Dodaj do ulubionych

ośrodek zgniłe błota

25.07.08, 20:20
Witam! czy ktoś wie jak dojechać komunikacją miejską do ośrodka Zgniłe Błota
koło Aleksandrowa Łódzkiego? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji..
Obserwuj wątek
    • nakole Re: ośrodek zgniłe błota 25.07.08, 20:59
      Watpliwe czy tam cokolwiek miejskiego dojeżdża.
      Proponuję rowerem, jeśli możesz.
      • Gość: saylen Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.07.08, 21:03
        swoją drogą ta nazwa zgniłe błota to niezła reklama,
        • excentrix Re: ośrodek zgniłe błota 25.07.08, 21:52
          tolpa postawil caly swoj biznes na zgilym blocie i zarobil sporo
          kasy. Az tu sie nagle okazalo ze to bluff.
          :)
          • Gość: saylen Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.07.08, 21:58
            dziękuję za oświecenie
            • excentrix Re: ośrodek zgniłe błota 25.07.08, 22:14
              masz to gratis, slonko
            • Gość: kaska Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 22:15
              dr_ka nie możesz sobie autkiem pojechać
              • Gość: dziaberoo Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 19:16
                daruj sobie tam nie ma zywego ducha jakies dziwne oplaty za wejscie permanentnie
                pusto strata czasu
                • Gość: gość Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.retsat1.com.pl 11.08.08, 16:11
                  Nie dość, że bulisz za wjazd, to jeszcze opierdziel dostajesz jak dłużej na
                  zrąbanej łajbie pływasz, a żarcie to wstrętne jak nie wiem. Co ryby nie zjedzą
                  to ludziom na stół dają. Lipa straszna.
                  • Gość: karo Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.08, 14:39
                    widzę że tu jakiś przewrażliwiony mieszczanin... ja uważam że w soboty można tam
                    sie dobrze bawić
                    • Gość: aleksandrowianin Re: ośrodek zgniłe błota IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 18:58
                      dojedziesz do aleksa 78 a pozniej w busa na poddebice, ale i tak z
                      buta trzeba isc z 20 minut. Albo odrazu w busa np: mozna wsiasc na
                      bazarowej albo obojetnie gdzie na aleksandrowskiej, pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka