Gość: PIKU IP: *.vline.pl 05.11.03, 19:16 Nie dopuszczają młodej konkurencji bo sami się boją o stołki,stare pierdle,a mówią że monopol jest zabroniony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Nie przyjeli mnie w Lodzi ale przyjeli mnie w City IP: *.demon.co.uk 06.11.03, 10:24 Widocznie poziom w Lodzi dla prawnikow jest wyzszy niz w Londynskim City. Nie bylam wystarczajaco dobra zeby w Polsce nawet zaczac aplikacje adwokacka. Trudno jakos chyba przezyje te porazke pocieszajac moim widokiem z okna w Canary Wharf... Nienawidze naszego kraju za te parszywe uklady. Dlatego nigdy nic nam nie idzie bo pocioty zajmuja stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nie przyjeli mnie w Lodzi ale przyjeli mnie w IP: *.toya.net.pl 07.11.03, 18:04 masz rację - dzis bylem w redakcji łodzkiej gazety z niezłymi propozycjami, a sekretarka potraktowała mnie jak intruza, który zawraca jej 4 litery (zręczniczkiem i mydełkiem fa spieszyła sie właśnie chyba do wc)... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty wiesz kto Re: Studenci prawa na aplikacje IP: *.inds.pl 06.11.03, 17:59 ludziska dajta sobie z aplikacjami spokój .... skończyłem prawo w łodzi i z premedytacją nie poszedłem na aplikację .... naoglądałem się bowiem naprawdę mądrych ludzi którzy z bólem po wielu wyrzeczeniach konczyli aplikację a potem ..... stanowisko w starostwie powiatowym na wygwizdowie .... szkoda prądu na to wszystko !! pozdro dla wszystkich mieszkańców Pretora Odpowiedz Link Zgłoś