Dodaj do ulubionych

górniak..

10.06.08, 14:00
Wiecie co robiłąm dziś zakupy na Górniaku i poprosiłam grzecznie
żeby pan mi dał 2 kg ziemniaków ale dużych na placki. A on mi
powiedział, że nie bedzie wybierał...bo za 1,40 mu się to nie
opłaca!!!!!Chyba że mu 2 zł dam!!!!Dodam że nie było kolejki, w
dwóch miejscach tak było. Jestem w szoku!!!!
Obserwuj wątek
    • yavorius <przytulam> 10.06.08, 14:01
    • big_news Re: górniak.. 10.06.08, 14:04
      Mogłaś dorzucić te złoty dwadzieścia, no, ale wtedy... nie byłoby tego wątku;)
      • de_ent bigi i matematyka.... 10.06.08, 20:18
        60 groszy słonko
        • big_news Re: bigi i matematyka.... 10.06.08, 20:22
          Te, zmywak, dwa kilosy kartoflów miały być. Więc?
          No tak, skąd takiemu znać matematykę...
          • de_ent Re: bigi i matematyka.... 10.06.08, 20:28
            jak zwykle opisujesz świat, który zdolny jesteś sobie wyobrazić, no
            bo z praktyki to tylko łódź. wiesz w tych gazetkach co ty czytasz to
            bzdury są a ty je bezkrytycznie powtarzasz. znasz jakiegoś człenia
            co robił na zmywaku w anglii?? nie?? starasz się dosr.. a tylko
            kompleksy obnażasz. 60 groszy człeniu, a nie 1.20, i tak za każdym
            razem głupiego z siebie robisz, ale nikt ci na szczęście w tym nie
            przeszkadza, stąd płynie ubaw po pachy
            • Gość: cd Re: bigi i matematyka.... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.08, 20:31
              Z jego widocznymi kwalifikacjami to jak sobie może wyobrażać pracę w
              anglii chłopczyna, tylko zmywak. Ale sądzę że też by go przerosło.
              • Gość: say Re: bigi i matematyka.... IP: 212.183.134.* 10.06.08, 20:35
                Ano kazdy opisuje swiat jaki widzi, i na podstawie tego wyobraza
                sobie to czego nie widzi. O cholera, biedny czlowiek, co on musi na
                co dzien ogladac
            • big_news Re: bigi i matematyka.... 10.06.08, 20:38
              Te, zmywak, powiedz temu drugiemu (tzn. samemu sobie wbij do tej pustej
              łepetyny, a w ogóle, że też ci się tak chce co chwila logować, wylogowywać,
              znowu logować itd. i znowu...), żeby przestał pisać od rzeczy. A następnie
              wpadnij na post początkowy i odkryj ze zdumieniem, że założycielka wątku
              zamierzała kupić DWA kilogramy ziemniaków. Rozumiesz? DWA, wbij sobie do tej
              pustej makówki. A skoro DWA, a różnica w cenie między kartoflami jak leci, a
              wybieranymi - miała wynosić 60 gr, to mnożąc owe sześćdziesiąt groszy przez DWA,
              wychodzi jak byk ZŁOTYCH DWADZIEŚCIA. Paniał? A teraz wio, do zerówki.
              • de_ent Re: bigi i matematyka.... 10.06.08, 20:47
                widzsz jak się spienił, i to o ile, cep jakich mało, makówka go boli
                nie pierwszy raz, ale co on tak o tym maku... to się jakby zaczyna
                kleić, wciąż bierzesz te świństwa i mówisz na to eksperymenty???
                przestań, zobaczysz od razu frustracja i depresja przejdą, i tak na
                marginesie, klonujesz się tak często że już musisz opisywać
                mechanizm, ja wiem jak to robisz ale i tak widać
                • Gość: cd Re: bigi i matematyka.... IP: 212.183.134.* 10.06.08, 20:51
                  Tam jest 1.40 że sie nie opłaca a za 2 złote tak, i nie ma nic o tym
                  że od kilograma, i jeszcze się odszczekuje, jak zwykle bagno wciąga,
                  najgorzej własne pogrąża
                  • Gość: say Re: bigi i matematyka.... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.08, 20:55
                    O ku.., wyprowadzam sie, podjarali sie i popsuli net i kompa, ja
                    pitole, jak dzieci
                • big_news Re: bigi i matematyka.... 10.06.08, 20:58
                  Wycofuję tego zmywaka.
                  Za głupi jesteś nawet na taką robotę.
                  Jak nic siedzisz w tym Londku komuś na plecach, jak jaki wrzód na dupie, bo nie
                  jesteś zdolny podjąć żadnej pracy. Kto by powierzył JAKIEKOLWIEK zajęcie
                  osobnikowi o umysłowości równej żukowi gnojownikowi?
                  A teraz płyń.
    • diogenespies dostaje dopłaty z UE na "h" 10.06.08, 20:39
      to się mu we łbie poprzewracało od dobrobytu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka