Gość: starszy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 10:32 I dobrze, tylko ma wykładać prof. Belka, a on o ile wiem siedzi w Iraku i nie rozumiem - będzie latał w tę z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fleurette Re: arabistyka w wshe IP: 81.219.160.* 16.09.03, 10:47 CO na WSHE?? świat zwariował.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: arabistyka w wshe IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 15:30 Napisali w GW, że w wshe otwierają arabistykę iże Belka będzie tam wykładowcą, ale na własne uszy słyszałem z tydzień temu w wywiadzie z Belką, że posiedzi tam co najmniej do lutego. Belka - wahadłowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: arabistyka w wshe 16.09.03, 16:23 Gość portalu: starszy napisał(a): > Napisali w GW, że w wshe otwierają arabistykę iże Belka będzie tam wykładowcą, > ale na własne uszy słyszałem z tydzień temu w wywiadzie z Belką, że posiedzi > tam co najmniej do lutego. Belka - wahadłowiec? Gdzie to napisali? Mam ja Ci w reku poniedzialkowa Wybiorcza. Dodatek dla sfrustrowanych i bezrobotnych i czytam miedzy innymi: "gospodarcze i polityczne stosunki z krajami arabskimi" W naglowku: Studia podyplomowe. Ani slowa o arabistyce. A o Belce napisano, ze jest 'wsrod wykladowcow', wiec moze wykladac w drugim semestrze (po lutym), jak juz bedzie mial merytoryczne podstawy do tego. Czytac, czytac.. Bo jak powiedzial chyba Lem nikt niczego nie czyta, jak juz przeczyta, to nie zrozumie, a jak zrozumie, to zapomni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: arabistyka w wshe IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 16:27 Czytać, czytać,weź do ręki wtorkową Wyborczą, a tam pod tytułem "Salem Alejkum" w Łódzkiej przeczytasz to, co i ja przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: arabistyka w wshe 17.09.03, 09:30 Wtorkowa Wyborcza.. Ciekawe.. Bede musial poszperac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: arabistyka w wshe IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 13:25 I co, wyszperałeś? Co tam, każdemu wolno założyć sobie arabistykę Tylko ten Belka w moim oku... Odpowiedz Link Zgłoś