panpikpok 01.10.03, 00:16 Jak sobie wyobrażacie Boga (jeśli w takiego wierzycie)??? Bo cieżko wierzyć w "coś", czego nie widzimy nawet oczami własnej wyobraźni Nic nie bede sugerował..narazie pytam Kto sie odważy jako pierwszy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Man Pomyśl człowieku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 00:27 ...a dopiero później pisz. Bo na razie jesteś na bakier z logiką. W coś, co widzisz - nie musisz juz wierzyć. bo to jest. Cała sztuka w tym, by wierzyć w to, czego nie można dotknąć ani zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
panpikpok Re: Pomyśl człowieku... 01.10.03, 00:36 Nie w tym rzecz... Czy gdy myślisz o Bogu to nie próbujesz go w jakiś sposób "materializować w myślach" Jeżeli czasem To się Tobie zdarzy to "Twój Bóg" napewno nie wygląda tak jak Bóg setek innych ludzi na świecie. Nie próbuj mówić mi że zawsze wierzyłeś/wierzysz w Boga jako w byt-niematerialny czyli coś czego sobie nie wyobrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Idź spać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 00:49 Nie chce mi się z Toba gadać. Pijany jesteś, naćpany, młody lub głupi. A może wszystko naraz. Bóg jest od tego, by w niego wierzyć albo nie - a nie, by go sobie materializować, wyobrażać jak wygląda, itp. Zapuściłeś temat bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jiři Re: Idź spać IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 01.10.03, 01:10 > Pijany jesteś, naćpany, młody lub głupi. huhuhu Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Idź spać 01.10.03, 08:38 Gość portalu: Man napisał(a): > Nie chce mi się z Toba gadać. Pijany jesteś, naćpany, młody lub głupi. Pogratulować umiejętności rozmowy. No ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: Idź spać 01.10.03, 20:46 Gość portalu: Man napisał(a): > Nie chce mi się z Toba gadać. (...) Zapuściłeś temat bez sensu. "Bez sensu" według Ciebie. Mam nadzieję, po tym co napisałeś, że nie zaszczycisz juz nas tu swoją obecnością, na tym wątku. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Jak wygląda Wasz BÓG??? 01.10.03, 01:08 Proszę znaleźć pierwsze lepsze wyobrażenie 1. św. Patryka (najlepiej średniowieczne) 2. Dagdy 3. Triada Banba/Fodla/Eriu Chrześcijaństwo rytu celtyckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer To Bogini! IP: 62.233.180.* 01.10.03, 13:57 Jest czarnowłosa, ma 180 cm, duży biust, dłlugie proste zgrabne nogi, nosi szpilki albo glany. ma duże czerwone usta, niebieskie oczy no i jest seksi! Pozdrawiam qwer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Wygląda jak Alanis Morissette!!! ;-) /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.10.03, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Acha!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.10.03, 15:39 PikPok, witaj na Forum i nie przejmuj się cymbałami! :)) (czy mi sie wydaje, czy... hm...) Odpowiedz Link Zgłoś