szprota1 09.09.03, 17:50 Od których specjalistką jest chyba Ixik, proponuję temat: długość włosów forumowicza. Wiemy skądinąd, że prym wiodą Ixik, Keltoi i Marjory_M. Ktoś jeszcze? (ja za dwa lata, jak przekształcę łuski we włosy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: Z cyklu inwigilujących wątków... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 17:56 Troszkę za ramiona- mniej więcej długości włosów Szprotki- chyba, że się cosik u niej pozmieniało;-))) Tak na marginesie- to do spotkania 19. grudnia włosy rosły mi jak szalone, a od tamtej pory postęp wyniósł: 5cm przez 9 miesięcy;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Z tego co pamiętam z kwietnia 09.09.03, 18:05 A fakt, że pamiętam niewiele (wszystko przez Aarda i jego pomysł mięszania dżinu z piwem), to miałaś troszkę jednak krótsze. Ja mam prawie proste włosy, wtedy je specjalnie ten,tego... sfalowałam? pokręciłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Z tego co pamiętam z kwietnia IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:10 Być może, być może- ja co prawda piwa z dżinem nie piłam (z małym wyjątkiem, kiedy omyłkowo pociągnęłam łyczek z Aardowego kufelka)- ale również pamięć mnie nieco zawodzi, ale przecież to tak dawno było, no i wiek już niemłody;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Z tego co pamiętam z kwietnia 09.09.03, 18:19 Gość portalu: micin napisał(a): > Być może, być może- ja co prawda piwa z dżinem nie piłam (z małym wyjątkiem, > kiedy omyłkowo pociągnęłam łyczek z Aardowego kufelka)- ale również pamięć mnie > > nieco zawodzi, ale przecież to tak dawno było, no i wiek już niemłody;-DDD Straszny z Ciebie Pijusek, fakt:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Micinku, ja cię jednak huknę! 09.09.03, 18:20 Wiesz, za co? Za ten wiek niemłody! (jestem starsza od ciebie;() A Bartuch, myślałby kto, że taki abstynent!:P Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Micinku, ja cię jednak huknę! 09.09.03, 18:23 szprota1 napisała: > Wiesz, za co? Za ten wiek niemłody! (jestem starsza od ciebie;() > A Bartuch, myślałby kto, że taki abstynent!:P jasne, ze tak. Nie mam nawet pojecia, jak smakuje ten cholerny alkohol:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 BUAHAHAHA! BAAAAAAAAAARTUCH ASCETA! 09.09.03, 18:27 I rozumiem, że boisz się kobiet, a uśmiechasz sie tylko do lustra? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: BUAHAHAHA! BAAAAAAAAAARTUCH ASCETA! 09.09.03, 18:36 szprota1 napisała: > I rozumiem, że boisz się kobiet, a uśmiechasz sie tylko do lustra? > Wyjelas mi to z ust, Rybenko kochana:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Ups! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:32 Jak to czasem trzeba uważać na to, co się pisze;-))))) Co nie zmienia faktu, że będąc starszą ode mnie (baaaardzo niewiele- dodam na marginesie), możesz czuć się dużo młodziej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Fakt, ostatnio się czuję młoda! 09.09.03, 18:33 Młoda, wolna... czego więcej chcieć od życia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Z tego co pamiętam z kwietnia IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 18:34 bartuch napisał: > Straszny z Ciebie Pijusek, fakt:-))) Ze mnie????? W życiu! Wtedy to mi wszyscy dolewali jakiś okropny alkohol do mojego soczku pomarańczowego- kiedy tylko odwróciłam głowę w stronę Jeży;-))) Jakaś zmowa tam miała miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Więc wszystko przeze mnie? 10.09.03, 10:59 szprota1 napisała: > wszystko przez Aarda i jego pomysł mięszania > dżinu z piwem Ale ja przynajmniej na rurce tańczyłem, a Ty co zrobiłaś z tym dżinem? Spełnił chociaż Twoje życzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
aard W którą? 12.09.03, 09:47 szprota1 napisała: > Do you know excactly what I mean?;) I think that you simply do not like the idea that you're not in control of your own life. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Everything's under control! 15.09.03, 14:30 Tak w ogóle to rozszyfrowałeś mnie po mojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Acknowledged 16.09.03, 11:07 szprota1 napisała: > Tak w ogóle to rozszyfrowałeś mnie po mojej myśli. Po myśli do głąbka :-p Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Więc wszystko przeze mnie? 11.09.03, 18:21 aard napisał: > Ale ja przynajmniej na rurce tańczyłem A ile ja mam Ci tego dżinu i piwa załatwić żebyś znowu zatańczył??? Ja muszę to zobaczyć..!!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aard Keltua 12.09.03, 09:49 keltoi napisała: > aard napisał: > > > Ale ja przynajmniej na rurce tańczyłem > > A ile ja mam Ci tego dżinu i piwa załatwić żebyś znowu zatańczył??? Ja muszę to zobaczyć..!!!! :DDD Załatw koncert Jeży, przede wszytkim, i z jednego promillera, bom ja ostatnio sznapstynent. A wtedy nie ma sprawy :-) Dzierzbórr na rurce tańczenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 18:19 Za ramionka, powiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 18:22 mam troche za ramiona, ale już dojrzały do obcięcia:> Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 19:55 amrita napisała: > już dojrzały do obcięcia:> Moje także... Odpowiedz Link Zgłoś
olaber Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 19:32 ja mam takie odrastające po krótkich, z którymi męczę się już dwa lata i ciągle je podcinam. a zawsze miałam długie buu Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 19:41 szprota1 napisała: > Od których specjalistką jest chyba Ixik, A dlaczegóż to ja? > Wiemy skądinąd, że prym wiodą Ixik, Keltoi i Marjory_M. Ja pierszeństwo oddaję Marjory. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 19:46 ixtlilto napisała: > A dlaczegóż to ja? Hm, najczęściej twojego autorstwa były wątki typu: wiek forumowicza, czyż nie? Jeśli się nie poczuwasz i niechcący niepotrzebnie wywołałam cię do tablicy, to przepraszam. > Ja pierszeństwo oddaję Marjory. Ależ! Jesteś w ścisłej (tak, to dobre słowo) czołówce. Czego ci zazdroszczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 19:50 szprota1 napisała: > Hm, najczęściej twojego autorstwa były wątki typu: wiek forumowicza, czyż nie? Z tego co pamiętam to ja się kiedyś pytałam o piżamki w jakich sypiamy... Nawet się jakoś bardzo nie zastanawiałam czy zakładam więcej tego typu wątków niż inni :) > Ależ! Jesteś w ścisłej (tak, to dobre słowo) czołówce. > Czego ci zazdroszczę;) Czasem to jest męczące... Uczesz jakoś fajnie takie futro, albo zakręć na wałki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ale po co wałki???? 09.09.03, 19:55 Ech, ta wieczna przekora: osoby o prostych włosach chciałyby mieć kręcone, te o kręconych - proste. Prawo Murphy'ego! Mnie wnerwia, jak mi się włosy zaczynają kręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ale po co wałki???? 09.09.03, 21:13 Ja bym tak nie chciała na stałe, tylko czasami na jakieś wyjście pokazać się z burzą loków. Niestety zamin dojadę na miejsce włosy będą proste lub wyglądem będa przypominały nierozczesane po nocy kosmyki. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 09.09.03, 20:14 ixtlilto napisała: > Czasem to jest męczące... Uczesz jakoś fajnie takie futro, albo zakręć na > wałki :/ O zakręcaniu na wałki nie ma co marzyć...Raz: że się zamiast zakręcić to jedna połowa zaplącze do tego stopnia, że dopada desperacja, żeby nożyczkami wycinać, a druga połowa spadnie albo nie zadziała.. Dwa: na głowie ledwo się mieści 30 wałków, a tyle trzeba, żeby się to jakoś miało ręce i nogi. A o farbowaniu to już lepiej nie myśleć. Nawet domowym sposobem ( czyli selfmade color ) to wydatek pow. 60 zł ( bo dobra farba to ok 23zł za sztukę niestety :( ) . Jak to powiedział pewien osobnik z włosami po pas : " Fajnie jest mieć wszarza za dupę, ale jak to uczesać trzy razy dziennie? " Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 10.09.03, 19:04 ixtlilto napisała: > Ja pierszeństwo oddaję Marjory. No nie upierałabym się... może i włosy sięgają nam do tego samego miejsca ( ;) ) ale weź pod uwagę że jesteś odemnie wyższa. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Z cyklu inwigilujących wątków... IP: 81.219.160.* 09.09.03, 19:58 mam krótkie cieniowane do ucha. ale zamierzam ściać może jeszcze krócej. zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar negatyw 09.09.03, 21:17 Jak mowa o najdłuższych, to może coś o najkrótrzych? Jakies propozycje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: negatyw IP: 81.219.160.* 09.09.03, 21:27 propozycje może już niedługo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Ja bym se loki zrobił 10.09.03, 11:18 Wpadnij, nakrece ci parę wałków.:) A wieci, że kiedyś, w zamieszchłych czasam byłem posiadaczem długich włosów i miałem na sobie wałki:) Ale tylko raz, w celach ostatkowych.:) A teraz, łysina chłopie, nic tylko łysina i siwizna, i siwizna panie dziejku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie dramatyzuj z tą siwizną :-) 10.09.03, 12:50 aric666 napisał: > Wpadnij, nakrece ci parę wałków.:) Musiałbyś je chyba przyklejać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan pamiętam! 10.09.03, 14:34 pamięęęęęętam, pamiętam arica, jak pod lokami własnemi znikał! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiatezyciekota prv do neochuana 10.09.03, 14:36 dzieki za informacje o pani w. i pokoju 110. pozdrawiam surrealnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan z lekka zaskoczone: :) 10.09.03, 14:39 aaaaa, to Ty! (Ko ty! i nie ma za co! pzdr jak najbaardziej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: pamiętam! 10.09.03, 15:54 No były to ostatnie podrygi w studenckich czasach.:) Chciałbym jeszcze kiedys móc zamachć piórami jak na prawdziwy headbanging przystało... Moge ci przykleic jak chcesz Aardzie. Mam w domu cyjanopan, wikol, butapren, klej do tapet, a można tez ewentualnie zszywaczem tapicerskim pieknie podjechać.:) Przypomniał mi się Łikend u Berniego.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: peta? 11.09.03, 10:56 aric666 napisał: > Moge ci przykleic jak chcesz Aardzie. Mam w domu cyjanopan, wikol, butapren, > klej do tapet, a można tez ewentualnie zszywaczem tapicerskim pieknie > podjechać.:) To ja poproszę jakimś, który ładnie pachnie. > Przypomniał mi się Łikend u Berniego.:)))))) Chyba mnie tam nie było. Jak rozumiem, szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re:tro 11.09.03, 18:18 Przypomniałeś mi Aardzik stare zapijaczone czasy, gdy jeszcze istnieli w_trojcy_jedyni, gdy MoTłoh miał długie włosy i chciał, bym mu je zakręciła na takie cieniutkie wałeczki do trwałej. Dwie godziny roboty i poważnie wzbogacony repertuar przekleństw! Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam RetroTreska 12.09.03, 09:47 szprota1 napisała: > Przypomniałeś mi Aardzik stare zapijaczone czasy O o właśnie! Stare zapijaczone czasy. Studęte, znaczy się :)) W onych czasach tom chciał jak najbardziej metalowo być, więc zarosłem od głów do stóp to może nie, ale do lędźwi, cóż kiedy ta cała kita była trudna w obsłudze, więc razu pamiętnego kazałem się zaprzyjaźnionej pani fryzjerce ciąć, ale (1) że włosów było żal, tyle lat oszczędzania, oraz (2) żeby nie posądzili, żem skin (*), to kitajca zostawiłem tak jakoś kucykiem wąskototowym jednosplotowym na modłę nomen omen chińską, a resztę czachy zagoliłem, którą to kombinacją straszyłem dzieci (**) (*) Ale i tak posądzili. Co mi zresztą uratowało jeśli nie życie, to co najmniej zęby. (**) I bardzo dobrze, bo przynajmniej odrabiały zadania domowe, jak je grzeczniem prosił. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jeśli jeszcze mi powiesz 12.09.03, 09:55 że nadal taki fryz przyodziewasz, to pierwszym pociągiem ruszam ku zadymiarskiemu Śląsku! Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Re: Jeśli jeszcze mi powiesz 12.09.03, 10:09 aard napisał: > że nadal taki fryz przyodziewasz, to pierwszym pociągiem ruszam ku [...] Eee, nie. Teraz już nie muszę dzieci uczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re:Troska o ścisłość 12.09.03, 17:34 One już te czasy były postudęte,a może "bynajmniej mam taką nadzieję"(*) między, bo może jeszcze będą ze mnie wykształceńsze ludzie resocjalizatory, a zamieszkałe na wysokim wieżowcu, hen co szumiał jodłą na Teoflowskim szczycie i piło się i poiło wtedy ze względu na i niezależnie od względów. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Przypis 12.09.03, 17:35 (*) Iza pomniałabym, że zbyt hermetyczne to powiedzonko, zaś tylko dla Aarda, ale nie mogłam się powstrzymać, mać. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Składki? 15.09.03, 12:11 Dziękuję, że specjalnie dla mnie :-) Aha, masz zadatki i przydatki, Szprociu droga. Tak sobie czytam i widzę. Myślę, że powinnaś się dalej wzorować, szyk jest już w sam raz :-) To oceniałem ja, rednatch zdecydowanie drugiej klasy. Dzierżbórr wymądrzanie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Uroczy jest ten twój protekcjonalizm 15.09.03, 14:32 Nieledwie wiarygodny. Niemniej doceniam, że doceniasz moje przydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Ja bym se loki zrobił 11.09.03, 19:39 To może do tych loków jeszcze henna na brwi i podkręcone rzęsy? Jak szaleć to szaleć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nieszczególnie wiem, co to jest henna 12.09.03, 09:57 Ale (bynajmniej) heja! skoro taka mewia pro-pozycja urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Nieszczególnie wiem, co to jest henna 12.09.03, 10:00 Henna to takie coś, coby mieć brwi jak skrzydło kruka. Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Re: Nieszczególnie wiem, co to jest henna 12.09.03, 10:20 tulka napisała: > Henna to takie coś, coby mieć brwi jak skrzydło kruka. Pierzaste? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Nieszczególnie wiem, co to jest henna 12.09.03, 10:22 Ja tu porównaniem poetyckim próbuję olśnić, a Waść mi z pierzastymi brwiami wyjeżdżasz! Ładnie to tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Bosz! Nie wiesz? 12.09.03, 17:25 Takie czerni- lub rudełko ziołowe do włosków na głowie. Używałam, kiedy odechciało mi się być blondynką (z zażenowaniem wspominam ten episode w moim życiu). Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Nieszczególnie wiem, co to jest henna 12.09.03, 18:02 aard napisał: > Ale (bynajmniej) heja! skoro taka mewia pro-pozycja urocza. ~~~~~~~~ To w takim razie do tych kosmetycznych propozycji dłożę jeszcze maseczkę upiększającą. Podczas najbliższego pobytu w Łodzi nie omieszkam powiadomić i.......... przystąpię do dzieła :))) P.S. Nie wiem tylko co na to wszystkie dziewczyny, kochanki, żony i całe to zoo:)) Jak im się nie spodobasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lepsza_polowa_aarda Aard nam się zawsze podoba! 12.09.03, 18:14 I zawsze nam odpowiada. Tako rzekę. Kijem Wisłę. Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Aard nam się zawsze podoba! 12.09.03, 18:53 Czyli nie mam się czego obawiać. Miłe połówki nie oskalpują mi mojej główki, nawet jeśli wyjdzie mi Aard do siebie nie podobny. W takim razie: pędzielki, nożyki, skalpelki, pensetki - wszystko pójdzie w ruch :)) P.S. A ja kijem Odrę. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 To może jakiś masaż? 15.09.03, 16:49 Albo Masaj masarz? Albo chociaż balkonik?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: A ja kijem O(be)drę (ze skóry)! 15.09.03, 19:18 aard napisał: > A ja kijem O(be)drę (ze skóry)! ~~~~~~~~~~ Oj, to będzie mały problem, bo ja mam najpierw piórka, a dopiero potem skórę. Ale dobrze, że kijem, bo ze mnie ponoć taka zołza, ze bez kija lepiej nie podchodzić. To Ci (po)wiem. pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Nieszczególnie wiem, co to jest henna 14.09.03, 16:48 mewaa napisał: > To w takim razie do tych kosmetycznych propozycji dłożę jeszcze maseczkę > upiększającą. Podczas najbliższego pobytu w Łodzi nie omieszkam powiadomić > i.......... przystąpię do dzieła :))) To ja mam propoziszon - Ty dopełnisz swego dzieła, ja mu strzele manicure i pedicure, obiecane wyżej warunki, a później On nam zatańczy na rurce. ( W ramach zachęcania obiecuję Wykonującemu masaż po tańcu ;) ) Co Ty na to Mewoo ???(jak to cholera napisać? Pisać Cię z dwoma "o" na końcu, czy nie??) To by był totalny spisek... Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Nieszczególnie wiem, co to jest henna 14.09.03, 20:12 keltoi napisała: > > To ja mam propoziszon - Ty dopełnisz swego dzieła, ja mu strzele manicure i > pedicure, obiecane wyżej warunki, a później On nam zatańczy na rurce. ( W > ramach zachęcania obiecuję Wykonującemu masaż po tańcu ;) ) > Co Ty na to Mewoo ??? Co do tańca na rurce jestem za. To może być niesamowity widok i niezapomniane przeżycie :))) A masaż dla Wykonującego? Hm, hm, hm, jak najbardziej. Po tak ciężkiej pracy relaks wskazany :)))) (jak to cholera napisać? Pisać Cię z dwoma "o" na końcu, > czy nie??) > To by był totalny spisek... Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa ciąg dalszy :)) 14.09.03, 20:21 Kliknęłam nie tam, gdzie trzeba i wysłało się za wcześnie, tutaj więc jest dokończenie: (jak to cholera napisać? Pisać Cię z dwoma "o" na końcu, > czy nie??) Mój nick to mewa, ale jak zakładałam pocztę na gazecie to już taki był, więc wpisałam mewaa i tak już zostało. :)) > To by był totalny spisek... noooooooo :))) pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Z cyklu inwigilujących wątków... 10.09.03, 15:46 Z tego co wiem to włosy mam krótkie ew. bardzo krótkie (ostatnio trochę odrosły i nie mogę się doczekać fryzjera :)). pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Dawno* juz minęły czasy... 14.09.03, 21:30 Gdy pijaw nosił półmetra strąków na łbie. Któregoś dnia wszedłem do fryzjera, tak z ulicy, i poprosiłem o ścięcie. Fryzjerka spojrzała na moje pióra i zapytała: "Aaaale... To jest przemyślana decyzja?" Odpowiedziałem: "Taaa, tak sobie przechodziłem obok..." Od tego czasu dłuższe niż 5cm włoski idą pod nóż. *Dawno, czyli w zamierzchłych czasach tuż-przed-obronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Złamanie konstytucyjnie uświęconej włosności słowa 15.09.03, 12:30 pijaw napisał: > [...] Fryzjerka spojrzała na moje pióra i zapytała: > "Aaaale... To jest przemyślana decyzja?" > Odpowiedziałem: "Taaa, tak sobie przechodziłem obok..." Heh. No to pani fryzjerka przynajmniej wzięła pod uwagę Twoje przemyślenia ;) Ja się raz pojawiam u fryzjarzystki wizażystki w lokalu z zasadnie wysuwanymi pretensjami i mówię: "Chciałbym na zielono. Soczyście zielono." Pani na mnie (jak) na wariata. Woła kolegę fryzjarzystę wizażystę. I dalej mnie pospółce odwodzić: Odpowiedz Link Zgłoś
aard Przy-Prawo i Z-Prawej-Mdliwość 16.09.03, 11:26 finneznam napisał: > PS. Zakład (fryzjerski) został uznany za nierozgarnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
raxneta Re: Dawno* juz minęły czasy... 15.09.03, 14:18 Wcale tak nie było! Przechodziliśmy razem obok tego zakładu i ponieważ Bartek mi marudził, że musi ściąć włosy (pół metra to też ich nie było) więc weszliśmy spytać tylko o cenę. Nawet się nie zorientował kiedy siedział na fotelu z mokrą głową, a ja z herbatką i pączusiem w łapce śmiałam się z całej sytuacji. Był w lekkim szoku, więc gdy fryzjerka spytała jak ma ciąć odpowiedział, że "proszę spytać tamtej pani" - wskazująć mnie. Ja nie namyślając się długo odparłam byle krótko, i tak już zostało do tej pory. pozdrofka! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Raxneta? Czy my się skądś nie znamy?;) 15.09.03, 16:45 Ja wczoraj strzygłam Aarda. Gdzieniegdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Raxneta? Czy my się skądś nie SZPROTTTTKO!!! 15.09.03, 19:20 szprota1 napisała: > Ja wczoraj strzygłam Aarda. Gdzieniegdzie;) Czy wycalowal Ci stopy???Prosilem go o to:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 BBBBAAAAAARRRRRTUUUUUUUCCCCCHHHHH! 16.09.03, 15:55 Nie wycałował, acz powiedział, że go o to prosiłeś. Oboje uznaliśmy, że sam to zrobisz z większym. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Hehe :-))))))) 15.09.03, 22:15 Moja żonka się odezwała!! A tak naprawdę, to było i tak i tak. JEdnak moja żonka ostatnio mi powiedziała, żebym nie pisał o niej jak wypisuje jakieś głupoty, więc cała winę wziąłem na siebie :-)) Pozdroofki Kochanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Anisia... 16.09.03, 11:31 Miło Cię poznać :-) Witaj na Forum!! aard_uradowany Dzierżbórr Raxneta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Z cyklu inwigilujących wątków... IP: *.69.62.81.dial.bluewin.ch 16.09.03, 01:02 Chyba dam sie poinwigilowac :-) Jeszcze jakis czas temu mialam wlosy takie dlugie jak Ixik i majory_m, mam nawet na to dowody zdjeciowe :-) Ale potem nastapilo powolne skracanie. Dzien po spotkaniu KFL nastapil nastepny etap skracania: do ucha. I tak na razie pozostanie. POzdr. Do. PS: Gdzie sa zdjecia ze spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Obcięłam włoski;-)))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 19:07 Tak. Teraz mam dość króciutkie, pocieniowane, z zalotnymi blond (sama nie mogę w to uwierzyć;-) pasemkami. A co, nawet ja potrzebuję raz na jakiś czas odmiany;-))) Dzisiaj 3/4 Zelowa mnie nie poznawało- będę bogata czyli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ja chcę to zobaczyć!!!! 18.09.03, 11:43 Na pewno wyglądasz prześlicznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Obcięłam włoski;-)))) 18.09.03, 14:03 No proszę proszę... Pewnie jest Ci ślicznie (bo ładnemu we wszystkim etc.), ale troszkę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Obcięłam włoski;-)))) 18.09.03, 14:14 Czy aby mnie wzrok nie myli?????? Micin z krótkimi włosami?????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ja to chcę zobaczyć! :-)) 19.09.03, 10:44 Nie masz no może jakiejś fotki nowej na dysq? No i co Xiężniczka na to? <uścisk> aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś