0u 29.09.08, 15:17 Nowy 5769 Rok! Tyle trwa samodzielność człowieka na Ziemi, gdyż przedtem był zamknięty w ogrodzie Eden u Elohim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Nowy 5769 Rok! 29.09.08, 15:21 Żydzi odpalają już szampana? jak dla mnie jest anno Domini.29.09.2008r. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 15:50 ukształtować człowieka w GW,nawet zagorzali ateiści świętują:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 16:18 > nawet zagorzali ateiści świętują:-))) Gdzie tam świętują, po prostu wypowiedziałem się merytorycznie w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 16:19 brite napisał: > > nawet zagorzali ateiści świętują:-))) > > Gdzie tam świętują, po prostu wypowiedziałem się merytorycznie w wątku. Aha...ale ten watek jest łódzki,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 16:20 Nie ważne o czym. Ważne, kto jest założycielem;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 16:26 ciężki jest los admina;-) co teraz skasować by zostały tylko łódzkie kupy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 16:27 Hmm, czy kiedykolwiek wątek typu "Wesołych Świąt" albo "Szczęśliwego Nowego Roku" był kasowany? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 16:30 brite napisał: > Hmm, czy kiedykolwiek wątek typu "Wesołych Świąt" albo "Szczęśliwego Nowego > Roku" był kasowany? zauważ że żyjemy w kraju katolickim,a Watykan już dawno uznał inne religie za sekty Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: zdumiewające jak to POtrafią 29.09.08, 16:49 > zauważ że żyjemy w kraju katolickim,a Watykan już dawno uznał inne religie za sekty No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neglect Re: zdumiewające jak to POtrafią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 09:41 longeta napisał: > zauważ że żyjemy w kraju katolickim, znajdź mi taki podpunkt w jakimkolwiek prawie. >a Watykan już dawno uznał inne religie za s > ekty tak, jakoś w średniowieczu. od tego czasu lekko zmienił zdanie ale jak widać niektórzy umysłowo zostali w tej epoce. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy 5769 Rok! 29.09.08, 16:20 Żeby nie baba, do dzisiaj byśmy sobie po Pańskich Łąkach brykali;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Leszana towa tikatwu! (cokolwiek to znaczy 29.09.08, 16:53 ale tak w tiwi mówili.) Poproszę o dzień wolny od zajęć na dziś i jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Leszana towa tikatwu! (cokolwiek to znaczy 29.09.08, 21:58 Rany, toż sami światowcy! Co to, Duch Święty na was zstąpił iż obcymi językami mówicie? Może jakieś tłumaczenie dalibyście, aaa, dla nierozumnego do pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Mogliby wątek założyć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 10:20 Mogliby wątek założyć, choćby i potyliczny, bo nie mam czego przy porannej herabacie czytać, chyba aż na główną gazety pójdę poczytać który tam forumowicz ma problemy łóżkowe (moja żona ze mną nie śpi czy co) albo gorsze (czy to moje dziecko czy kmpla bo jest rudy a dziecko też)... Odpowiedz Link Zgłoś