p8 16.01.02, 23:19 To twój adres, nędzny faszystowski podżegaczu, a fe... Nie powiem ci cześć z domieszką ironii, tfu... panBozia:) jeden dla wszystkich. ps.Tak jak większość ćwierćinteligentów atakujących to forum zdradza cię adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perry. Re: adres: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 10:26 P8, to IP znaczy tylko i wyłącznie tyle, że gość w Łodzi łączy się modemem przez tepsę. Sam miałem kiedyś podobny dylemat, bo kiedy w domu zapomnę się zalogować na Wyborczej to wyświetla mnie wtedy jako *warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl - podobnie jak jakiegoś ^%*#(^*$(* naskakującego kiedyś na nasze Forum. Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: adres: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 17:35 perry. napisał(a): > P8, to IP znaczy tylko i wyłącznie tyle, że gość w Łodzi łączy się modemem > przez tepsę. Sam miałem kiedyś podobny dylemat, bo kiedy w domu zapomnę się > zalogować na Wyborczej to wyświetla mnie wtedy jako *warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > - > podobnie jak jakiegoś ^%*#(^*$(* naskakującego kiedyś na nasze Forum. > > Pozdrawiam - Perry Wiem, ale chodzi mi o pewien "okaz" który działa na forum aktualnie. panBozia greetz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: adres: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.devs.futuro.pl 17.01.02, 11:14 Co Tobie? Tabun ludzi z tego korzysta. Ma to kazdy kto, "dodzwania sie" do Internetu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GPO Re: adres: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl IP: *.wshe.lodz.pl 17.01.02, 12:49 James Bond w spódnicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś