eveeye 08.02.09, 18:40 i na poziomie mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dp To mnie szukasz! Wspaniale mnie opisałaś! IP: *.toya.net.pl 08.02.09, 18:43 Mozna poprosić coś o Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: To mnie szukasz! Wspaniale mnie opisałaś! 08.02.09, 18:47 Tak na forum? Nie wydaję mi się, żeby to był dobry pomysł rozpisywać się publicznie o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: To mnie szukasz! Wspaniale mnie opisałaś! 08.02.09, 18:48 Jestem żeńskim odpowiednikiem inteligentnego, na poziomie mężczyzny...Tyle tylko, ze takiego teraz ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp skoro jesteś tak idealna jak ja, to IP: *.toya.net.pl 08.02.09, 18:52 za tydzień do filharmoni a potem do Anny zapraszam / kolejność można zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: skoro jesteś tak idealna jak ja, to 08.02.09, 18:55 Dziękuję za zaproszenie, do filharmonii bardzo chętnie się wybiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: skoro jesteś tak idealna jak ja, to IP: *.toya.net.pl 08.02.09, 19:00 to do zobaczenie za tydzień, bedę czekał ze słonecznikiem w dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: skoro jesteś tak idealna jak ja, to 08.02.09, 19:41 To jesteśmy umówieni, do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: skoro jesteś tak idealna jak ja, to 08.02.09, 19:45 "Anna" to kulturalny lokal, nawet palic w nim nie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Ze slonecznikiem i foliówką w ręku... 08.02.09, 20:20 ... wtedy będziesz calkowicie rozpoznawalny. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Dp, jesteś taki nieekologiczny 08.02.09, 20:31 ze sztucznym słonecznikiem (nie wytrzaśniesz przecież świeżego) i foliówką, lepiej jako znaku rozpoznawczego użyj słodkiej mandarynki albo... Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Dp, jesteś taki nieekologiczny 08.02.09, 20:37 Może zamiast plastikowego słonecznika będzie łuskał.... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dp, jesteś taki nieekologiczny 08.02.09, 20:40 A ja naiwna myślałam, że do kobiety to on będzie chciał z kwiatem w ręku... Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Dp, jesteś taki nieekologiczny 08.02.09, 20:41 A to, co zostanie po łuskaniu, wrzuci do folióweczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Jeśli w wieku poniżej 80 lat, IP: *.toya.net.pl 08.02.09, 19:01 przesadzasz - a ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Jeśli w wieku poniżej 80 lat, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:19 Kultura i bar Anna się wzajemnie wykluczają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Jeśli w wieku poniżej 80 lat, IP: *.toya.net.pl 08.02.09, 19:24 a to czemu? Lavinko musisz kiedyś ze mną się tam wybrać, potem zaciągniemy towarzystwo do Atlasu Sztuki jak będzie jakieś otwarcie z darmowym winem i zobaczysz połączenie Baru Anna i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Jeśli w wieku poniżej 80 lat, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:57 A to nie jest ta kultowa speluna łódzka? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia W barze Anna nie wolno palić... 08.02.09, 20:17 ... no to chyba bardziej kulturalny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ty zły szelągu, 08.02.09, 19:27 nie podchodzisz pod kategorię. Ja zresztą też nie. To nie ten kruszec, co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Ty zły szelągu, 08.02.09, 20:48 Tez znasz te dziwne poglady, ze nie ma jak to przedwojenny material? My to cheralki, wypierdki ewolucji, ba bledy naturalnej selekcji ;] A o kulturze zapomnij... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Wczoraj rozmawiałam z pewną seniorką, 08.02.09, 21:11 siedziałam na przystanku na placu Wolności (bez woli wsiadania do jakiegokolwiek autobusu) i dosiadła się do mnie. Najpierw spytała o 78, czy było, takie tam gadki. 78 długo nie przyjeżdżało, obie patrzyłyśmy w kierunku truchełka "choinki" stojącego na pustawym mimo pięknej pogody placu, nagle pani zaczęła mi opowiadać, jak hitlerowcy panoszyli się po Łodzi. Była wtedy młodą dziewczyną, panną na wydaniu - jak określiła. Mniejsza o opowieść, choć była fascynująca, ale przyjrzałam się rozmówczyni. Miała swoje zęby, mówiła piękną polszczyzną, ani śladu przytępienia słuchu, reagowała na pytania, błyskotliwa, dowcipna. Kiedy zaczęła pokazywać, jak Niemcy chodzili stukając obcasami, to przestraszyłam się, że sobie coś zrobi. Czubkami butów niemal stukała się w głowę, tak wysoko zadzierała nogi. Emisja głosu, zwięzłość mowy, bystrość - pozazdrościć. Data urodzenia pewno 1920, może ciut później. Zero blazy i cierpiętnictwa, które cechują dzisiejszych młodych ludzi (przecież im więcej blazy, tym większy szyk). Klasa po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Wczoraj rozmawiałam z pewną seniorką, 08.02.09, 21:35 To byloby zbyt piekne, nie jest zbyt duzo takich egzemplarzy, w koncu skads sie biora babcie cierpietnice, ktore siedzac na laweczkach pod blokiem, przebijaja sie w konkurencjach: -ktora ma wiecej chorob, -ktora miala gorsza operacje, -ktora ma gorsze dzieci, -ktora ma nizsza emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: To są te powojenne. Pomostówki. Pomstówki. 08.02.09, 21:55 kobieta.gazeta.pl/wysokie- obcasy/1,53662,6219454,Wiezienne_Love_Story.html ty pewnie myslisz o takich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Zgadzam sie.Najbardziej rozpychają się te 50-60lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:01 Mam w tem wzglendzie pewne rozpoznanie, bo mieszkam w okolicy gdzie ta mafia rządzi. Kobiety i mężczyźni 75+ to zupełnie inna kategoria, nie ten motłoch co potrafi nad ciężarną się znęcać że im miejsca nie ustępuje i siatami się bić między sobą o miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zgadzam sie.Najbardziej rozpychają się te 50- 08.02.09, 22:03 Lavinka a skad takie doswiadczenia, moze hmm mm ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Zgadzam sie.Najbardziej rozpychają się te 50- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:19 W okolicy dużo babć mieszka. Całe dwa osiedla po 20tysięcy mieszkańców zamieszkałe w 3/4 przez babcie. Już jak chodziłam do liceum można było siatą po głowie oberwać. Najweselej jest jak zaczynają się miedzy sobą wyzywać i licytować kto ile ma lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zgadzam sie.Najbardziej rozpychają się te 50- 08.02.09, 22:24 Wesołe jest życie staruszek-przekupek. Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: Szukam kulturalnego... 08.02.09, 18:51 Takiego, z którym mogłabym się spotkać, poprowadzić interesującą rozmowę, pójść do teatru na spektakl teatralny...Naprawdę trudno o takiego mężczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Słusznie. Obniżasz kryteria:) 08.02.09, 19:09 Znam jednego kawalera w wieku 47. Ma trochę nadwagi, trochę problemów ze skórą, lekko łysieje i nie chce o tym słyszeć, ale za to ma wielkie oczy w niezwykle intensywnym kolorze niebieskim. Lubi teatr, muzykę, kino, ładne sprzęty, narty, sushi. Jest grzeczny, uprzejmy, zawsze mały krok w tyle. Jest wegetarianinem. Nie klnie, ma rozmaite zainteresowania, rozległą wiedzę ogólną. Ma dobrą pracę, pensję lepiej niż dobrą. Większość wolnego czasu trawi na obmyślaniu, jak nie zetknąć się z powietrzem w niewłaściwej temperaturze. Wszędzie ma klimatyzację, która dba o komfort. Latem nie pojechał na urlop. A bo gorąco, a poza tym spółdzielnia remontowała elewację i bał się, że zdejmą mu klimatyzer. Trochę boi się parasoli, bo słyszał, że szpiedzy bodą przechodniów zatrutym szpikulcem. Brzydzi się bakterii. Przeczytał, że kobiety mają na dłoniach o wiele więcej mikrobów od mężczyzn. Przestał podawać im rękę. Nie pozwala sekretarce tykać jego filiżanek i ekspresu do kawy. Kiedyś wyznał, że podobają mu się drobne Azjatki. Ponieważ pałam ochotą zobaczenia damy, która go rozczerwieni, utuli i zdobędzie się na tyle tolerancji, żeby wsiadając do jego volvo podkładać sobie folię pod tyłek, mogę wysłać Ci jego e-mail:) Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: Szukam kulturalnego... 08.02.09, 19:12 Jest jeszcze jeden mały problem: korzystam gościnnie z forum mojej koleżanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Szukam kulturalnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:17 Lepiej się przyznaj,że z kasą i własnym mieszkaniem. I z rodzicami w innym mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: Szukam kulturalnego... 08.02.09, 19:20 Ideałów nie ma. Wystarczy, że będzie z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Szukam kulturalnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:22 Klasą dzieci nie nakarmisz :) Nie no dobra, zgrywam się. Ale najczęściej jest tak,że jak facet ma "klasę" to jest gejem :) Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: Szukam kulturalnego... 08.02.09, 19:24 Ale po co od razu zakładać czarny scenariusz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_nielogu Re: Szukam kulturalnego... IP: *.zdnet.com.pl 08.02.09, 20:00 Ale dlaczego czarny? Jeśli szukasz faceta wyłącznie do wyjść do teatru, gej się nada tak samo jak heteryk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu W sumie racja ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:11 Jak bardzo "troszczeczkę"? Jesteś pewien, że się spóźniłam? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:24 Jestem pewien w 100% i nie napiszę, że żałuję. Ale za to... powodzenia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
eveeye Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:31 To cieszę, się ze moje pytanie utwierdziło Ci w przekonaniu, że jesteś na właściwej drodze. niestety, nie wszyscy mają tyle szcześcia... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:42 Może Cię zmartwię, a może wcale, ale wyznam, iż Twoje pytanie w niczym nowym mnie nie umocowało. To przekonanie towarzyszy mi już jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:36 Big, jesteś facetem oblatanym w kulturze: filharmonia, sztuka współczesna, te rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:40 Jestem. O tyle, o ile kulturalny facet oblatany być powinien. No, może ciut ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Przykro mi, 08.02.09, 21:13 Dla mnie kulturalny facet, to ktos kto ma w domu przynajmniej 1000 ksiazek i kazda z nich przeczytal, znam takiego jednego, niestety, od roku zajety. Oblatanych unikalam, wolalam facetow z jakas prawdziwa pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Przykro mi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:06 A ja wolę faceta, co zamiast czytać książki jest użyteczny w domu. Mój ojciec był takim bibliofilem. Nawet wiertarki nie potrafił obsłużyć. Całą rodzina(madre mej) się z niego śmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Przykro mi, 08.02.09, 22:22 Tamten najpierw dlugo studiowal i zbieral ksiazki, potem kupil mieszkanie w 300 letniej kamienicy i sam je remontowal, robil polki na biblioteke(i zbieral ksiazki). W wieku 38 lat znalazl zone, dopuscil ja do segregowania swoich ksiazek, miedzy tymi ksiazkami zrobili sobie potomka... Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia O Biguś już jest... 08.02.09, 20:18 ... jak trzeba kogoś kulturalnego to zawsze do usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:26 Czego nie dam dla Dam - raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:43 No to jeszcze inaczej: co mam to dam, ale nie dotyczy to wszystkich Dam;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:46 Czyli - paDam do nóżek - jakie to stylowe i szarmanckie. No i całkowicie nie POsPOlite :)) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:48 No. Na szczęście tu i ówdzie jeszcze się o tym PiSze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:50 Taak - tylko Ty się jeszcze nie zaPiSałeś. Nie ma kto zarekomendować? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:53 Nie w tym rzecz. W życiu do żadnej partii nie należałem (do harcerstwa oraz innych organizacji młodzieżowych zresztą też), zatem gdyby nawet chciałoby za mnie ręczyć z pół województwa, to i tak się nie DAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:55 Uff - czas kończyć - zbyt wiele rzeczy nas łączy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 21:00 hehehehe Dobre chociaż to, że nie my musieliśmy zakładać tego rodzaju wątek;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 21:21 Bigusiu, a ja należałam do partii. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 21:36 Jeśli chcesz, to możesz. Przecież i tak nie wiesz, do jakiej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 21:45 Nie wiem. Mimo to chyba uda mi się zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 21:49 To cudownie. Mogłabym nawet należeć do Partii Powszechnej Miłości, tylko mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 21:51 Też mógłbym to i tamto. Gdybym tylko chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:04 No właśnie! Tylko że mnie kiedyś jeszcze się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:08 Samo chcenie to nie wszystko. Trzeba mieć jeszcze oczy i uszy otwarte. O mózgownicy nie wspomnę. I wtedy, nawet jak człowiek się do czegoś rwie, bo go rozpiera, to jak sobie przeanalizuje to i śmo, to mu animuszu zaczyna brakować... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:15 No, ale nie powiesz, że z tych powodów nie należysz do PiSu? Bigi, czy Ty dzisiaj miałeś tak po 17tej przerwę w emisji stacji TVN i innych? Trochę mnie to zaskoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:19 Do PiS-u nie należę z przyczyn pryncypialnych. Zero przynależności do jakiejkolwiek partii. Z mojej strony, oczywiście, inni jak tam sobie uważają. Nie wiem co się dzisiaj działo w TVN-ie, ani w jakiejkolwiek innej stacji pomiędzy godzinami 12-20, bo w tym czasie wdychałem powietrze w Sokolnikach, a następnie byłem w odwiedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:28 Och, Bigusiu, to jesteś dziś cudownie dotleniony mimo mokrej pogody. Nie masz pojęcia, jak bardzo nie podobają mi się Sokolniki. Znasz tam ulicę Średnią? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:35 Słabo znam to miejsce. Przynajmniej na razie. Może całkiem niedługo będę mógł powiedzieć coś więcej. Jak już tam stanie to co ma stanąć... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:43 Och, to jesteś trochę zarobiony. Zachciało Ci się. Szkoda, że akurat tam. Elity potrafiły tam się pobudować. Prezydent Łodzi, Józef Niewiadomski np. Sokolniki nie podobają mi się. Nigdy nie miałam do nich serca. Teraz nie muszę tam już jeżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:49 Niby czemu mam być zarobiony? Od roboty to są traktory i konie. No, może te drugie jakby coraz mniej. Teren nie leży w samych Sokolnikach, ale ciut za nimi. Bliżej stamtąd do nieogrodzonych lasów, są wręcz pod nosem. Komunistyczny łódzki prezio mi glanc pomada. Wątpię, bym miał się akurat na niego natknąć. Zresztą, ani myślę przenieść się tam na stałe, tym samym okazji nie będzie znowuż bez liku... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 22:55 Zarobiony pod tym względem, że roboty doglądasz, tym bardziej że ma tam coś stanąć. Nastała moda na posiadanie działek, a więc osiadły jednak tryb życia. Lepiej, żebyś miał sąsiadów, bo to jakieś zabezpieczenie przed złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 23:17 Wiesz, to że jest jakaś działka, jeszcze nie oznacza, iż akurat ja miałbym być jej głównym czy stałym rezydentem. Nie jest tak, że teren jest na zupełnym odludziu. Sąsiedzi są. Ale nie z każdej strony, spokojnie da radę złapać głęboki oddech. Wszystko jest jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O Biguś już jest... 08.02.09, 20:37 Szarmancki wobec Dam to Ty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Gdyby zamienić 08.02.09, 20:21 'kulturalny' na 'napastliwy ze słowotokiem' a 'na poziomie' na 'drętwy';) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Gdyby zamienić 08.02.09, 20:22 No, w końcu na hasło - kulturalny - był odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Gdyby zamienić 08.02.09, 20:28 Widzisz - nie miałaś racji - to było lakoniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Gdyby zamienić 08.02.09, 20:39 Bigi, przyznaj się: jesteś drętwy? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Gdyby zamienić 08.02.09, 20:43 A jeśli drętwy, to czy na odpowiednim pozimomie - bo to ma być mężczyzna na poziomie przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gdyby zamienić 08.02.09, 20:44 Nie mnie to oceniać. Sądzę jednak, że ze mną trudno jest się nudzić, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:33 Tylko minimalnie się spóżniła, bo Ty jeszcze trzydziestki nie skończyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 20:45 To zależy jak liczyć. Z nocami czy bez... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Przykro mi, 08.02.09, 21:06 Bigusiu, na sześciesiątkę to Ty też nie wyglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przykro mi, 08.02.09, 21:11 Ale jest mężczyzną na poziomie, bo ma poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 21:19 O ile wiem, to w sieci raczej trudno wyłapać moje foty. A z pisaniny na forach, to raczej niezbyt wiele wynika. W każdym razie sądząc tylko po tekstach, można się czasami nieźle naciąć... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przykro mi, 08.02.09, 21:24 Sam piszesz, że czasami. Ale to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Przykro mi, 08.02.09, 21:56 E, wynika całkiem sporo, jeśli pisaniny jest wystarczająco dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 22:05 Z jednym ale. Otóż tylko wtedy, kiedy interlokutor ma ciut oleju w głowie, ale... i to nic pewnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Przykro mi, 08.02.09, 22:08 Och, na Forum Łódź same głowy w oleju, więc bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 22:10 No tak. To przecież oczywista oczywistość. Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przykro mi, 08.02.09, 22:12 Macie sporo racji. Z samej pisaniny można wiele wywnioskować. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Przykro mi, 08.02.09, 21:18 Nie ważne jak kto wygląda. Istotne, na ile się czuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef To ja 08.02.09, 21:29 ale czy poziom mój Tobie wystarcza? Może chcesz np. poziom 187cm nad poziom morza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu chwila nieuwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:56 I pół wieczora zmarnuję na czytanie postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:05 Wieczór przeznaczony na czytanie postów rzadko bywa zmarnowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:11 Uprzedziłaś mnie. Toż studiowanie FŁ jest istną rozkoszą, że już o darmowej wyższej edukacji nie wypada nawet wspominać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:16 > Toż studiowanie FŁ jest istną rozkoszą, że już o darmowej wyższej edukacji nie > wypada nawet wspominać:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91048818 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:23 Fakt, FŁ w porównaniu ze zdecydowaną większością gazecianych forów, to niemal oaza spokoju, kultury i wysokiego poziomu. Na szczęście i tutaj od czasu do czasu ktoś decyduje się na wpuszczenie odrobiny smrodliwego powietrza. A na szczęście dlatego, że w innym razie tutejsi bywalcy oderwaliby się od rzeczywistości zupełnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:29 "Rozmawiajac" z niektorymi z tamtego forum mialam deja vu, ba zapachnialo mi FŁ, takim jak sprzed roku. Wole te jak mowisz > oaza spokoju, kultury i wysokiego poziomu. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:41 A ja lubię, jak od czasu do czasu pojawi się jakiś wariatuńcio. Ale musi on spełniać jeden warunek: nie może być do bólu monotonny, np. tępo przynudzać na jeden temat albo powtarzać w kółko te same frazy. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:44 Nawet chyba wiem o co ci chodzi, byl tu taki jeden "znajomy". > Ale musi on spełniać jeden warunek: > nie może być do bólu monotonny, np. tępo przynudzać na jeden temat albo > powtarzać w kółko te same frazy. Opis pasuje tez do drugiej osoby, ktora uwolnila forum od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:51 Podając "warunki" nie miałem nikogo konkretnego na myśli. Chociaż jak kto się uprze, to oczywiście może pod nie podciągnąć gromadkę ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: w przeciwienstwie do tego forum ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:29 Wiesz, nie bez powodu siedzę na Łodzi a nie Warszawie. Tam to się nie da o niczym spokojnie porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:42 Jak to?! Wszak: Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tutaj... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 22:58 Jak zaczynałam bytność swą tutaj,to mnie nieraz warszavką przezwano ;) Ale jak widać nie ma tego złego, bo posłużyło za inspirację do nazwy fotobloga o Warszawie. Całkiem popularnego(ponad 300 IP dziennie). Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: w przeciwienstwie do tego forum ... 08.02.09, 23:20 Tylko pogratulować nosa do znalezienia odpowiedniego, inspirującego jak się okazuje miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: chwila nieuwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:22 Akurat czytanie dialogów Twych z Przysłowiem jest wyjątkowo nudne,ale nie można przegapić bo potem człek nie wie o czym inni piszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:25 Jakby to... Otóż uważam, że z naszych z Przyslowiem dialogów... kompletnie nic nie wynika. Tak więc, gdybyś je sobie opuściła, to właściwie niczego byś nie straciła, a od czasu do czasu wręcz zyskała;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Toteż1gałązkę drzewka sobie darowałam ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:35 Bigi, ale to nie tylko moja wina! A powiedz mi, co zatem miałoby wynikać? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:45 Jakże?! Miałyby wynikać wielce pouczające konstatacje, wypływać morały, młodzież szkolna winna wynosić ciekawe nauki, a starsi rumienić się za swoje uczynki. O! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:37 To my na FŁ to taki kulturnyj narod jesteśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: chwila nieuwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:40 U nas ynteligencję wybili do nogi. U was może nieco przetrwało. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:33 Wiem nawet, dlaczego mogą nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:38 Bo rzadko kiedy płynie z nich nauka, brak morału, trudno mówić o konkluzji?;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:46 Z każdej nauki musi być morał? Chcesz bym wyciągała wnioski, które i tak nie będą po Twojej myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 22:53 Wnioski... mają wyciągać ci, którzy ślęczą nad naszymi wpisami. My to się już raczej niczym specjalnym nie zaskoczymy, prawda;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 23:01 Bigi, te niektóre nasze drzewka, z których nie schodzimy to powinni opuszczać i oczy na nie przymykać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: chwila nieuwagi 08.02.09, 23:19 Kto chce - niech sobie czyta. Nie pisze tu o niczym takim, co powinno być opatrzone etykietą: "Ściśle tajne". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Reasumując 08.02.09, 23:12 W cztery godziny (z ogonkiem) od umieszczenia wątku na forum, odzew dało trzech kulturalnych panów (w tym dwóch jakby zainteresowanych zaspokojenia tęsknot Eveeye) oraz bodaj pięć przykładnie wychowanych pań, które przyczyniły się w niebagatelny sposób do pokaźnego rozbudowania interesującego tematu. Biorąc pod uwagę niespecjalnie szczęśliwy moment na poszukiwanie interesującego partnera (w wieczorną niedzielę część panów łapie ostatni oddech przed kolejnym tygodniem tyrki, a to czytając ostatnią pozycję W. Łysiaka, już to pakując książki do plecaków, reszta zalega przed telewizorem lub dopija ostatnie piwo w pubie), pamiętając także, że nie wszystkie panie to Damy i potrafią nawet niepotencjalnej rywalce mocno umilić życie, trzeba uznać, iż łódzka społeczność, reprezentowana przez tę niespełna dziesiątkę, musi jawić się jako kwiat kwiatów i absolwenci najbardziej renomowanych szkół, tudzież bez wątpienia wszyscy oni wyszli z wyjątkowo dobrych domów. Jestem ogromnie zbudowany, a przed miłą Eveeye rysuje się obiecująca przyszłość, bo dzisiejsze zwiastuny nakazują z ufnością patrzeć na jutrzejsze odzewy:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Reasumując 08.02.09, 23:20 Bigusiu, to przypomina jakby kolejny dzień "Dekamerona", gdy w mieście szalała epidemia, co nie jest obce żadnemu kulturalnemu mężczyżnie na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Reasumując 08.02.09, 23:22 Mam zupełnie inne skojarzenie, nie mające nic wspólnego z Boccacciem. Ale to już niech pozostanie moją słodką tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś