ciocia_lea 09.10.03, 10:15 mi się chce! dzierżbór rowerowa ekstaza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: spaaaac!!!!! 09.10.03, 10:16 Dobry pomysl:-)))Zaraz sie poloze na podlodze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_lea Re: spaaaac!!!!! BARTUCH! 09.10.03, 10:18 tylko nerek nie przezięb!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: spaaaac!!!!! 09.10.03, 10:22 Bardzo dobry pomysl:-)))Zaraz sie poloze na podlodze i poprosze kogos by mnie pomalowal kreda. Bo tylko wtedy smacznie mi sie spi:-))!!! Gdy ma sie ochote na sen w pracy, za biurkiem to podstawa jest by rekaw nie mial sciagacza. Serio. Bo sciagacz lubi sie odbijac na czole:-)) Bardzo smiesznie sie potem wyglada:-))) Dzierżbór sennność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: spaaaac!!!!! 09.10.03, 10:30 Dobry pomysl, Borower:-)))To co....SPIMY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: spaaaac!!!!! 09.10.03, 10:30 Dobry pomysl, Borower:-)))To co....SPIMY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: spaaaac!!!!! 09.10.03, 10:34 Bardzo chetnie:-))) Spimy!!! A jak spisz zwykle??? Bo ja spie starajac sie utrzymac pozycje pionowa na krzesle z rekami jak najblizej klawiatury, by w razie jak ktos wejdzie sciemniac cos z kompem heheheheheheh Dzierżbór dobranoc pracowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: spaaaac!!!!! 09.10.03, 10:42 Ja drzemie na lokciach, udajac zamyslenie. Sa zawsze jakies papiery rozlozone na stole, gazety, dlugopisy, kawa...Niestety, zwykle ktos jest w pokoju:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darka82 spaaaac!!!!! IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 09.10.03, 12:04 ja mam tak od dawna o niczym innym nie mysle tylko jak zerwac sie z zajęć i pospać dłużej:))) Odpowiedz Link Zgłoś