Gość: Obibok Trzej Królowie wracają! IP: 213.199.219.* 04.11.08, 13:47 Ale dlaczego tylko jeden dzień, jak ich było 3. Trzy dni. od 6 do 8-go. Kropa jestem Za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Trzej Królowie wracają! IP: *.multi-vision.pl 04.11.08, 13:50 Wszyscy ,którzy jesteście przeciw temu świętu, pewnie jesteście jeszcze młodzi i głupi. Ale mimo swojego prostactwa i pomimo innego zdania nie powinniście obrażać Pana Kropiwnickieo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Re: Trzej Królowie wracają! IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 13:55 Biorąc opd uwagę treść Twojego wpisu to z powodu podeszłego wieku możesz mieć problemy z głową ale to się podobno już leczy zatem powodzenia w kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trzej Królowie wracają! IP: *.multi-vision.pl 04.11.08, 14:13 nie jestem już nastolatką, ale do podeszłego wieku to jeszcze bardzo dużo mi brakuje. Czy każdy kto ma inne zdanie od ciebie powinien się leczyć? A gdzie tu tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Trzej Królowie wracają! IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 14:59 > nie jestem już nastolatką, ale do podeszłego wieku to jeszcze bardzo dużo mi > brakuje. Czy każdy kto ma inne zdanie od ciebie powinien się leczyć? A czy twój wiek, Twoim zdaniem upoważnia Cię do wyzywania wszystkich młodszych niż Ty od głupich i prostaków??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ender Re: Trzej Królowie wracają! IP: 212.160.172.* 04.11.08, 15:04 Nie on zaczął szafować słowem: "głupi". więc jak twoje wypowiedzi świadczą o tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Trzej Królowie wracają! 04.11.08, 14:01 Gość portalu: danka napisał(a): > Wszyscy ,którzy jesteście przeciw temu świętu, pewnie jesteście jeszcze młodzi > i głupi. > Ale mimo swojego prostactwa i pomimo innego zdania nie powinniście obrażać Pana > Kropiwnickieo !! se wez wolne i nie narzucaj juz wiekszosci opini mniejszosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Re: Trzej Królowie wracają! IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 14:17 :)))) Nie bądź śmieszny. Większości :))) Przecież nawet jeżeli ktoś popiera ten dzień wolny to nie z powodu katolickiego święta tylko dlatego, że zrobią sobie długi weekend. Wyłącz już to radio bo ci zrobi wodę z reszty tego co jeszcze masz w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Trzej Królowie wracają! 04.11.08, 14:43 Gość portalu: mcguirre napisał(a): > :)))) Nie bądź śmieszny. Większości :))) Przecież nawet jeżeli ktoś > popiera ten dzień wolny to nie z powodu katolickiego święta tylko > dlatego, że zrobią sobie długi weekend. Wyłącz już to radio bo ci > zrobi wodę z reszty tego co jeszcze masz w głowie. skoro nie rozumiesz slowa pisanego nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Trzej Królowie wracają! IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 04.11.08, 13:50 a ja chętnie podpisze sie na liscie przeciw takiemu świętu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzettt Co z tymi królami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 13:51 willma.redblog.pomorska.pl/2008/10/13/krol-z-kapelusza/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Trzej Królowie wracają! IP: *.042.c67.petrotel.pl 04.11.08, 13:51 Na co i poco moherowym dodatkowy dzień wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer4444 Trzej Królowie wracają! IP: 212.106.19.* 04.11.08, 13:52 W ŁODZI TO NIEŹLE PRZEKLINAJĄ DZIEŃ KIEDY WYBRALI OSZOŁOMA KROPIWNICKIEGO=RADIO RYDZYK, NA URZĄD PREZYDENTA MIASTA!!W MIEŚCIE PONOĆ Z TEGO CO SŁYSZAŁEM, ROZKOPANE SĄ WSZYSTKIE ULICE, INWESTYCJE STOJĄ W MIEJSCU, BAŁAGAN ORGANIZACYJNY, A TEN GOŚĆ "WALCZY" O KOLEJNY DZIEŃ WOLNY DLA KLERU KATOLICKIEGO, BY MÓGŁ GŁOSIĆ PRPOAGANDĘ I UPRAWIAĆ POLITYKĘ!!!PRZEDSIĘBIORCY MÓWIĄ NIE ALE KROPA SŁUCHA KLECHOWYCH DECYDENTÓW I ICH KLAKIERÓW!!CZAS TEGO TYPA WYWALIĆ Z KORTYA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Trzej Królowie wracają! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 13:52 jestem za zalozeniem panstwa wyznaniowego uznaniem wszystkich swiat koscielnych za swieta panstwowe cud gospodarczy murowany w koncu panstwo kosciele manna z nieba gwaratnowana a zaraz potem urzadzmy sobie krucjate ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Trzej Królowie wracają i straszą IP: 91.193.160.* 04.11.08, 13:52 Orzechowski, Sowińska, Kropiwnicki... Czy to jakaś klątwa nad Łodzią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDF5555 Re: Trzej Królowie wracają i straszą IP: 212.106.19.* 04.11.08, 13:57 NADAJE Z LUBLINA, U NAS PODOBNA ZARAZA, TO SAMO W SZCZECINIE!! POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwabrowary Trzej Królowie wracają! IP: *.centertel.pl 04.11.08, 13:52 Prosta sprawa - deklarować się, kto jest Katolikiem i na tej podstawie ściągać podatek "na tacę" i odliczać z wynagrodzenia dni wolne z okazji świąt katolickich. Ciekawe ilu wtedy będzie chętnych? Kto chce może świętować choćby i pół roku - ale płaci za to z własnej kieszeni. Jestem przeciwko wprowadzaniu kolejnych świąt. I tak mamy ich dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Trzej Królowie wracają! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 13:53 Ale ktorego Dekalogu, bo znam dwie Jego wersje (te dana przez Boga na gorze Synaj i te dana przez nieomylnych przedstawicieli na Ziemi)i zaczynam sie gubic, ktora z nich jest wazniejsza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzy 13 Trzej Królowie wracają! IP: *.toya.net.pl 04.11.08, 13:53 a komunikacja w Łodzi leży odłogiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Trzej Królowie wracają! IP: 91.194.210.* 04.11.08, 13:54 ŁTR leży, Łódź rozkopana, a ten się tylko trzema królami zajmuje. Proponuję zebrać 2 miliony podpisów pod wnioskiem o odrzucanie wszystkich inicjatyw pana K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc My nie chcemy Trzech Króli!! IP: 81.210.81.* 04.11.08, 13:55 Kropa sobie sam ubzdurał jakieś święto, nikt tego nie chce a on swoje!. Niech się zajmie porządkiem na ulicach a nie bzdury wymyśla!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: My nie chcemy Trzech Króli!! 04.11.08, 13:59 no niech ktoś mu powie, że tak nie zostanie świętym, a i żeby KK się podlizać, to trzeba ziemię oddawać za bezcen, a nie święta dodawać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Prymityw polaków poraża.Przypominają murzynów z bu IP: *.bredband.comhem.se 04.11.08, 13:56 szu. Wstarczy spojrzeć na Kropiwnickiego. Co za ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald T Trzej Królowie wracają! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:00 gdzie można złożyć swój podpis... jak można zostać takim społecznym koordynatorem zbierania podpisów? Jestem chętny. Pozdrawiam Krope! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rangerek Trzej Królowie wracają! IP: 57.66.197.* 04.11.08, 14:01 to ja poproszę o Wielki Piątek zamiast 3 Króli a serio..... to nie wiem o co ta awantura - nie mówię żeby iść w stronę Bank Holidays ale po co nam co tydzień święto? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Trzej Królowie wracają! 04.11.08, 14:02 żeby baran był dumny, że postawił na swoim, nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Trzej Królowie wracają! 04.11.08, 14:04 * Do Trzech Króli zostało 9 tygodni... . W tym roku - na szczęście nie zdążą !!! Potem się zobaczy, może będą wybory i po PiS nie zostanie nawet ślad... . Na śmietniku, razem z Lepperem i Giertychem ! Nie traćmy nadziei, jeszcze wróci normalność ! Grześ. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Krucjata 04.11.08, 14:04 Ratuj się kto może!. Krzyżowcy z krucjatą jadą. Kiedy nareszcie zwyciężą, usiądą i będą świętować, że są najlepszą wiarą na świecie. Wtedy świat pokiwa głową i odjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ermann Dlaczego tylko trzej? 04.11.08, 14:05 A może by tak złożyć projekt ustawy o tym, żeby w Polsce w ogóle nie trzeba było pracować? Z milion pijaczków, meneli i obiboków pewnie też by go poparło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank.drebin Kropiwnicki oszalał IP: 194.181.2.* 04.11.08, 14:05 Życzę mu nagrody za pobożność w życiu wiekuistym, ale dlaczego chce jeszcze w doczesnym sprowadzić karę na ten biedny kraj z narodem rozleniwionym przez komunizm oraz panującą tu teorię, że prawdziwie szczęśliwe życie to tylko po śmierci. Jak my mamy dogonić zachodnią Europę?!? Świętując? Proponuję utworzyć forum, na którym rozsądni ludzie zbiorą podpisy przeciw takiej populistycznej bigoterii. Wierzę, że rozsądnych jest tu od dobre parę milionów więcej niż kościelnych prymusów - Kropiwinickich, Rydzyków i innych takich. To powinno politykom pomóc, by nie ugiąć się pod presją groźby utraty popularności i stołków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Trzej Królowie wracają! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:05 Kropa święte słowa. Jeżeli ktoś jest prezydentem miasta i nie interesuje się co się w nim dzieje i ma gdzieś mieszkańców to powinien sromotnie przegrać najbliższe wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadalbert To niesprawiedliwe! Trzej Królowie wracają! IP: 217.96.16.* 04.11.08, 14:06 Skoro już zbierają podpisy to niech zbierają od wszystkich. Jedni będą za inni przeciw. I może się okazać, że za "przeciw" będzie więcej osób. Wg mnie winno dotyczyć to wszystkich przypadków nie tylko tego święta. A tak, to widoczny jest głos: "Popatrzcie! 1mln osób jest za a wy to ignorujecie i działacie przeciw wyborcom!". A to może być nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Trzej Królowie wracają! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:07 Lepiej Trzech Króli niż 1-go Maja czy inne dni(chemika, hutnika, stoczniowca, policjanta, działacza samorządowego itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Trzej Królowie wracają! 04.11.08, 14:08 Trzech Króli i łódzkiego trefnisia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IldefonsXI wszytskie święta w kościele wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:09 godzi się by wierni mogli bez przeszkód oddawać się kontemplacji i zbliżac się do Boga. W końcu tygodnia czwartek , piątek i sobotę pracujemy na rzecz naszego umiłowanego kościoła, aby naszym biskupom i chierarchii żyło się dostatnio i lusksusowo. Dzięki temu wstawią się za nami przed Panem naszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boso Oraz Kaczo Re: wszytskie święta w kościele wolne ? IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 04.11.08, 15:44 Kropiwnicki to klasyczny przyklad polityka, ktory jest totalnym nieudacznikiem wiec cala swoja energie przelewa na dzialania proste i zabarwione duza dawka populizmu! P.S. Czy ktos mi odpowie - dlaczego w wielu krajach biskupi (rzymsko- katoliccy) urzeduja w niewielkim biurze i mieszkaja skromnie, a w Polsce kazdy biskup musi miec PALAC biskupi? Odpowiedz Link Zgłoś