mothqueen 08.09.03, 11:03 Zobaczymy czy ktoś przebije moją.....balony.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric666 Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE 08.09.03, 11:55 Ale balony w kwesti tych dmuchanych czy tych z koszem?? Boisz się nadmuchanych balonów?? Ja ma jedną fobię, boje sie wypisywać wszelkiego rodzaju druków. A boje się tego, że się pomyle i bedę musiał robic to od nowa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mothqueen Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE 09.09.03, 18:47 boje sie tych najzwyklejszych w swiecie...przechodze na druga ulice jak jakies dziecko ma balonika..najlepsze bylo na premierze filmu dla dzieci...otoczona dziecmi 2razy mlodszymi ode mnie spostrzegalam, ze w ramach atrakcji zaczęli spuszczać z sufitu dziesiątki balonów..powiem tyle, że te dzieci nasłuchały się słów jakich jeszcze długo nie powinny.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer tylko pajaki IP: 62.233.180.* 08.09.03, 12:57 Ja tylko pająków nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ja tam jestem zupełnie normalna... 08.09.03, 14:25 Nie lubię: 1. Jak ktoś staje za blisko mnie i narusza tzw. przestrzeń intymną 2. Jak ktoś gada z pełnymi ustami 3. Jak ktoś przy mnie je jabłko (o tym już wspominałam) 4. Jak ktoś dotyka niespodziewanie mojej szyi Dreszcz wstrętu ogarnia mnie na widok: 1. Krokodyli 2. Rekinów 3. Karaluchów 4. Andy Warhola A ze zwykłych fobii to mam tylko: 1. Lęk przestrzeni. 2. Lęk wysokości. W sumie, całkiem przeciętny ze mnie człowiek :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 14:27 Klaustrofobia i lęk wysokości- ale w dość lajtowym wydaniu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE 08.09.03, 14:29 ja zawsze idąc do domu boję się ze nie zamknąłem samochodu... i zawsze jak wracam się żeby sprawdzić to wszystkie drzwi są pozamykane :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 14:35 barracuda7110 napisał: > ja zawsze idąc do domu boję się ze nie zamknąłem samochodu... i zawsze jak > wracam się żeby sprawdzić to wszystkie drzwi są pozamykane :D Barracuda, mam dokładnie to samo;-))) To strasznie wykańczająca fobia. Na tysiące przypadków, kiedy się wracałam do samochodu, żeby sprawdzić, czy drzwi są zamknięte, tylko jeden, słownie: JEDEN raz były otwarte;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka No, o tym zapomniałam!! 08.09.03, 14:37 Wracanie sie po dzieięciokroć i sprawdzanie, czy wyłączyłam gaz, zakręciłam kran, wyciągnęłam wtyczkę od żelazka z gniazdka, przekluczyłam drzwi...... Ale wicie, rozumicie - to nie jest takie szkodliwe. Kiedyś poszłam na zakupy, a gdy po dwóch godzinach wróciłam, okazało się, że drzwi są otwarte :-((((( To ja już wolę sprawdzać.... Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: No, o tym zapomniałam!! 08.09.03, 14:46 hehe, to nie fobia, tylko nerwica natrętstw, i ma ją w lekkim wydaniu bardzo wiele ludzi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Wyręczyłes mnie ;-)) 08.09.03, 14:52 aric666 napisał: > hehe, to nie fobia, tylko nerwica natrętstw Nie chciałam epatować wyuzdanym słownictwem :-PPPPP Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Wyręczyłes mnie ;-)) 08.09.03, 18:01 ja sie panicznie boję DUŻYCH, CZARNYCH, OKRROPNYCH MOTYLISK DZIERŻŻŻBÓR MOTYLISKOŻERCA Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wyręczyłes mnie ;-)) 08.09.03, 18:09 amrita napisała: > ja sie panicznie boję DUŻYCH, CZARNYCH, OKRROPNYCH MOTYLISK Ciekawe, co byś zrobiła na moim miejscu? Ze trzy miesiące temu w środku nocy wpadł mi do mieszkania nietoperz :-) Zanim Ci powiem, co ja zrobiłam, ciekawa jestem Twojej reakcji - bo w końcu nietoperz to jest taki czarno-motylasty... Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Wyręczyłes mnie ;-)) 08.09.03, 18:14 milutka przygoda!!!! wziełabym zawołała tate, bo to on jest od czarnej (motyliskowato-nietoperzej) roboty:) ale nietoperki jeszcze ujdą, w moim przypadkunic ich nie przebije!!! i co zrobiłAś? (hehehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
aard idź do Muzeum ewolucji na Kilińskiego i zobacz 09.09.03, 10:04 amrita napisała: > nic motyli nie przbije!! A szpilka? Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: idź do Muzeum ewolucji na Kilińskiego i zobac 09.09.03, 15:39 dzieżborrowa dzida Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Wyręczyłes mnie ;-)) 08.09.03, 20:05 the_dzidka napisała: > amrita napisała: > > > ja sie panicznie boję DUŻYCH, CZARNYCH, OKRROPNYCH MOTYLISK > > Ciekawe, co byś zrobiła na moim miejscu? Ze trzy miesiące temu w środku nocy > wpadł mi do mieszkania nietoperz :-) oo miałem kiedyś to samo.. ale nic nie zrobiłem.. bo on sobie polatał polatał i uciekł..a już się cholerka głodny robiłem..:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Co zrobiłam :-)) 08.09.03, 21:03 Ponieważ on znieruchomiał przerażony, to ja, kiedy ochłonęłam z przerażenia, delikatnie wzięłam go w ściereczkę i wytrzepałam na balkon :) Był taki cieplutki i futerkowaty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE ZAWZIETUSEK 08.09.03, 20:11 Gość portalu: micin napisał(a): > Barracuda, mam dokładnie to samo;-))) To strasznie wykańczająca fobia. Na > tysiące przypadków, kiedy się wracałam do samochodu, żeby sprawdzić, czy drzwi > są zamknięte, tylko jeden, słownie: JEDEN raz były otwarte;-))) BIEDNY, SKOLOWANY MICINEK:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE ZAWZIETUSEK 08.09.03, 20:44 Ja mam nadal szkolne fobie. Mam fobię przed rozprawkami. I jeszcze ze szkoły muzycznej... przed egzaminem przed komisją... (mogę umieć na 100 %, moge grac przed publicznością, ale świadomość, że komisja wszystko wysłyszy, wprawia mnie w okropne nerwy). pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE 09.09.03, 10:39 Gość portalu: micin napisał(a): > barracuda7110 napisał: > > > ja zawsze idąc do domu boję się ze nie zamknąłem samochodu... i zawsze jak > > > wracam się żeby sprawdzić to wszystkie drzwi są pozamykane :D > > Barracuda, mam dokładnie to samo;-))) To strasznie wykańczająca fobia. zgadza się ;) ostatnio przez kawał nocy nie mogłem zasnąć, bo zastanawiałem się czy aby napewno zamknąłem auto ;) >Na tysiące przypadków, kiedy się wracałam do samochodu, żeby sprawdzić, czy drzwi > są zamknięte, tylko jeden, słownie: JEDEN raz były otwarte;-))) tak samo raz tylko zostawiłem otwarte drzwi, bo wcześniej samochód stał w nasłonecznionym miejscu i chciałem go "przewietrzyć" ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda bzyk komara IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.09.03, 22:35 nie usnę, póki nie zabiję dziada! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ależ Marudo, nie godzi się tak:-) 09.09.03, 10:04 Gość portalu: Maruda napisał(a): > nie usnę, póki nie zabiję dziada! Marudo, coz ja Ci uczynilem, ze takie zacietrzewienie na Twej twarzy widze? Daruj, daruj! A jesli ma to cos pomoc to: Dzierżbór Marrruda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Lepszy komar w garści niż... IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.09.03, 12:04 Alez Dziadu, wybacz to faux-pas. :) Dzierrrżbór Dziad Borowy! Odpowiedz Link Zgłoś
lea fobia Lei 09.09.03, 12:23 siwętej pamięci klub Fobia na Struga. to był dopiero koszmarrrr Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE 09.09.03, 17:46 klerofobia rydzykofobia polonofobia katolokofobia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 17:53 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > klerofobia rydzykofobia polonofobia katolokofobia Oszołomie, chyba coś ci się pokićkało;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.09.03, 19:16 A może to jakieś cudowne nawrócenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa... Re: NAJDZIWNIEJSZE FOBIE IP: *.dolsat.pl 09.09.03, 22:51 a..ja się boję myszy!!ale..w te wakacje miałam przyjemnosc spać w stodole na snopkach słomy..i jakos mija mi chyba ta fobia..bo rewelacyjnie się wtedy wyspałam!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard No bo Ty się boisz myszy! 10.09.03, 11:08 Czynie śmieszne to? No bo Ty się boisz myszy! Tak jak mało kto Ty się bardzo boisz myszy, nie wie o tym nikt (ach nie wie nikt), o tym, że się boisz myszy Choć to taki wstyd! (ach jaki wstyd!) :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa... Re: No bo Ty się boisz myszy! IP: *.dolsat.pl 10.09.03, 12:31 wstyd??no..i co ja mam na to poradzic??co?? boję sie i juz..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya sama nie wiem... 10.09.03, 12:49 bo moją fobią jest chyba to, że nie mam fobii ;)- tzn. nie mam żadnych uporczywych lęków na razie czy ja jestem zdrowa? pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dopiero teraz dostrzegłem głębię tego sformułowani 10.09.03, 13:42 mothqueen napisała: > Zobaczymy czy ktoś przebije moją.....balony.... :-)) No kochani, jak wam idzie przebijanie balonów? Odpowiedz Link Zgłoś