Dodaj do ulubionych

Debata w TV TOYA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 17:07
Przeczytajcie:

toya.net.pl/programy/index.php?zm=49
Bądźcie czujni, żeby debaty nie zdominowali aeroklubowcy i przeciwnicy
lotniska!!!
Poniedziałek godz. 18.30
Telefon na żywo do programu jest tam podany.

Albert
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Debata w TV TOYA 06.10.03, 17:15
      Gość portalu: Albert napisał(a):
      > Bądźcie czujni, żeby debaty nie zdominowali aeroklubowcy i przeciwnicy
      > lotniska!!!
      --
      Hahahhaha śmiesznie to brzmi :-) Ale masz rację! Kto ma Toye niech ogląda.
      • Gość: Albert Re: Debata w TV TOYA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 22:25
        Jako, że zbierasz różne pamiątki dotyczące KFŁ, warto, abyś miał nagranie tej
        debaty!
        • hubar Re: Debata w TV TOYA 07.10.03, 01:09
          Dotyczące KFŁ? Super sprawa, ale co to ma wspólnego?

Tak poza tym, to szkoda, że poza MarcinemK to żaden z Was nie chciał się do nas
          zapisać :-( ot tak symbolicznie.

Ale program bardzo chętnie zobaczę!!!
    • Gość: ja_ Re: Debata w TV TOYA IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.10.03, 19:39
      niestety prawda jest ze wladze Lodzi niewiele robia by wykorzystac mozliwosc
      uzyskania wsparcia ze strony srodkow unii europejskiej.
      Byc moze nie wiedza jak sie do tego zabrac..
      Partnerstwo publiczno prywatne PPP jest obecnie nie usankcjonowane prawnie w
      tym kraju- takze nie obiejcujmy gruszek na wierzbie

• Gość: Albert Re: Debata w TV TOYA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 22:18
      Ha, ha. Żałujcie, że nie oglądaliście, bo w trakcie programu redaktor
      prowadzący połączył się ze mną telefonicznie i ... przejechałem się równo po
      zgromadzonych tam Panach Politykach. I była to kolejna sytuacja, kiedy
      powiedziano o działalności naszego internetowego forum (nawet wojewoda był w
      tym zorientowany). Jeżeli ktoś chciałby jednak obejrzeć (a uważam, że warto)
      niech poszuka TOYĘ u znajomych i obejrzy powtórke o 23.20. Jeżeli nie, będę
      dysponował nagraniem magnetowidowym.
      • hubar Re: Debata w TV TOYA 07.10.03, 01:12
        Gość portalu: Albert napisał(a):
        > Ha, ha. Żałujcie, że nie oglądaliście,
        --
        Żałuję! Ale nie mam jak

> bo w trakcie programu redaktor
        > prowadzący połączył się ze mną telefonicznie i ... przejechałem się równo po
        > zgromadzonych tam Panach Politykach.
        --
        Gratuluje podwójnie!! Ja też kiedyś dzwoniłem do nich i... Orzechowskiego.

> I była to kolejna sytuacja, kiedy
        > powiedziano o działalności naszego internetowego forum (nawet wojewoda był w
        > tym zorientowany).
        --
        ?????????????? Albo mi od razu powiesz albo nie wiem co zrobię!!! Mów! :D

> Jeżeli ktoś chciałby jednak obejrzeć (a uważam, że warto)
        > niech poszuka TOYĘ u znajomych i obejrzy powtórke o 23.20. Jeżeli nie, będę
        > dysponował nagraniem magnetowidowym.
        --
        To ja raczej się piszę na to drugie, Toyi nie mam, a o tej godzinie mnie
        jeszcze w domu ni było.
        • Gość: Albert Re: Debata w TV TOYA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 13:09
          OK. To przyjdź na nasze spotkanie w niedzielę!!!
        • Gość: Albert Re: Debata w TV TOYA IP: *.enetwork.pl 08.10.03, 23:08
          Muszę się z Tobą w jakoś spotkać lub pogadać telefonicznie w dość ważnej
          sprawie, w miarę szybko. Puść mi smsa, to się jakoś dogadamy szczegółowo: 0 -
          602 27 74 27
          Albert
      • Gość: MarcinK Re: Debata w TV TOYA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 14:36
        Widziałem powtórkę. Powiem tyle: brawo Albert!

W sumie dobrze, że wojewoda rzucił parę pomysłów jak zdobyć pieniądze - byle
        Kropek jako właściciel Lublinka to podchwycił.

Pozdrawiam, MarcinK
        • Gość: mar Re: Debata w TV TOYA IP: *.pai.net.pl 07.10.03, 15:54
          Gdzie spotkanie ??
          • Gość: Albert Re: Debata w TV TOYA IP: *.enetwork.pl 08.10.03, 23:09
          • Gość: Albert Re: Debata w TV TOYA IP: *.enetwork.pl 08.10.03, 23:10
            Chyba musimy przełożyć, bo M..M to ważna persona. Może sobota o 19.00 ?
            • Gość: HackFinn Re: Debata w TV TOYA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 11:56
              Ja niestety w sobote nie moge, gdyz ide na wesele. Uwazam, ze zdecydownia
              wiecej wniesie MM niz ja wiec spotkajcie sie w sobote w mi napiszecie pokrotce
              co ustaliliscie.
              HackFinn;)
              • Gość: mar Re: Debata w TV TOYA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.10.03, 12:20
                oki jedno pytanko Kiedy o ktorej i gdzie SPOTKANIE ??
                • Gość: Albert Re: Debata w TV TOYA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 22:31
                  HackFinn tez jest ważny. Może więc przyszła niedziela godz. 19.00.
                  • Gość: MarcinK Re: Debata w TV TOYA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 15:21
                    Witam

Jestem za!!! Dziś mi coś wypadło i też nie dam rady przyjść :-(

Pozdrawiam, MarcinK
    • default_user Przykro mi, ale... 09.10.03, 22:30
      ...mam ostatnio lekki "tasks' congestion" i nie będę dostepny ani w sobotę, ani
      w niedzielę. Spadło na mnie kilka zleceń z terminem "na wczoraj", a 17 wypadam
      na urlop, więc na razie mam taki zapieprz, "że nie ma czasu taczek załadować".
      Praktycznie bedę do Waszej dyspozycji dopiero po 30 pażdiernika.
      Wybaczcie
      M..M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka