dr_ka 25.07.08, 20:20 Witam! czy ktoś wie jak dojechać komunikacją miejską do ośrodka Zgniłe Błota koło Aleksandrowa Łódzkiego? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: ośrodek zgniłe błota 25.07.08, 20:59 Watpliwe czy tam cokolwiek miejskiego dojeżdża. Proponuję rowerem, jeśli możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.07.08, 21:03 swoją drogą ta nazwa zgniłe błota to niezła reklama, Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ośrodek zgniłe błota 25.07.08, 21:52 tolpa postawil caly swoj biznes na zgilym blocie i zarobil sporo kasy. Az tu sie nagle okazalo ze to bluff. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.07.08, 21:58 dziękuję za oświecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 22:15 dr_ka nie możesz sobie autkiem pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziaberoo Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 19:16 daruj sobie tam nie ma zywego ducha jakies dziwne oplaty za wejscie permanentnie pusto strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.retsat1.com.pl 11.08.08, 16:11 Nie dość, że bulisz za wjazd, to jeszcze opierdziel dostajesz jak dłużej na zrąbanej łajbie pływasz, a żarcie to wstrętne jak nie wiem. Co ryby nie zjedzą to ludziom na stół dają. Lipa straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.08, 14:39 widzę że tu jakiś przewrażliwiony mieszczanin... ja uważam że w soboty można tam sie dobrze bawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandrowianin Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 18:58 dojedziesz do aleksa 78 a pozniej w busa na poddebice, ale i tak z buta trzeba isc z 20 minut. Albo odrazu w busa np: mozna wsiasc na bazarowej albo obojetnie gdzie na aleksandrowskiej, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś