop nawijała),francuski też nie taki straszny.i wiecie co??okazało się,że mam najcudowniejszą wychowawczynią pod słońcem:-))))a i nie było tak ciężko wstać o tej 6 rano i wywlec nóżki z ciepłej kołderki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 02.09.03, 17:44 Hehe ja też przezyłam :) (chyba, że niepostrzeżenie zamieniłam się w jakąś strzygę ;)) Nie było tak źle. pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
bobbek Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 02.09.03, 18:03 spoko w gimnazjum też trzeba siedzieć po 8 h a w dodatku jestesmy mlodsi ......... prawie dzieci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpila Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.03, 18:13 gimnazjum...jaki to byl cudny okres.i pani Kurczynska,z wrednym usmiechem:-))) a 8 godzin nie mielismy,w 26 gimnazjum tak nie mecza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobbek Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.pai.net.pl / 10.7.5.* 02.09.03, 18:33 widzisz moja droga u nas mamy po 7,8 godzin tyg z czego 8 nemieckiego do chrzanu nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpila Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.03, 18:43 czlowieku to do jakiego Ty gimnazjum sie wkopales tak???co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobkowa Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. IP: *.pai.net.pl / 10.7.5.* 02.09.03, 18:45 wkopałAś jesli jush khe z wykładowym niemieckim wiem że super :) ale wtedy jeszcze nie nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaa powodzenia:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.03, 18:56 no to życze Ci powodzenia,język chyba musisz dobrze znać skoro...masz jako wykładowy język niemiecki.ja mam 4 godzinki francuza,3 angielski +3godzinki prywatnie czyli masz 6 godzin i jeszcze łacina:]a w następnym roku chce się zacząć uczyć włoskiego.ale Ty masz troche przerąbane naprawde...ale mysle,że sobie poradzisz:)))pozdro ps.a za pomyłke sooory wielkie,ale bobek to facet a nie kobitka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobeczka Re: powodzenia:) IP: *.pai.net.pl / 10.7.5.* 02.09.03, 18:59 włoski jest fajny kiedyś uczyłam sie ale brakło czsuuu a co do umienia... idę tym systemem 3 rok i khe...khe... a co do bobka to nikt nie odkrył jego płci:)))))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaa Re: powodzenia:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.03, 19:06 jezu,jak sie okaze ze jutro tez ci nauczyciele tez tak beda pieprzyć.soory za brzydkie slowo,ale naprawde dziaiaj ta biologica nawijala jak...oszalala.w jakim gimnazjum jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobku Re: powodzenia:) IP: *.pai.net.pl / 10.7.5.* 02.09.03, 19:15 nuaaczyciele pieprzą i bedą pieprzyć jak swiat swiatem, bo za to im płacą dlatego należynauczycieli bezwzględnie tempić/tępić a jestem w 43. guuuuuuuuupia szkoła nie polecam choć w tym roku wywalili paru * zjebków * więc bedzie lepiej a i tak nikt pani od polskiego nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
k.ktus Re: powodzenia:) 02.09.03, 19:25 pani dudkiewicz czy kedzior?? kędzior jest oki. maniaczka łodzi. a dudkiewicz jest do przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 02.09.03, 19:06 A już mam to wszystko za sobą i teraz lecę sobie do Egiptu :p A w szkole to i tak się zazwyczaj niczego nie nauczycie. Trzeba usiąść i uczyć się samemu, tak więc tymi godzinami się nie przejmujcie tylko jakoś je znoście, uważajcie na niespodziewane kartkówki i pytania a UCZCIE SIĘ SAMI DLA SIEBIE SAMYCH zwłaszcza jeśli maturka u was za pasem. Pozdrawiam maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 02.09.03, 19:28 maxxman napisał: > A w szkole to i tak się zazwyczaj niczego nie nauczycie. Trzeba usiąść i uczyć > się samemu, Racja racja :) > uważajcie na niespodziewane kartkówki i pytania a UCZCIE SIĘ SAMI DLA SIEBIE > SAMYCH zwłaszcza jeśli maturka u was za pasem. > Albo egzamin gimnazjalny :) pzdr jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: I...JUtro godzin lekcyjnych 8. 05.09.03, 18:23 już jestem po 8 ba,nawet po całym tygodniu szkoły nowej.i fakt stwierdzam,że przeżyć się da,więc nie jest aż tak żle:))) Odpowiedz Link Zgłoś