Gość: RDG1910 IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.04.08, 20:02 ha ha, moze polucja skieruje na siebie olsniewacz i nareszcie ich olsni i zmadrzeja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RTS Bartoka Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 20:08 O czywiście to kibice powinni zapewnić śrdoki techniczne dla zabezpieczneia dróg przez ZDiT, komunikacji [walke-talke ;)]dla policjantów, owies dla koni i sucha karmę. Miasta już bardziej zablokować się nie da bo to jedna wielka blokada właśnie dzięki ZDiT. Już w przedszkolu dzieci są w stanie podać bardziej przekonywujące argumenty. jednym słowem żenua. Cóż na armatki wodne-peleryny, na "olśniewacz"- co za nazwa pfffff.-okulary przeciwsłoneczne. Widzew Wschód- oczywiście obecny po właściwej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts_adwentowicza Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 15:53 dobrze mowisz ziom. jak bedziemy szli luzno a nie w grupie to ch... nam moga zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falkon Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.lodz.mm.pl 08.04.08, 20:36 No i dobrze, po co i dlaczego ma byc? XXI wiek albo atawizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obsrawator Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.4web.pl 08.04.08, 20:58 Szkoda że Łódź jest takim małym miastem. Gdyby np. stadiony były od siebie oddalone o np. 30 km taki przemarsz rozwiązywałby problem burd na stadionach. Mało kto, z tych zagorzałych zwolenników sportu, doszedłby na stadion. A jakby już doszedł to raczej nie po to by "dopingować". Dlatego jestem zdania, że przemarsz powinien się odbyć, ale nie najkrótszą drogą. Niech idą przez Olechów i Rudę Pabianicką. Tam korki nie są duże a i młodzież się wybiega przed tzw. meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.sttb.pl 08.04.08, 21:05 Dobre dobre, zobaczymy w piatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 21:28 Nie dość że przez pseudo kibiców tych drużyn mamy wymalowane miasto w bluźnierstwa i hasła antysemickie to jeszcze chcą zablokować główną ulice jak ciężko pracujący ludzie będą chcieli wrócić do domu. Bardzo dobrze że miasto nie chce się zgodzić na jakiś przemarsz garstki ludzi którzy widzą przyjemność w okazywaniu swoje agresji. Ze sportem to już nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DBWA Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.pai.net.pl 08.04.08, 21:40 Pisząc takie głupoty udowadniasz że jesteś zwykłym lamusem. Nie szufladkuj wandali i chuliganów z normalnymi kibicami. To normalni ludzie, w przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz topolicja blokuje miasto nie kibice IP: *.range86-157.btcentralplus.com 08.04.08, 23:21 Jakim prawem zabrania mi się iść po chodniku wzdłuż Piłsudskiego? Bo mam kolorowy szalik? Przed ostatnimi derbami przemarsz doszedł do Niciarnianej a potem policja zablokowała miasto - kazdy przebijał się jak mógł - ale chodnikami a policja blokowała ulice - wiem bo podganiałem ekipe autobusem miejskim i stał w korku bo policja zablokowała miasto i utrudniła życie innym... Gdzie logika - jeśli idzie chodnikiem grupa osób (nie łamie prawa!) to blokuje się ulice - a potem pisze się że KIBICE zablokowali miasto co jest kłamstwem wierutnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piskor Re: topolicja blokuje miasto nie kibice IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 23:53 pl.youtube.com/watch?v=FiJcNpa36OE , obejrzałem kilka innych filmików i według mnie nawet szkoda pisać... dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akuku Re: topolicja blokuje miasto nie kibice IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 07:31 Filmik dobrze pokazuje właśnie "widzewską propagandę" jak to policja ich sprowokowała... wszak to przecież policja ich wyzywała. Durne neandertalskie widzewiaczki, jest 21 wiek, najwyższa pora się ucywilizować. Nie dla blokady miasta przez pianą i śmierdzącą hołotę darmozjadów. Więcej Ich Dojeżdża ZE Wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:34 Zgadza sie baranek władował wszystkich do jednego wora i sprawa załatwiona. I zastanów sie osiołku kto tu jest promotorem okazywania agresji. Zacznij szamowacc zainteresowania innych , a potem nazywaj sie człowiekiem. Mimo wszystko pozdrawiam Cię Klapouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piskor Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 23:57 Popatrz sobie na ten filmik i się trochę zastanów skąd się biorą te wszystkie komentarze: pl.youtube.com/watch?v=QAcFsjSjSUs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały człowieczek Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.astral.lodz.pl 08.04.08, 21:40 Wszycy tak zwani "chuligani" starają się robić więcej, niż zwykły szary obywatel. Prezenty dla dzieci z domów dziecka, wigilia dla bezdomnych oraz wiele innych pozytywnych akcji. Nawet nadawanie kolorów temu miastu przez tworzenie prawdziwych dzieł związanych zarówno z Widzewem jak Łksem. Jeśli widzisz tylko grupkę ludzi niszczacych te starania to gratuluje. Pamietaj wiekszość tych pomalowanych scian, czy zniszczonych pojazdów to nie robota kibiców, tylko chuliganów lub pijanych oszołomów chcących popisać się przed rowiesnikami. A nasz kochany prezydento pokazuje, że warto zniszczyć wszystkie tradycje związane z naszym miastem. Przemarsz kibiców był przez wiele lat wpisany w krajobraz Łodzi. Policja z Poznania czy Warszawy kolejna marna prowokacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 22:23 > Przemarsz kibiców był przez wiele lat wpisany w krajobraz Łodzi. Ja dziękuje za taki krajobraz, po ostatnim przejściu musiałem wymienić szybę w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 22:52 > Przemarsz kibiców był przez > wiele lat wpisany w krajobraz Łodzi. LOL... Ty, a teraz się obudź i spójrz w kalendarz... już dawno po piciu i po weekendzie... 3000 (60% ze wsi podłódzkich) podniecających się osób z blisko 700 000 metropolii to jest 0,42%... Dla góra 1-2% może i to coś fajnego... ale dla 98% prawdziwych mieszkańców jesteście nie krajobrazem Łodzi, a bandą debili stwarzających problemy miejskie i komunikacyjne. W Koluszkach sobie zróbcie przemarsz spod ratusza na dworzec, w sumie dla was to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 14:17 Glupi jestes i zastanawialem sie czy wogole to skomentowac, mamy w lodzi tak nieudolna wladze z prezydentem na czele ze wszystkie akcje majace na celu promowanie lodzi, promowanie moze za duze slowo ale nadanie temu miastu jakiegos kolorytu sa zawsze niewygodne dla wladz tego miasta (dochodzi dodatkowa robota) i nie chodzi mi tu tylko o przemarsze kibicow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEROWCA Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.devs.futuro.pl 10.04.08, 08:57 NO TO MOZE SKOŃCZYMY Z TA TRADYCJA PRZEMARSZU KIBICÓW I CHULIGANÓW ALBO SAMI WYSELEKCJONUJCIE TYCH CO WAMI NIE SĄ I WTEDY NIECH IDĄ KIBICE A BYDŁO NIECH WYPI... A PO DRUGIE BLOKOWAĆ CAŁE MIASTO ZEBY BANDA ROZKRZYKANYCH CZUBÓW PRZESZŁA TO PORONIONY POMYSŁ W WAGONY Z WIDZEWA I NA KALISKI A NIE PO MIESCIE ŁAZIĆ!!!!!!! KIEROWCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 14:40 jedynym czubem to ty jestes i wylacz capsa choc nie powinnienem sie spodziewac po kierowcy mpk zeby wiedzial co to netykieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drogi Marku Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.ar.wroc.pl 08.04.08, 21:45 Widać, że nigdy nie byłeś na meczu (Widzewa). Jak chodzę, tak nie słyszałem żadnych antysemickich haseł. Nie mówiąc już o śmiesznościach "że wczoraj się odnalazły dokumenty po miesiącu i odmawiamy", to jak przeczytałem o pięciu autobusach zawożących dwa tysiące ludzi na ŁKS, to już nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. PIĘĆ?! To chyba od rana nas, widzewiaków, będą przewozić, żeby zdążyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 22:19 Na Widzew przestałem chodzić dwa lata temu bo miałem dość już tego chamstwa i traktowania mnie przez Policje jako potencjalnego bandytę. Zdaje sobie sprawę że o takim wizerunku decyduje mały procent widzów. Ale cóż nic się nie zmienia od lat... a nawet chyba z czasem jest gorzej. A przyśpiewek ze słowem Żydzi to sporo słyszałem... niestety. Całe szczęście jest siatkówka i można czasem z rodziną wybrać się pokibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 00:36 A przyśpiewek ze słowem Żydzi to > sporo słyszałem... niestety. Marna prowkacja elkasiaku.Jesli chcesz posluchac antysemickich przyspiwek to tylko na LKS -ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 22:19 A ja jestem za tym, żeby Policja profilaktycznie zamknęła na 48 godzin większość tych "kibiców", a za dobre sprawowanie pozwoliła niektórym z nich obejrzeć tzw. mecz w telewizji. Obie łódzkie drużyny to zwykłe patałachy i zasłużenie spadną do drugiej ligi, a Widzew pewnie nawet do trzeciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Łżesz!!!! IP: 83.238.44.* 08.04.08, 22:36 Gość portalu: Drogi Marku napisał(a): > Widać, że nigdy nie byłeś na meczu (Widzewa). > Jak chodzę, tak nie słyszałem żadnych antysemickich haseł. Wystarczy spojrzeć na tą flagę(napis nad Widzew Żabieniec) img245.imageshack.us/img245/8683/pa270991filteredjm1.jpg Wystarczy wejść na forum widzewa(widzewiak.pl) aby dostrzec, że rywali zza miedzy określa się słowem "pejsy". Na tym forum też jest mnóstwo widzewskich, antysemickich kwiatków np: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=76956553&a=76997749 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Łżesz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 00:40 ta flaga, ktora pozazujesz zainstanial tylko na meczu z Legia i nigdy juz jej nie bylo. natomiast na LKS -ie co mecz sie spiewa a zydzew k... Zobacz sobie: www.google.pl/search?hl=pl&q=zydzew&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl albo zobaczcie logo tych cwierc mozgow, ktorzy pomazali juz pol miasta. Zobaczcie kolko po prawej stronie: wrwgang.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Łżesz!!!! IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 08:43 www.widzewiak.pl/zdjecia/kibice/2007j/lech001.jpg Ta sama flaga na Lechu. I niby słowo "pejsy" nie występuje w języku Widzewiaków? Wystarczy że na stadionie będzie procent takich debili to nikt z rodziną nie wybierze się na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Łżesz!!!! IP: *.bremultibank.com.pl 09.04.08, 09:42 Piszesz, a nie masz pojecia o czym piszesz i to ty wychodzisz na debila. Jak napisał chłopak wczesniej ta flaga Żabienca ze słowem 'Żydzów' była tylko raz na meczu. Po tym jednym meczu flaga uległa małej modyfikacji i słowo 'Żydów' zastapiono słowem 'Wrogów' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotar Re: Lzesz!!!! IP: 208.98.1.* 09.04.08, 10:23 No tak, teraz to jest super flaga. W zyciu nie powinni zezwolic wchodzic na stadion ludziom ktorzy wszedzie widza wrogow (wczsniej uzyli innego slowa), ich miejsce to szpital psychiatryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Lzesz!!!! IP: 212.160.172.* 09.04.08, 15:15 wszyscy jesteście śmieszni..jestem kibicem jednego z łódzkich klubów, nie ważne którego. Prawda jest taka, że obie drużyny z lubością używają antysemickich zwrotów, więc po co to przerzucanie się...może po prostu, jak chcemy sobie coś nawzajem udowodnić, przestańmuy używać takich haseł. Jak mnie ktoś od pejsa albo Żyda wyzywa to tylko patrzę na taką osobę z politowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Przemarszu kibiców nie będzie 09.04.08, 10:03 Do przegubowego Ikarusa (niczego innego wam nie podstawią, bo szkoda) według specyfikacji wchodzi 145 osób. Z uwagi na fakt, że kartofle można ciasno upakować wlezie was tam, załóżmy, dwustu. Jednym kursem zabierze się zatem ok. tysiąc "osób". Ilu was tam jest do przewiezienia? 2 tysiące? To ile kursów wystarczy? Dwa? Nie chciało się nosić teczki trzeba robić z siebie durnia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO WIDZEW Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:47 .. policje oni niech pierwsi użyją siły więc my również możemy w obronie wlasnej:) .. policje i władze miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu1910 Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:48 Bardzo przekonujące tłumaczenie pana Micora. Najlepiej wszystkich upchąć w autobusach."Dzielni zawodowcy" w niebieskich mundurkach potrafią to robić.Za pomocą pałek i gazu. Właśnie w taki sposób "rozładowali" tłok przy wejściu na poprzednim meczu derbowym.Po meczu zapewne to samo,zapewne przy udziale "profesjonalistów" z agencji "ochrony" omega.(UWAGA! MAJĄ LEPKIE RĄCZKI). Derby dla WIDZEWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cucs Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:58 Przemarsz był w dużej mierze kontrolowany ( no może poza etapem tuż przed metą w 2006 roku ;-) ) ,natomiast brak zgody na niego oznacza ni mniej ni wiecej tylko drobne problemy ,również jeśli chodzi o zablokowanie ulic ... he,he Poza tym było to piękniejsze niż pochód 1 majowy ,ludzie w oknach i na balkonach ,zdjęcia ,miny kierowców z innych miast bezcenne P.S A jak oslepią olśniewczem kierowcę np.TIR-a to ciekawe kto będzie płacił odszkodowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasto Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 22:55 A mnie tam by pasiło jakby policja oślepiła jakiegoś kierowce tira który niechcący wjechałby w bandę debili napalonych na przemarsz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 14:49 szkoda mi takich jak ty ciekawe czy jak w przyszlosci w tej grupie bylby np twoj syn co wtedy bys powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acm Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.ms.lnet.pl 10.04.08, 16:45 jak to kto zapłaci kibce bo będzie to niby wina kibiców...HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazur Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.gprs.plus.pl 08.04.08, 22:07 W latach 60-siątych na atrakcyjne mecze na ŁKS przychodziło nawet 30 tysięcy prawdziwych kibiców.Nie było żadnych problemów z dojazdem- dlaczego?-ano dlatego,że szło się oglądać widowisko sportowe a nie burdy i chuligaństwo.To,że nie będzie przemarszu to bardzo dobra decyzja,ten kto chce iść na mecz,niech wyjdzie wcześniej i chodnikiem,spacerkiem spokojnie na mecz zdąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:28 zenada... jak to jest, ze w Katowicach sie dalo a w Lodzi sie nie da?! pzdr dla kibicow, szydera z lamerow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eŁKeSiak Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 23:12 Panowie,skoro to problem.To może jakaś mądra głowa wziełaby kalkulator do łapy i policzyła ile potrzeba autobusów?Ile ludzi wejdzie w te stare ikarusy? 150? jak tak to przy założeniu że mają być 2 kursy to dać 6(7) i problem z głowy>Wielka mi filozofia.Nie wierze że MPK tylu nie znajdzie.albo na raz 12-14.Wiec w czym problem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek1908 Tere fere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:22 Prawda jest taka ze domagaja sie przemarszu bo to gwarantuje ze przyjdzie ich wiecej niz otrzymali biletów. Wiadomo ze jakby przyszli piechota to tych co nie maja biletów nie mozna by było zostawic pod brama na pas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Tere fere IP: *.range86-157.btcentralplus.com 08.04.08, 23:31 ... jakie więcej? To ich jest więcej? Niemożliwe! Te 1900 to już wszyscy z babciami, dziadkami i wujkami z prowincji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Tere fere IP: *.pai.net.pl 08.04.08, 23:50 Żyj dalej w swoim matriksie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 00:27 znaczy sie, ze znow potraktuja kibicow jak bydlo? Wyjscie z domu o 15 powrot o 01? Ile tych atobusow? 3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidler Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 00:29 Łodzianin ty chory psychicznie człowieku byłeś kiedyś na meczu ze oceniasz ,pewnie nie nie chce mi sie ciebie słuchać i tych twoich wymysłów weź rower i jedz do domu jak ci przeszkadza i chociaż raz przyjdź na mecz i zobacz sobie jak to wygląda P.S nawet ciebie wpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 07:20 A co ma mecz wspólnego z blokowaniem miasta debilu... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcx Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 00:30 a czymu nie pociagiem? Moze Pani Gidrys sama poczeka sobie na stadionie do 1.30... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 wszyscy na trening o 18, poznacie szczegoły akcji. IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 00:30 Na pewno nie bedzie tak, ze na nas przewiozą busami spod stadionu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qhr Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 07:00 "Na to jednak nie zgodzi się policja, która zapowiada użycie siły." Czy to znaczy, że policja będzie pacyfikować kibiców tak jak to miało miejsce w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.retsat1.com.pl 09.04.08, 08:51 Oby skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.08, 09:17 przypomne tylko, ze kiedy odmowiono zgody na przemarsz kibicom ŁKS prezes Puchalski stwierdzil, ze to bardzo dobra decyzja bo miasto nie bedzie terroryzowane przez bandy chuliganow.... wtedy na forum ze strony Widzewa bylo cichutko, a teraz jak wszystko sie zmienia w zaleznosci od punktu siedzenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.bremultibank.com.pl 09.04.08, 09:44 Daj jakis dowód ze coś takiego powiedzial Puchalski bo ja nic takiego nie pamietam. Teraz to wymysliłeś? To ja moge powiedziec ze przed derbami na Widzewie prezes ŁKSu powiedział, że dla swoich kibiców potrzebują nie więcej niz 500 biletów, bo nie mają więcej kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin BRAWO dla władz - Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.rainbownet.pl 09.04.08, 12:11 Nareszcie!! Przez kilkuset kibiców tysiące łodzian już całkowicie utknęłoby w korkach. W piatkowe popołudnie Piłsudskiego i tak jest zakorkowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały człowieczek Re: BRAWO dla władz - Przemarszu kibiców nie będz IP: *.astral.lodz.pl 09.04.08, 12:26 oj tak rozkopali całe miasto i oni jeszccze chcą mowić, że pochód zakorkuje miasto:] Zanim człowiek, zacznie opowiadać jak to jest na meczach niech sam pójdzie na stadion, a nie na podstawie gazet czy opowiadań twierdzi, że wie jak to naprawde jest. Śpiew, pokazy ultras: dzicz i bandytyzm;] ostatnie "normalne derby" -> pl.youtube.com/watch? v=1sSU8G6HJNA&feature=related Oczywiście wszyscy się biją, latają z tasakami i pałkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały człowieczek Re: BRAWO dla władz - Przemarszu kibiców nie będz IP: *.astral.lodz.pl 09.04.08, 12:28 pl.youtube.com/watch?v=1sSU8G6HJNA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: No i bardzo dobrze - Przemarszu IP: 195.42.249.* 09.04.08, 13:44 To śmiechu warte, 1900 kiboli, parodia i paranoja. Autobus? Im nawet wóz drabiniasty to za dużo. Niech idą na piechotę jak ludzie, chodnikami, jeżeli potrafią chodzic jak ludzie. A jak nie umieją chodnikami, to bydło rozgonić, a nie blokować ulice. Precz z ustawianymi meczami i precz z taką ligą. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 15:31 To wy płacicie jakieś podatki? Ciekawe na podstawie jakiego prawa można opodatkować dilerów, bandytów i złodziei kieszonkowych? A może płacicie dobrowolnie? Pewnie w akcyzie od wypitego alkoholu i wypalonych papierosów. Banda zdemoralizowanych nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 17:07 czlowieku ty przeczytales na trzezwo to co napisales?chyba nie.skoro ty przyklejasz wszystkim ludiom z szalikami latke lobuza to ja przypne ci latke marudy ktory sexualna niemoc(czyt.impotencje) rewanzuje sobie piszac brednie na forum.az strach pomyslec ze tacy ludzi ejak ty wlasnei glosowali na obecnego el presidente. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 18:49 nawet nie powinnienes mu odpisywac, cymbal, zeby zaplacil jelop choc polowe tych podatkow jakie sam place i poracowal przez jeden miesiac tyle ile ja pracuje to moze nie mialby sily pisac bzdur w necie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Czemu na zdjęciach GW jest tylko "czerwona zaraza" IP: *.toya.net.pl 09.04.08, 21:32 Pewnie pan redaktor odnalazł się w tym tłumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin jak zwykle wyborcza widzewska popisówka,nie ma ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 00:47 Jak ja jechałem autobusem na widzew w tamtej rundzie to z jakiej racji oni maja mieć przemarsz?jak i jedni to i drudzy są 2 kluby i powinny byc traktowane tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 10.04.08, 09:42 już niedługo będziesz PeKaEsem jeżdził do Kwiatkowic Prokuratura właśnie dostarczyła PZPNowi materiały potwierdzające że łks to złodzieje i oszuści któzy awans do I ligi uzyskali kupując mecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Przemarszu kibiców nie będzie IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 14:38 nie do konca rozumiem stwierdze "uzyje sily" tzn ze jak bede chcial poprostu sie przespacerowac to nie moge? zatrzymaja mnie czy od razu spacyfikuja? ku.. w jakim ja kraju zyje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak Normalka IP: *.uml.lodz.pl 10.04.08, 15:56 Kierownictwo ŁKS nigdy nie nauczy sie organizacji imprez masowych, lepiej szargac tradycje i pozwalac zeby niezorganizowani kibole rozwalali miast....ooooooooooooooo, Policja dla nich to wygodne bo po co maja sobie robic dodatkowa robote, ale logika mi mówi ze wlasnie bez organizacji przemaszu bedzie miała wiecej interwencji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Re:Nie Normalka IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 22:26 Chłopie wyluzuj, jak jedziesz do W-wy czy gdzieś indziej, to dojazd organizuje Ci Legia, Wisła czy inny klub?? pewnie nie byłeś nigdy na wyjeżdzie Odpowiedz Link Zgłoś