ilekobietamalat 28.06.10, 09:02 w popcornerze wlasnie wyczytaam,ze w kilku odcinkach dextera zagra jonny lee miller ktorego kocham miloscia szczera i ogromna;D od hakerow, przez trainspotting to wszystkich ekranizacji j.austen razem wzietych;D ach;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: aachhh (dexter) 30.06.10, 13:09 Mnie się on w ogóle nie widzi w Deksiu ;P Nie pasuje i już No ale ja nie pałam do niego miłością szczerą i ogromną, więc może dlatego Odpowiedz Link
mendosita Re: aachhh (dexter) 30.06.10, 21:27 On grał Sick Boya w Trainspotting? Chyba bardziej blond włosy tam miał, co? Właśnie sobie uświadomiłam, jak strasznie tęsknię za Deksiem PS. Na JJ pisali, że Michael C. Hall pomyślnie zakończył chemioterapię. Odpowiedz Link
luczijka Re: aachhh (dexter) 01.07.10, 00:10 mendosita napisała: > On grał Sick Boya w Trainspotting? Na to wychodzi www.imdb.com/name/nm0001538/ W sumie mało go kojarzę z tego filmu, no ale dość dawno go oglądałam... ;P Odpowiedz Link
mendosita Re: aachhh (dexter) 01.07.10, 08:16 Ja Trainspotting oglądam regularnie co pare miesięcy i znam na pamięć. Takie małe zboczenie Odpowiedz Link