yarro 03.07.08, 04:50 Kto go znał, lub tylko o nim słyszał, wie o Kim mowa. Siłacz, najsilniejszy jakiego znałem... Żegnaj Bartku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucjan Re: Zmarł Bartek... IP: 83.142.203.* 03.07.08, 10:30 Zawsze będzie dla mnie przykładem człowieka, który doceniał istotę życia, który mimo ciężkiej choroby potrafił sie cieszyć z tego co ma, żyć normalnie pośród nas. Nigdy sie nie poddawał, cieszył się z każdej chwili. Można długo żyć i "nie wiedzieć, że się żyje", myślę, że Bartek dokładnie wiedział co to znaczy "żyć", za to go podziwiam. Żegnaj Bartku Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarł Bartek... 03.07.08, 12:43 Może coś więcej o Bartku, skoro go znaliście. Ile miał lat..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcola Re: Zmarł Bartek... IP: *.pools.arcor-ip.net 03.07.08, 20:02 Dajcie namiary na ten zyciorys. Kazdy lubi nietuzinkowe zyciorysy. Jak szukac w wikipedii?? - zapedom organizowania IV Rzeszy daje kategoryczne NIE Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarł Bartek... 03.07.08, 20:41 Ja o nim nie słyszałam, więc nie wiem, o kim mowa. Nie mogę więc Wam współczuć z powodu straty znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Zmarł Bartek... 06.07.08, 02:38 przyslowie napisała: > Ja o nim nie słyszałam, więc nie wiem, o kim mowa. Nie mogę więc Wam > współczuć z powodu straty znajomego. może niepotrzebne Jemu ani Jego bliskim jakieś tam zapalone znicze na forum? Był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubacz Re: Zmarł Bartek... IP: 195.69.82.* 06.07.08, 11:27 to po ch waclawa ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Zmarł Bartek... IP: *.retsat1.com.pl 06.07.08, 12:59 Jakby yarro napisał kim był ten Bartek, byłbym wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubacz [...] IP: 195.69.82.* 06.07.08, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubacz Re: Zmarł Bartek... IP: 195.69.82.* 06.07.08, 15:04 no yarro musze przyznac ze jestes niezlym specem od marketingu wirusowego chociaz w tym wydaniu jest wyjatkowo niesmaczny Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Zmarł Bartek... 06.07.08, 16:51 Zrobił się wątek do skasowania. Zrobiliście tu typowe forumowe bagienko. B. był postacią dosyć znaną, walczył ze swoją chorobą jednocześnie włączając się w wiele akcji mających na celu pomoc nie tylko Jemu - np. akcja dotycząca dawców szpiku. Gazety o Nim pisały gdy żył i można było sobie wokół niego zrobić temat - gdy Jego między nami zabrakło, nie znalazłem o tym ani słowa. Więcej o nim możecie znaleźć na stronie Fundacji Gajusz. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubacz Re: Zmarł Bartek... IP: 195.69.82.* 06.07.08, 17:25 no chyba nie taka znana skoro wiekszosc tu jednak pyta kto to zamiast wyrazac zal, zastanow sie po co w ogole ten watek zakladales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Zmarł Bartek... IP: *.retsat1.com.pl 06.07.08, 17:41 > Więcej o nim możecie znaleźć na stronie Fundacji Gajusz. Nie można było tak od razu? A tak niemalże na własne życzenie > Zrobił się wątek do skasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikipa Re: Zmarł Bartek... IP: *.net.upc.cz 06.07.08, 19:46 yarro napisał: > Zrobił się wątek do skasowania. Zrobiliście tu typowe forumowe bagienko. Wzruszające. Chyba nie dziwne, że się ludzie pytają skoro forum publicznie ogólne, a nie wiedzą. Nie ma co fochać jak baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc . IP: *.pl 06.07.08, 20:55 jak ktos jest nie do konca hetero to i puszcza fochy jak baba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: . IP: *.pl 06.07.08, 22:41 uuu jaki ty zadziorny :) nic ci nie zrobie tylko mnie bawi twoje glupie zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zmarł Bartek... 06.07.08, 21:32 Bartków jest wielu... Ale teraz wiem, o którego chodziło i nad stratą kogo się zamyślić. Nie było chyba potrzeby trzymać tego w tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubacz Re: Zmarł Bartek... IP: 195.69.82.* 06.07.08, 21:45 oj trzeba bylo, yarro szukal dymu i tyle a teraz udaje biedaka Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ... 06.07.08, 22:19 Nie znalam Bartka, znalam Asie, zmarla majac 22 lata. Walczyla do konca, wierzyla do konca. Od malenkosci byla niezwykla... Odpowiedz Link Zgłoś