Gość: asik Ciekawe jak to wygląda z innymi kapelami IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 19:40 Według mnie, niemal cała tutejsza muzyka to jeden wielki plagiat muzy zachodniej, oczywiście poza disco polo. Tak się zastanawiam, jak można żądać praw autorskich kopiując wszystko co się naokoło? Jak dla mnie karą powinno być uwolnienie od praw autorskich tego, które je złamał - proste i skuteczne. Mielibyśmy wtedy jakieś 99% darmowej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuz_anna49 Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację 03.04.08, 19:45 A to dziadzisko. On po prostu wie,że przegra i tak. Dlatego szkoda mu kasy. Niech bogaci się swoją pracą,ćpun czerwony, zielony czy inny, a niech nie korzysta z czyjejś, tylko dlatego,że ktoś jest więźniem. W tej konkretnej sprawie nie ma to nic do rzeczy. A Wiśniewski pajacem i pacanem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁŁEEEE Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:08 NIE ŻNIJ DZIADA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogata nie ma ? IP: *.rad.vectranet.pl 03.04.08, 20:28 niech sprzeda SWÓJ wysadzany cyrkoniami motocykl ( a może już sprzedał ? ) i tych kilka trenażerów udających samoloty,czy też helikoptery ( też sprzedał ?) jak uż opchnął te wszystkie ważne dla niego sprzęty, to niech wystawi coś z kolczyków na aukcję , może uskłada? 4 tys, toż to bzdet dla takiego talentu. Ps. farbowanie kosztuje, wróć biedaku do naturalnego koloru futra swojego i swojej kolejnej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację 03.04.08, 20:34 Buahahaha pajac z zelastwem na twarzy nie ma 4k PLN? Wolne żarty. Po prostu wie że przegra również apelację i woli w ten sposób wycofać się rakiem z całej sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:42 jedz do potulic pod cele nadstaw sie to chłopaki się zrzucą na apelacje s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:44 to nie wydawaj tyle na farbowanie łba i nie dziuraw geby złomem ,powyciągaj ten złom z gęby sprzedaj w skupie i bedziesz miał na apelacje .złom jest drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzik Universal Music Polska zlodziejem i piratem ;) IP: *.zabrze.net.pl 03.04.08, 20:52 Ale jaja - Universal Music Polska bedzie zlodziejem i bedzie winien kradziezy utworu... "A kto będzie pilnował tych co pilnuja...?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo nie lubie ich troje, ale ten wiezień jest po..y IP: *.chello.pl 03.04.08, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Wiśniewski nie myśli logicznie 03.04.08, 21:48 Gdyby Wiśniewski myślał logicznie to po pierwsze zapłaciłby więźniowi te 70 tysiaków. W końcu na tym utworze zarobił pewnie dziesiątki razy więcej. Po wtóre żeby nie tracić kasy na wycofywaniu utworu z rynku, mógłby podpisać umowę z więźniem o tantiemy. Wówczas obaj by na tym dobrze wyszli i czerpali dalsze korzyści z tego utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Wiśniewski nie myśli logicznie IP: *.acn.waw.pl 04.04.08, 00:14 o, coś mi się przypomniało że też gadałem z Wiśnią i też mu dawałem swoje wiersze, trochę poprzerabiał, ale jakby tak trochę ponaciągać... ta sprawa sądowa brzmi trochę jak kiepski żart Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Wiśniewski nie myśli logicznie 04.04.08, 00:15 Ale on jest żałosny, żeby umieszczać na płycie wypociny jakiegoś zwyrodnialca! to już tak źle jest z nim? że szuka piosenek bo swoich nie umie napisać? powinien się z tym ch**em dogadać i zapłacić część dochodów z tej płyty, w końcu nie będzie tak dużo, przecież to tylko jedna żałosna piosenka.... zresztą po cholerę on tam lazł do tego więzienia... ale jestem w stanie uwierzyć że nie ma marnych 4 tys. Zobaczcie jak płyty w Polsce się sprzedają, Doda i Rubik mają najwięcej sprzedaży a reszta to cienko. Poza tym to dzieciorób to pewnie alimenty niezłe musi bulić. No i na końcu jest hazardzistą (było w Interwencji) więc tu pewnie najwięcej przepieprza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Sam walczył o prawa autorskie.Ośmiesza się dla 04.04.08, 07:02 nędznych 4 tyś.Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyxyryxy ahah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 12:01 "No i na końcu jest hazardzistą (było w Interwencji)" Wiarygodne zrodlo jak w morde strzelil ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetorg Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.mississauga.ca 03.04.08, 21:20 kto to jest michal wisniewski ? bo na zdjeciu wyglada jak jakis zul. i kogo to obchodzi, ze nie ma 4 tysiecy na apelacje ? kogo wogole obchodzi jakas jego sprawa o to ze przepisal piosenke wieznia, ktora stala sie przebojem... jak mu tak zalezy to niech przeznaczy czesc dochodow z tego przeboju, chyba ze to taki przeboj ze nawet 4 tys nie zarobil. do diabla, ze tez musze sie zawsze natknac na jakis artykul o kolejnym szmirusie nazekajacym na brak pieniedzy. do roboty sie wez ciulu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble_Ble_Ble Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.icpnet.pl 03.04.08, 21:30 Najłatwiej to okraść kogoś z wartości intelektualnej i jeszcze opowiadać sądowi, że się nie ma kasy na apelację. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne powinien byc kolega Misztala 03.04.08, 22:01 tak samo lzy jak i tamtem, wille stawia wokol Wwy a nie ma 4 tys.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yord Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.zax.pl 03.04.08, 22:22 youtube.com/watch?v=T0fZkfcbbqc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G0G A Falco? IP: *.lodz.msk.pl 03.04.08, 22:32 Dobrze że Falco już nie żyje bo to w ogóle jego utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Falco - Johann Hölzl jest autorem 03.04.08, 22:41 de.youtube.com/watch?v=XBW2ZO8Vrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:09 Nie dość że oszust to jeszcze szuja... Wyjątkowo wredny typas.. Po cholerę się nim zajmujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iguana Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.chello.pl 03.04.08, 23:11 Pan Michał ma rację.Ma prawo nie miec 4 tysiecy na apelacje.Dlaczego ma to robic kosztem rodziny.Gdybym miała mniej kosztów to bym zaplacila za niego ,ale jestem w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
latino70 Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację 03.04.08, 23:18 jak się nie umie grać, to sie dba o PR, a na polski głuchy rynek to wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Argumenty żenujące,ale nie ma tego złego...... IP: *.e-wro.net.pl 03.04.08, 23:29 Argumenty Wiśniewskiego są żenujące i naiwne. Myślę jednak,że pozytywne w tym wszystkim może być to,ze więcej żaden wokalista,czy inny artysts nie ulegnie fałszywej cnocie darmowych występów dla bandytów w zakładach karnych.Więzienie to kara,a nie przepustki,oglądanie tv,występy estradowe,czy t.p.Dziwi mnie,że mogli się zainteresować "literackimi" bazgrołami jakiegoś kryminalisty. ' Odpowiedz Link Zgłoś
huberttutaj Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację 03.04.08, 23:51 Toż to skandal! Czlowiek zarabiający dużo więcej niż średnia krajowa zniża się do poziomu dla mnie nie pojętego i mimo wyroku skazującego prosi sąd o zwolnienie z oplaty! Szanowni Państwo! Może jego tropem pójdzie np. Pan Kulczyk, który jako businesman może powiedzieć, że jego dochody są nieregularne, a jego majątek wymaga dużych opłat i...też poprosi o zwolnienie "z jakichś tam" opłat .Pana Kulczyka za ten przykład bardzo przepraszam, a Pana Wiśniewskiego wzywam do honorowej postawy! Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Pytanie skąd ten więzień wziął kasę na proces 04.04.08, 00:22 Poza tym poczytajcie sobie ten tekst piosenki. Jest banalny i grafomański. Gó... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Brzydkie przedmioty wolno kraść? 04.04.08, 02:16 Wartość artystyczna tekstu jest w tej sprawie nieistotna. Gdyby brzydota usprawiedliwiała w sądzie kradzież, każdy złodziej tłumaczyłby się, że ukradł np. samochód, ale pojazd ten był brzydki, więc nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Więzień nie potrzebował kasy na proces 04.04.08, 02:22 Jako osoba bez dochodów lub o dochodach minimalnych zapewne został zwolniony z obowiązku wniesienia opłaty, mógł nawet dostać adwokata z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: Pytanie skąd ten więzień wziął kasę na proces IP: *.chello.pl 04.04.08, 05:27 Wygrał proces, to koszta sądowe zapłaci Wiśniewski,dziwne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 panie wiśniewski 04.04.08, 01:30 sprzedaj pan to co pan produkujesz. jak każdy producent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację IP: *.chello.pl 04.04.08, 05:15 WSTYD!W USA prawo jest jednakowe dla tych "wielkich" i znanych jak i dla zwykłych obywateli.Bezrobotnego sąd nie pyta czy zapłaci,musi odbyć karę więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Co to dla niego 4 tysiące.... 04.04.08, 06:59 Micha Wiśniewski 4 tysiące to wydaje miesięcznie na farbę do włosów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Może dorobić,skacząc po rusztowaniu.W tym jest dob IP: 212.51.205.* 04.04.08, 08:07 Niech sobie dorobi na jakimś rusztowaniu - tam doskonale sobie radził ! Odpowiedz Link Zgłoś
margo.4 Michał Wiśniewski: nie mam 4 tys. na apelację 04.04.08, 22:54 Wariat kompletny - szkoda nawet tego komentowac Odpowiedz Link Zgłoś