atreck 22.08.08, 19:46 Bigi, longeto, RATUNKU!!! Koniec poparcia ojca dyrektora dla PiSu. Teraz pewnie inni rozkradną nasz kraj. Chłopaki ratujcie. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20080822&id=my13.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:05 Mocno trąci mi ta troska Faryzeuszem... Chcesz się z kimś na forum pochamrać, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:09 Nie, absolutnie. Jestem pokojowo nastawiony do życia. Tylko ci sygnalizuje, ze cos się zaczyna walić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:15 Równie ugodowo radzę, byś zatroszczył się o własnych faworytów. Nie trać energii na duperele. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:17 Ruch Przełomu Narodowego to dla Ciebie duperela? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:22 Problem w tym, że zupełnie... nie znam tego Ruchu. I chyba nie muszę, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:25 Teraz nie chcesz przyznawać się do znajomości profesora Jerzego Roberta Nowaka. Przecież swojego czasu tak bardzo go broniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:28 Fakt znajomości prof. R. J. Nowaka, chyba nie obliguje mnie do bezustannego śledzenia jego poczynań, nie sądzisz? Wystarczy, że pewna gazetka robi to na okrągło oraz, że niektórzy forumowicze mają rękę na pulsie. Jak widać, "dobrzy ludzie" poinformują o czym trzeba takich nierozgarniętych jak ja. I to w samą porę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:35 Tu gazeta taka a taka przytacza dosłownie treść listu otwartego nowego ruchu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:37 No i ekstra. A tu ktoś taki a taki daje wyraz swojemu z tego powodu "przejęciu". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:05 Ależ możesz, możesz! Spełń się! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:51 Nie rób z siebie ofiary. Widzisz tylko to co ci jest wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:01 Kolego. Ja, jeśli w ogóle, jestem ofiarą, to świadomą faktu dorwania się do koryta nienażartych lodziarzy. Ty jesteś rolowany w pełnej nieprzytomności, masz nieustanną malignę. I kto tu jest jeleniem? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:31 Bigi, dlaczego przypuszczasz atak nie będąc atakowanym? Nerwy zaczęły Cię ponosić? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:32 Nie przypisuj mi swoich czy założyciela wątku poczynań. Nie rób ze ściganego ściganta, bo to brzydka przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:41 Bigi sie taki słodki robi gdy się wkurza. Zaraz mi odpisze ze o miłości to nie tutaj i nie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:45 Mam propozycję: skoro tak doskonale wiesz o czym zaraz napiszę, to może zaznaczaj zakładając wątki, że nie życzysz sobie mojej na nich bytności, bo pogadasz sobie ze mną bez mojego udziału, że świetnie wywiążesz się z roli pytającego (atakującego), jak i w roli odpytywanego. I będziesz miał spokojniejszą główkę. hehehehehehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:05 Ani myślę. Zresztą, to Ty co i rusz masz chęć ze mną pogadać, jednocześnie dając o zrozumienia, że i tak wiesz co tu naskrobię. Więc? Czy to nie znamiona pewnych problemów? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:54 Lech Kaczyński: "To chciałem też zameldować poprzedniemu rządowi". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:03 "Wzbogać" swoją niebagatelną sygnaturkę o te słowa. Będzie jeszcze bardziej wypasiona. hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:16 A z kim miałby się pochamrać? Nie wystarczy Ci, że profesor Jerzy Robert Nowak chamrze się z PiSem. Jak mógł POdPiSać się pod takim paszkwilem? Jezu!!! Nie wiem, czy to przeżyję? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:24 hehehehe Rób, rób ten dym. Może uda się ożywić to powoli konające miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:27 Prędzej PiS skona ze swoim Prezydentem Lechem Kaczyńskim niż to forum. Zobaczysz na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:29 Wiesz, niektóre niecne życzenia potrafią wrócić do ich wyraziciela... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:34 Miałam na myśli śmierć polityczną, więc nic nie może mi grozić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:35 Powtarzam: nie życz drugiemu, co Tobie nie miłe. Oby się nie okazało, że niektóre lemingi wreszcie się ockną, a wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:43 Właśnie po raz kolejny ocknęła mnie krytyka PiSu przez prof. J.R.Nowaka. Już niedługo nawet Ty, Bigi, ockniesz się z ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:53 Bigi bedzie ostatnim, co powie coś złego o PISie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:56 Tylko co Bigowi z tego przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:04 W żadnym razie nie chcę Ci odbierać chlebka. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:10 Bigusiu, Bigusiu, chlebka to ja i tak mało jadam. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:14 Przyjmij zatem, że ten chlebek symbolizuje "strawę duchową". hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:20 Strawy duchowej to po grób mi nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:19 Bigi zginie śmiercią bohaterską przywalony gruzami PiSu. Biedaczek. Będzie mi go brakowało. Nikt mu nie ufunduje nawet pamiątkowej tablicy z tekstem: "Tu spoczywa anonimowy bohater, który PiSu bronił do ostatka". O takim Palce to jeszcze ktoś pamięta. Bierut, Marchlewski też spoczywają w pokoju na wieczną pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:23 Niezmiennie i wciąż rozwalają mnie zgryzoty niektórych tutejszych polemistów:D Ty tylko przypomnij sobie skąd wywodzą się prześwietni pełowiacy i jak skończyli ich protoplaści. Dopiero wtedy snuj swoje wizje i grzeb "nieznanych żołnierzy". hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:28 Ja grzebię tylko tych największych, najbardziej zasłużonych anonimowych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:38 ho ho ho! Masz Wielkie Aspiracje! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:50 A uważasz, Bigi, że nikt o anonimowych bohaterach nie powinien pamiętać? No to chociaż ja będę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:06 Zaraz po śmierci wyślę Ci stosowne za to podziękowania. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 20:57 hehehehe "Wieszczy" mamy tu od groma i ciut ciut. Już ponad trzy lata, co jakiś czas, ktoś tu wyskakuje z podobnym oczekiwaniem. Nie jesteś pierwsza, pewnie i nie ostatnia, z równie "hiobowymi" rewelacjami. Wciąż zadziwia mnie ta udawana troska o PiS i jego zwolenników. Wy tylko patrzcie co wyczyniają i jak rolują ludzi chłopaki z PO. Tym się zajmijcie. Napisałbym coś o naiwności homo sapiens, ale, że wątek ma być polubowny (hi hi hi), rezygnuję z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:08 Nie sądzę, byś miał ochotę pisać o własnej naiwności. Donek załatwił umowę o tarczy, wykończył nieudacznicę Annę Fotygę, oddał honorowo krew, otwiera boiska, potrafi nawet w pięknym style kopnąć piłkę, nie boi się wychodzić do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:16 Miało nie być o naiwności, więc dictum na tę propagandę w najgorszym stylu nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:22 A co tu mówić. Niektórym to deszcze przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:29 Wogóle nie wyszło, bo nie dojechało. Bało się czegoś czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:31 A tego nie wiem. Ty to coś wypuściłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:42 Wypuścił i nie dojechało, a górale czekali, by powitać. Bigi, Ty teraz będziesz taki trochę otępiały, przyćmiony, z lekka otumaniony, mało domyślny i z czarnymi dziurami wygodnej niepamięci. Dopóki nie wyjdziesz z pierwszego szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:46 Taaaa Coraz gorzej z Tobą. Tkwij dłużej w tym Matriksie, a sfiksujesz do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:49 hehehehe Ta rada jest przypisana wyłącznie Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:52 Nie widzę, żeby ktoś mi tutaj tę radę przypisywał. No kto był szybszy i ubiegł Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:07 O forum, a nie tym konkretnym wątku mowa. Słabo jarzysz. Może... łyknij czegoś? Może być to zimna woda. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:13 Ale tutaj nikt nie odwoływał się do całokształtu forum! Teraz to mnie obhodzi ten wątek, a nie to, co było kiedyś. Bigi, ale wczoraj to mnie powaliłeś na łopatki pisząc, że gdyby Hitler z Ruskimi nie zaćzął wojny od Polski, to USA sprzyjałyby nam. Ale jeśli rozpętali tę wojnę, to nie było potrzeby, by ktokolwiek nam sprzyjał. W ten sposób usprawiedliwiłeś i rozgrzeszyłeś absolutnie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:25 Jeżeli teraz obchodzi Cię tylko ten wątek, to czemu... wracasz do wczorajszego?! Mało masz w sobie konsekwencji. Żeby nie powiedzieć: wcale. A z tego co onegdaj pisałem, niewiele zrozumiałaś. Złóżmy to na karb mojej małej komunikatywności, bo nie chce mi się już zawracać kijem Wisły. I tak się w tamtej sprawie nie zrozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:30 W każdym bądż razie, by wszystko było jasne, to ja nie jestem przeciw ani USA, ani przeciw tarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:42 Bigi, jak Ci się podoba przytulna chińska trawa w Pekinie? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:55 Trudno powiedzieć. Nie mam takiego telewizora, za pomocą którego mógłbym jej dotknąć czy powąchać. A poza tym, właściwie nie bardzo śledzę te Igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:13 Nie wystarczy Ci, że Tomaszewski sprawdził, że jest prztulna? Dla mnie to aż zanadto. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:33 Janek Tomaszewski? Przecież on siedzi z dupą w Łodzi, to skąd mu wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:41 Wydaje mi się, że to właśnie on tłumaczył się tv z przytulenia się do pekińskiej trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:49 Pewnie chodziło mu o jednego działacza lekkoatletyki z ekipy Szewińskiej, którego znaleziono uchlanego i śpiącego na trawie w wiosce olimpijskiej. Z takiego punktu widzenia, faktycznie pekińska trawa może być milutka. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:08 Bigi, a dlaczego Miller (ale nie Leszek) tak źle wypowiada się o rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:09 Pojęcia nie mam. Nie dzwoni do mnie, nie pisze... A o kogo chodzi w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:15 To znowu nic nie wiesz! Nic nie pamiętasz? Ten Miller jest przyrodnim bratem nie-braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:21 Wybacz, ale nie dający mi znaków życia jakiś Miller, zwyczajnie mi powiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:24 Wiem, że lubisz omijać niewygodne fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 22:25 No. Szczególnie wtedy, jak są one mało faktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen jak się samemu ze sobą gada IP: 212.183.134.* 22.08.08, 23:01 to się może człowiekowi popitolić tak jak to powyżej widać, dlatego nie należy tego robić, cóż schizolu taki twój los Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 23:09 Mieszkaniec psychiatryka do Ciebie. Nic nie skutkuje, żadne środki nie są w tym wypadku skuteczne. Jak był świrnięty, tak wciąż jest. Pewnie samotność mu straszliwie doskwiera. Wypuściliby nieboraka choć raz na tydzień z zamkniętego oddziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen co ty gadasz kobito IP: 212.183.134.* 22.08.08, 23:37 bo chyba wolisz jak sie do ciebie zwraca w rodzaju zenskim przynajmniej na innych forach tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: co ty gadasz kobito 22.08.08, 23:43 Bigusiu, podobają mi się bardzo te forumowe rewelacje, sensacje. Zaraz padnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen ketman i monika w jednym IP: 212.183.134.* 22.08.08, 23:40 cudowny dwupak gazety wyborczej podrzucony zamiast gowna na wycieraczke w skrocie bigi, agent nieudolny slabo wynagradzany, kazdy ma taka propagande na jaka sobie zasluzyl, az zal agory ale nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:45 Nie mogę. Z Bigusiem trzeba jak z kobietą. Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:47 Bigi, tego rzeczywiście nie da się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:50 Nie da się. Ja w każdym razie bym się nie podjął. To beznadziejny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:55 W tym przypadku nawet specjalista nic nie wskóra. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ketman i monika w jednym 22.08.08, 23:57 Fakt. Ale..., jakoś wcale mi tego nienawistnego typa nie jest szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen a mnie bardzo szkoda ciebie IP: 212.183.134.* 23.08.08, 00:03 jak wszystkich z braci wyborczej, ale tego sie juz nie wyprostuje droga pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen i kto cie tu nienawidzi??? IP: 212.183.134.* 23.08.08, 00:04 zyjesz w jakiejs dziwnej bajce jak wy wszystkie zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ketman i monika w jednym 23.08.08, 00:09 Bigusiu, ale w życiu ma przerąbane. Szkoda, że chłopu tak się nie ułożyło. Dobranoc Ci, Bigusiu. Macham Ci łapką i współczuję z powodu upadku PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ketman i monika w jednym 23.08.08, 00:13 O PiS się nie troszcz, da radę. Chłopina z Lądka ostał się sam jak palec i bzdurzy co mu tylko do łepetyny wpadnie. To, że mnie utożsamia z płcią piękną oraz wyrzuca mi rzekomą wspólnotę z gazetką, świadczy o całkowitym fiksum-dyrdum tego jegomościa. Spij słodko. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ketman i monika w jednym 23.08.08, 00:28 Bigusiu, to fiksum-dyrdum to przypomina mi preludium delirium. Śnij sobie te swoje sny o rzekomej POtędze PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen kobito wiekowa IP: 212.183.134.* 23.08.08, 01:07 sama sie lansujesz na forum kraj jako kobita i nie tylko jedynie na FL jako facet a i to polowicznie, jak kazdy z agory, bez jaj po prostu, i sam ze soba jak to michnikowszczyzna, smutek i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
malaugena Re: Początek końca PISu. 24.08.08, 12:26 jaki przymus każe wam tak pieprzyć?! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 24.08.08, 12:50 Ciekawość pierwszy stopień do piekła... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:33 "Deszcze niespokojne potargały....(świat)" "A my na tej wojnie parę ładnych lat..." Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:23 To są fakty, nie propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:26 Fakty... Medialne. Inaczej pranie mózgów. Cóż, jak dla mnie, niech indoktrynują. Jak mają dobrze podkładający się towar... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:36 Bigi, Twój malowany Kolos chwieje się. Ledwie ustoi. Tylko patrzeć, jak runie i Cię przywali. Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:39 i ten kolos też ma już mniej niż więcej rtoip.ovh.org/trash/ktl.php Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:42 hehehehe Żebyś się... nie zdziwił:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca PISu. 22.08.08, 21:40 Jasne jasne. PObożne (chociaż bo ja wiem? chyba jednak nie bardzo...) życzenia. Martw się o Swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 21:46 nie Twój interes, nic ci do tego, spadaj stąd, bo cię lwami poszczuję Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 21:55 może tez ma brata bliźniaka Odpowiedz Link Zgłoś
saylen Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 22:04 nie po prostu jest transem i ma w sobie uwiezione przynajmniej 3 kobiety, ale wszystkie stare blondynki niestety Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: i znów bigi sam ze sobą gada 22.08.08, 22:06 też się udał rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syriusz Re: i znów bigi sam ze sobą gada IP: *.toya.net.pl 23.08.08, 09:12 przestancie juz bredzic prawicowcy z PISu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Początek końca Biga IP: *.toya.net.pl 23.08.08, 10:40 Big newsk skończy jak jolka z dywit. Ona pod koniec Samoobrony rónież popadała w czeste stany histeryczne. Juz jej nie ma. Big tez zniknie, albo wlasny beret zje ze wstydu, aby tylko tu zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca Biga 23.08.08, 10:56 Wielce tajemniczy chłopino(?). Zniknę, jak tylko przestaną bawić mnie równie durne antycypacje. Na razie mam jeszcze niezłą z nich polewkę, więc nie spodziewaj się mojego nazbyt rychłego pożegnania się z tym miejscem. Weź póki co na wstrzymanie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Początek końca Biga 23.08.08, 16:35 Bigi, nie odchodż. Fajnie się z Tobą gada gdy się denerwujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Początek końca Biga 23.08.08, 17:20 hehehehe Pomarzyć dobra rzecz. POfantazjuj sobie. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen tak błazenek dobry jest IP: 212.183.134.* 23.08.08, 17:22 tylko od tych częstych zmian płci cierpi chłopino-babina i wydaje mu się że ktoś go nienawidzi, jednak najlepszy jest gdy jedzie po swych kompleksach i próbuje zrobić komuś przykrość, wtedy faktycznie wesoło na max, zresztą trudno oczekiwać więcej za judaszowe srebrniki agory, jakie forum taki błazenek Odpowiedz Link Zgłoś
cassani mój bosz.... wyngiel rzucili! wojna bydzie!!! 23.08.08, 17:16 przed wojnom tyż był! co to teraz będzie!?!? Odpowiedz Link Zgłoś