Dodaj do ulubionych

Początek końca PISu.

22.08.08, 19:46
Bigi, longeto, RATUNKU!!!
Koniec poparcia ojca dyrektora dla PiSu. Teraz pewnie inni rozkradną
nasz kraj.
Chłopaki ratujcie.
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20080822&id=my13.txt
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:05
      Mocno trąci mi ta troska Faryzeuszem...
      Chcesz się z kimś na forum pochamrać, czy jak?
      • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:09
        Nie, absolutnie. Jestem pokojowo nastawiony do życia.
        Tylko ci sygnalizuje, ze cos się zaczyna walić.
        • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:15
          Równie ugodowo radzę, byś zatroszczył się o własnych faworytów.
          Nie trać energii na duperele.
          • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:17
            Ruch Przełomu Narodowego to dla Ciebie duperela?
            • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:22
              Problem w tym, że zupełnie... nie znam tego Ruchu.
              I chyba nie muszę, co nie?
              • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:25
                Teraz nie chcesz przyznawać się do znajomości profesora Jerzego
                Roberta Nowaka. Przecież swojego czasu tak bardzo go broniłeś.
                • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:28
                  Fakt znajomości prof. R. J. Nowaka, chyba nie obliguje mnie do bezustannego
                  śledzenia jego poczynań, nie sądzisz?
                  Wystarczy, że pewna gazetka robi to na okrągło oraz, że niektórzy forumowicze
                  mają rękę na pulsie. Jak widać, "dobrzy ludzie" poinformują o czym trzeba takich
                  nierozgarniętych jak ja. I to w samą porę.
                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:35
                    Tu gazeta taka a taka przytacza dosłownie treść listu otwartego
                    nowego ruchu politycznego.
                    • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:37
                      No i ekstra.
                      A tu ktoś taki a taki daje wyraz swojemu z tego powodu "przejęciu".
                      • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:51
                        A co? Nie mogę?!
                        • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:05
                          Ależ możesz, możesz!
                          Spełń się!
                          hehehehe
                  • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:51
                    Nie rób z siebie ofiary. Widzisz tylko to co ci jest wygodne.
                    • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:01
                      Kolego.
                      Ja, jeśli w ogóle, jestem ofiarą, to świadomą faktu dorwania się do koryta
                      nienażartych lodziarzy.
                      Ty jesteś rolowany w pełnej nieprzytomności, masz nieustanną malignę.
                      I kto tu jest jeleniem?
                      • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:31
                        Bigi, dlaczego przypuszczasz atak nie będąc atakowanym? Nerwy
                        zaczęły Cię ponosić?
                        • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:32
                          Nie przypisuj mi swoich czy założyciela wątku poczynań.
                          Nie rób ze ściganego ściganta, bo to brzydka przypadłość.
                        • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:41
                          Bigi sie taki słodki robi gdy się wkurza.
                          Zaraz mi odpisze ze o miłości to nie tutaj i nie z nim.
                          • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:45
                            Mam propozycję:
                            skoro tak doskonale wiesz o czym zaraz napiszę, to może zaznaczaj zakładając
                            wątki, że nie życzysz sobie mojej na nich bytności, bo pogadasz sobie ze mną bez
                            mojego udziału, że świetnie wywiążesz się z roli pytającego (atakującego), jak i
                            w roli odpytywanego. I będziesz miał spokojniejszą główkę.
                            hehehehehehehehehehehehehehehehe
                            • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:56
                              O moją główkę to się nie martw.
                              • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:05
                                Ani myślę.
                                Zresztą, to Ty co i rusz masz chęć ze mną pogadać, jednocześnie dając o
                                zrozumienia, że i tak wiesz co tu naskrobię.
                                Więc? Czy to nie znamiona pewnych problemów?
                                hehehehe
        • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:54
          Lech Kaczyński: "To chciałem też zameldować poprzedniemu rządowi".
          • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:03
            "Wzbogać" swoją niebagatelną sygnaturkę o te słowa.
            Będzie jeszcze bardziej wypasiona.
            hehehehehehehe
      • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:16
        A z kim miałby się pochamrać?
        Nie wystarczy Ci, że profesor Jerzy Robert Nowak chamrze się z PiSem.
        Jak mógł POdPiSać się pod takim paszkwilem?
        Jezu!!! Nie wiem, czy to przeżyję?
        • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:24
          hehehehe
          Rób, rób ten dym.
          Może uda się ożywić to powoli konające miejsce...
          • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:27
            Prędzej PiS skona ze swoim Prezydentem Lechem Kaczyńskim niż to
            forum. Zobaczysz na własne oczy.
            • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:29
              Wiesz, niektóre niecne życzenia potrafią wrócić do ich wyraziciela...
              • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:34
                Miałam na myśli śmierć polityczną, więc nic nie może mi grozić.
                • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:35
                  Powtarzam:
                  nie życz drugiemu, co Tobie nie miłe.
                  Oby się nie okazało, że niektóre lemingi wreszcie się ockną, a wtedy...
                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:43
                    Właśnie po raz kolejny ocknęła mnie krytyka PiSu przez prof.
                    J.R.Nowaka. Już niedługo nawet Ty, Bigi, ockniesz się z ręką w
                    nocniku.
                    • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:53
                      Bigi bedzie ostatnim, co powie coś złego o PISie.
                      • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:56
                        Tylko co Bigowi z tego przyjdzie?
                      • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:04
                        W żadnym razie nie chcę Ci odbierać chlebka.
                        hehehehe
                        • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:10
                          Bigusiu, Bigusiu, chlebka to ja i tak mało jadam.
                          • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:14
                            Przyjmij zatem, że ten chlebek symbolizuje "strawę duchową".
                            hi hi hi hi
                            • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:20
                              Strawy duchowej to po grób mi nie zabraknie.
                              • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:28
                                Widać.
                      • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:19
                        Bigi zginie śmiercią bohaterską przywalony gruzami PiSu. Biedaczek.
                        Będzie mi go brakowało.
                        Nikt mu nie ufunduje nawet pamiątkowej tablicy z tekstem: "Tu
                        spoczywa anonimowy bohater, który PiSu bronił do ostatka".
                        O takim Palce to jeszcze ktoś pamięta. Bierut, Marchlewski też
                        spoczywają w pokoju na wieczną pamiątkę.
                        • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:23
                          Niezmiennie i wciąż rozwalają mnie zgryzoty niektórych tutejszych polemistów:D
                          Ty tylko przypomnij sobie skąd wywodzą się prześwietni pełowiacy i jak skończyli
                          ich protoplaści. Dopiero wtedy snuj swoje wizje i grzeb "nieznanych żołnierzy".
                          hehehehehehehe
                          • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:28
                            Ja grzebię tylko tych największych, najbardziej zasłużonych
                            anonimowych bohaterów.
                            • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:38
                              ho ho ho!
                              Masz Wielkie Aspiracje!
                              • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:50
                                A uważasz, Bigi, że nikt o anonimowych bohaterach nie powinien
                                pamiętać? No to chociaż ja będę.
                                • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:06
                                  Zaraz po śmierci wyślę Ci stosowne za to podziękowania.
                                  hehehehe
                    • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:57
                      hehehehe
                      "Wieszczy" mamy tu od groma i ciut ciut.
                      Już ponad trzy lata, co jakiś czas, ktoś tu wyskakuje z podobnym oczekiwaniem.
                      Nie jesteś pierwsza, pewnie i nie ostatnia, z równie "hiobowymi" rewelacjami.
                      Wciąż zadziwia mnie ta udawana troska o PiS i jego zwolenników. Wy tylko
                      patrzcie co wyczyniają i jak rolują ludzi chłopaki z PO. Tym się zajmijcie.
                      Napisałbym coś o naiwności homo sapiens, ale, że wątek ma być polubowny (hi hi
                      hi), rezygnuję z tego...
                      • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:08
                        Nie sądzę, byś miał ochotę pisać o własnej naiwności.
                        Donek załatwił umowę o tarczy, wykończył nieudacznicę Annę Fotygę,
                        oddał honorowo krew, otwiera boiska, potrafi nawet w pięknym style
                        kopnąć piłkę, nie boi się wychodzić do ludzi.
                        • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:16
                          Miało nie być o naiwności, więc dictum na tę propagandę w najgorszym stylu nie
                          będzie...
                          • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:22
                            A co tu mówić. Niektórym to deszcze przeszkadza.
                            • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:27
                              Kiepsko to wyszło...
                              • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:29
                                Wogóle nie wyszło, bo nie dojechało. Bało się czegoś czy jak?
                                • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:31
                                  A tego nie wiem.
                                  Ty to coś wypuściłeś...
                                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:42
                                    Wypuścił i nie dojechało, a górale czekali, by powitać.
                                    Bigi, Ty teraz będziesz taki trochę otępiały, przyćmiony, z lekka
                                    otumaniony, mało domyślny i z czarnymi dziurami wygodnej niepamięci.
                                    Dopóki nie wyjdziesz z pierwszego szoku.
                                    • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:46
                                      Taaaa
                                      Coraz gorzej z Tobą.
                                      Tkwij dłużej w tym Matriksie, a sfiksujesz do końca.
                                      • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:48
                                        Wypij szklankę zimnej wody.
                                        • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:49
                                          hehehehe
                                          Ta rada jest przypisana wyłącznie Tobie.
                                          • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:52
                                            Nie widzę, żeby ktoś mi tutaj tę radę przypisywał. No kto był
                                            szybszy i ubiegł Cię?
                                            • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:07
                                              O forum, a nie tym konkretnym wątku mowa.
                                              Słabo jarzysz.
                                              Może... łyknij czegoś? Może być to zimna woda.
                                              hehehehe
                                              • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:13
                                                Ale tutaj nikt nie odwoływał się do całokształtu forum! Teraz to
                                                mnie obhodzi ten wątek, a nie to, co było kiedyś.
                                                Bigi, ale wczoraj to mnie powaliłeś na łopatki pisząc, że gdyby
                                                Hitler z Ruskimi nie zaćzął wojny od Polski, to USA sprzyjałyby nam.
                                                Ale jeśli rozpętali tę wojnę, to nie było potrzeby, by ktokolwiek
                                                nam sprzyjał. W ten sposób usprawiedliwiłeś i rozgrzeszyłeś
                                                absolutnie wszystkich.
                                                • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:25
                                                  Jeżeli teraz obchodzi Cię tylko ten wątek, to czemu... wracasz do wczorajszego?!
                                                  Mało masz w sobie konsekwencji. Żeby nie powiedzieć: wcale.
                                                  A z tego co onegdaj pisałem, niewiele zrozumiałaś. Złóżmy to na karb mojej małej
                                                  komunikatywności, bo nie chce mi się już zawracać kijem Wisły. I tak się w
                                                  tamtej sprawie nie zrozumiemy.
                                                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:30
                                                    W każdym bądż razie, by wszystko było jasne, to ja nie jestem
                                                    przeciw ani USA, ani przeciw tarczy.
                                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:32
                                                    No to luzik.
                                                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:42
                                                    Bigi, jak Ci się podoba przytulna chińska trawa w Pekinie?
                                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:55
                                                    Trudno powiedzieć.
                                                    Nie mam takiego telewizora, za pomocą którego mógłbym jej dotknąć czy powąchać.
                                                    A poza tym, właściwie nie bardzo śledzę te Igrzyska.
                                                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:13
                                                    Nie wystarczy Ci, że Tomaszewski sprawdził, że jest prztulna? Dla
                                                    mnie to aż zanadto.
                                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:33
                                                    Janek Tomaszewski?
                                                    Przecież on siedzi z dupą w Łodzi, to skąd mu wiedzieć?
                                                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:41
                                                    Wydaje mi się, że to właśnie on tłumaczył się tv z przytulenia się
                                                    do pekińskiej trawy.
                                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:49
                                                    Pewnie chodziło mu o jednego działacza lekkoatletyki z ekipy Szewińskiej,
                                                    którego znaleziono uchlanego i śpiącego na trawie w wiosce olimpijskiej. Z
                                                    takiego punktu widzenia, faktycznie pekińska trawa może być milutka.
                                            • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:08
                                              Bigi, a dlaczego Miller (ale nie Leszek) tak źle wypowiada się o
                                              rodzinie?
                                              • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:09
                                                Pojęcia nie mam.
                                                Nie dzwoni do mnie, nie pisze...
                                                A o kogo chodzi w ogóle?
                                                • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:15
                                                  To znowu nic nie wiesz! Nic nie pamiętasz? Ten Miller jest
                                                  przyrodnim bratem nie-braci Kaczyńskich.
                                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:21
                                                    Wybacz, ale nie dający mi znaków życia jakiś Miller, zwyczajnie mi powiewa...
                                                  • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:24
                                                    Wiem, że lubisz omijać niewygodne fakty.
                                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:25
                                                    No.
                                                    Szczególnie wtedy, jak są one mało faktyczne.
                                                  • Gość: saylen jak się samemu ze sobą gada IP: 212.183.134.* 22.08.08, 23:01
                                                    to się może człowiekowi popitolić tak jak to powyżej widać, dlatego nie należy
                                                    tego robić, cóż schizolu taki twój los
                                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:09
                                                    Mieszkaniec psychiatryka do Ciebie.
                                                    Nic nie skutkuje, żadne środki nie są w tym wypadku skuteczne.
                                                    Jak był świrnięty, tak wciąż jest.
                                                    Pewnie samotność mu straszliwie doskwiera. Wypuściliby nieboraka choć raz na
                                                    tydzień z zamkniętego oddziału.
                                                  • Gość: saylen co ty gadasz kobito IP: 212.183.134.* 22.08.08, 23:37
                                                    bo chyba wolisz jak sie do ciebie zwraca w rodzaju zenskim przynajmniej na
                                                    innych forach tak jest
                                                  • przyslowie Re: co ty gadasz kobito 22.08.08, 23:43
                                                    Bigusiu, podobają mi się bardzo te forumowe rewelacje, sensacje.
                                                    Zaraz padnę.
                                                  • Gość: saylen ketman i monika w jednym IP: 212.183.134.* 22.08.08, 23:40
                                                    cudowny dwupak gazety wyborczej podrzucony zamiast gowna na wycieraczke w
                                                    skrocie bigi, agent nieudolny slabo wynagradzany, kazdy ma taka propagande na
                                                    jaka sobie zasluzyl, az zal agory ale nie za bardzo
                                                  • przyslowie Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:45
                                                    Nie mogę. Z Bigusiem trzeba jak z kobietą. Masz rację.
                                                  • przyslowie Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:47
                                                    Bigi, tego rzeczywiście nie da się leczyć.
                                                  • big_news Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:50
                                                    Nie da się.
                                                    Ja w każdym razie bym się nie podjął.
                                                    To beznadziejny przypadek.
                                                  • przyslowie Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:55
                                                    W tym przypadku nawet specjalista nic nie wskóra.
                                                  • big_news Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:57
                                                    Fakt.
                                                    Ale..., jakoś wcale mi tego nienawistnego typa nie jest szkoda.
                                                  • Gość: saylen a mnie bardzo szkoda ciebie IP: 212.183.134.* 23.08.08, 00:03
                                                    jak wszystkich z braci wyborczej, ale tego sie juz nie wyprostuje droga pani
                                                  • Gość: saylen i kto cie tu nienawidzi??? IP: 212.183.134.* 23.08.08, 00:04
                                                    zyjesz w jakiejs dziwnej bajce jak wy wszystkie zreszta
                                                  • przyslowie Re: ketman i monika w jednym 23.08.08, 00:09
                                                    Bigusiu, ale w życiu ma przerąbane. Szkoda, że chłopu tak się nie
                                                    ułożyło.
                                                    Dobranoc Ci, Bigusiu. Macham Ci łapką i współczuję z powodu upadku
                                                    PiSu.
                                                  • big_news Re: ketman i monika w jednym 23.08.08, 00:13

O PiS się nie troszcz, da radę.
                                                    Chłopina z Lądka ostał się sam jak palec i bzdurzy co mu tylko do łepetyny
                                                    wpadnie. To, że mnie utożsamia z płcią piękną oraz wyrzuca mi rzekomą wspólnotę
                                                    z gazetką, świadczy o całkowitym fiksum-dyrdum tego jegomościa.
                                                    Spij słodko.
                                                  • przyslowie Re: ketman i monika w jednym 23.08.08, 00:28
                                                    Bigusiu, to fiksum-dyrdum to przypomina mi preludium delirium.
                                                    Śnij sobie te swoje sny o rzekomej POtędze PiSu.
                                                  • Gość: saylen kobito wiekowa IP: 212.183.134.* 23.08.08, 01:07
                                                    sama sie lansujesz na forum kraj jako kobita i nie tylko jedynie na FL jako
                                                    facet a i to polowicznie, jak kazdy z agory, bez jaj po prostu, i sam ze soba
                                                    jak to michnikowszczyzna, smutek i tyle
                                      • malaugena Re: Początek końca PISu. 24.08.08, 12:26
                                        jaki przymus każe wam tak pieprzyć?!
                                        • big_news Re: Początek końca PISu. 24.08.08, 12:50
                                          Ciekawość pierwszy stopień do piekła...
                                • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:33
                                  "Deszcze niespokojne potargały....(świat)"
                                  "A my na tej wojnie parę ładnych lat..."
                          • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:23
                            To są fakty, nie propaganda.
                            • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:26
                              Fakty...
                              Medialne.
                              Inaczej pranie mózgów.
                              Cóż, jak dla mnie, niech indoktrynują. Jak mają dobrze podkładający się towar...
                              • przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:36
                                Bigi, Twój malowany Kolos chwieje się. Ledwie ustoi. Tylko patrzeć,
                                jak runie i Cię przywali.
                                • atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:39
                                  i ten kolos też ma już mniej niż więcej
                                  rtoip.ovh.org/trash/ktl.php
                                  • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:42
                                    hehehehe
                                    Żebyś się... nie zdziwił:DDD
                                • big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:40
                                  Jasne jasne.
                                  PObożne (chociaż bo ja wiem? chyba jednak nie bardzo...) życzenia.
                                  Martw się o Swoich.
    • saylen i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 21:38
      żal wielki i smutek
      • przyslowie Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 21:46
        nie Twój interes, nic ci do tego, spadaj stąd, bo cię lwami poszczuję
      • atreck Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 21:55
        może tez ma brata bliźniaka
        • saylen Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 22:04
          nie po prostu jest transem i ma w sobie uwiezione przynajmniej 3 kobiety, ale
          wszystkie stare blondynki niestety
        • przyslowie Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 22:06
          też się udał rodzicom
          • Gość: syriusz Re: i znów bigi sam ze sobą gada IP: *.toya.net.pl 23.08.08, 09:12
            przestancie juz bredzic prawicowcy z PISu
    • Gość: xx Re: Początek końca Biga IP: *.toya.net.pl 23.08.08, 10:40
      Big newsk skończy jak jolka z dywit. Ona pod koniec Samoobrony rónież popadała w
      czeste stany histeryczne. Juz jej nie ma. Big tez zniknie, albo wlasny beret zje
      ze wstydu, aby tylko tu zostac.
      • big_news Re: Początek końca Biga 23.08.08, 10:56
        Wielce tajemniczy chłopino(?).
        Zniknę, jak tylko przestaną bawić mnie równie durne antycypacje.
        Na razie mam jeszcze niezłą z nich polewkę, więc nie spodziewaj się mojego
        nazbyt rychłego pożegnania się z tym miejscem. Weź póki co na wstrzymanie:DDD
        • atreck Re: Początek końca Biga 23.08.08, 16:35
          Bigi, nie odchodż. Fajnie się z Tobą gada gdy się denerwujesz.
          • big_news Re: Początek końca Biga 23.08.08, 17:20
            hehehehe
            Pomarzyć dobra rzecz.
            POfantazjuj sobie.
            Na zdrowie.
          • Gość: saylen tak błazenek dobry jest IP: 212.183.134.* 23.08.08, 17:22
            tylko od tych częstych zmian płci cierpi chłopino-babina i wydaje mu się że ktoś
            go nienawidzi, jednak najlepszy jest gdy jedzie po swych kompleksach i próbuje
            zrobić komuś przykrość, wtedy faktycznie wesoło na max, zresztą trudno oczekiwać
            więcej za judaszowe srebrniki agory, jakie forum taki błazenek
    • cassani mój bosz.... wyngiel rzucili! wojna bydzie!!! 23.08.08, 17:16
      przed wojnom tyż był!
      co to teraz będzie!?!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka