piatek-trzynastego 04.02.09, 17:31 Cześć, Czy ktoś z tu obecnych składał wniosek o dotacje w ŁARR? Jak przebiega rekrutacja? Czekam na jakieś opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: profes79 Re: Dotacje w ŁARR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 17:43 A moze jakies szczegoly? Jaki wniosek, o jaka dotacje? Ze o rekrutacji nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dotacje w ŁARR 04.02.09, 18:25 Spróbuję odgadnąć. ŁARR to może być: Łódzka Agencja Rozwoju Regionalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Dotacje w ŁARR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:31 Co to jest ŁARR to ja wiem, natomiast nie kojarze o jakie dotacje moze chodzic autorowi watku :) Odpowiedz Link Zgłoś
piatek-trzynastego Re: Dotacje w ŁARR 04.02.09, 19:05 Nie starałem się jeszcze o żadne dotacje. Chciałem tylko wiedzieć czy warto próbować i czy trudno jest przejść przez rekrutację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Dotacje w ŁARR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 21:14 Oceniają chyba jacyś naukowcy - nie praktycy i zupełnie nie popierają łódzkich wniosków zamiast o nie walczyć. Totalne dno - ale obsługa miła Odpowiedz Link Zgłoś