Gość: Konkretny IP: *.4web.pl 03.04.08, 11:37 No cóż, o ile ja się na tym znam, to czczenie jak świętego kogoś kto nim nie jest to Bałwochwalstwo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joachim mierzwa balony do papieża ? IP: *.4web.pl 03.04.08, 13:27 GW pisze: "Uczniowie postanowili wysłać do Jana Pawła II swoje listy i prośby. - Przyczepiliśmy do żółtych balonów koperty z karteczkami." przepraszam czy tu ktos chce z kogos zrobic głupiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin gdzie się podziali Żiółek i Kropiwnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 16:07 dlaczego nie było ich z ludem bożym/mieszkańcami Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: gdzie się podziali Żiółek i Kropiwnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 18:19 Arcybiskup Ziółek w 3.rocznicę śmierci Jana Pawła II odprawił mszę św. w kościele pw.Miłosierdzia Bożego na Teofilowie.Natomiast prezydent Kropiwnicki był tego dnia z ludem Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: gdzie się podziali Żiółek i Kropiwnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:00 to było w niedzielę, a nie 2 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: gdzie się podziali Żiółek i Kropiwnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:01 Byłem 02.04.08r. na mszy św.w kościele pw. Miłosierdzia Bożego, którą odprawiał arcybiskup Ziółek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: gdzie się podziali Żiółek i Kropiwnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:08 trafił się nam przechrzta udajacy narodowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Nie zamieniajcie wiary w Boga na wiarę w Papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 16:10 Nie zamieniajcie wiary w Boga i Chrystusa na wiarę w Jana Pawła II - to słyszałem w jednym z kościołów w Wielkanoc i bardzo mi się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Łódź pamięta o Papieżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 18:50 "Zabrakło tylko Białego Marszu." Nie prawda - nadal miasto wstydzi się do czego doprowadziło tkalnię - spotkania włokniarek nie było. Odpowiedz Link Zgłoś