gray 16.10.03, 23:20 technopolis.onet.pl/490,1126482,artykul.html czy konsument to ty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxrak Re: Flash mob IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 00:17 Trochę mi to przypomina Pomarańczową Alternatywę.Nieźle się można było zabawić. Myślę,że i dziś coś takiego może zadziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Flash mob 17.10.03, 00:47 w sumie tak, tylko pomarańczowa altenatywa miała jednak jakiś ukryty i ciężki do zauważenia cel a to jest zebraniem dla zebrania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawior Re: Flash mob IP: *.eska.pl 17.10.03, 11:26 Przypomina mi się struktura organizacji z filmu "podziemny krąg" Nieoczekiwanie tłumek mógłby spotkać się w jednej z łódzkich restauracji i spontanicznie szczać do waz z zupami... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Flash mob 17.10.03, 12:17 do wypróbowania ;-) na dziś jest planowana pierwsza akcja w łodzi ale kiedy, jak i gdzie to już dowiedzcie się sami bo przecież ma być potajemnie i z zaskoczenia ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
galdor Re: Flash mob 17.10.03, 16:19 Eee tam potajemnie i z zaskoczenia ;) znając Ciebie będzie to spijanie browarków w Riff-Rafie ;)... Ale idea niezła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Kolejna rozrywka... IP: 194.223.152.* 17.10.03, 16:52 ...zblazowanych palantow, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Flash mob 17.10.03, 19:47 A mnie to przypomina 5 września... tłum ludzi; informacja przesyłana m@ilami; jakimś cudem czekała na miejscu zaalarmowana policja; brak organizatora Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Flash mob 18.10.03, 14:37 policja czekała bo i tak wszyscy wiedzieli. dupa a nie organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Flash mob 18.10.03, 18:05 To źle, że ludzie wiedzieli? Dzięki temu wielu przechodząć, zatrzymywało się pod UMŁ- nie tyle co z ciekawości, ale wyrażając tym samym swoje popracie dla demonstrujących. A że policja czekała? Najważniejsze, że demonstrujący nie zmusili ich do działania. I to się chwali! Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Flash mob 18.10.03, 18:12 Wszystko fajnie, tyle że to właśnie nie przypomina(ło) idei flash mob... (nie byłem na miejscu, więc stwierdzam na podstawie opisów) Odpowiedz Link Zgłoś