Dodaj do ulubionych

Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu

• kumite Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 21:53
      no psychopata czy co?
    • Gość: piotr Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:55
      odczepcie się się od Podolskiego!Przyjrzyjcie sie raczej działaczom PZPNu
      którzy nie chcieli go w naszej reprezentacji!!!!!
      • Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 22:32

> odczepcie się się od Podolskiego!Przyjrzyjcie sie
        > raczej działaczom PZPNu którzy nie chcieli
        > go w naszej reprezentacji!!!!!

To, ze niedoceniono lukASA w naszym kraju to nie znaczy,
        ze powinien wystepowac przeciwko ludziom wsrod ktorych sie
        urodzil. jezeli jednak podjal taka decyzje to nie powinien
        nosic polskiego paszportu.
    • Gość: ALA Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:55
      To skandal że taki debil w naszym kraju mógł pełnić funkcję publiczną. Jego
      inicjatywa powinna być nagłośniona jako przykład łajdackiego populizmu a nie
      dyskutowana w kategoria racja czy obłęd. Ja domagam się pozbawienia go
      obywatelstwa albo chociaż praw publicznych bo trudno tolerować fakt by taki
      cymbał jeszcze działał w sferze publicznej
    • Gość: gigi Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.08, 22:03
      Temu Panu juz dziekujemy...
      -Slusznie , z reszta.
    • Gość: OBSERWATOR Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 83.1.81.* 09.06.08, 22:06
      Czy po takich wypowiedziach sam sie nie zrzeknie?Urazony polak
      ORZECHOWSKI.Cieszyc sie trzeba,ze chlopak przyznaje sie ze jest POLAKIEM.
      • Gość: marianna Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 84.13.243.* 09.06.08, 22:10
        teraz juz sie bedzie tylko wstydzic
      • Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 22:52

> Cieszyc sie trzeba,ze chlopak przyznaje sie ze jest POLAKIEM.

Cieszyc z czego?
        Ze wystapil jako polak pod Niemieckim sztandarem przeciwko
        narodowi w ktorym sie urodzil?
    • yan-mar Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 22:08
      dżizasss!!! i taki debil był wiceministrem oświaty!!!
    • Gość: Elesar Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.aster.pl 09.06.08, 22:11
      No chyba go poje$#!%ało... Nie wierze że można dostawać kasę za taki brak
      inteligencji, @!ujowe pomysły i jawny debilizm... Podolski chciał grać w
      Polsce to go olali, zresztą wcale nie okazywał radości po strzałach -> robił
      to za co mu płaca ciężkie pieniądze... Co do Klose... wyjechał z Polski mając
      ze 2 lata... karierę zawdzięcza Niemcom i gra dla nich. Myślałem że oni mają
      niemieckie obywatelstwo bo przecież żeby u nich grać muszą je mieć, a jeśli
      mają podwójne to niech mają... Jak coś zrobią w tej sprawie to normalnie
      będzie mi ich jeszcze bardziej żal i szkoda niż teraz... I ci ludzie decydują
      o sprawach państwa... ręce opadają.
    • Gość: Łodzianin Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:13
      Całej masie ludzi trzeba odebrac obywatelstwo bo:
      -Wyjechali do pracy zagranice (wspierają zachodnią gospodarkę)
      -Janowi Pawłowi II (resztę życia spędził w Watykanie i mało tego praktycznie
      nie korzystał z tłumaczy)
      - Piłsuckiemu ( urodził się gdy Polski jeszcze nie odzyskaliśmy)
      Mnie też to przynajmniej nie będę musiał się wstydzic za takie wypowiedz
      • Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 22:55
        > Całej masie ludzi trzeba odebrac obywatelstwo bo:
        > -Wyjechali do pracy zagranice (wspierają zachodnią gospodarkę)

Wspieranie gospodarki obcego kraju nie jest wystepowaniem
        przeciwko narodowi w ktorym sie urodzilo.
    • Gość: michal Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.iwacom.net.pl 09.06.08, 22:13
      proponuję pana Orzechowskiego pozbawić prawa do opieki lekarskiej, jednak z
      wyłączeniem opieki psychiatrycznej...
    • Gość: brzezus Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.wp.shawcable.net 09.06.08, 22:13
      nie wiem dlaczego tak jest, ale mam wrażenie, że żeby zostać
      ministrem dukacji,zawsze, ale to zawsze trzeba spełnić tylko jeden
      warunek - trzeba mieć IQ poniżej 75
      • Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 22:57
        > nie wiem dlaczego tak jest, ale mam wrażenie, że żeby zostać
        > ministrem dukacji,zawsze, ale to zawsze trzeba spełnić tylko jeden
        > warunek - trzeba mieć IQ poniżej 75

masz zatem duze szanse na to stanowisko.
    • Gość: edi Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 22:15
      gość się strasznie nudzić musi jak takie brednie wygaduje :/ chory człowiek
    • Gość: Stefan Goryl Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:18
      Dawno się tak nie uśmiałem :))))
      Za to ceniłem nasz były rząd: codziennie rano w radiowych wiadomościach
      wysłuchiwałem tzw. jaj, których ładunek humorystyczno- emocjonalny wystarczał
      mi na cały nadchodzący dzień :)
    • Gość: jerzy debila cytujecie - i dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:20
      wiadomo jakich debili ma LPR
    • Gość: gość Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:22
      To co wymyślił pan Orzechowski jest tak glupie, że aż nie moge w to
      uwierzyć...może odbierze obywatelstwo w ogóle wszystkim którzy
      wyjechali z Polski i będzie po sprawie...
      • Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 23:00
        > To co wymyślił pan Orzechowski jest tak glupie,
        > że aż nie moge w to uwierzyć...może odbierze
        > obywatelstwo w ogóle wszystkim którzy
        > wyjechali z Polski i będzie po sprawie...

Jezeli wystepuja przeciwko narodowi w ktorym sie urodzili
        i chca nosic jego paszport to sie zgadzam.
        • Gość: zorrowski Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 84.13.243.* 09.06.08, 23:03
          czy Pan Podolski strzelal do narodu polskiego z karabinu
          maszynowego????
          • Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 23:07
            > czy Pan Podolski strzelal do narodu polskiego z karabinu
            > maszynowego????

Pan Podolski reprezentuje Narod Niemiecki podczas gdy chce nosic
            polski paszport.
            Pokorne ciele moze dwie matki ssie ale matka moze odrzucic
            ciele, ktoro nierozpoznaje matki.
    • ma100 Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu 09.06.08, 22:24
      Ten facet to kretyn. Umyślił sobie, że jeśli wystąpi o odebranie piłkarzowi
      polskiego obywatelstwa, to zbierze punkty w politycznych rankingach. Większej
      głupoty już nie mógł wymyślić. Żeby za grę w piłkę pozbawiać obywatelstwa?!
      Szczyt kaczyzmu!
      • Gość: zorrowski Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 84.13.243.* 09.06.08, 22:29
        znajomi mojego ojca zostali wyrzucen i w 68 do Izraela. Odebrano im
        polskie obywatelstwo. I co? Jak do nas przyjezdzaja, mowia z nami po
        polsku i mowia o sobie, ze sa Polakami, tego zaden Orzechowski im
        nie zabroni, chocby sie posiusial
    • Gość: Normalkk Debilizm wiekszy niż myślałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:28
      To debilizm na maxa! Podolski przeciez chciał grac w polskiej drużynie ale
      Polska go nie chciała więc bardzo dobrze że strzelił te gole! Wiec teraz nie
      nie dajmy z siebie robic jeszcze większych idiotów przez takie partie jak LPR...
    • Gość: gość Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.ztpnet.pl 09.06.08, 22:29
      matko jaka kompromitacja co ten facet wygaduje już i tak w świecie
      mają nas za ciemnogrób wstyd i hańda
    • Gość: Walash Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.175.rev.vline.pl 09.06.08, 22:33
      Niech ten gość, którego znamy z homofobii i rozszerzania doktryn ojca dyrektora zajmie się lepiej zwykłą codzienną pracą. Czasami się zastanawiam czy takie pomysły to on sam wymyśla czy Giertych z Wierzejskim mu pomagają. Stary na tym polega model demokracji, że każdy wybiera to, co uważa dla siebie za najlepsze. Następnym razem Jasie Rogerski strzeli im trzy i będziemy do przodu. Nie można nienawidzić wszystkich i wszystkiego tylko z powodu chęci ponownego zaistnienia na forum publicznym. Czas się opamiętać. Załóż ojciec kapcie i siadaj przed telewizorem. Przestań zawstydzać tych, co zapewne przez pomyłkę oddali na ciebie głos(, bo tylko ktoś, kto się pomylił mógł to zrobić). Zawsze istnieje jeszcze jedna możliwość, jeśli się nie opamiętasz chłopie to może powstać inicjatywa obywatelska, która zgłosi odebranie tobie obywatelstwa polskiego za działanie na szkodę PAŃSTWA POLSKIEGO.
    • Gość: Justyna Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 212.76.37.* 09.06.08, 22:36
      Horror. Co Pan w ogóle za brednie wygaduje. Chłopak sam chciał grać
      kiedyś dla Polski, pisał pisma, wtedy PZPON go "olało". Trudno nasza
      strata. Z resztą moim zdaniem, to że gra w reprezentacji Niemiec nie
      oznacza, że nie jest Polakiem!!!
    • Gość: Gość Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.chello.pl 09.06.08, 22:36
      Odebrać obywatelstwo Orzechowskiemu!! Czuje się upokorzony, że ta
      miernota ma ten sam paszport co ja!!!
    • Gość: Irysek Proponuję zebrać 100 tysięcy IP: *.lodz.mm.pl 09.06.08, 22:39
      podpisów pod projektem ustawy która zezwalałaby na to, aby durnych,
      upośledzonych umysłowo polityków wyrzucać z Polski na zbity pysk z dożywotnim
      zakazem powrotu!
    • Gość: Anja Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.versanet.de 09.06.08, 22:42
      Panie Orzechowski to Panu powinno odebrac obywatelskwo polskie za
      wyglaszanie takich tez. Prosze popatrzec na lawki sejmowe - ilu
      poslow na podwojne obywaterlstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Polak Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.06.08, 23:09

> Panie Orzechowski to Panu powinno odebrac obywatelskwo polskie za
        > wyglaszanie takich tez. Prosze popatrzec na lawki sejmowe - ilu
        > poslow na podwojne obywaterlstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilu poslow w polsce reprezentuje obcy Niemiecki narod?
    • Gość: awr Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:45
      niech ten debil który żyje z naszych podatków przeczyta sobie konstytucję i
      przybliży sprawę odbierania polskiego obywatelstwa.
      ps. polskiego obywatelstwa można się zrzec ale nikt nie może go nam odebrać bez
      naszej woli
    • Gość: Szczecin Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:45
      Jest to bardzo smutny człowiek, którego horyzont intelektualny zastał zawężony
      do punktu widzenia. To nie jest może nawet światopogląd. To ciężka
      choroba.Zgadzam sie z opiniami poprzedników.
    • Gość: nemo Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 83.2.217.* 09.06.08, 22:50
      To racja nie dajmy się zepchnąć na aut,jesteśmy jedną UE od Bugu po Atlantyk i
      nie życzę sobie by Niemiec,Francuz,czy ktokolwiek inny traktował mnie persona
      non grata,albo wykorzystywał w jakikolwiek inny sposób dlatego,że jestem
      Polakiem.Stara Unia dostała od nas prezent w postaci rynków zbytu i taniej
      siły roboczej,więc powinni to uszanować.Jest takie przysłowie"nikt nas nie
      uszanuje,jak sami szanować się nie będziemy".Nie widziałem w Polsce
      Niemca,Francuza czy Anglika zamiatającego ulicę czy myjącego gary w knajpie,a
      wierzcie mi,że im u siebie też nie jest lekko.Trochę dumy rodacy,sroce spod
      ogona nie wypadliśmy,potomkowie Piastów i Jagiellonów...
      • Gość: gosc Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 22:57
        gdyby ten chlopak chcial grac w rep polski to by gral taka prawda za grosz dumy
        nie ma. a ze orzechowki pojechal to wiadomo
      • Gość: zorrowski Re: Orzechowski: odebrać obywatelstwo Podolskiemu IP: 84.13.243.* 09.06.08, 23:00
        zaplac francuzowi za mycie kibla dobra kase i przyjedzie, pracuje
        sie rowniez dla pieniedzy, nie tylko zeby zaspokoic jakies
        gornolotne ambicje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka