Dodaj do ulubionych

Dymisji trenera Widzewa nie będzie

IP: *.toya.net.pl 13.04.08, 20:23
przegraliscie mecz w szatni
a wystawienie Budki na lewe skrzydło to był sabotaż!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ender Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.toya.net.pl 13.04.08, 20:52
      Ciekawe tylko, kiedy zarząd Widzewa zauważy, że ambicją trenera Zuba jest
      wylądowanie z Widzewem w jak najniższej klasie rozgrywkowej, a nie walka o
      najwyższe cele.
      Jeżeli jest osoba bez jaj w Widzewie, to na pewno jest pan Zub - to chyba jego
      wina, że nie potrafił zmotywować i odpowiednio przygotować piłkarzy...

Zub!!! Co? DYMISJA!!!
    • Gość: julianowska rts Dymisji trenera !!! IP: 195.117.116.* 13.04.08, 20:53
      przez tego szpeca od pilki po sezonie odejda najlepsi pilkarze widzewa tacy jak
      napoleoni broz kuklis! ten czlowiek marnuje kariery tylko dlatego pilkarze tylko
      dlatego ze sa sprowadzeni przez bonka ! co to za trener ktory nie wystawia
      najlepszych zawodnikow tylko najwierniejszych! jeszcze zmienil kuklisa na panke
      !!! to jest sabotazysta nie trener widzewa!!! jak mozna rezygnowac z najlepszych
      zawodnikow w rundzie jesiennej co nagle zapomnieli jak gra sie w pilke ?
      przypominam jaki sklad wyszedl na odre nawet nie bylo ugho!!! zub nie ma jaj nie
      ma honoru nie ma charyzmy ale za to zna 3 jezyki i oto sa efekty pracy
      sabotazysty i calego pionu sportowego !!! po widzewie zostala tylko nazwa i
      kibice!!!
    • Gość: cycek cacka zub jest ok IP: *.toya.net.pl 13.04.08, 21:49
      odczepcie sie od niego!
      jedni maja zuba inni Chojnackiego i kazdy jest happy.
      ŁKS ma po prostu lepszych pilkarzy i to nie wina zuba
      • Gość: roosevelt5 Re: Zub jest ok. Tak a świstak siedzi i .... IP: *.toya.net.pl 14.04.08, 16:09
        A już nie pamiętasz jak nie było Chojnackiego?
        Do dlaczego do tej pory jesteście w strefie spadkowej...razem z nami?
        • Gość: obiektywny Re: Zub jest ok. Tak a świstak siedzi i .... IP: *.retsat1.com.pl 14.04.08, 22:12
          W ŁKS-ie zawsze byli doświadczeni i ciekawi piłkarze, jak np. Tomek Kłos, Łukasz
          Madej czy Bogusław Wyparło. Ale poprzedni trenerzy (mam na myśli Boreckiego i
          Jabłońskiego) nie potrafili wykorzystać odpowiednio ich walorów... A Chojnacki
          nie dość że jest starym wyjadaczem ŁKSu to jeszcze ma charyzme i wie na których
          piłkarzy postawić, a na których nie. Od trenera dużo zależy, porównajcie sobie
          grę Widzewa w tamtym sezonie i w tym - przecież to prawie ci sami piłkarze!
          • Gość: roosevelt5 Re: Zub jest ok. Tak a świstak siedzi i .... IP: *.toya.net.pl 15.04.08, 14:24
            No właśnie. Nie przypadkiem pisałem, że Chojnacki jest najcenniejszą
            perełką w ŁKS-ie.
            Którego z czasem nie będą doceniać. Nie pierwszy już raz i znowu
            odejdzie.
            Szkoda tylko, że gdy była okazja zatrudnić Chojnackiego w Widzewie,
            to przegapili sprawę.
            A tak mają Zuba teoretyka z laptopem i kiche z drużyny.
            Na własne życzenie.
            • Gość: obiektywny Re: Zub jest ok. Tak a świstak siedzi i .... IP: *.retsat1.com.pl 15.04.08, 22:34
              Dlatego nie bez powodu martwie sie co będzie z ŁKSem w przyszłym sezonie. Bo
              klub ma problemy finansowe i bez sponsora to my już w ekstraklasie długo nie
              zagościmy.

Ale to nie to forum na taką dyskusje. Wracając do Zuba, chociaż wiem że to
              nieprzyjemny temat dla was, Widzewiaków, to powiem jedno. Nie korzysta z takich
              piłkarzy jak Napoleoni, bo zwyczajnie nie ufa tym od Bońka... ja tej postawy nie
              rozumiem no ale winien jest też pan Cacek. Skoro nie dokonuje zmian
              personalnych, to jak sobie wyobraża sponsorowanie trzecioligowca?

Ale przecież on nadal jest przekonany że Widzew zajmie w tym sezonie co najmniej
              ósme miejsce. Jak zawodzi praktyka, zostaje matematyka. Jak i ona zawiedzie, to
              zostaje religia.

• Gość: roosevelt5 Re: Zub jest ok. Tak a świstak siedzi i .... IP: *.toya.net.pl 16.04.08, 13:20
                To, że nie ufa ludziom od Bońka, być może jest pokłosiem całej afery
                w naszej kopanej piłce.
                Z drugiej strony należy pamiętać, że przed wejściem Cacka do klubu,
                był robiony audyt. Między innymi, na podstawie wyniku audytu, Cacek
                zdecydował się zainwestować w klub.
                Gdyby coś było nie tak w samym klubie, nikt z opini publicznej nie
                wiedziałby, że Cacek był zainteresowany.
                Chyba, że kiedyś tam wyszło by na jaw.
                Nie zmienia to faktu, że Cacek słysząc co się dzieje w naszej piłce
                ligowej, woli zaufać swoim ludziom.
                Przykre jest to, że na sportową szkode Widzewa.
    • Gość: jacol Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 21:58
      zub najgorszy trener w historii widzewa cacek najgorszy prezes a ŁKS się cieszy
      z taką ekipą widzewowi ciężko będzie się wygrzebać z III ligi
    • Gość: widzewiak od 1981 Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 22:06
      Od 19.06.2007 w Widzewie nastała era rządów pana S. Cacka. Myślę że można się pokusić o jakieś podsumowania. Zadałem sobie trochę trudu i poszukałem oraz zanalizowałem trochę danych. Na chłodno.

Obietnice:
      cyt. www.widzewiak.pl/news/show.php?site=1&id=10432

Klub ma być również coraz silniejszy sportowo. Planowana jest rozbudowa infrastruktury, szkolenie młodzieży, szeroko rozwinięty skauting. Co ważne, przyjęto założenie, że środki uzyskane z transferów w całości będą wydawane na wzmocnienia. Założeniem władz klubu jest, by zespół w ciągu 5 lat włączył się do rywalizacji o miejsca premiowane udziałem w europejskich pucharach, zaś w ciągu 10 lat na dobre się w nich zadomowił.

Cyt. Nr 2 www.widzewiak.pl/news/show.php?site=1&id=10658

Grzegorz Bakalarczyk, wiceprezes Widzewa ds. sportowych, stwierdził, że cel stawiany przed Markiem Zubem jest taki sam, jaki miał jego poprzednik. "Chcemy zająć w tabeli miejsce w okolicach ósmego. Taki cel ma postawiony nowy trener i będzie z niego rozliczany" - stwierdził.

Plusy:
      1. boisko treningowe na CHKS.

Minusy:

1.wycinanie prawdziwych widzewiaków z zarządu i sztabu szkoleniowego klubu
      2.zatrudnienie pseudo działaczy i motywatorów piłkarskich pokroju pana Bakalarczyka, Niemczyka, Stokowca i oczywiście trenerskiej perły Zuba
      3.Odstawienie na boczny tor i nieliczenie się ze zdaniem mniejszościowego udziałowca Zbyszka Bońka
      4.Dziwna polityka cen biletów... tak... tanio nie było nigdy...
      5.Pod względem sportowym klub słabszy niż przed objęciem za czasów Z. Bońka
      6.KOMPROMITUJĄCE porażki z ŁKS-em i Ległą

Podsumowanie:
      Żadna z obietnic nie została zrealizowana.
      Nie wiem jak liczy punkty w tabeli pan Bakalarczyk ale podpowiem mu, że Widzew w żaden sposób nie zajmie 8 miejsca w tabeli.
      Pzdr dla wszystkich Widzewiaków.
      Kibice Dumą Widzewa.

Dla wiadomości Pana Cacka: klub piłkarski zwłaszcza taki jak WIDZEW ŁÓDŹ to nie bank. Tu nie ma słupków, wykresów, aktywów, pasywów oraz bilansów. Tu nie da się rządzić tak jak w banku i niekoniecznie ludzie, którzy się w banku sprawdzają będą się sprawdzać w klubie piłkarskim. Tu są emocje, krew pot i łzy. Im wcześniej Pan to zrozumie tym lepiej. Na konflikcie z kibicami długo Pan nie pojedzie. Warto czasami wsłuchać się w głos kibiców. Pozdrawiam.
    • Gość: funny 23 cacek do dymisji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 22:41
      cacek chciał szybką kasę na Widzewie zarobić ale PZPN i jego zakompleksiony wd
      pokrzyżował jego palny i stąd naszym celem nie jest już 8 miejsce ale niestety
      spadek bo wtedy cacek szybko sprzeda zawodników - odbierze kaske a nawet co
      nieco może i zarobi bo chłop specjalnie się nie wykosztowł na transfery a
      działka dla działaczy była wkalkulowana w koszty ! CACEK KRĘTACZU PRECZ Z
      WIDZEWA ODDAJ AKCJE PANU BOŃKOWI ON SOBIE PORADZI - JESZCZE NAS NIE UTOPIŁEŚ
      WIĘC ODEJDŹ ZANIM BĘDZIE ZA PÓŹNO !
    • Gość: brunet1910 zub to zero... IP: *.astral.lodz.pl 13.04.08, 23:07
      mam nadzieje ze przyjdzie do nas Smolarek...!
      Tylko Widzew RTS
    • Gość: RTS Retkinia Zub wygania kibiców z trybun... IP: *.toya.net.pl 14.04.08, 06:41
      może to Zarząd też weźmie pod uwagę...
    • Gość: karolew Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.toya.net.pl 14.04.08, 12:25
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
      • Gość: widzew Re: Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 12:41
        pan Cacek jest bardzo uparty, chce pokazać za wszelką cenę, że ma
        rację. Szkoda, że ocknie się dopiero w III lidze, a wtedy on, jego
        syn i cała świta z bakłamarczykiem pewnie juz nie będzie się chciała
        bawić w piłke. Jest wielu trenerów, którzy są nie zamieszani w
        korupcję, to nie jest tłumaczenie (Probierz też nie był zamieszany,
        a został wyrzucony, bo nie słuchał wskazówek bakłamarca)
        A na derby animucki zdążył czy też coś sędziował w koszykówce?
        Ludzie to jest ŻENADA. Wyobrażacie sobie, żeby takie cyrki były np w
        legii.
    • Gość: KIBIC WIDZEWA z PT Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 16:28
      Panie Cacek, przykro mi, że nie jest Pan zorientowany w sprawach
      klubu, na który łoży Pan spore pieniądze. Zub oraz osoba, która go
      proteguje, nadają się tak do tego legendarnego klubu jak,
      przepraszam zacytuję klasyka, krowa pod siodło. Proszę jak
      njaprędzej zmienić młodego, może zdolnego Zuba i zatrudnić, właśnie
      jedną z legend klubu z Piłsudskiego - Smolarka. Niech zacznie robić
      dobrą robotę, a Pan w tym czasie wybuduje stadion, bo moja kochana
      druzyna - niestey -będzie grała w II lidze.
      • Gość: AlfaQ Re: Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 17:39
        Całkiem niedawno słyszałem taka piosenkę MR. Zoob'a- "Mój jest ten kawałek
        podłogi". "Nasz kochany" trener zapewne też tak uważa, bo nie ma w sobie tyle
        klasy, by podobnie jak Pan Michał Probierz przyznać się do błędu. PANIE ZUB-
        NIE POSIADAJĄC CHARAKTERU NIE MOŻNA PROWADZIĆ TEGO KLUBU!!!!!! Dosyć tego Cyrku!!!!
    • Gość: skrucz13 Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.toya.net.pl 14.04.08, 18:26
      proszę,nie pokazujcie twarzy tego "trenera" bo to wstyd i hańba dla WIDZEWA
    • Gość: m Dymisji trenera Widzewa nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 01:30
      proszę was nie wstawiajcie jego zdjęcia! mam odruchy wymiotne!

cZub out!
    • markus.kembi Re: Dymisji trenera Widzewa nie będzie 15.04.08, 10:53
      Spokojnie, panowie, pan trener Zub wie co robi. Szykuje właśnie wzmocnienia - czas Piotra Kuklisa w Widzewie dobiegł końca, jego miejsce zajmie zawodnik z Egiptu:

www.widzewiak.pl/news/show.php?site=1&id=11793

lodz.naszemiasto.pl/sport/841641.html

> Ostatnio występował w greckim zespole Apollon Kalamaria.
      > W jego barwach w poprzednim sezonie rozegrał 19 meczów
      > i zdobył dwie bramki.

No właśnie, w poprzednim sezonie. W obecnym, który zresztą dobiega już końca, nie znalazł był się żaden klub, który by go przygarnął. Całe szczęście, że pan Zub ma takie dobre serce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka