Dodaj do ulubionych

Laserdent - Gdzie w Łodzi leczyć zęby?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:04
Witam, mam zęby w bardzo kiepskim stanie, chciałbym je w końcu gdzieś wyleczyć.
Co sądzicie o Laserdent? Czy możecie polecić jakieś kliniki stomatologiczne
ewentualnie może możecie przed jakimiś ostrzec?
Szukam gabinetu/kliniki który przede wszystkim świadczy usługi na wysokim
poziomie i kompleksowo no i miłoby było jakby ceny były przystępne.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc w wyborze...
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Laserdent - Gdzie w Łodzi leczyć zęby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:01
      Leczyłam tam zęby i jestem baaaardzo zadowolona:))
    • Gość: Gość Re: Laserdent - dr. Sebastian Pietrzak IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.14, 01:25
      Pojawiłam się w Laserdent z opuchlizną , obrzękiem , stanem zapalnym, chamskim bólem w desperacji przed otwarciem gabinetu juz rano. Moje spostrzeżenia podczas 2 wizyt, leczył mnie dr. Sebastian Pietrzak :

- lekarz dbający o bezpieczeństwo moje ,swoje i innych ( po przybyciu przed zabiegiem dokładnie dezynfekował dłonie, nie mam uwag odnośnie sterylności i bezpieczeństwa przed zakażeniem, sprzęt jednorazowy był otwierany przy mnie i przy mnie wędrował do kosza, blaty czyste itd. )
      - lekarz , który potrafi w sposób prawidłowy postawić celną diagnozę ( bezbłędnie ocenił miejsce i przyczynę bólu )
      - lekarz , który potrafi (wy)leczyć dobiera terapię w trosce o zdrowie pacjenta, słucha z uwagą o objawach, odpowiada cierpliwie na pytania, informuje co robi. Pracuje w skupieniu mając cały czas kontakt z pacjentem i robi to w sposób dokładny, szybki, delikatny. Precyzyjnie wypełnił mi kanał ( widziałam na zdjęciu )
      - lekarz profesjonalista z empatią ( podjął się leczenia a mogłam śmiało w takim stanie udać się na pogotowie ale zęba by mi tam nie uratowano ) Lekarz prezentuje sobą wiedzę , fachowość, empatię i kulturę osobistą .

Polecam! Dalsze leczenie kanałowe ( poza dyskomfortem wkłucia przy znieczulaniu , uczuciem szczypania przy aplikowaniu ) BEZBOLESNE , odczucia po zabiegu – po „ zejściu „ znieczulenia : do godziny pobolewanie z racji zastosowania miejscowego znieczulenia ( naturalny lekki ból dziąsła i podniebienia a nie leczonego zęba )

Personel wrażliwy , pomocny . Pani, której nazwiska nie znam dba sprawne o funkcjonowanie przychodni ( przypomnienia o wizycie w formie sms, wystawianie rachunków, dostosowanie terminów , porady, przygotowanie stanowiska dla kolejnego pacjenta )
      3 razy TAK : )

• Gość: Wampirzyca Re: Laserdent - Gdzie w Łodzi leczyć zęby? IP: 193.46.186.* 07.02.14, 13:41
      Ja również leczyłam się kiedyż w Laserdencie na Chojnach, ale było to ok 6 lat temu. Moje wrażenia - pozytywne. Przyjmował mnie dr. Sebastian i ucieszyło mnie jego podejście, tzn. w przypadku jednego zęba, który mnie bolał po założeniu plomby nie zabierał się od razu za jego rozgrzebywanie tylko prześwietlił, kazał poczekać kilka dni, bo prawdopodobnie samo przejdzie. I przeszło. A wiadomo, czasem jest tak, że lekarz chętnie powierci nawet w zdrowym zębie (np zaproponuje wymianę starej ale jeszcze dobrej plomby na nową żeby tylko zarobić). Plusem jest tez to, że maja tam cały niezbędny osprzęt w tym RTG, więc jak potrzebujesz prześwietlić zęba to robią to na miejscu (mogą też dzięki temu dokładniej wypełnić kanały - mój mąż tam miał kanałowe i w trakcie wypełniania lekarz kontrolował przy pomocy zdjęć czy szczelnie kanały są szczelnie wypełnione). Ogólnie jest ok, tylko ceny nienajniższe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka