Gość: dar43 IP: *.toya.net.pl 03.09.03, 19:38 A jasne!! Wygwizdać i wyrzucić z Łodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem IP: *.pai.net.pl 03.09.03, 20:14 Gardlo rozplatam wiec sie szykowac na smierc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiectivus Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wieczorem IP: *.toya.net.pl 03.09.03, 21:46 spotkamy się tam posłuchać dobrej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 04.09.03, 13:20 Lubię Myslovitz, ale ten koncert jest z naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_mrowczynski Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec 04.09.03, 18:39 Gość portalu: teufel napisał(a): > Lubię Myslovitz, ale ten koncert jest z naszych pieniędzy. Tzn Parada mogla byc z naszych pieniedzy? Tego domagaliscie sie. Ale koncert Myslovitz juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec 05.09.03, 00:09 piotr_mrowczynski napisał: > Tzn Parada mogla byc z naszych pieniedzy? Tego domagaliscie sie. Ale koncert > Myslovitz juz nie? -- Panie Piotrze, co pan pieprzy? Jakich naszych? Kto płacił za Paradę? Doucz się człowieku i przestań kłamać w żywe oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec 05.09.03, 00:15 Oj chyba to Ty "pieprzysz" lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/296585.html Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec 05.09.03, 00:18 ja powiem tak.. ja sie ciesze ze myslovitz gra w lodzi... i strona polityczna mnie nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec 05.09.03, 00:19 lennon1 napisał: > Oj chyba to Ty "pieprzysz" -- Heheheh wiedziałem, że na Ciebie to można liczyć. To że było zapisane, a to jak wygladało finansowanie Parady to dwie różne rzeczy. Powiedz mi mądralo, na czym wnosisz, że poprzednie Parady (oraz ta niedoszła) miała być dofinansowywana z kasy miasta? Ja wiem u źródła, że cała kasa szła od sponsorów. Więc kto tu pieprzy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec 05.09.03, 00:22 To powiedz mi "mondralo" o co był ten krzyk z uchwałą? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Lennon oświeć nas! 05.09.03, 00:34 Dziubuś, w ramach Twojej niewysłowionej mądrości może zaszczycisz nas swoja obecnością jutro na spotkaniu forumowiczów? Będziemy niewątpliwie zobowiązani. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Lennon oświeć nas! 05.09.03, 00:47 Jak będzie więcej tolerancji i mniej chamstwa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Lennon oświeć nas! 05.09.03, 00:59 No to się wykaż tolerancją dla niegodnych śmieci i odwiedź nas! Odpowiedz Link Zgłoś
gray offtopic 05.09.03, 10:26 zamek napisał: > Dziubuś, moja babcia mówiła tak do dziadka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Prezydent zorganizował koncert MYSLOVITZ wiec IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 05.09.03, 10:15 Co Ty człeku pieprzysz?? Parada była jest i będzie za pieniądze sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem IP: *.bioc.aecom.yu.edu 04.09.03, 00:28 debile ! zrobcie sobie parade w siedzibie Gazety Wyborczej. Zobaczymy czy ochroniarze was nie wyrzuca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Te dwie strony internetowe IP: *.vline.pl 04.09.03, 02:08 To www.5wrzesnia.prv.pl i www.kropaszenko.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka ABSOLUTNIE GENIALNE !!! IP: *.zur3.speed2online.net 04.09.03, 18:31 Poprawiliscie mi humor ! Dawno sie tak nie ubawilam ! Thanks, Danke, Grazie, Merci, Gracias !!! Do Lodzi mam ogromny sentyment... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Towarzyska parada? (Dziennik Łódzki) 04.09.03, 10:06 Towarzyska parada? /Czwartek, 4 września 2003r./ Zwolennicy Parady Wolności, mimo jej odwołania, zamierzają spotkać się w piątek przed Urzędem Miasta Łodzi. W Internecie są co najmniej trzy witryny, poprzez które się kontaktują. Dla osób, które przyjadą do Łodzi z innych miast, zeskanowano mapy dojazdu z łódzkich dworców na ul. Piotrkowską 104. Ma to być spotkanie towarzyskie, internauci nawołują jednak, żeby podstawić się z gwizdkami. W piątek przyjadą też do Łodzi organizatorzy techno festiwalu. – Będziemy tylko obserwatorami tej akcji. Już odnieśliśmy referendalne zwycięstwo i nie chcemy się wdawać w żadne dalsze konflikty. Zamierzamy zorganizować w tym roku imprezę w hali, a w przyszłym już normalną Paradę Wolności – mówi Adam Radoń z New Alcatraz Mega Party Organization, twórcy parady. Organizacje, które zamierzają w piątek manifestować, musiały do wczoraj złożyć w UMŁ stosowne pismo, jednak tylko jedna zgłosiła przemarsz około 50 osób przed budynkiem urzędu. (ek) - Dziennik Łódzki Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 04.09.03, 10:10 Ja bym tylko prosil, zeby w czasie "Parodii Wolnosci" nie robic tak zwanego bydla, zeby pozniej Pan Pajac nie mial pretekstu do gadania glupot na temat zwolennikow parady. Dzienx. Antydzierżbór Pan Pajac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menelkir Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 04.09.03, 13:44 A z nieco innej beczki. Nie jestem absolwentem filologii, ale odkąd żyję, nie przypominam sobie innej formy czasu przyszłego w pierwszej osobie lm. niż "wygwiżdżą". "Wygwizdają"? Aż zgrzyta w uszach. Zaczynam się zastanawiać, czy coraz częstsze ostatnio błędy w internetowej Gazecie (dzisiaj natknąłem się chociażby na "wahlować") to tylko literówki... :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITA Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem IP: *.pai.net.pl 04.09.03, 15:13 Myślę, że młodzież działa w myśl zasady Jerzego Owsiaka "Róbta co chceta", Cieszę się,że ktoś ma odwagę przeciwstawić się Paradzie TECHNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem IP: 212.160.191.* 04.09.03, 15:37 Poiperam , podoba mi sie ze robia to az trzy mlodziezowki, krotko mowiac , w was sila droga mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Brawo, Brawo, Brawo !!! IP: *.zur3.speed2online.net 04.09.03, 15:39 Az mi sie wierzyc nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxikos Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem IP: 212.160.191.* 04.09.03, 15:50 Kiedy zrobicie to referendum?????? dajcie znac bo ja ide z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
lugal Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 04.09.03, 19:34 Brawo, brawo i jeszcze raz brawo!!! Bardzo podoba mi sie zjednoczenie sił młodych polityków. Tak powinno być - zjednoczenie nad podziały! To jest walka o dobro Miasta Łodzi. Ja oczywiście będę z gwizdkiem, aby wygwizdać pana kropaszenkę. Im więcej nas - tym lepiej!!! Plakaty na mieście też są ok! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 04.09.03, 23:36 Brawo!! Ja też będę, z gwizdkiem i gadzetami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 04.09.03, 23:43 tez bym wpadala z gwizdkiem ale nie ma takowego (gdzie mozna kupic) i o ktorej na pietrynce trzeba byc??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 05.09.03, 00:10 ab84 napisała: > tez bym wpadala z gwizdkiem ale nie ma takowego (gdzie mozna kupic) i o ktorej na pietrynce trzeba byc??? -- Zobacz: stronę Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 05.09.03, 00:14 dzieki :) tylko skąd gwizdek... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 05.09.03, 00:16 z dupy sobie zrób Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem 05.09.03, 00:19 oj spadaj człowieku... moze z Twojej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 09:15 Gwizdkiem w prezydenta Piątek, 5 września 2003r. Zamiast jednej Parady Wolności, dziś po Piotrkowskiej przetoczą się co najmniej dwie demonstracje z powodu jej odwołania. Przeciwko polityce łódzkich władz, które doprowadziły do takiego stanu, protestować zamierzają zarówno zwykli fani techno, jak i młodzieżowe organizacje lewicowe. O godzinie 14 przed Urzędem Miasta Łodzi rozpocznie się happening z udziałem około 50 działaczy Stowarzyszenia Młodej Lewicy Demokratycznej w Łodzi, Stowarzyszenia Młodzi Demokraci, Stowarzyszenia Młode Centrum i ich sympatyków. Zamierzają wygwizdać (gwizdki są nieformalnym symbolem łódzkiej parady) rządzącą Łodzią ekipę, która piętrząc przeszkody uniemożliwiła zorganizowanie tegorocznej Parady Wolności. To jednak nie jedyny powód tej demonstracji. – Mamy listę 10 postulatów sformułowanych przez młodych łodzian, którą wręczymy wiceprezydentowi Tomaszewskiemu. Niestety, prezydent Kropiwnicki znów wyjechał za granicę – mówi Dariusz Joński z SMLD. Autorzy petycji żądają m.in.: wpisania Parady Wolności i innych imprez promujących Łódź na stałe do kalendarza łódzkich imprez kulturalnych, wyjaśnienia korzyści wynikających z zagranicznych podróży prezydenta Kropiwnickiego i wprowadzenia jasnej polityki wobec inwestorów chcących działać w Łodzi. Godzinę po młodzieżówkach, nieformalne spotkanie pod UMŁ wyznaczyli sobie fani techno i zwolennicy Parady Wolności (również uzbrojeni w gwizdki). Na manifestację przeciwko działaniom prezydenta miasta od tygodni wzywają ich autorzy internetowej strony www.5wrzesnia.prv.pl. Swoją demonstrację nazwali „Paradą Wolności od Kropiwnickiego”. – Po co przyjdziemy? Nie tylko po to, aby pokazać niezadowolenie z powodu odwołania Parady Wolności – twierdzą założyciele witryny. – Podczas panowania Kropiwnickiego uwaga mediów często skierowana była na nasze miasto. Niestety, w większości były to informacje kreujące o Łodzi negatywne opinie: konflikt w Teatrze Nowym, „ufundowanie” przez Prezydenta Miasta tablicy pamiątkowej z pieniędzy mieszkańców i in. (pij) - Express Ilustrowany Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 10:10 Pamiętajcie tylko żeby gwizdki były czerwone i żeby spalić kukłę prezydenta. To wszystko ku uciesze dziennikarzy i zadowoleniu tow. Leszka. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 10:13 I ty śmiesz kogokolwiek pouczać w kwestii tolerancji i chamstwa. Masz w domu lusterko, chłopczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 10:18 Nie jestem dla ciebie chłopczykiem i zapamiętaj to sobie raz na zawsze. mam swoje zdanie na temat tej demonstracji. Moze ci ono nie odpoeiadać - twoja sprawa. Ale w ten sposób sie nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 10:22 Nikt ci nie broni mieć własnego zdania. Że jest ono wyrazem nietolerancji i chamstwa (palenie kukieł) - to zupełnie inna historia. Że w ramach wyrażania tego zdania zachowujesz się jak pięciolatek w piaskownicy - jeszcze odrębna. Miłego dnia, chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 10:31 zamek napisał: > Nikt ci nie broni mieć własnego zdania. Że jest ono > wyrazem nietolerancji i chamstwa (palenie kukieł) Jaka nietolerancja? Ja chcę palić? Coś Ci się pomyliło. - to > zupełnie inna historia. Że w ramach wyrażania tego zdania > zachowujesz się jak pięciolatek w piaskownicy - jeszcze > odrębna. Miłego dnia, chłopczyku. Może dla Ciebie. Chciałem tylko zwrócić uwage, że ta demonstracja ma podtekst polityczny i tylko w części jest protestem przeciwko nieorganizowaniu Parady - która i tak sie odbedzie. Nielubimy ludzi co mają inne zdanie - co? Najlepiej ich obrażac żeby szybko sie wynieśli z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 10:45 lennon1 napisał: > Jaka nietolerancja? Ja chcę palić? > Coś Ci się pomyliło. Nie wiem, czy chcesz palić; wiem, że do tego namawiasz. Poczytaj siebie uważnie. > Może dla Ciebie. > Chciałem tylko zwrócić uwage, że ta demonstracja ma podtekst polityczny i tylko > > w części jest protestem przeciwko nieorganizowaniu Parady - która i tak sie > odbedzie. W Twoim przekonaniu ma. W moim - i postaraj się zrozumieć to, co do Ciebie piszę - jest to demonstracja nie za tym, aby zamiast Kropiwnickiego rządzili czerwoni, tylko, żeby zastąpił go ktoś używający mózgu. Już kompletnie subiektywnie mówiąc - w moim przekonaniu najlepszy byłby ktoś NIE uwikłany politycznie. Dotarło? > Nielubimy ludzi co mają inne zdanie - co? Nie lubimy ludzi, którzy nie potrafią dyskutować i do prezentacji własnych racji używają demagogii. Nie lubimy ludzi, którzy bełkocąc o tolerancji sami nie potrafią się na nią zdobyć. Nie lubimy ludzi rozumujących w sposób tak niekomplikowanie prostolinijny jak paski na firmowym krawacie bojowców Leppera. Ale liczymy na zmiany. W przeciwnym razie szkoda mi na nich czasu. > Najlepiej ich obrażac żeby szybko sie wynieśli z tego forum. To już Twoja suwerenna decyzja. Mnie na tym nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 12:13 zamek napisał: > lennon1 napisał: > > > Jaka nietolerancja? Ja chcę palić? > > Coś Ci się pomyliło. > Nie wiem, czy chcesz palić; wiem, że do tego namawiasz. > Poczytaj siebie uważnie. Ja nie namawiam tylko zwracam uwagę, że wbrew waszej woli ta demonstracja może przybrać taki charakter. > > Może dla Ciebie. > > Chciałem tylko zwrócić uwage, że ta demonstracja ma > podtekst polityczny i tylko > > > > w części jest protestem przeciwko nieorganizowaniu > Parady - która i tak sie > > odbedzie. > W Twoim przekonaniu ma. W moim - i postaraj się zrozumieć > to, co do Ciebie piszę - jest to demonstracja nie za tym, > aby zamiast Kropiwnickiego rządzili czerwoni, tylko, żeby > zastąpił go ktoś używający mózgu. Już kompletnie > subiektywnie mówiąc - w moim przekonaniu najlepszy byłby > ktoś NIE uwikłany politycznie. Dotarło? Czyli kto? Masz kandydata? Bo tak to jest normalna "rozpierducha" > > Nielubimy ludzi co mają inne zdanie - co? > Nie lubimy ludzi, którzy nie potrafią dyskutować i do > prezentacji własnych racji używają demagogii. Jaka demagogia z mojej strony? >Nie lubimy ludzi, którzy bełkocąc o tolerancji sami nie potrafią się > na nią zdobyć. Bardzo mi miło, że to co pisze odczytujesz jako bełkot. Sam widzisz, że mi nie spieszno na spotkanie - bo przecież bełkoce, to po co z takim gadać. >Nie lubimy ludzi rozumujących w sposób tak > niekomplikowanie prostolinijny jak paski na firmowym > krawacie bojowców Leppera. Ale liczymy na zmiany. W > przeciwnym razie szkoda mi na nich czasu. > > Najlepiej ich obrażac żeby szybko sie wynieśli z tego > forum. > To już Twoja suwerenna decyzja. Mnie na tym nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 05.09.03, 19:06 lennon1 napisał: > Ja nie namawiam tylko zwracam uwagę, że wbrew waszej woli ta demonstracja może > przybrać taki charakter. Przypomnę Ci Twoje słowa: "Pamiętajcie tylko żeby gwizdki były czerwone i żeby spalić kukłę prezydenta." Toż to ewidentna propozycja tego, co manifestanci mają Twoim zdaniem zrobić. Piszesz jeszcze "wbrew waszej (czyli czyjej? - przyp. mój) woli". Skoro jest jakaś "wasza" czyli nie Twoja wola, to mam z tego rozumieć, że Twoja jest odmienna? Czyżbyś życzył sobie, aby manifestacja przybrała taki charakter, jaki miałeś na myśli i którego wyrazem jest bezczeszczenie wizerunku urzędnika państwowego? No brawo... > Czyli kto? Masz kandydata? Bo tak to jest normalna "rozpierducha" Wybacz, ale nie chce mi się w tej chwili odkopywać wątku, w którym poddawałem pdo rozwagę moich kandydatów, np. Cezarego Józefiaka. Z drugiej strony gratuluję nieskażonej myślą prostolinijności. Opisałem Ci, jakie cechy powinien mieć człowiek na urzędzie prezydenta, a Ty furt żądasz ode mnie nazwisk. > Jaka demagogia z mojej strony? Permanentna. > Bardzo mi miło, że to co pisze odczytujesz jako bełkot. > Sam widzisz, że mi nie spieszno na spotkanie - bo przecież bełkoce, to po co z > takim gadać. Może właśnie miałbym ochotę posłuchać Cię, gdy mówisz, a nie bełkoczesz czy tokujesz. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Gwizdkiem w prezydenta (Express Ilustrowany) 06.09.03, 11:19 zamek napisał: > lennon1 napisał: > > > Ja nie namawiam tylko zwracam uwagę, że wbrew waszej > woli ta demonstracja może > > przybrać taki charakter. > Przypomnę Ci Twoje słowa: > "Pamiętajcie tylko żeby gwizdki były czerwone i żeby > spalić kukłę prezydenta." > Toż to ewidentna propozycja tego, co manifestanci mają > Twoim zdaniem zrobić. To było jedynie ironiczne stwierdzenie. Przykro, że odczytałeś to inaczej > Piszesz jeszcze "wbrew waszej > (czyli czyjej? - przyp. mój) woli". Skoro jest jakaś > "wasza" czyli nie Twoja wola, to mam z tego rozumieć, że > Twoja jest odmienna? Czyżbyś życzył sobie, aby > manifestacja przybrała taki charakter, jaki miałeś na > myśli i którego wyrazem jest bezczeszczenie wizerunku > urzędnika państwowego? No brawo... A to co pokazała na zdjeciu GW nie jest obrazą człowieka i urzędu? Czy strona www , którą sie niektórzy zachwycają jest odpowiednia? > > Czyli kto? Masz kandydata? Bo tak to jest normalna > "rozpierducha" > Wybacz, ale nie chce mi się w tej chwili odkopywać wątku, > w którym poddawałem pdo rozwagę moich kandydatów, np. > Cezarego Józefiaka. Z drugiej strony gratuluję > nieskażonej myślą prostolinijności. Opisałem Ci, jakie > cechy powinien mieć człowiek na urzędzie prezydenta, a Ty > furt żądasz ode mnie nazwisk. Uważam,że za nim się coś przewróci to trzeba mieć dobry pomysł na nowe. Tylko jeszcze parę takich wydarzeń i następnego chętnego będziemy brali z łapanki. > > Jaka demagogia z mojej strony? > Permanentna. > > Bardzo mi miło, że to co pisze odczytujesz jako bełkot. > > Sam widzisz, że mi nie spieszno na spotkanie - bo > przecież bełkoce, to po co z > > takim gadać. > Może właśnie miałbym ochotę posłuchać Cię, gdy mówisz, a > nie bełkoczesz czy tokujesz. > Miłego wieczoru. > Ja tylko umiem bełkotać. Wszyscy co na tym forum mają inne zdanie to bełkocą i tyle. Tak jest najprościej. Ja staram się dyskutować i nie obrażam nikogo. Niestety nie wyłaczając Ciebie istnieje jakaś dziwna ciągota do obrażania przeciwników. Ja mam jedną zasadę, przestaję dyskutować jeżeli druga strona zaczyna nadużywać słów wulgarnych i obraźliwych. Reszta mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy To juz dzisiaj 05.09.03, 13:23 saper.shells.pl/kropa/images/parada.jpg Antydzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallena ciecie IP: *.pai.net.pl 05.09.03, 16:21 jeju ale macie problemy!!!!!!! mlodziezówka lsd chce sobie zrobic pochód any-kropki z ideologią na temat parady wolności.przediez to chore a miller cieszy sie w warszawie :(((( lodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka ...to najlepiej cicho siedziec ?! IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 16:41 ...bo kazdy protest przeciw czarnym to tzw. "lewacka ideologia" ? Lepszych argumentow nie ma ?... Do jasnej Cholery !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek lidka IP: *.pai.net.pl 05.09.03, 16:55 nie kazdy większośc idących to wkurzeni na brak parady ale niestety to wszystko jest sterowane przez mlodzierzówke sld dlatego staram sie patrzec na to obiektywnie pozdrawiam bobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka ...w takim razie Mlodziezowka sld jest OK IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 17:16 nie wiem co to jest ta tajemnicza "Mlodziezowka sld"... jedno jest pewne nie lubie buractwa i drobnomieszczanstwa dlatego...patrzac obiektywnie, "z oddali..." - kazda anty-buracka akcja podoba mi sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: ...w takim razie Mlodziezowka sld jest OK IP: *.pai.net.pl 05.09.03, 17:21 tajemnicza mlodziezówka to mlodzi ludzie zamierzający byc politykami a narazie udzielający sie w sld dla mlodzierzy jesli oglądasz ŁWD to na pewno slyszalas a co do buractwa milutka jestes nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: ...w takim razie Mlodziezowka sld jest OK IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 17:38 A co to - ja czarodziejka jaka ?! Nie jestem z Lodzi !!! Na dystans - jakies 1500 kilometrow. Jezeli w tej "Mlodziezowce" sa kolesie "do rzeczy": anty-drobnomieszczanie i anty-buraki - to dobrze. Jezeli maja dobra anty-buracka strategie... i sa nie-konwencjonalni... to jest to mile memu sercu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: ...w takim razie Mlodziezowka sld jest OK 05.09.03, 17:41 Byłbym ostrożny w ocenach na ta odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: ...w takim razie Mlodziezowka sld jest OK IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 17:45 grozisz mi kotku ?... Jezeli w tej tajemniczej "Mlodziezowce" sa normalni ludzie... to czemu nie... Ideologia mnie nie interesuje. Interesuja mnie konkretne klimaty... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: ...w takim razie Mlodziezowka sld jest OK 05.09.03, 17:48 A gdzie w moich słowach znajdujesz groźbę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Zamiast mnie dreczyc i katowac... IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 17:54 ...napisz konkretnie jak bylo na manifie... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Zamiast mnie dreczyc i katowac... 05.09.03, 17:58 Nie mam zamiaru Cię dreczyć. Wydawało mi sie jednak, że trzeba żyć w tym kraju żeby to zrozumieć. Na manifestacji nie byłem bo nie czułem takiej potrzeby i mam co robić. Chętnie pójde ale w konkretnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Trzeba zyc w tym kraju ?... IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 18:06 ...ja bym sie strasznie cieszyla Z ZUPELNIE INNEJ PERSPEKTYWY... jak to inni widza itd... ...pozwala to na wiecej dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Trzeba zyc w tym kraju ?... 05.09.03, 18:14 To wyjaśnij mi twoje stwierdzenie "- kazda anty-buracka akcja podoba mi sie !" kto jest tym burakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Definicja buraka... IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 18:22 burak to konwencjonalny drobnomieszczanski frustrat koles bez zdrowego dystansu do wlasnej osoby... stresujacy psychopata traktujacy zycie wylacznie z pozycji sily... ZERO LUZU !!! KUPA STRESU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Definicja buraka cd. IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 18:34 Burak to w moim odczuciu - koles, ktory w apodyktycznym, autorytarnym tonie narzuca innym poglady, styl i sposob zycia... Burak tonie w drobnomieszczanskiej konwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Definicja buraka cd. IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 18:41 zmanierowany pseudo-inteligent z pretensjami do innych, ze nie podzielaja "jedynie slusznego" punktu widzenia... Alez sie rozpisalam... ...a o siodmej mam isc do znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Definicja buraka cd. 05.09.03, 18:42 Ciekawe, gdzie to znalazłaś. Ja miałem trochę inne wyobrażenie o burakach. Bardziej zwiazane z ciemnotą i głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka ciemnota i glupota - a burak IP: *.zur3.speed2online.net 05.09.03, 18:53 ...ach ta ciemnota i glupota Tylko co zrobic, w przypadku gdy jest szczera, taka "od serca" - bez pretensji - na wlasny uzytek ?... Burak jest w moim odczuciu bardziej pretensjonalny i zadny wladzy... pa, znajomi czekaja... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ciecie 05.09.03, 17:42 Nie wiem czy jest sens tłumaczyć kto przyszedł na manifkę i co ma z tym wspólnego młodziezówka sld. Zapewne, niektóre osoby i tak będą wiedzieć lepiej i żadne argumenty do nich nie trafią. Trudno raz napiszę: Z tym zgromadzeniem o 15 pod UMŁ młodziezówki nie miały nic wspólnego, jak jesteście tacy mądrzy, to trzeba było tam być i spytać te setki osób czemu tam przyszły i kto im o tym powiedział. Czy na serio do niektórych nie może dotrzeć to, że nie tylko sld i jej młodzieżówka mają dość Kropiwnickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: ciecie 05.09.03, 17:45 Hubar tylko żebys nie został Alojzym Pietrzykiem na skalę Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: ciecie 05.09.03, 17:54 A był taki poseł, który zakończył ostanie prawdziwe rządy prawicy. Też mu się nie podobało i wyszedł na mównice i ogłosił głosowanie nad votum zaufania dla rządu H. Suchockiej. Reszta już poszła szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: ciecie IP: *.pai.net.pl 05.09.03, 17:47 byc moze nie mlodzierzówka w kazdym razie wbrew pozorom niektóre argumenty do mnie trafiają:) aco do mlodzierzówki to widziałam pare ich stronek anty-kropka i większość rzeczy była tam bzdurnych(poza paradą nic do niego nie mam) i pisali o tym ze zapraszają na ten pochodzik wiec myslałam ze to oni organizuja a jesli nie to sorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Re: Demonstracje młodzieży przed magistratem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:16 eeee,a od kiedy to gwizdek jest atrybutem muzyki techno??Jest co najwyżej atrybutem naspeedowanego dresiarza ze wsi!! Odpowiedz Link Zgłoś