Dodaj do ulubionych

Salon masażu w Łodzi

03.11.08, 15:24
Witam!

Mam pytanie, czy moglibyście wskazać jakieś salony masażu w Łodzi,
które są godne polecenia?

Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • klarysa1111 Re: Salon masażu w Łodzi 03.11.08, 22:01
      Polecam "Dar Energii" na Julianowskiej. Super masaż relaksacyjny :)
      • Gość: M. Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.elsnet.pl 05.11.08, 17:33
        A masaże erotyczne?
    • Gość: iga Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.gprs.plus.pl 02.12.08, 19:04
      Ja dorzucę Panią masażystkę z Salonu Art-Studio na ul. Retkińskiej róg
      Krzemienieckiej. Mam tam telefon jak chcesz to podam. Pozdrawiam
      • Gość: Katrin Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.net.euron.pl 02.02.09, 20:28
        W Studio Efekt na placu wolności mają też masaż.
        Kompetentny i bardzo sympatyczny personel.
        Po godzinnym masażu jestem jak nowo narodzona.
        Jeszcze przez kilka dni później jest takie przyjemne uczucie ciepła.
        To wspaniałe, kiedy można, choć raz w tygodniu zrobić sobie takie
        małe święto.
        Polecam.
        Ps.
        Mają też solarium.
        • Gość: Psiapsiółka Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.net.euron.pl 02.02.09, 20:36
          A mogłabyś mnie polecić jak będziesz się teraz wybierała?
          To prawda, że wtedy dostaje się zniżkę?
          Ja też słyszałam o efekcie.
          Wybierałam się już tam kiedyś.
          Samemu to jednak jakoś się nie mogłam zebrać.
          Kiedy teraz idziesz tam do Efektu?
          Mogę iść z tobą?
          • Gość: euron.net.pl Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:57
            Oj tak, tak, tak! Pójdziemy razem, ale będzie super! Już nie mogę
            się doczekać, kiedy pójdziemy do efektu! Papatki!
            • Gość: miśka Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.os2.kappa.pl 13.02.09, 08:57
              hehe :P
          • Gość: Katrin Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.net.euron.pl 12.02.09, 22:49
            Jak będziesz szła do ,,Studia Efekt” ( tu masz namiar:
            www.rolleticlodz.home.pl/index1.htm ) to podaj mój nick:
            Katrin
            Pani w recepcji zapisze cię na termin a ja dostanę zniżkę przy
            kolejnych wizytach.
            Tak samo będzie jak tobie się spodoba i dzięki tobie ktoś skorzysta
            z ich oferty.
            Pierwszy raz udostępniają możliwość spróbowania nieodpłatnie.
            Ja wybieram się w tą sobotę na 16.00
            Jak by, co to spotkamy się na miejscu.
            • Gość: elegia_o Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 23:40
              a chodzicie do jakiejś konkretnej osoby?
              • Gość: Katrin Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.net.euron.pl 25.02.09, 10:39
                Ja chodzę w Studio EFEKT na Pl.Wolności 10 obok szkoły języka
                Angielskiego na I-piętrze do Pana Wiesława.
                Niesamowite dłonie.
                Kojące wszelkie bule duszy i ciała.
                Jednocześnie jakaś w nim jest energia, którą się dzieli z wszystkimi.
                Można też skorzystać z jego usług jeszcze chyba na Teofilowie.
                • Gość: AniaW. Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.13, 18:58
                  Ja znalazłam świetny salon masażu na ul. Kilińskiego 85 ("Fizjo-Brain"). Fachowa i miła pani fizjoterapeutka pomogła mi najpierw w leczeniu kontuzji kolana (m.in okleiła rewelacyjnymi taśmami), a nastepnie zaproponowała masaże. Ponieważ byłam zadowolona z wizyty, wybrałam się po kilku dniach na masaż lomi lomi - niezwykły relaks! Super odprężenie, a te ciepłe ręce, rewelacja ... maja też stronę www.fizjo-brain.pl
    • Gość: Aria Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.chello.pl 25.02.09, 13:56
      Polecam ten, znalazlam na alegratka:
      ale.gratka.pl/ogloszenie/1838096_masaze_relaksacyjne_wyszczuplajace.html
      Robi facet, relaksacyjny spox, a jak ci cos tez dolega to nie ma problemu pomoze.
    • klarysa1111 Re: Salon masażu w Łodzi 23.06.09, 20:58
      Cofam polecenie dla gabinetu "Dar Energii". Pani masażystka jest teraz tak
      chciwa na kasę, że potrafi w miejsce jednego klienta umówić innego na droższy
      zabieg. Tego zapisanego na tańszy odsyła z kwitkiem. Nie kryje zresztą swoich
      powodów, przyznaje wprost, że "wpadło jej coś droższego".

Czekam na opinie o jakiś dobrych gabinetach
    • Gość: dp Podobno w Głownie jedna masuje hardkorowo IP: *.toya.net.pl 23.06.09, 21:00
      bez osłonek!
    • Gość: Karolina Morawska Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.play-internet.pl 09.04.13, 11:00
      polecam masaże w Aleksandrowie Łódzkim. to pare minut od łodzi a uwierzcie mi ze warto. znalazłam ten salon z ulotki wsadzonej za wycieraczke samochodu. poczatkowo te wszystkie nazwy byly dla mnie czarna magia ale po pierwszej wizycie wiedziałam juz ze zarówno masazystka jak i sam salon to totalna magia dla ciała i ducha. wybór zabiegow na prawde ogromny, klimat w salonie odjazdowy.... musicie przekonac sie sami. pani ma na imie wirginia. salon chyba jest na 11 listopada w aleksandrowie. podam wam strone www.kerala.com.pl tam pewnie znajdziecie telefon a i są tez na facebooku. na serio polecam
      • Gość: Piotr Re: Salon masażu w Łodzi IP: 212.165.108.* 02.05.13, 08:26
        Witam. W pelni zgadzam sie z poprzedniczka. Bylem w Kerali juz kilka razy i na pewno tam wroce. Atmosfera rewelacyjna i profesjonalne podejcie do klienta. I co dla mnie wazne jest parking (darmowy) i w sumie wcale daleko od centrum Lodzi nie jest. No i ceny na rozsadnym poziomie, takze polecam w 100 procentach. Dokladny adres i oferta na stronie salonu www.kerala.com.pl
    • robertzie Re: Salon masażu w Łodzi 04.05.13, 20:38
      przy lutomierskiej nad żabka jest jakis salon masazu
      • michal.inaaaa Re: Salon masażu w Łodzi 06.05.13, 10:41
        a ja znalazłam świetne miejsce w Pabianicach na Konstantynowskiej - masazrehabilitacja.boo.pl/
        przynajmniej raz na tydzień wybieram się do nich na masaż podciśnieniowy - świetny na cellulit ;)
        mają bardzo dobre ceny, także naprawdę się opłaca, tym bardziej, że robią też różne zabiegi na twarz, więc czasami udaje mi się upiec dwie pieczenie za jednym razem :)
    • studiomasazukerala Re: Salon masażu w Łodzi 02.10.13, 11:47
      zapraszam serdecznie Studio Masażu Kerala w Aleksandrowie Łódzkim
      www.kerala.com.pl
      zyczliwa i przyjazna obsługa, specjalizujemy się głownie w masażach ajurwedyjskich , zabiegach na ciało z użyciem 100 % oleju. oprócz tego masaż hawajski lomi lomi , masaz tajski oraz masaże klasyczne wyszczuplające i pielęgnacyjne ;)

zapraszam na strone na facebooku
      www.facebook.com/StudioMasazuKerala
    • betika91 masaż relaksacyjny 11.10.13, 08:15
      a ja polecam serdecznie gabinet masażu na wodnika 7 super masaże relaksacyjne,duży wybór i częste promocje
      podaje stronkę www.studiomasażułódź.pl ;P polecam
    • Gość: Beata Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.toya.net.pl 22.08.14, 20:10
      Serdecznie polecam , ; )

www.facebook.com/DotykAjurwedy
    • maria12122 Re: Salon masażu w Łodzi 07.01.16, 09:11
      polecam masażystkę z Teofilowa, pracuje w eko center, dzięki niej moje plecy w końcu są rozluźnione zero napięć :)
      • chilloutlodz Re: Salon masażu w Łodzi 09.03.17, 15:13
        Dziękuję 😊zapraszam do Eko Center mieści się tam firma Chillout więcej informacji na www.chillout-lodz.pl
    • chilloutlodz Re: Salon masażu w Łodzi 09.03.17, 15:19
      Witam 😊zapraszam na www.chillout-lodz.pl wykonuję masaże klasyczne, relaksacyjne, kamieniami, bambusami,świecą, czekoladą profesjonalnie i w rozsądnej cenie.
    • Gość: SUE Re: Salon masażu w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.19, 16:58
      CosinusMed.,polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka