nett1980 29.10.08, 12:57 Najpierw myslalam, ze nie ma? Potem wytezylam wzrok i dostrzeglam malutka ikone na lodzkiej stronie. Ha! Mysle, ze odpoczeniemy troche o trooli i dzieci neo. Troche tylko zal, ze nowych fotek z FotoForum juz nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Trudniej znalezc forum? 29.10.08, 13:12 Sądzisz, że przez tamtą stronkę tu się dociera? Co prawda Przyslowie dała to do zrozumienia, ale mnie się wydaje, że jednak większość w zupełnie inny sposób trafia na FŁ... A, że tam znów zmiany porobili, że "ulepszyli"? Cóż, nie pierwszyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Trudniej znalezc forum? 29.10.08, 13:21 Lubię wchodzić przez lokalną stronę, bo lubię mieć wgląd w to, co się w mieście dzieje. FotoForum jest teraz bardziej ukryte. Ale dostęp do forum znajduje się wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 To cios w plecy chorych psychopatycznych postaci? 29.10.08, 13:49 Nawet nie wiem, jak się wchodzi na FŁ przez GŁ, jest to dla mnie szlak nieprzetarty. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: To cios w plecy chorych psychopatycznych post 29.10.08, 16:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=86562905&a=86570084 o tu ktos wchodzil przez google! Ja tam zagladalam, nowe fotki fajnie rzucaly sie w oczy, a takze co grubsze watki. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-6 Nie, łatwiej. 29.10.08, 16:16 Przed tygodniem jeszcze była dziura po "forum" na stronie GŁ i trzeba było lecieć na dół przez gąszcz jakichś przeterminowanych newsów. Teraz trzeba tylko wytężyć wzrok i kliknąć. A swego czasu można było kliknąć na łódzkie forum wprost ze strony głównej i wtedy było jeszcze łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Nie, łatwiej. 29.10.08, 16:26 > Teraz trzeba tylko wytężyć wzrok i kliknąć. A swego czasu można było > kliknąć na łódzkie forum wprost ze strony głównej i wtedy było > jeszcze łatwiej. Wlasnie, dlaczego to zmienili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka znielogu Re: Nie, łatwiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 18:18 Jak to dlaczego. W końcu za coś biorą pensję. Nie piszą nic mądrego to choć bitmapki podmienią i kolejność njusów zamieszają. Menedżer zobaczy różnicę i może nawet premię da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Cześć 70zł za 90kg brykietu do kominka to dużo? IP: *.toya.net.pl 29.10.08, 17:54 brykiet podobno ekologiczny, że nawet Piątkowski się nie doczepi! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Cześć 70zł za 90kg brykietu do kominka to duż 29.10.08, 18:41 Za worek, ktory wazy od 38-40kg placimy 15 zl. Cena jest jednak prosto od producenta. Moge na priva podac adres podlodzki. Z czego ten twoj brykiet, jakis taki nadmiernie wartosciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Cześć 70zł za 90kg brykietu do kominka to duż IP: *.toya.net.pl 29.10.08, 19:06 z dębliny podobno:-) dam sobie na razie luz, lasem będę palił:-) Odpowiedz Link Zgłoś