majass 05.10.03, 18:11 Co wam najbardziej kojarzy sie z waszym dzieciństwem. Co pamiętacje i dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dexter Re: Wasze dzieciństwo IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 18:50 Przedewszystkim błogie lenistwo - to z tego wczesnego dzieciństwa. Sen, jedzenie, zabawa, sen, jedzenie, zabawa itd. a w późniejszym wieku wyjazdy na obozy (mam nawet jedną "sprawność" harcerską) i nadal jakieś takie życie bezstresowe, bez problemowe. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Wasze dzieciństwo 06.10.03, 10:22 Z dzieciństwem, zwłąszcza z okresu przedszkola, kojarzą mi się grube, plisowane spódnice w kratę (ble i fuj :))) A poza tym podwójny zestaw rodziców - moi prawdziwi + siostra mamy i jej mąż. O tym, jaka byłam bogata i szczęśliwa, przekonałam się dopiero po śmierci tych drugich :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Wasze dzieciństwo 06.10.03, 11:38 majass napisał: > Co wam najbardziej kojarzy sie z waszym dzieciństwem. Co pamiętacje i > dlaczego??? hehe... ja pamietam że musiałem chodzić do Koscioła.. brrr.. wnerwiało mnie to stanie, a ksiadz mówił cały czas to samo.. druga przykra rzecz to zalewajka z cebulą... FUCK... that was disgusting!!! chyba przez te traumatyczne doswiadczenia do Koscioła nei chodzę równiez dzisiaj a cebule jadam tylko w paydzie ;)) p.s. to jest post nr 1111 Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Wasze dzieciństwo 06.10.03, 14:42 Mi sie kojarz: _Kiedys ciocia przywiozła mi z niemiec(och te czasy jak ktoś coś przywiózł) czołg, który jak jeżdziła to sie z niego iskry sypały. bardzo sie tego bałem i chowałem sie za fotel - maczałem palec w kieliszku z wódką - byłem strasznym niejadkiem i gdy jeżdziłem do chrzesnego to wystarczyło by odpalił motor(jak sie małem motoru) i juz owsianka lepiej wchodziła Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Wasze dzieciństwo 08.10.03, 12:29 Ogólnie było do dupy. Do dziś podziwiam sie za to kim jestem, albo kim nie jestem......... Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Wasze dzieciństwo 09.10.03, 21:33 a ja pamietam naszą przedszkolanke którą podglądaliśmy:))))) i to jak byłem przebrany za bociana w pewnym przedszkolnym przedstawieniu i mase innych rzeczy np bijatyki klasowe:) Odpowiedz Link Zgłoś